Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Νοε 2010

ΨΗΦΟ ΝΑΙ - ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΟΧΙ


Αυτή την Κυριακή ο λαός της Σαλαμίνας μετά από τρεις επανωτές απογοητεύσεις καλείτε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον συνδυασμό του Γιάννη Τσαβαρή και θα τον δώσει γιατί με το αλάνθαστο κριτήριο του, αντιλαμβάνεται ότι είναι αυτός, που με γνώση - αποφασιστικότητα και κυρίως διαφάνεια, θα πάει τον νέο Καλλικράτιο δήμο μπροστά.

Ο Σπύρος Σοφράς είχε μια τετραετία να μας πείσει, αν μη τι άλλο για τις ικανότητες και τις προθέσεις του και δεν μας έπεισε, παράλληλα θα πληρώσει κι αυτός το τίμημα του μνημονίου και των ως συνήθως απερίσκεπτων Παγκαλικών δηλώσεων, του στυλ «μαζί τα φάγαμε» κι άλλα τέτοια φαιδρά.
Πολύ δε περισσότερο θα πληρώσει με την λήξη, το τίμημα των προσωπικών του λαθών και επιλογών όχι μόνο για το τι δεν έκανε αλλά κυρίως γι’ αυτά που έκανε και κυρίως για τις επιλογές του σε πρόσωπα με απολίτικη συμπεριφορά.

Γι’ αυτό λοιπόν, θα πρέπει ο Τσαβαρής, από σήμερα όχι από αύριο - γιατί θα ‘ναι πολύ αργά - να δώσει ένδειξη γραφής. Τα προεκλογικά του λάθη κρίθηκαν ως λάθη εν ώρα μάχης και του συγχωρέθηκαν από μας, από τούδε όμως και στο εξής, θα περνά καθημερινό από λαϊκό έλεγχο και πραγματικά δεν θα ‘θελα να ‘μουν στην θέση του. Όμως ξέρει και μπορεί και κυρίως δεν έχει το δικαίωμα πλέον να απογοητεύσει ΚΑΝΕΝΑΝ μας. Άλλα λάθη ο πικραμένος λαός της Σαλαμίνας δεν συγχωρεί σε κανένα πλέον ούτε ξαναδίνει λευκές επιταγές, οι επιταγές του έχουν ημερομηνία λήξης και περάστε για ανανέωση.

Παρ’ την λοιπόν στο χέρι σου Γιάννη Τσαβαρή και προχώρα χωρίς φόβο και πάθος. Έλα σε τέσσερα χρόνια για ανανέωση επιταγής και τότε δεν θα κριθείς μόνο εσύ, αλλά και τα 16 στελέχη που απαρτίζουν σήμερα τον νικηφόρο συνδυασμό σου για τα οποία εσύ θα ‘χεις και αύριο την ευθύνη γιατί εσύ τα επέλεξες, γιατί εσύ τα στήριξες και τους έκανες πρώτους των πρώτων άρα η ευθύνη είναι προσωπική σου υπόθεση και δεν διανέμεται, δεν διαμοιράζεται.

Πρόσεξε κυρίως τις Ύαινες που μύρισαν ήδη την μπόχα εξουσία και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή σ’ αγάπησαν, σε πλαισίωσαν και γι’ αυτούς, κυρίως γι’ αυτούς, θα ‘χεις ακεραία την ευθύνη γιατί τους ξέρεις δεν υπάρχει δικαιολογία.

Είμαστε ‘δω δίπλα σου, διακριτικά πλέον στον αγώνα κι απ’ αυτό το blog που τόσο καιρό σε στήριξε, δεν θα σου χαϊδεύουμε τ’ αυτιά, αλλά θα σου σφυράμε τα μπέναντλι και τα φάουλ γιατί πάνω απ’ όλα, αγαπάμε αυτόν τον τόπο και ζητάμε πολλά, θέλουμε να ‘μαστε περήφανοι για την καθαριότητα του νησιού μας για την παράδοση και τον πολιτισμό μας, για το περιβάλλον μας και τόσα άλλα, θέλουμε δήμαρχο που χωρίς διακρίσεις σε δικούς του και σε άλλους να σκύβει στα προβλήματα μας, θέλουμε δήμαρχο στον δρόμο καθημερινά εκεί να τον συναντάμε κι όχι να κάνουμε ουρές έξω απ’ την πόρτα του γραφείου του.

Θέλουμε τον δήμαρχο στην γειτονιά μας, στον οικισμό μας, στα γραφεία και στα καταστήματα μας να περνά όχι κάθε τέσσερα χρόνια αλλά «καθημερινα».

Γιάννη Τσαβαρή, ο λαός της Σαλαμίνας σε πιστεύει και σε ψηφίζει την Κυριακή 12 του Νοέμβρη μαζικά, εσύ δεν θα ‘χεις περιθώρια για λάθη και διορθωτικές κινήσεις σαν κάποιους άλλους, η επιτυχία σου είναι μονόδρομος, διαφορετικά και ‘μείς ακόμα θα ‘μαστε δυναμικά απέναντι.

ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/10 08:44

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ... ΕΜΑΘΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ … ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙΑ.... ΑΥΤΟ ΤΟ... ΜΑΖΕΜΑ... ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ …..ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ……ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ….ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ……ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΟΦΡΑ ΘΑ ΠΑΘΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ….. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/10 11:26

    Τσαβαρή γιατί τον πούλησες τον Κόγια;
    Δεν ντρέπεσε λιγάκι;
    Τσίπα δεν έχεις πάνω σου;
    Κρίμα,κρίμα,κρίμα.
    Είσαι πολύ αχάριστος και αυτό θα το πληρώσεις.
    Κόγια συγνώμη, αλλά εγώ δεύτερη φορά δεν ψηφίζω.
    Μαύρο στον αχάριστο Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/10 12:41

    O GIORGAKIS PERIMENEI AN THA KERDISEI ENA DIMO AKOMA GIA NA EFARMOSEI KAI ALLA APANTHROPA METRA TON NOY SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/11/10 17:03

    Ρε προβοκάτορα αισχρέ τρισάθλιε είσαι σαν το αφεντικό σου τον Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/10 15:55

    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.....ΓΛΥΦΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/11/10 16:07

    που θα κρυφτειτε απο δευτερα;;;;;;;;;;;;;;;;ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/11/10 17:11

    ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/11/10 15:25

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 5.11.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/11/10 23:15

    AYRIO TO BRADY, O PALIOS DHMARXOS ANAXOREI GIA DIAKOPES MAKRAS DIARKEIAS STO ALEPOXORI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/11/10 15:55

    ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ......ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ....ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....ΟΧΙ ΓΛΥΤΣΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ ΣΚΥΜΕΝΟΣ....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.........ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..........

    14 Νοεμβρίου 2010 3:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.