Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Νοε 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, “ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ”

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/12/10 09:39

    Ένα μεγάλο μπράβο στην διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Παλουκίων, Ελένη Γκανά, που φέρνει για δέυτερη φορά στο νησί μας μια τέτοια μεγάλη προσωπικότητα. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.
    Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες.
    Μπράβο ΕΛΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/10 16:25

    1/12/10 12:59
    “Η κ. Αρβελερ μάλλον σε λάθος κοινό θα μιλήσει..” .και τελικά σε λάθος κοινό μίλησε όταν είπε χαρακτηρίστηκα " ...εσείς φταίτε για την σημερινή κατάσταση που βρίσκεται ο Τύμβος και η Ναυμαχία της Σαλαμίνας αφού δεν έχετε καταλάβει την αξία της περιοχής...." και αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! και όταν αργότερα ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ για "Έλληνες" χωρίς Ελληνικό DNA εκεί σχεδόν παγώσαμε όλοι... μήπως οι παραπάνω σχολιαστές έχουν δίκιο για τους Νέο Σαλαμίνιους δήθεν απογόνους του Αίαντα και του Ευριπίδη ? .."Ένα νοθήλευμα αρβανιτών,βλάχων,τσάμηδων..και Περσών μπορεί να είναι οι Σημερινοί κάτοικοι του νησιού.."

    Μήπως γιατί όλοι μας είμαστε συνυπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση? Μήπως εμείς οι Κουλουριώτες είμαστε τελικά οι "Ξένοι" μέσα στο ίδιο μας το νησί?

    κ.Γκανά πολύ ωραία η εκδήλωση αλλά τα εσκεμμένα λάθη που γίνανε αμαυρώσανε την όλη εικόνας σας. Είναι πολύ προσβλητικό και ανάξιο από μέρους σας να μην μιλήσει ο Νέος Δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος μας κ.Τζαβαρής. Είναι γελοίο ο κ.Σοφράς να μιλάει για Τύμβους και Ναυμαχίες όταν ο ίδιος "παίζοντας" τα γνωστά παιχνιδάκια του φίλου του του Τέως Νομάρχη κ.Μιχα και του κ Ανωμερίτη μας πούλησε τελευταια στιγμή οτάν σταμάτησε την διαμαρτυρία που είχε προγραμματιστεί στον ΟΛΠ-Όταν δεν έκανε καμία προσπάθεια , κανέναν αγώνα να διαμαρτυρηθεί στον Παγκαλο,Υπ.Πολιτισμου κτλ όπως υποσχέθηκε μετά την Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.
    Με το συμπάθιο κιόλας κυρία Γκανά είναι καλό και τίμιο να αναφέρεστε σε κάποιους Σαλαμίνιους που αγωνίζονται να σωθεί ο χώρος του Τύμβου και της Αρχαίας Σαλαμίνας όπως ήταν και είναι ο Χρήστος ο Μαριδάκης και όχι να κάνετε δημόσια μικροπολιτική για δήθεν συλλόγους και Δημάρχους ανίδεους,ψέυτες ,υποκριτές και λαοπλάνους.Στην Σαλαμίνα ζουν πολλοι κουτοπόνηροι αλλά και πολλοί άξιοι που γνωρίζουν ποιοι μας κοροιδεύουν και πιοι όχι.

    Μας βάλατε τα "γυαλιά" κυρία Αρβελέρ για άλλη μια φορά.

    Συγχαρητήρια και πάλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/10 21:26

    ΣΤΗΜΕΝΗ" KAI AYTH Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΚΚΕ - ΠΕΡΙΒ/ΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - YPOYLA ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΒΕΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!

    "Απ:Αρβελέρ: Να σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες! "

    "Οπαδός του Φαλμεράϋερ και η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ"

    - Θα μιλάγατε κ.Αρβελέρ ετσι και για τις γενιές του Ισραήλ?? μάλλον όχι

    Ένα εκπληκτικό βίντεο που πήραμε απο την εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο «Mega»: Η πρώην Πρύτανις της Σορβόννης, 85χρονη Βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ δηλώνει πως ΕΜΕΙΣ οι Νεοέλληνες δεν έχουμε την παραμικρή Φυλετική σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες και στην πραγματικότητα είμαστε απόγονοι Αλβανών, Σλάβων, Βλάχων και λοιπών Φυλών του Ισραήλ!.. Λέει φοβερά πράγματα σε αυτό το βιντεάκι η αριστερή Αρβελέρ, που προωθήθηκε στα Ανώτατα Κλιμάκια της Γαλλικής Πανεπιστημιακής Κοινότητος, μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε τον Εβραίο μεγιστάνα, Ζάκ Αρβελέρ...!!!!!!!

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ότι ο Μέγας Κωνσταντίνος δεν μιλούσε Ελληνικά, ότι το «Εν τούτω Νίκα» είναι ένα παραμύθι των Χριστιανών που κατασκευαστηκε τον 9ο Αιώνα και πολλά άλλα που θα σάς εξοργίσουν...

    http://www.youtube.com/watch?v=-bMnMyhvPK8


    Η Αληθεια ομως ειναι παρακατω


    To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων-The Greek DNA

    http://www.youtube.com/watch?v=ssgMNh_2FcQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.