Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Νοε 2010

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
(ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Συνεχίζονται οι δράσεις για τη διεκδίκηση μειωμένων τιμών στα φερυμπώτ.
Τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη στο λιμάνι Παλουκίων και την Τετάρτη 27 Οκτ. στο λιμάνι Περάματος, μέλη της κίνησης πραγματοποίησαν εξόρμηση μπροστά από τα εκδοτήρια.
Μοίρασαν κείμενο στους επιβάτες και ενημέρωσαν σχετικά με την πρότασή μας για μείωση στις τιμές των εισιτηρίων με βασικά αιτήματα:
• ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΗ + ΟΧΗΜΑ
• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ- ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ-ΑΜΕΑ
• ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ
• ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012

Οι επόμενες πρωτοβουλίες της κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. σχετικά με το ζήτημα αυτό θα συζητηθούν στην ανοιχτή συνέλευση της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας στις 7.30μ.μ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στα ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
6973376378,6973661353,6978952902
ή στο e-mail : naymaxha@gmail.com

Για το πλήρες κείμενο της προκήρηξης πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας http://naymaxha.wordpress.com

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/10 13:55

    ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
    Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
    Τοπικό Δίκτυο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
    Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
    Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
    Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
    Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
    Για το Διοικητικό συμβούλιο.


    Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
    Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/10 07:47

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ……. Η ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ... ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ.....ΚΑΙ ΤΟΥ… ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ,……ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ……,ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ……. , ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ …ΧΡ………ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ…….. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…….. ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ………ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΝHΚΕΙ ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠAΛΙ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ … ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..... ..ΠΑΠΑΣΑΒΑΣ ..ΑΓΑΠΙΟΥ… ΤΣΑΒΑΡΗΣ …ΜΑΚΡΗΣ ..ΡΟΥΛΑ…ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ .... ΕΛΕΟΣ.... ΚΥΡΙΟΙ.. ΕΙΣΤΕ.. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.....ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ…ΣΑΛΑΜΙΝΑ…. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ………ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ..... ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ …… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ …..όλοι εσείς οι σχολιαστές που προσπαθείτε να επηρεάσετε τις συνειδήσεις…. των δημοτών για το συμφέρον τους υποτίθεται… και αναρτάτε τις υποδείξεις σας για τους δήθεν άφθαρτους και λοιπά ….να συνεχισετε να μας ενημερωνετε πολυ καλο μας κάνετε….αλλα δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι να μην καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα… και ποιοι πραγματικά είστε…. αν κοιτάτε τον κόσμο στα μάτια θα το καταλάβετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/10 12:16

    Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010Ανοιχτή στήριξη Παπαδημητρίου στο Σπύρο Σοφρά
    «Δήμαρχε, είμαι μαζί σας!»
    Ανοιχτή στήριξη Παπαδημητρίου στο Σπύρο Σοφρά

    Κι ο Σωκράτης Παπαδημητρίου με το Σπύρο Σοφρά! Aπό τα εμπειρότερα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στο νησί, ο πρ. Αντιδήμαρχος Αμπελακίων Σωκράτης Παπαδημητρίου παραβρέθη την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση των Στέλιου Ραπτόπουλου και Νίκου Γκίνη στα Σελήνια, στηρίζοντας ανοιχτά την επιλογή του συναδέλφων του να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ΙΔΕΣ του Σπύρου Σοφρά. Ο Σωκράτης Παπαδημητρίου, παρουσιάζοντας τους δύο οικοδεσπότες, τόνισε κατά λέξη:

    «Πιστεύω ότι ο Σπύρος Σοφράς είναι ο καταλληλότερος να διοικήσει τον ενιαίο πλέον Καλλικρατικό Δήμο της Σαλαμίνας. Ικανός ν΄ αντιμετωπίσει με σύνεση τις πάμπολλες προκλήσεις. Διορατικός, ώστε να εκμεταλλευτεί δημιουργικά τις αξιόλογες δυνατότητες που το νέο σύστημα Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσφέρει….» Και κατέληξε απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Σαλαμίνας: «Δήμαρχε είμαι μαζί σας! Όλοι μαζί για τη νίκη! Και πάλι θα είσαι Δήμαρχος!»
    Στέλιος Ραπτόπουλος, Αθηνά Μεαγκώφ, Κων/νος Μαριδάκης, Νίκος Γκίνης, Νίκος Πέππας, και τώρα Σωκράτης Παπαδημητρίου : Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι 7 στους 10 εκλεγμένους το 2006 με την ΕΑΣ του Μ. Τραυλού δημοτικούς συμβούλους Αμπελακίων, στηρίζουν σήμερα Σπύρο Σοφρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/10 03:06

    Ναι διαισθάνομαι την αγωνία σου μήπως και βγει ο Μάνος δημοτικός σύμβουλος την στιγμή που ο δικό σου κατέβηκε και πήρε τον πούλο του με 20 συλλόγους πίσω του τάχα.
    Γι’ αυτό ανοίξατε τα παλιά κιτάπια της ομοσπονδίας και διαρρέετε δεξιά κι αριστερά έγγραφα.
    Μπράβο ρε Τσουραμάνη έτσι θα σου δώσει και το «δαχτυλίδι» ο αρχηγός κι αν είσαι και καλός μαζί του θα σε βγάζει κάθε απόγευμα στις 6 για κατούρημα.
    Ο Τσαβαρής να τα δει αυτά του υποσχέθηκε και έμμισθη θέση στον δήμο.
    Όσον αφορά τον Μάνο γνωστός κολοτούμπας απλά εσείς είσαστε πιο πρόστυχοι από τους πρόστυχους.
    Πες του δήθεν πως κι οι φελλοί επιπλέουν, κάποια παλικάρια του την έχουν στημένη στην γωνία, άσε να βγει ο Τσαβαρής και μετά εδώ θα είμαστε, έχουν γνώση οι φύλακες.
    ΕΞΩ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/11/10 08:25

    Ερωτησεις-αποριες
    -ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΗ + ΟΧΗΜΑ. Μηπως εννοειτε οδηγο+οχημα; Αν οχι,τοτε θα απαιτησω μηνιαια εκπτωτικη καρτα για ποσους επιβατες;Και γιατι μηνιαια και οχι ετησια ή διετιας;
    -ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ- ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ-ΑΜΕΑ. Οι νεφροπαθεις σε ποια κατηγορια απο αυτες ανηκουν γιατι μαλλον ειναι ισως η πιο βασικη ομαδα που θα πρεπει να εχει τετοιου ειδους προνομια. Φυσικα με λιγη σοβαρη σκεψη υπαρχουν κι αλλες ομαδες που πρεπει να προσθεσετε.
    -ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. Εννοειτε την μηνιαια με 30% κλπ; Δηλαδη ενας ανεργος με το τωρινο στατους χωρις εισοδημα κυκλοφορει αμαξι και εχει λεφτα να πηγαινει με φερυ και ζηταμε να εχει εκπτωση;
    -ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012. Γιατι ρε παιδια εως το 2012 και οχι εως το 2013 ή 2014;Ξερετε κατι και δεν μας το λετε;
    -Στο σαιτ σας γιατι δεν λεει ποιοι εισαστε πχ προεδρο,γραμματεα,ταμια και αλλα συναφη; Θα πρεπει να ερθω στο εργατικο να δω ποιοι ειστε;
    -Εκτιματε οτι οι τιμες στα καραβακια ειναι φθηνες γιαυτο θα την πεσουμε μονο στα φερρυ; Εχουμε θεμα με τα φερρυ;
    -Εχετε κανει καποια ερευνα και ειδατε οτι οι ανεργοι, φοιτητες, μαθητες κλπ προτιμουν τα φερρυ περισσοτερο απο τα καραβακια.
    -Και βασικα για ποιες γραμμες μιλατε;
    Παντα φιλικα και με πολυ αγνοια

    islander

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.