Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουν 2011

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ !


Αφού γέμισαν όλες τις παραλίες με ξαπλώστρες, ομπρέλες, καντίνες και τα κρηπιδώματα με τραπέζια και τέντες , πιστεύουν οι υπερόπτες, ότι ακόμα και σήμερα, μπορούν να μας ταΐζουν «με φούμαρα» ή ότι με τον τσαμπουκά τους μπορούν να μας φιμώσουν.
Ενώ το διαδίκτυο βοά, το σύνολο σχεδόν των BLOGS της Σαλαμίνας με πηχυαίους τίτλους, τους καλούν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα όπως :
Το μεγάλο φαγοπότι άρχισε, ή Που έδωσε «εντολή» η πρόεδρος της ΔΗΚΕΣΑ ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ να πάνε οι ξαπλώστρες ; ή υπάρχει αντιπολίτευση στην Σαλαμίνα ? , ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ…..
Εκείνοι..... ασχολούνται με την Επιστολή του τέως Δημάρχου (!!) και την απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου (!!!).
ΤΡΟΜΕΡΟ
TA ΜΕΛΗ TOY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒLOGS .
Στα ερωτήματα όμως που τους βάζουν οι δημότες « Αγρόν (υγρό) Αγόρασαν », προσποιούνται ότι τάχα δεν διαβάζουν τις αναρτήσεις μας, ούτε και τα σχόλια των ανώνυμων σχολιαστών, ότι δεν τους αφορά το όλο θέμα και με ύφος χιλίων λόρδων του στυλ « Δεν απαντώ σε ανώνυμους », ή « ποιος τους ακούει αυτούς … άστους να λεν », πιστεύουν ότι όταν θα έρθει η ώρα .... θα μπορέσουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
Σε λίγο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
«
Ο καιρός γαρ Εγγύς ».
Αdmin/Ψιλή ΄Αμμος


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/11 19:14

    ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ: ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΜΙΝΙΣΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Η ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/11 21:46

    KALA POSO MALAKES MPOREI NA EISTE;;;;;ELEOS........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/11 22:10

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ(ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ....).ΕΠΕΙΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ Η ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ-ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ- ΕΙΔΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ; ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ; ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΣΤΑ BLOGS!
    ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 1) ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ 2) ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Ε Κ Ε Ι Ν Ο Ι ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ... ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...ΕΤΣΙ...ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/11 23:58

    Αχ κουνελάκι ξύλο που θα το φας τι έγινε πείρε καντίνα και ξαπλώστρες το κορίτσι η όχι αχ κουνελάκι ξύλο που θα το φας για σου δήμαρχε ( ΞΕΦΤΕΡΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/11 09:44

    Προς 20/6/11 22:10
    Ανθρωπέ μου, μάλλον δεν κατάλαβες περί τίνος πρόκειτε. Δεν είπαμε να μην γίνουν πλαζ. Απλά η Τινούλα ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΣΑ, δηλ. τώρα που είναι στα μέσα και στα έξω, που λένε. Πήρε τις ξαπλώστρες που είχαν αγοραστεί από τον Δήμο επί Αγαπίου και της έδωσε στον γαμπρούλη της. Γιατί δεν τις έδωσε σε κάποιον άλλον επιχειρηματία;
    Εγινε διαγωνισμός; Αλλά τώρα για τι μιλάμε, αυτά είναι ψιλά γράμματα.
    Αλλά και το άλλο που το βάζετε το ότι θέλησε η Τινούλα να κάνει κι άλλη χορευτική ομάδα μέσα στον Δήμο, με άτομα από την ιδιοτική της σχολή. Δηλ. το δικό της χορευτικό το παρουσιάζει σαν χορευτικό του Δήμου. Και αυτό για να πληρώνετε η κόρη της από την ΔΗΚΕΣΑ. Έτσι αυτή τη στιγμή ο Δήμος φαίνεται να έχει δυο διαφορετικές χορευτικές ομάδες. Αυτά μόνο στη Κούλουρη γίνονται. Αχ, βρε, μια βρεγμένη σανίδα σας χρειάζετε. Δήμαρχε πάρε καμουτσί γιατί σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/6/11 10:52

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/6/11 16:48

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!! ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ 2€!!!!ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.