Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Νοε 2010

ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ καλεί τους δημότες να ψηφίσουν κατά την κρίση τους (! ! !)




11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/10 13:12

    Υποψήφιοι δήμαρχοι χωρίς πολιτική βούληση και κρίση; Δηλαδή κα Ρούλα μέχρι ψες ψάρευες στην δεξιά λίμνη όλους εμάς του χάνους και τώρα τι μας λες δηλαδή, ότι μπορούμε να επιλέξουμε ακόμα και τον υποψήφιο που έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ; Δεν το σκέφτηκες κι έγγραψες την μπαρούφα ή ξύπνησαν μέσα σου οι καταβολές σου; Θα επανέλθουμε όμως μετά την Κυριακή!!! Ως τότε πλύνε κανά πιάτο γιατί εκεί το ‘χεις μια και στην πολιτική όχι μόνο δεν το ‘χεις αλλά είσαι και επικίνδυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/10 15:32

    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Ε,ΡΕ ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/10 15:51

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΥΠΕ;....Ο ΤΖΑΒΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ....ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ.....ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/10 15:56

    Κύριοι και κυρίες υποψήφιοι, μέχρι χτες μιλάγατε για έναν δήμαρχο ανύπαρκτο, για έναν δήμαρχο που δεν πρόσφερε, μέχρι χτες λέγατε ψηφίστε μας να αλλάξουμε να πάμε την Σαλαμίνα μπροστά ,και τώρα τι έγινε? Μπορούμε να τον ψηφίσουμε? Είναι όλα καλά τώρα? Φτάνει πια, πρέπει κάποτε να βρούμε το θάρρος και τον ανδρισμό να λεμέ τα πράγματα με το όνομα τους . Τα ίδια λάθη επαναλαμβάνονται και μετά θα έχετε την απαίτηση να σας ψηφίσουν, γιατί κατεβήκατε και δεν μας λέγατε από την αρχή να ψηφίσουμε Σοφρά ? Στηρίζουμε και ψηφίζουμε Τσαβαρή διότι από τα προεκλογικά σας λεγόμενα δεν μας κάνει, στηρίζουμε και ψηφίζουμε Τσαβαρή για το καλό της Σαλαμίνας, στηρίζουμε και ψηφίζουμε Τσαβαρή για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Διότι η Σαλαμίνα πρέπει να πάρει την θέση που της αξίζει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/10 16:17

    με συγχωρεισ αλλα εισαι ...η πολυ βλακασ....η ....πολυ λαμογιο.........η ο ιδιοσ........ΧΑΣΑΤΕ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ...ΚΑΛΩΣ.ΨΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Απο ενα επικυνδινο ψωνιω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/11/10 16:36

    RE PAIDIA GT H KYRIA NANNOU ESTEILE EPISTOLH PWS DEN STHRIZEI KANENAN?AFOU OLH H KOULOURH KSEREI POLU KALA PWS STHRIZEI TSAVARH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/11/10 17:10

    Σοφράς τέλος. Χωνέψτε το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/11/10 22:35

    Η ΝΑΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ......ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΩΣ;...ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/11/10 22:52

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΟΥ; ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ; 300, 300.. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ;; ΑΜ ΔΕ!!!! ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ;; ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΕΚΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ 10% ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣΟΥΝΕ;; ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/11/10 23:09

    Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΤΣΙ ΛΥΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΚ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. OVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/11/10 20:44

    αχ ρε ομηρε...μαρεσει που ησουν σιγουρος οτι θα γινεις δημαρχος.
    μηπως κοιταζεσαι και στον καθρεπτη σου και νομιζεις οτι εισαι ομορφος;
    το αφεντικο σου σε βριζει τωρα δηθεν.
    σε λεει ψωνιο...τους μισους ψηφους του πηρες μονον....και πολυ σου ηταν φυσικα την ζημια την εκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.