Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Σεπ 2012

ΝΟΒΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


Διασυλλογικός αγώνας τριγώνου «Νέα Πέραμος».
Οκτώ Ναυτόπουλα του ΝΟΒΣ συμμετείχαν στον ΦΙΛΙΚΟ Διασυλλογικό αγώνα «Νέα Πέραμος», που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Νέας Περάμου στις 15 και  Σεπτεμβρίου στο Μεγάλο Πεύκο, για σκάφη Optimist.
Συμμετείχαν 21 αθλητές από 5 Ναυτικούς Ομίλους και τα κορίτσια του ΝΟΒΣ Βιολέτα Αθανασίου, Σεμίνα Φράττη και Χρυσή Τσoβού, κατέλαβαν τις τρείς πρώτες θέσεις αντίστοιχα. 
Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης
Βρίσκεται σε εξέλιξη το 8ο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟΒΣ στο οποίο φοιτούν 7 μαθητές. 
Αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2012»
Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Σεπτεμβρίου συνδιοργανώνουμε, με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ειρήνης Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) στα πλαίσια του ετησίου προγράμματος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας τον Αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος – Ιστιοπλοϊκή Φιλία 2012». Η πρώτη Ιστιοδρομία «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2012» σε διαδρομή Φάληρο – Σαλαμίνα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έχει ενταχθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνος στις εορταστικές εκδηλώσεις των «Σαλαμινίων». Η απονομή επάθλων θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο προαύλιο του Δημαρχείου. Τα σκάφη που θα συμμετέχουν στον αγώνα θα διανυκτερεύσουν στο Λιμάνι και η εκκίνηση της δεύτερης Ιστιοδρομίας «Ιστιοπλοϊκή Φιλία 2012» θα γίνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 11.00.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 
            Η προγραμματισθείσα δράση του ΝΟΒΣ για καθαρισμό των ακτών την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), αναβλήθηκε λόγω βροχής για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11.00.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.