Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Σεπ 2012

Για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, ποιός έχει την ποινική ευθύνη;


 
Η υπομονή έχει και τα όριά της, έχουν μετατρέψει σε ανεξέλεγκτη χωματερή το βοηθητικό γήπεδο των Αμπελακίων. Ένα σημείο από το οποίο  περνούν καθημερινά οι μισοί κάτοικοι του νησιού κινούμενοι από και προς το Αμπελάκι-Σελίνια και αντικρίζουν αυτό το αίσχος. Στη περιοχή έχει αρχίσει εδώ και καιρό να παρουσιάζεται το φαινόμενο των άσχημων μυρωδιών και η εμφάνιση  τρωκτικών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.
Η υποβάθμιση της περιοχής είναι εμφανής και οι συνέπειες υγιεινής για τους κατοίκους της είναι προ των πυλών, το σημείο δεν απέχει περισσότερο από πενήντα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα των Αμπελακίων, για το γήπεδο λόγος να μην γίνεται.
Ποιος αρμόδιος φωστήρας έδωσε εντολή για την λειτουργία αυτής της ανεξέλεγκτης χωματερής; ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας ή ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων,  ποιος έχει την ποινική ευθύνη για την απαράδεκτη περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής;
Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο παρουσιάζεται και σε άλλες περιοχές του νησιού, έχουμε το φαινόμενο της εμφάνισης ανεξέλεγκτων χωματερών να φυτρώνουν σαν μανιτάρια, εδώ έχει εφαρμογή η ρύση «από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα».
Η προσπάθεια να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά τους δημότες είναι πλέον εμφανής, η καθαριότητα στις περιοχές της περιφέρειας είναι σε οικτρή κατάσταση, τα απορριμματοφόρα στην κυριολεξία βρωμάνε, όπως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους κάδους, ακόμη και στα ευαίσθητα σημεία του νησιού.
Εδώ πλέον η πολιτική ευθύνη  ανήκει σε όλους, τις πολιτικές συνέπειες θα τις υποστούν όλοι τους και ο καιρό πλησιάζει, τέρμα ο πολιτικός εμπαιγμός των κατοίκων του νησιού.
Σπύρος Σοφράς
Υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/9/12 22:14

    Θα μπορούσα να εκφράσω τα "συγχαρητηριά" μου στον κ. Σοφρά ο οποίος κάθε μέρα βγάζει και απο ένα δελτίο τύπου και σχολιάζει - κατακρίνει καθημερινά την Δημοτική αρχή.
    Λέω θα μπορούσα εάν ο κ. Σοφράς δεν είχε πολιτικό παρελθόν και δεν ήταν για 4 χρόνια Δήμαρχος σε αυτό το νησί.

    Έχει το πολιτικό θράσος ο κ. Σοφράς και μιλά για χωματερή στα Αμπελάκια τα ελάχιστα δηλαδή κλαδιά και χόρτα τα οποία μαζεύτηκαν για ελάχιστες ώρες για να πάνε στον προορισμό τους.
    Μιλά εκείνος που με δική του ευθύνη σαν Δήμαρχος Σαλαμίνας είχε δημιουργήσει την μεγαλύτερη χωματερή τα τελευταία χρόνια.
    έθαβαν τα σκουπίδια με τον χειρότερο τρόπο. Χιλιάδες τόννους εθάβοντο καθημερινά με όλες τις αρνητικές συνέπειες.
    Κε Σοφρά η ευαισθησία σου για τα σκουπίδια είναιο όψιμη
    Έχεις τεράστιες ευθύνες για τους χιλιάδες τόννους που έθαψες.
    Όταν λοιπόν έχεις διαπράξει ένα " έγκλημα" και διώκεσαι σε βαθμό κακουργήματος δεν επιτρέπεται να εγκαλείς αυτούς που ούτε παρατήρηση θα έκανε ο εισαγγελέας.

    Ο κόσμος κρίνει αλλά προ πάντων συγκρίνει κ. Σοφρά. Μην ανυσηχείτε ο καιρός πλησιάζει για να μείνετε μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/12 09:26

    Καληνύχτα κ. Τσαβαρή
    Όταν πέσεις στο κρεβάτι και πριν αποκοιμηθείς τότε που όλοι οι άνθρωποι μιλούν με τον εαυτόν τους και κάνουν την αυτοκριτική τους, θα πρέπει να σε πιάνουν οι ενοχές εάν βέβαια διαθέτεις συνείδηση για τον εμπαιγμό των ψηφοφόρων σου, εσύ ο τιμητής της νομιμότητας ο προστάτης των πάντων ο «καταγγέλλον τα πάντα» ο άνθρωπος που έταζες τα πάντα σε όλους, έχεις το περίσσιο θράσος να καταγγέλλεις από κατηγορούμενος - παραβάτης - παράνομος θα μας το παίζεις έντιμος, ο κ Σοφράς κρίθηκε , τώρα κρίνεσαι εσύ, ο κ Σοφράς καλά κάνει και σε ελέγχει αυτός είναι ο ρόλος που του δώσαμε τώρα σας συγκρίνουμε γιατί πριν δεν είχαμε δει τι κουμάσι είσαι και πίστεψέ με στη σύγκριση χάνεις κ Τσαβαρή.
    Τώρα μπορείς να πας για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/9/12 09:43

    Φίλε έχεις δίκιο όπως πήγα λιγο πιο κάτω στις αναρτήσει είδα το θέμα σχετικά με τα σκουπίδια τι έλεγε το 2010 και κατηγορούσε τον Σοφρά τι μας υποσχόταν στις συγκεντρώσεις με τους πύρινους λόγους εναντίων του Σοφρά και τι δούλεμα μας πατάει τώρα μετά από δυο χρόνια τίποτα το δούλεμα πάει σύννεφο εγώ πάντως έχω πλέον γυρίσει με τον Σοφρά αν βέβαια ο άνθρωπος βάλει υποψήφιος. Τότε μας τον έλεγε τον Σοφρά αδαή κάνοντας τον πολύξερο τώρα εμείς τον κ. Τσαβαρή τον λέμε άχρηστο και όπου νάνε τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/9/12 14:33

    Ποιος καταψήφισε τον κανονισμό καθαριότητας τις τελευταίες τρεις φορές;

    Ο από πάνω,ο πρώτος στο σχόλιο τι λέει; ότι έχουν κάνει σταθμό μεταφόρτωσης στο γήπεδο στο αμπελάκι; αυτό λέει;

    Να του πω το ανέκδοτο τότε με το μπαρμπα και το στοίχημα:

    Ενας μπάρμπας έβαλε στοίχημα με έναν τύπο οτι θα πηδηξει 100 γυναίκες, αφού μπήκε το στοίχημα πάει ο μπάρμπας στην πρώτη, μπήκε και βγήκε,πριν πάει στην επόμενη τον σταμάτησε αυτός που είχαν βάλει το στοίχημα λέγοντας του ότι αυτό που κάνει δεν είναι πήδημα, και ο μπάρμπας του αποκρίθηκε πως κάτσε να στο κάνω και σένα και μετά βγες να πεις οτι δεν σε πήδηξα.
    Ετσι ειναι και το αφησα καποια κλαρια ισως και καποια σκουπίδια για λιγο στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/9/12 19:00

    Κε Σοφρά, είσαστε σοβαρός;
    Ρωτάτε εμάς ποιός έχει την ποινική ευθύνη, ενώ είσασταν δήμαρχος 4 χρόνια και γνωρίζετε πολύ καλά ποιός έχει την ευθύνη;
    Κε Σοφρά, από λόγια έχουμε χορτάσει. Το να διαπιστώνετε κάτι, που όλοι το διαπιστώνουμε, και να το σχολιάζετε μόνο, αφήστε το, βαρεθήκαμε.
    Ο Εισαγγελέας εκεί είναι, γιατί δεν προχωράτε σε μύνηση;
    Την άλλη φορά, μας λέγατε για το παράνομο ΣΜΑ. Για πέστε μας, αφού εσείς λέγατε ότι είναι παράνομο, κάνατε καμιά μύνηση ή και αυτό το κάνατε γαργάρα;
    Καλή νύκτα Κε Σοφρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/9/12 19:41

    Αυτό είναι επιχείρημα;
    το γιατί δεν μου κάνεις μήνυση;(ούτε την μήνυση δεν μπορείς να γράψεις σωστά)

    Καταρχάς ο Σοφρας κρίθηκε από τους Σαλαμινιους,και γι αυτό βρέθηκε
    στη θέση που βρέθηκε,στην θέση της αντιπολίτευσης,ο ρόλος που του ανέθεσαν οι συμπατριώτες μου και εγώ,(αν και δεν τον ψήφισα), είναι αυτός και μόνο,να κανει αντιπολίτευση, δεν τον στείλαμε εκεί για να κάνει μηνύσεις αλλά για να ελέγχει την εξουσία και να ενημερώνει τους συμπατριώτες του.

    Και για να μην τα πολυλεμε, εσείς τι την θέλατε την εξουσία, για να αλληλομηνύεστε;
    Η για να κάνετε κάνα καλό;

    ΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ;
    Ποιος είσαι ρε; ο φούντας στο ποτέ την Κυριακή,{γιατί δεν φεύγεις στελλα;}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/9/12 20:02

    ΣΤΟΝ Καληνύχτα κ. Σοφρά.
    Ρωτάς και ξαναρωτάς

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΣΟΦΡΑΣ...
    ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ Π. ΜΩΜΙΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ;
    ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο Κ@@ΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/9/12 20:40

    ο μωμιαδης ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/9/12 21:55

    καλά τώρα τι ψου τι μου και τα δυο δυό δαχτυλα μακρυα απο το κ@@ο ειναι.
    διαβαζε ψου.... ψωμιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/9/12 01:51

    ΛΕΕΙ Ο 19.41 'o ρόλος είναι αυτός και μόνο,να κανει αντιπολίτευση, δεν τον στείλαμε εκεί για να κάνει μηνύσεις αλλά για να ελέγχει την εξουσία και να ενημερώνει τους συμπατριώτες του'.

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ Ή ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΊ ΑΠΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/9/12 22:52

    ΞΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο κ. ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 15% ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.