Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Νοε 2010

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΥΣΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ! ! !


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΘΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΥΣΗ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/10 19:38

    ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ


    Δημότη δημότισσα, θέλεις αποχέτευση μπες υποψήφιος σύμβουλος και θα την έχεις. Θέλεις μπετόν στο στενάκι; θέλεις φώς στο στύλο; θέλεις να σου μαζέψω τα σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει τον τόπο; Θέλεις να σου καθαρίσω τον δρόμο από σούρες και σκατά από παλιόνερα και λούντζα τότε πάμε δυνατά, πάμε γερά και ψήφισε δήμαρχο τον ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. Θέλεις να έχεις δήμαρχο των τριών μισθών, θέλεις δήμαρχο που έχει ΤΖΙΠ της δημαρχίας και τζιπάρει; Θέλεις δήμαρχο της έκπτωσης του 1% σε όλα τα έργα;;; Θέλεις δήμαρχο που έχει προσφιλή φίλο του τον Αγγέλου και έχει γεμίσει την ΚΟΥΛΟΥΡΗ φορτηγά;; Θέλεις δήμαρχο που καταφέρνει και διακτινίζει τη λίμνη του Μαραθώνα στη διασταύρωση Σαλαμίνας; Ένας και μοναδικός είναι που έχει το μεγάλο ταλέντο να τα υλοποιήσει ο μεγάλος ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Θέλεις οικόπεδο δασικό να στο κάνει οικόπεδο οικοδομήσιμο στο δάσος του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ; Θέλεις το δάσος της ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ να γεμίσει μεζονέτες;; Θέλεις εξυπηρετήσεις; Θέλεις φωτάκια στην περιοχή σου σαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο, όπως στα ΠΑΛΟΥΚΙΑ που άλλαξε όνομα η περιοχή και από νούφαρα, λέγεται ΦΩΤΑΚΙΑ;; Θέλεις πλακάκια της κακιάς ώρας να σου στρώσουν;; Θέλεις στάσεις αλλού και αλλού;; Θέλεις σκατά και σούρες σε όλους τους δρόμους της ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ;; Θέλεις σκουπίδια και μπόχα;;
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.

    Αναρτήστε σας παρακαλώ το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/10 00:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.