Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Σεπ 2012

Εγκαταλελειμμένα εδώ και χρόνια και φορτωμένα σκουπίδια!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό, αρκεί μια βόλτα στη Λ. Βασιλικών… ΝΤΡΡΟΠΗ και αίσχος για τον πολιτισμό μας!!!


 
Στις 19 Ιουλίου 2010 κάναμε σκληρή αντιπολιτευτική αναφορά στον τότε δήμαρχο με εντολή του τότε υποψηφίου και σημερινού δημάρχου μια κι όπως τότε γράφαμε (βλέπε ΕΔΩ) ήταν εγκαταλελειμμένα και φορτωμένα σκουπίδια εδώ και μήνες, χαρακτηρίζοντάς το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Τώρα που πέρασαν πάνω από δυο χρόνια πώς να σας χαρακτηρίσουμε κ Δήμαρχε??? Η ντροπή δική σας και οι καλοθρεμμένοι αρουραίοι δικοί μας σας ευχαριστούμε…


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/9/12 10:40

    ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ
    ΚΕ ΚΟΓΙΑ ΚΕ ΦΟΥΡΙΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
    Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΕΤΑΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/12 09:21

    Γιαννάκη πες αλεύρι!!!!!
    η Μιχαλού σε γυρεύει !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/12 10:22

    Το ενοίκιο να πέφτει εκεί για να μην χάνουμε οι γύρω παρατρεχάμενοι το παραδάκι μας κι όσα λέτε εμείς στα ρίχνουμε στην φου φου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.