Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Νοε 2010

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΙΑΝΤΙΣ» συγχαίρει τον κ. Γιάννη Τσαβαρή για την εκλογή του


Ως Σαλαμίνιοι, αλλά και ως Έλληνες θέλουμε και ευελπιστούμε να δοθεί στην Ιστορική/Αρχαιολογική περιοχή της Αρχαίας Σαλαμίνας ο σεβασμός που της αξίζει. Ο σεβασμός που παραπέμπει στον Ν.3028/02 σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί αρχαιολογικό χώρο Ζώνης Α', δηλαδή ίδιας ιστορικής αξίας με τον Ιερό βράχο της.. Ακρόπολης!!!!!! Dr. Barry Strauss " Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας έσωσε τον Δυτικό πολιτισμό"

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΙΑΝΤΙΣ» - Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχαιοτήτων κύριος Χρήστος Μαριδάκης και τα Μέλη του Δ.Σ., επί τη ευκαιρία της εκλογής του κ. Γιάννη Τζαβαρη, ως νέου Δημάρχου της Ιστορικής Σαλαμίνας, τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και να γνωρίζει ότι θα είμαστε συμπαραστάτες στην όποια προσπάθεια του εφόσον αυτή ταυτίζετε με τους πολύχρονες αγώνες και το όραμα του Συλλόγου μας.

Αποφασίσαμε επίσης να εκδώσουμε την Ιστοσελίδα μας www.salamis-aiantis.blogspot.com με σκοπό την πλήρη ενημέρωση ώστε οι πολύχρονες προσπάθειες του συλλόγου για την προστασία,προβολή και ανάδειξη της κηρυγμένης από την πολιτεία μοναδικής Ιστορικής/Αρχαιολογικής περιοχής της Αρχαίας Σαλαμίνας να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Κ. Μαριδάκης

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/10 15:06

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΡΩΣΤΑ!!!!!!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    Κ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/10 07:57

    3:06
    Το... ΜΠΡΩΣΤΑ!!!
    Πρώτη φορά το γράφεις;
    Ρε κακομοίρη φτάνει το γλείψιμο!
    Τέλειωσαν οι εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/10 00:01

    Ουτε ο Τζαβαρης αλλα Ιδιαιτερα ουτε ο Χρήστος ο Μαριδάκης εχουν ανάγκη απο φιλοφροσύνες ανάγκη εχουμε εμεις εναν καλο Δήμαρχο και εναν αγωνιστη - πρώτυπο οπως ο Πρόεδρος του Αιαντίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/10 06:07

    ρε ψώνιο Μαριδάκη, μας εχεις ζαλισει τα αρ..... και μας ερχεται να κανουμε εμετο με τον συνεχη και ενελεητο βομβαρδισμο των blogs για τα ονειρα και τις επιδιωξεις του συλλογου ΑΙΑΝΤΙΣ του οποιου εμφανιζεσαι εσαει ως προεδρος.
    Καλα, υπαρχουνε μελοι, γινονται εκλογες και αναδυκνειεσαι προεδρος ?
    Ουτε ο Κανταφι να εισουνα.
    one man show εισαι, κι εχεις βαλει μεσα και τον φουκαρα τον Γιωργο τον Φημη χρηζοντας τον γραμματεα για να φανειτε ως συγκροτημενο προεδρειο. Αξιοτιμε συναδελφε των Ναυάρχων, οπως συνιθιζεις να λες, κακομοιρε Μαριδακη καταφερες με τις μεγαλοστομιες και την κομπαροσυνη να πεισης μερικους για τα ανιδιοτελη κινητρα σου, μεχρι του σημειου να σε αποκαλουν και αγωνιστή. Α ρε, που να ξερατε με τι εχετε να κανετε, κατακαϊμενη Σαλαμινα.
    Ολων των ειδων τα φρουτα διαθετεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/10 22:13

    Και είναι....πρώτυπο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/10 15:15

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ.... ΚΟΛΠΟ ....ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΛΙΟΤΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ... ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΑΠΟ ΚΥΝΔΥΝΟ ΦΩΤΙΑΣ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ....ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛ.... ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΛΠ ΓΙΝΕΣΤΕ... ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΟΡΟΣΚΟΠΙΟ,.....ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΣΟΥ ....ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ...... ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΠΩΣΕΙ... ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΜΜΙΑ 600ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ... ΚΟΡΟΙΔΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .....ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.... ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΗΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .... Καλχας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/11/10 23:43

    22 Νοεμβρίου 2010 6:07 π.μ.

    ΕΤΣΙΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΙΙΙ ΚΟΥΦΑΛΑ -- ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΦΑΤΣΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/11/10 19:50

    ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ

    ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ ΣΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ,,,(ΤΡΑΥΛΟ) ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΛΕΙΦΤΗ ΚΟΛΟΝΤΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/11/10 20:25

    ΕΣΥ πράκτορα πρασινοκολοπαιδι δεν Μπορεις να το χωνεψεις ότι ο Μαριδακης σας έκανε ρόμπα 2οσ σε ενα συνδιασμο με 500 ....Τρεχα λοιπόν Αρχιρπυφιανε πρασινολαμογιο να μαζέψεις τα ρεζιλικια σου .......στα Σεληνια ....και αρχιστε να παρακαλετα στο Μαριο .... αφου ο κουτοσοφρας ήταν τσουφιος .....και τη φαγατε Ακομα να το χωνεψεις Papageirgiou Takh k Tzierh ?Mia ζωή αποτυχημένος ησουνα Αρχινταβατζη του Ναυσταθμου....Πάρε και το ψώνιο το Πιλαφακι σου πηγεντε να σβυσετε καμία φωτιά .....skatofasina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/11/10 20:49

    8:25 κάτσε στο σπιτακισου και ασε τους άλλους να αγωνίζονται αληταρα - αγωνιστή του καναπέ καλα σου τα είπε ο 7:50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/11/10 20:53

    7:50 λαμογιο ήθελα να πω καλα στα λέει ο 8:25 sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/11/10 23:54

    7:50 Δεν ντρεπεσε ρε καραγκιόζη να πιανεις στο στόμα σου τον Κ Μαριδακη . Ο Μονος Τιμιος , εργατικός, πραγματικός αγωνιστής και πολιτικός με ήθος και αξιοπρέπεια. Ο σύγχρονος πρεσβευτής της Σαλαμινας και εκείνος που έσωσε και τον Τυμβο αλλα και ολόκληρη την Κυνοσουρα .

    Η Σαλαμινα ξέρει και Τιμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/11/10 09:46

    Κανείς δεν μπορεί να αμφισβήτηση την προσφορά του Προεδρου "Αιαντις" και την συμπάθεια του απο όλους τους Σαλαμινιους και όχι μόνο.Συγχαρητήρια κ.Χρήστο και για το εκλογικό σας αποτέλεσμα .

    Θανάσης Γκιοκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/11/10 23:51

    ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/11/10 09:57

    Oi Albanoi sty Salamina etsi sunenoyntai me krayges opos kai oi papoydes toys 11.51.H Albania se perimenei Kai pare Kai to Sofra Apo to Alepoxori

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με λίπη διάβασα τα παραπάνω (8.25)
    Δεν αχολογούμε για αυτά που γράφονται ΓΙΑΤΙ είναι όλα ψέματα
    Ένα όμως ξέρω μόνο οι δοσίλογοι των γερμανών Ήταν ανώνυμοι θα ήθελα να τον μάθω
    Εάν δεν δόση το όνομα του ξέρει ο ίδιος πως θα λέγεται
    ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.