Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Σεπ 2012

Παρέμβαση κας Ρούλας Νάννου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημ. Κατσικάρη για το έργων των οβρίων


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων

Αξιότιμε κύριε Κατσικάρη,
Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα το Δελτίο Τύπου που εκδώσατε σχετικά με την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για χρηματοδότηση και κατασκευή από την Π.Ε. Νήσων του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στη Σαλαμίνα, ποσού ύψους 21.824.000 ευρώ.
Ένα έργο υποδομής που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και υποδηλώνει το αμέριστο ενδιαφέρον σας για το νησί μας.
  Η διευκρίνιση μάλιστα, μέσω του Δελτίου σας, ότι ο προϋπολογισμός του έργου συμπεριλαμβάνει τόσο τις δαπάνες αρχαιολογίας όσο και το κόστος μετακίνησης των υφιστάμενων δικτύων, φανερώνει ότι πρόκειται για αξιόλογο από απόψεως τεχνικής και οικονομικής πληρότητας έργο.   
  Το χαμόγελο όμως πάγωσε στα χείλη μας όταν - προφανώς κατόπιν δικού σας αιτήματος - η Δημοτική Αρχή πήρε απόφαση (αρ. 224/2012 ΔΣ) να αναλάβει ο Δήμος οικονομικά και τεχνικά τη μετατόπιση των αγωγών σε ορισμένα σημεία του δικτύου αναρρόφησης, για την εξυπηρέτηση του έργου σας.
Κόστος που κατά την Δημ. Αρχή ανέρχεται στο ποσό των 200.000 ευρώ.
Η εξέλιξη αυτή εκτός του ότι προξενεί αλγεινή εντύπωση, δημιουργεί πολλές αμφιβολίες για την πραγμάτωση του έργου και μάλιστα σε χρονικό ορίζοντα 3 ετών, διότι αν είναι να ζητήσετε και από τους άλλους φορείς (ΕΥΔΑΠ,ΟΤΕ,ΔΕΗ,CYTA,κ.ά.) να αναλάβουν οικονομικά και τεχνικά την μετακίνηση των δικών τους αγωγών, τότε πολύ φοβάμαι ότι το έργο σας δεν θα τελειώσει ποτέ.
       Κε Κατσικάρη, παραβλέποντας το γεγονός της συγκεκριμένης αναντιστοιχίας λόγων και έργων σας που δυστυχώς διαπιστώνεται με την πιο πάνω εξέλιξη, σας ζητώ να άρετε το αίτημα σας προς τη Δημοτική Αρχή για ανάληψη από το Δήμο κι εν τέλει από τους Δημότες του κόστους της μετατόπισης των αγωγών.
Κι αν είναι να το κάνετε το έργο, κάντε την προσφορά στο λαό της Σαλαμίνας ολοκληρωμένη, όχι λειψή.
Εξάλλου, τα 200 χιλιάρικα που ζητάτε από έναν υπερχρεωμένο Δήμο μπροστά στα 22 εκατομμύρια του προϋπολογισμού του έργου, είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Να είσθε βέβαιος ότι η αποδοχή του αιτήματος μου, θα αποκαταστήσει πλήρως την όντως καλή εικόνα άσκησης καθηκόντων που ο κόσμος έχει σχηματίσει για σας.
Σαλαμίνα  27/9/2012
Με εκτίμηση
Ρούλα Νάννου
Επικεφαλής Δημ. Παράταξης Δήμου Σαλαμίνας

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/12 22:14

    Η γυναίκα τελικά δεν παίζεται.
    Οι παρεμβάσεις της έχουν κάνει πολλούς να έχουν χάσει τον ύπνο τους και να παραμιλάνε.
    Για να δούμε, τι θα απαντήσει ο κ.Κατσικάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/12 23:21

    Κε ΚΑΤΣΙΚΆΡΗ, ΆΛΛΑ ΓΡΆΦΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/12 00:12

    Κύριε Κατσικάρη, έχει δίκιο η κα Νάννου. Πρέπει άμεσα να πάρετε πίσω το αίτημά σας για να μην χρεωθεί ο δήμος με 200.000 ευρώ. Είναι ντροπή, άλλα να γράφετε στο δελτίο τύπου, κι άλλα να κάνετε. Δεν σας τιμά αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/12 08:49

    Καλά ρε γλύφτες το χάσατε εντελώς;
    Είναι αυτό παρέμβαση ολοκληρωμένη με σκέψη με στοιχεία με σοβαρότητα;
    Δεν ξέρω ποιόν έχει δίπλα της και την εκθέτει τόσο!
    Είναι σα να λέμε:
    Έρχεται ο Ευεργέτης σου ψωμόλυσσα και σου δίνει 5.000 ευρώπουλα και συ του λες.
    Ναι δε λέω σ’ ευχαριστώ,
    αλλά εγώ χρωστά 7.000 ευρώπουλα
    δώσε μου άλλα δύο για να μαστε εντάξει.
    Άϊ σιχτίρ γκάου όλοι σας που θέλετε και δημαρχία κόπανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/12 10:26

    Αυτό κατάλαβες εσύ;
    Έ! είσαι και πολύ ...σπίρτο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/12 10:27

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΟΓΙΩΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/12 11:28

    Η απάντηση στο ερώτημα της κ. Νάννου είναι πολύ απλή: Στο έργο των λυμμάτων δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί παρέμβαση από αλλού -ούτε ένα Ευρώ- γιατί είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαική Ένωση! Πολύς ντόρος για το θεαθήναι λοιπόν και μεγάλη μιζέρια στη Σαλαμίνα. Προφανώς κάποιος με τεχνικές γνώσεις παρέσυρε την κ. Νάνου να κάνει αυτή την επιστολή... σε λάθος πρόσωπο. Στο τέλος θα κάνουν και τον Κατσικάρη να μπλεχτεί στα δημοτικά με τις χαζές τρικλοποδιές που βάζουν. Πρόσεξε Ρούλα, δουλεύεις για άλλους, μην σε πιάνουν κορόιδο. Και πρόσεξε μην φανεί ότι σαμποτάζ εις το έργο της Περιφέρειας, γιατι θα χάσεις πολύ και είναι κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/9/12 12:56

    ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΟΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΟ-ΤΣΑΒΑΡΑΚΙ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΑΠΑΝΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΙ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ-ΑΔΕΙΣ-ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/9/12 13:59

    ΑΦΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ, ΚΑΡΑΜΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/9/12 17:00

    Προς τον 11:28.
    Φίλε μου ότι σου κατέβει λες.
    Πρώτα-πρώτα δεν είναι έργο λυμμάτων, αλλά όμβριων.
    Αν το ξαναδιαβάσεις θα καταλάβεις ότι εκείνο που ζητάει η κα Νάννου από τον κ.Κατσικάρη μέσω της επιστολής της είναι να απαντήσει γιατί ζήτησε από το Δήμο να αναλάβει τα έξοδα της μετατόπισης των αγωγών, αφού αυτά τα έξοδα συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό προϋπολογισμό του έργου, όπως ο ίδιος ο κ.Κατσικάρης αναφέρει στο Δελτίο Τύπου.
    Πώς μου φαίνεται ότι κάτι μυρίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/9/12 14:22

    Γράψε τώρα ρε κ...λι τώρα για τα καλόπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.