Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Σεπ 2012

Καταγγελία ΣΟΚ για την λειτουργία της Εθνικής Τραπέζης Σαλαμίνας


Πολύ καλή καλημέρα σας, με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας καταγγείλω την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη σήμερα 10/09/2012 ο πατέρας μου στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Σαλαμίνας στην ακτή Καραϊσκάκη.
Τόσο οι γονείς μου όσο και η οικογένειά μου είμαστε χρόνια πελάτες στην ΕΤΕ ουδέποτε συναντήσαμε και ουδέποτε είχαμε τέτοια αντιμετώπιση από κανέναν υπάλληλο σε κανένα υποκατάστημα ανά την Ελλάδα όσο αυτή την προσβλητική συμπεριφορά που αντιμετώπισε σήμερα ο πατέρας μου στο εν λόγω υποκατάστημα.
Το ότι είμαστε κάτοικοι εξωτερικού και λείπουμε χρόνια από την πατρίδα μας και το ότι ίσως να μην έχουμε την δυνατότητα εδώ στο εξωτερικό να ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση για τα όποια κοινωνικοπολιτικά δρώμενα στην πατρίδα δεν σημαίνει πως δεν γνωρίζουμε τόσο τα δικαιώματά μας όσο και τους νόμους (αν και ανύπαρκτους όπως αποδείχτηκαν) της χώρας μας.


Πόσο μάλλον όλα αυτά τα χρόνια (58!!!!) στηρίζουμε την οικονομία της πατρίδας μας με τον κόπο και τον ιδρώτα μας εδώ στην ξενιτιά στέλνοντας τις καταθέσεις μας στην ΕΤΕ παρά τα όσα οικονομικά προβλήματα έχει και την κρίση που ζει η πατρίδα μας.

Σήμερα λοιπόν μετέβει ο πατέρας μου συνταξιούχος πλέον και ετών 70!!! από τα Σελήνια στο υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Ακτή Καραϊσκάκη για να καταθέσει 50 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του εγγονού του που είναι φαντάρος και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, περιμένοντας λοιπόν από της 7.00 π.μ. έξω από το υποκατάστημα να ανοίξει και αφού μια ώρα μετά άνοιξε πήγε ο άνθρωπος με τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού στον ταμεία να καταθέσει τα χρήματα εκείνος καθότι προφανώς δεν είχε πιει το πρωινό του καφεδάκι ακόμη ευθαρσώς του ζήτησε το ΑΦΜ, ναι το ΑΦΜ του παππού, ευγενικά προς το παρόν ο πατέρας μου του είπε δεν το θυμάμαι το ΑΦΜ αλλά τι το θέλεις εφόσον σου δίνω τον αριθμό λογαριασμού μη θέλοντας ο υπάλληλος να τον εξυπηρετήσει λογομαχήσανε για λίγα λεπτά χωρίς εν τέλει να τον εξυπηρετήσει ζητώντας του από ταυτότητα μέχρι ΑΦΜ μέχρι αν είναι πελάτης της ΕΤΕ μήπως ήθελε ο κύριος και την δήλωση του Ε9 για την κατάθεση των 50 ευρώ????

Ζητώντας εξηγήσεις ο πατέρας μου λοιπόν του απαντήσανε ότι είναι νόμος πλέον όποιος πολίτης πάει για κατάθεση να δηλώνει το ΑΦΜ του μετά πολλά τον εξυπηρέτησε μια άλλη κυρία από το διπλανό ταμείο.

Σε προσωπική επικοινωνία με το Νομικό τμήμα της ΕΤΕ στην Αθήνα επί της οδού Σοφοκλέους 6 όταν πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μου πούνε ποιος είναι αυτός ο νόμος που να ορίζει κάτι τέτοιο ο δικηγόρος ο ίδιος της ΕΤΕ γελώντας με ενημέρωσε ότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας νόμος που να λέει πως για να καταθέσεις 50 ευρώ!!!!! πρέπει να δώσεις το ΑΦΜ σου μάλιστα μου είπε πως ούτε καν ταυτότητα χρειάζεται όταν έχεις τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θέλεις να κάνεις κατάθεση.

Ειλικρινά αναρωτιέμαι τελικά στην Ελλάδα τι λειτουργεί???? ποιον πάνε να πιάσουν τον φοροφυγά που δηλώνει εισόδημα 8.000 Ευρώ με καταθέσεις που αγγίζουν το εκατομμύριο???? ή τον συνταξιούχο 70 ετών που πήγε να στείλει 50ΕΥΡΩ !!!! στον εγγονό φαντάρο????

Λυπάμαι πάρα πολύ τόσο για την κατάντια της πατρίδας μου όσο και για την συμπεριφορά των υπαλλήλων που κατά τα άλλα εξυπηρετούν τον ταλαίπωρο πολίτη.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Σημείωση διαχειριστή το Ε-Μαιλ της διαμαρτυρομένης στην διάθεση κάθε αρμοδίου, αν και δεν το βλέπουμε να απασχολήσει τελικά κανένα «αρμόδιο» σ’ αυτή την χώρα

 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/9/12 18:59

    να πάτε στην χρυσή αυγή,ο διαχειριστής είναι και μεσίτης της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.