Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Νοε 2010

Γ. Τράγκας: «Πειραματόζωα οι Έλληνες»


Ασφαλώς δεν φοβήθηκε η Καγκελαρία στο Βερολίνο από την επιστολή, «Στρακαστρούκα» που παρέλαβαν οι εκπρόσωποι της κ. Angela Merkel.

Άλλωστε, η γερμανίδα καγκελάριος είναι η πηγή του τρόμου για όλες τις χώρες του Eυρωπαϊκού Νότου που χρωστάνε στον κ. Άκερμαν και στις περίφημες αγορές του κ. Κώνστα.

Όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες και κυρίως εμείς εδώ στον Βαλκανικό Νότο έχουμε αντιληφθεί τη φυλετική καθαρότητα που εφήρμοζαν οι πρόγονοί της στο Άουσβιτς και στο Νταχάου, έχει διαδεχθεί επί των ημερών της η οικονομική καθαρότητα που πρέπει να έχουν οι λαοί της Ευρώπης.

Τότε ήταν οι Εβραίοι, τώρα είναι οι Έλληνες που χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα αλλά και ως απειλή για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, στους οποίους επιβάλλονται σταδιακά μέτρα.

Αυτή την Κυριακή είναι βέβαιο ότι στο Βερολίνο περιμένουν εκατομμύρια φακέλους με εκρηκτική ύλη που θα ταχυδρομηθούν από τις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.