Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Νοε 2010

Νίκος ΡΑΠΤΗΣ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 Νοεμβρίου 2010


Αγαπητές μου Συνδημότισσες και Αγαπητοί μου Συνδημότες,

Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή του συνδυασμού που για δεύτερη φορά συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές και για το ποσοστό του 11% που μας δώσατε μεταξύ επτά υποψηφιοτήτων.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για εμάς. Αποδείχθηκε ότι οφείλεται αφενός στη πολυδιάσπαση των στελεχών και αφετέρου στην άρνηση ορισμένων υποψηφίων δημάρχων στην πρόταση μας για κατάρτιση ενωτικού-ισχυρού συνδυασμού, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μετά από όλα αυτά, καλούμαστε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 να επιλέξουμε μεταξύ των κ.κ. Γιάννη Τσαβαρή και Σπύρου Σοφρά, τον Δήμαρχο του τόπου μας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Παρά το δυσμενές αποτέλεσμα, κρίνω ότι είναι αναγκαίο να προσέλθουμε όλοι στη κάλπη και ο καθένας να ψηφίσει κατά βούληση όποιον από τους δύο υποψηφίους κρίνει ότι θα ανταποκριθεί περισσότερο στις προσδοκίες μας για το νησί μας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους υποψηφίους συμβούλους και τα στελέχη του συνδυασμού για τον έντιμο αγώνα τους. Πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και να είναι υπερήφανοι που συμπαρατάχθηκαν μαζί μου, παρά τις αντίξοες διασπαστικές συνθήκες και τον κυκεώνα των συναλλαγών και των εκβιαστικών καταστάσεων, αυτών των δημοτικών εκλογών.

Τέλος, σας διαβεβαιώνω όλες και όλους ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που διακηρύξαμε μαζί από το 2005. Επίσης θα αγωνιστώ και για όποιες νέες ενωτικές διεργασίες απαιτηθούν στο μέλλον με μοναδικό σκοπό τα συμφέροντα των Δημοτών, την Ανάπτυξη και την Πρόοδο της Σαλαμίνας μας.

Σας ευχαριστώ.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/10 09:40

    Μπράβο Νικολάκη,
    Δε λέω άμεσος όπως πάντα στον γραπτό λόγο που ομοιάζει σαν τον χρησμό της Πυθίας. Ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει. Θέλει αρετή και τόλμη η πολιτική Νικολάκη μου. Δεν ρίχνουμε την μπάλα έξω απ’ το γήπεδο για να κερδίσουμε χρόνο. Γι’ αυτό τον λόγο δεν κατάφερες να μας πείσεις να σε ακολουθήσουμε κι έφτασες εδώ που έφτασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/10 09:58

    AFOY PARADEXESTE OTI EISTE MPLOK GIA TH STIRIKSI TOY TSABARI-TO PARADEXTIKATE EPITELOYS GIATI DEN EXETE TON ANDRISMO NA GRAPSETE KAI TO ONOMA SAS? H MIPOS DEN EISTE ANDRES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/10 09:59

    Μπράβο Νικολάκη,
    Δε λέω άμεσος όπως πάντα στον γραπτό λόγο που ομοιάζει σαν τον χρησμό της Πυθίας. Ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει. Θέλει αρετή και τόλμη η πολιτική Νικολάκη μου. Δεν ρίχνουμε την μπάλα έξω απ’ το γήπεδο για να κερδίσουμε χρόνο. Γι’ αυτό τον λόγο δεν κατάφερες να μας πείσεις να σε ακολουθήσουμε κι έφτασες εδώ που έφτασες

    ξεχασα να γραψω το ονομα μου ..Βαγγελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/11/10 10:05

    MPLOK GIA TH STIRIKSI.... ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΟΦΡΑ .....ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ...Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/11/10 12:40

    O GIORGAKIS PERIMENEI AN THA KERDISEI ENA DIMO AKOMA GIA NA EFARMOSEI KAI ALLA APANTHROPA METRA TON NOY SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/11/10 20:42

    esi pou eisai antras giati den les to onomas sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/11/10 23:42

    Αγαπητοί μου bloggers,

    προτείνω να απαλλαγούμε όλοι από τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις. Δεν βοηθούν κανέναν και πουθενά.

    Παρατηρείστε ποιός από τους υποψήφιους αυτών των κρίσιμων δημοτικών εκλογών παρήγαγε πραγματική πολιτική και ποιός ακολούθησε μιά πορεία ξεκάθαρη και έντιμη, αν και τελικά αυτό είχε πολιτικό κόστος για τον ίδιο.

    Η θέση αυτή του Νίκου Ράπτη είναι μία υπεύθυνη πολιτική θέση, έστω και εάν δεν αρέσει σε ορισμένους.
    Η πολυδιάσπαση και ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός υποψηφιοτήτων για τον μικρό μας δημο ήταν εξ αρχής ένα μεγάλο λάθος. Ο Νίκος Ράπτης ήταν ο μόνος που (πολύ πριν τις εκλογές) είχε κάνει πρόταση ενότητας, αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτή από κανέναν.
    Αναρωτηθείτε το γιατί.

    Τι πραγματικά αποδεικνύεται με αυτή την ανακοίνωση του Νίκου Ράπτη? Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Νίκος Ράπτης δεν θεώρησε (και ούτε θεωρεί) τους συνδημότες μας τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους ότι είναι πρόβατα, που θα τους υποδείξει ποιόν να ψηφίσουν τον 2ο γύρο, λες και δεν μπορούν αυτοί μόνοι τους να κρίνουν.
    Τους θεωρεί πολιτικά συνειδητοποιημένους πολίτες, που αυτοί από μόνοι τους μπορούν να αποφασίσουν για τον ποιόν θα ψηφίσουν.
    Εάν αυτό δεν είναι έντιμη πολιτική στάση, τότε αναρωτιέμαι ποιά είναι.

    Ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο, που έκανε όλους εμάς που τον στήριξαν, υπερήφανους και δικαιωμένους. Αν και χάσαμε.
    Παιδιά, υπάρχει και η επόμενη μέρα, μη το ξεχνάτε αυτό.

    Οι πολίτες του νησιού δεν είναι πρόβατα (όπως πιθανόν κάποιοι πιστεύουν), είναι πολιτικά ώριμοι. Και θα δώσουν σε όποιον νομίζουν αυτοί την πλειοψηφία.
    Δεν χρειάζονται πολιτική καθοδήγηση.

    Τελικά αγαπητοί μου bloggers, αυτό είναι και το μεγαλείο της δημοκρατίας:
    η μειοψηφία πρέπει να αποδέχεται την πλειοψηφία. Είναι τόσο απλό.

    Καλό λοιπόν θα είναι στο μέλλον να προσπαθήσουμε όλοι να συμμετέχουμε πιό πολύ στα κοινά, όσο περισσότεροι γίνεται, ώστε να μην δίνεται η δυνατότητα και η ευκαιρία σε κανέναν να σφετερίζεται την εξουσία που του δίνουν οι λιγότεροι που πάνε να ψηφίσουν και να ασκεί την εξουσία με αλαζονία και έπαρση.

    Το μήνυμα πρέπει είναι ένα: καθόλου αποχή αυτή την Κυριακή.
    Σηκωθείτε από τον καναπέ σας και πηγαίνετε να ψηφίσετε.
    Όποιον νομίζετε τον πιό σωστό.
    Εάν δεν πάτε, τότε οι λιγότεροι που θα ψηφίσουν θα κρίνουν για την εξουσία. Και τότε δεν θα έχετε το δικαίωμα να μιλάτε πιά, διότι δεν συμμετείχατε.

    Καλά είναι τα σχόλια στα blogs, αλλά πόσοι από όλους εσάς που σχολιάζετε (συνήθως με χολή) έχετε συμμετάσχει στα κοινά? Κάντε το και τότε τα σχόλιά σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία και νόημα.

    Προσωπικά πιστεύω ότι ο Νίκος Ράπτης δεν έχασε κατ' ουσία. Αυτοί που πραγματικά έχασαν (δυστυχώς)είναι οι Σαλαμίνιοι. Κι αυτό διότι τους δόθηκε μιά μοναδική ευκαιρία και τη κλώτσησαν.

    Γιάννης Πλατανιστιώτης
    Ένας πάντα Ενεργός Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/11/10 09:46

    Ρούλα Νάννου:ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των δυο συνδυασμών που αναμετρώνται την Κυριακή 14/11/2010. (Ανανοίνωση της 11/11/2010)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/11/10 10:33

    Αν ο Ράπτης αγαπούσε την κεντροδεξιά παράταξη και έβλεπε από τον Φεβρουάριο ότι θα πληγεί από τις 4 υποψηφιότητες έπρεπε θαρραλέα να βγει και να πει ότι αυτή την τετραετία για το καλό της παράταξης και τόπου δεν θα κατέβει. Και να δηλώσει από τώρα παρόν για την επόμενη τετραετία. Εκ των υστέρων οι διαπιστώσεις δεν εκφράζουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/11/10 13:31

    Μ’ όλο τον σεβασμό στρατηγέ μου, η ψήφος δεν είναι άσκηση σκοποβολής να ρίχνεις κατά βούληση, έχει σαφή τοποθέτηση, έχει πολιτική σκοπιμότητα, και η ανακοίνωση πρέπει να ‘χει «ανδρεία» δεν μπορείς να παίρνεις ίσες αποστάσεις, είσαι αρχηγός και παίρνεις τις ευθύνες σου.
    Σε καμιά περίπτωση, δεν δικαιούσαι ως δεξιός (ή κάνω λάθος;;) να παροτρύνεις εμμέσως πλην σαφώς και προς τον «χρισματικό» ΠΑΣΟΚΟ υποψήφιο!!
    Τώρα αν δεν σου κάνει και ο ανεξάρτητος υποψήφιος για όποιους λόγους (Λούλες Βαγγέληδες κι άλλα φρούτα εποχής του βαθύ ΠΑΣΟΚ) βγες παλικαρίσια και πες το, ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ.
    Αν σε πίκρανα, σου ζητώ συγνώμη, απλά ήθελα από ‘σένα να ξεχωρίσεις απ’ την μάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/11/10 15:34

    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Ε,ΡΕ ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/11/10 15:58

    Κύριοι και κυρίες υποψήφιοι, μέχρι χτες μιλάγατε για έναν δήμαρχο ανύπαρκτο, για έναν δήμαρχο που δεν πρόσφερε, μέχρι χτες λέγατε ψηφίστε μας να αλλάξουμε να πάμε την Σαλαμίνα μπροστά ,και τώρα τι έγινε? Μπορούμε να τον ψηφίσουμε? Είναι όλα καλά τώρα? Φτάνει πια, πρέπει κάποτε να βρούμε το θάρρος και τον ανδρισμό να λεμέ τα πράγματα με το όνομα τους . Τα ίδια λάθη επαναλαμβάνονται και μετά θα έχετε την απαίτηση να σας ψηφίσουν, γιατί κατεβήκατε και δεν μας λέγατε από την αρχή να ψηφίσουμε Σοφρά ? Στηρίζουμε και ψηφίζουμε Τσαβαρή διότι από τα προεκλογικά σας λεγόμενα δεν μας κάνει, στηρίζουμε και ψηφίζουμε Τσαβαρή για το καλό της Σαλαμίνας, στηρίζουμε και ψηφίζουμε Τσαβαρή για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Διότι η Σαλαμίνα πρέπει να πάρει την θέση που της αξίζει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/11/10 15:54

    ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ......ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ....ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....ΟΧΙ ΓΛΥΤΣΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ ΣΚΥΜΕΝΟΣ....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.........ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..........

    14 Νοεμβρίου 2010 3:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.