Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Νοε 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΨΑΡΑΓΟΡΑ


ΠΕΜΠΤΗ 04 / 11 /2010
ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ
ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/10 17:07

    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΗΤΗΡΙΟ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ....ΠΡΩΤΟΙ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΩΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/10 22:53

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
    Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
    Τοπικό Δίκτυο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
    Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
    Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
    Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
    Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
    Για το Διοικητικό συμβούλιο.


    Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
    Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/10 03:04

    Ναι διαισθάνομαι την αγωνία σου μήπως και βγει ο Μάνος δημοτικός σύμβουλος την στιγμή που ο δικό σου κατέβηκε και πήρε τον πούλο του με 20 συλλόγους πίσω του τάχα.
    Γι’ αυτό ανοίξατε τα παλιά κιτάπια της ομοσπονδίας και διαρρέετε δεξιά κι αριστερά έγγραφα.
    Μπράβο ρε Τσουραμάνη έτσι θα σου δώσει και το «δαχτυλίδι» ο αρχηγός κι αν είσαι και καλός μαζί του θα σε βγάζει κάθε απόγευμα στις 6 για κατούρημα.
    Ο Τσαβαρής να τα δει αυτά του υποσχέθηκε και έμμισθη θέση στον δήμο.
    Όσον αφορά τον Μάνο γνωστός κολοτούμπας απλά εσείς είσαστε πιο πρόστυχοι από τους πρόστυχους.
    Πες του δήθεν πως κι οι φελλοί επιπλέουν, κάποια παλικάρια του την έχουν στημένη στην γωνία, άσε να βγει ο Τσαβαρής και μετά εδώ θα είμαστε, έχουν γνώση οι φύλακες.
    ΕΞΩ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/10 09:33

    Η ΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...Ο ΜΑΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ....ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΗ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/11/10 09:51

    ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΣΟΙ ΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΟΠΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΧΑΣΕ .
    ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/11/10 10:45

    Με πήρε φίλος μου απ΄τη πηγάδα του Πειραιά πριν από λίγο και με ρώτησε τι ώρα είναι η συγκέντρωση του Τσαβαρή σήμερα στην παραλία.
    Καλά εσύ τι δουλειά έχεις. Αφού δεν ψηφίζεις Σαλαμίνα.
    Κοίτα εμένα με πήρε ο Γ.Τσιρίδης και μου είπε ότι πρέπει να πάμε όλοι εκεί γιά μπούγιο.
    'Ολοι οι υπάλληλοι της Νομαρχίας θα είμαστε εκεί,Α και Β Πειραιά.
    Εξ άλλου ο Τσαβαρής είναι φιλαράκι μου απ'τα μικρά χρόνια. Θα φέρω και το σόϊ μου απ'το Μενίδι.
    Εσύ θα κατέβεις;
    Τι να του απαντούσα;
    'Εξω τα λαμόγια απ'τη Σαλαμινά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/11/10 12:11

    EMENA ME ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.......ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ??????Η ΤΣΙΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ.......Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.