Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2012

Αήθη και δολία επίθεση κατά των λαϊκών επιλογών κι όχι… μόνο


Το ότι θα ‘βγαινα να στηρίξω τον δήμαρχο μαζί με τις λαϊκές επιλογές από μια παμπόνηρη αήθη και ανυπόγραφη ανάρτηση σε γνωστό blog (ελλείψη παλληκαριάς να το πω; ή συνήθης πρακτική του παρελθόντος;) ούτε που το φανταζόμουνα ποτέ.
Σ’ ένα τόσο “σοβαρό” άρθρο που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τον δήμαρχο ότι εκκολάπτει τα αυγά του φιδιού θα περίμενα αν μη τι άλλο, μια φαρδιά πλατιά υπογραφή από κάτω κι όχι ο διαχειριστής του εν λόγω blog να μας το παίζει κριτής και επικριτής των πάντων, να δρέπει φιλάρεσκα και αυτάρεσκα δάφνες δημοκρατικονομιμοφροσύνης και να μην τολμά ο άθλιος να βάλλει από κάτω έστω το απλό “o διαχειριστής” λες και η ανάρτηση έγινε από παρθενογένεση.

Δεν μπορείς ως φοβισμένη κότα να κατηγορείς ένα ολόκληρο λαό για την όποια εκλογική του μετακίνηση άσχετα αν σε έτσουξε ή όχι και να μην αναρωτιέσαι ως κομματικοδίαιτη λειράτη κότα, που είναι οι ευθύνες των δυο κομμάτων εξουσίας τα οποία απ’ την μεταπολίτευση και εντεύθεν κυβέρνησαν αυτό τον τόπο, και κατέφαγαν τις σάρκες του, να τους αφήνεις απ’ έξω ρίχνοντας τις δικές τους ευθύνες στον λαό για τις όποιες έστω λαθεμένες επιλογές του!!!
Τώρα πως συνδέεις και τι δουλειά έχει η έλευση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Άνθιμου με την Χρυσή Αυγή μόνο το δικό σου σαλεμένο και τρισάθλιο φοβικό μυαλό μπορεί να μας απαντήσει.
Η επιτυχία της πρόσκλησης και αποδοχής, είναι σαφώς του Τσαβαρή, όσο κι αν θες να την υποβιβάσεις πολύ δε περισσότερο να τον χτυπήσεις κάτω απ’ την ζώνη περνώντας το ύπουλο μήνυμα (είναι σαν να κλείνει πονηρά το μάτι στους ψηφοφόρους της Χ.Α…) Μήπως θα ‘θελες να μας πεις πόσοι άλλοι συνυποψήφιοι του θα διεκδικήσουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την συγκεκριμένη ψήφο τουλάχιστον μεταξύ 1ης και 2ης Κυριακής;
Ήμαρτον Κύριε που αναγκάστηκα να «υπερασπιστώ» Τσαβαρή απ’ την «μωρή παρθένα», ορκίζομαι να κάνω 40 μετάνοιες ημερησίως μέχρι τα Χριστούγεννα να εξομολογηθώ στον Άνθιμο κατά τα Σαλαμίνα και να κοινωνήσω το Πάσχα μαζί με τους νυστεύσαντες και μη νυστεύσαντες, τους αγνούς και τους ληστές.
Λάμπρος Μαστροκόλιας

 

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/12 10:46

    φαίνεται κάμφθηκαν οι αντιστάσεις φασιστακο,το λιλι ρέει ξανά και ήρθε η ώρα να ξαναστήσεις το μαγαζι, πέταξες και τον καμενο απο πανω σου μιας και δεν σε φωναζε στις μαζώξεις ο κουρακος,και χώθηκες στα χαχανα, κάνεις και τον παρεξηγημένο,βρωμοφασιστα.

    σε ακολουθούν και οι παλιοί σου συνεταίροι βλέπω,ο φρουτεμπορας με την τεμπελα απο τα σελήνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/12 12:44

    Προσφώνησε και τον Γλίξμπουργκ ο Άνθιμος (!)

    Απίστευτη απρέπεια του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου, στην κηδεία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Κατά τη διάρκεια της εκφώνησης του επικήδειου στη Μητρόπολη προσφώνησε μαζί με τους επίσημους και τον ιδιώτη εδώ και πολλά χρόνια Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ. Μάλιστα, ο Άνθιμος κατά σειρά προσφώνησε το πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια τον… τέως «βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνο». Μετά θυμήθηκε τέως προέδρους της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα λοιπά κόμματα κλπ. Φαίνεται ότι ο δεν ξεχνάει το παρελθόν του…

    antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/12 12:45


    Άνθιμος, ο Ιμιτασιόν Χριστόδουλος

    http://roides.wordpress.com/2010/11/05/5nov10b/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασιστόμουτρο (20/9/12 10:46) εγώ βγαίνω ενυπόγραφα και λέω τις απόψεις μου.
    Ποτέ δεν στήριξα μετεκλογικά τις επιλογές Τσαβαρή σχεδόν απ’ την πρώτη μέρα, γι’ αυτό άλλωστε και απεχώρησα κι ότι είχα να του πω στην συνέχεια, του το ‘λεγα ΠΑΝΤΑ επώνυμα γι’ αυτό άλλωστε και με μήνυσε, άδικα κατά την δική μου άποψη (!!) αυτό θα φανεί στην δίκη στις 4/12/2012.
    Όλες εσείς οι ανώνυμες κοκότες το παίζετε αντράκια χωρίς παντελονάκια έστω και κοντοβράκια.
    Η δική σας φασιστική κι «αλάθητη» πολιτική δυνάμωσε την Χρυσή Αυγή και δικαίωμα του Έλληνα ψηφοφόρου η επιλογή της στις εκλογές. Βγάλτε μια πιο αληθοφανή μια πιο ανθρώπινη και ισορροπημένη πρόταση και θα ‘ναι ο λαός μαζί σας.
    ΕΔΩ είναι η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας που σας δημιουργεί παροξυσμό.
    Με τις υστερικές κραυγές της αλεπούς δεν πείθετε ούτε το στενό σας οικογενειακό περίγυρο.
    Ανώνυμος θα μείνεις εις το διηνεκές γιατί δεν έχεις το κουράγιο να υπογράφεις τις απόψεις σου, γιατί χέστης γεννήθηκες και χέστης κι απαξιωμένος θα πεθάνεις….
    Λάμπρος Μαστροκόλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/9/12 15:53

    που το βρηκες εσυ το ηθος ρε ατιμαντρα;που οι μισοι στριβουν να μην σε χαιρετησουν και οι αλλοι μισοι σε εχουν μυνησει φασιστομουτρο,γυρολογε που εχεις αποψη και για πολιτικη,εγω δεν ειμαι ο καλυνυχτακιας η τα τσιρακια του εγω οταν τελειωσω μαζι σου θα σου εχω βαλει λουκετο στο μπουρδελο σου εδω,στο ειπα απο την πρωτη αναρτηση της ΧΑ,οταν τελειωσω μαζι σου θα σε εχω αποκοψει απο παντου.


    Μην χανεις της ψυχραιμια σου φασιστα,και να σου δωσω και εγω μια συμβουλη,αν εχεις υποψην σου να διαχειριστης το ποσοστο της ΧΑ την δευτερη κυριακη στις δημοτικες, να προσεχεις γιατι αυτοι δεν ειναι ο τωρινος θα σε καλιγωσουν κι ας εισαι ψυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/9/12 15:57

    τι βλεπω γυρισες πισω και τα μπλογκ του φρουτεμπορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/9/12 16:56

    Η συγκεκριμένη ανάρτηση θίγει τους φασίστες-νεοναζί και πολύ λιγότερο το Δήμαρχο Σαλαμίνας. Γιαυτό θίχτηκες τόσο πολύ Λάμπρο, σου θίξανε τα καμάρια σου και τάχα μου τώρα υπερασπίζεσε το Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/9/12 17:47

    Βέβαια γιατί λες θίχτηκε ο γκρουεζας;

    Αφού τον ξεσκόνισαν οι ανεξάρτητοι ελληνες και πριν από αυτούς κατά σειρα νδ,βασιλειου, μπακογιαννη, τσαβαρης,κατέληξε στα φασισταρια,μπας και καταφέρει να τους χρησιμοποιήσει,(ρίξτε μια ματιά και στον ψιλη αμμο να δείτε πως τον γύρισε και αυτός τον αμανέ) τακίμια είναι.

    Στην παρτίδα ναννου, δεν θα περάσει ούτε από έξω,τι να κάνει ; μάζεψε τα χεσμένα του και γύρισε γονυπετής στον τσαβαρη.

    δεστε δεξια στο σαιτ μπαρ έβαλε πάλι όλα τα μπλογκς(δυο χτυπήματα το καθένα) που είχε φτιάξει παλιά με τον συνεταίρο του τον φρουτεμπορα, τότε ντε που έβγαζαν το κουνελάκι οι ηθικοί,¨που τον έπιασε ο πόνος για τον τσαβαρη".

    γκρουεζα πολλά τα έκανες στην κουλουρη,παρα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/9/12 19:57

    Πόσο αστοιχείωτοι δείχνουν κάποιοι με όσα γράφουν!

    (Τέως Βασιλιάς), τέως Πρόεδρος, τέως Πρωθυπουργός, τέως Υπουργός, τέως Υφυπουργός, τέως Περιφερειάρχης, (τέως Νομάρχης), τέως Αρχιεπίσκοπος, τέως Μητροπολίτης, τέως Δήμαρχος, (τέως Κοινοτάρχης) ... είναι τίτλοι όσων ασκούσαν ή ασκούν εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/9/12 20:09

    Τι πολίτευμα έχει η Ελλάδα ρε βλάκα;
    που θα μας μάθεις και το πρωτόκολλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/9/12 08:35

    Από συνταξιούχους που κάνουν τους προπονητές φιλόσοφους πολιτικούς προφήτες δημοσιογράφους ποιητές έχουμε χορτάσει. Στην Σαλαμίνα γίνεται χαμός με τα νταμάρια αποχετεύσεις περιβάλλον κι εσείς ως γεροξεκούτια κοιτάτε να αμεπλοφιλοσοφήσετε για να αιτιολογήσετε τον χρόνο που έχετε. Η ζωή είναι μπροστά μας και κάποιοι στον δήμο κάνουν πάρτυ. Ξυπνήστε που αναλόνεστε στο εθνικό μας σπορ δηλαδή στην αυτοπροβολή και στην αυταρέσκεια.
    Λαική επιλογή ήταν και ο τσαβαρής και αν ξαναρωτησεις τον ψηφοφόρο το 99% την θεωρεί κάκιστη επιλογή. Το θέμα είναι οι λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/9/12 12:28

    Καλημέρα σας, -

    Θα ήθελα να καταρχήν να ευχαριστήσω το συγκεκριμένο ενημερωτικό site που μας ενημερώνει ανελλιπώς για το όμορφο ιστορικό νησί μας και όχι μόνο . Παρακολουθώ το τελυεταιο καιρό μια μεγάλη προσπάθεια του Δήμου και πολλών εθελοντών για να προβάλλουν για δεύτερη συνεχή χρόνια τα Σαλαμίνα με πολύ κέφι και χαρά αν και η σημερινή κατάσταση στη Σαλαμίνα αλλά και σε όλη στην Ελλάδα είναι μουντή δυστυχώς. Μια αχτίδα υπάρχει στο νησί του Αιαντα που τόσο αγαπάμε να προβάλετε σε όλο τον κόσμο αλλα δυστηχώς όχι από το Υπουργείο Πολιτισμού και τουρισμού αλλά από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν βάλει στόχο η Σαλαμίνα να γίνει ένα κέντρο Πολιτισμού και Ειρήνης. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν έχει κανένα Σαλαμινιο μπλοκ αναφερθεί για τα Σαλαμινια ούτε καν εχουν δημοσιευσει το πρόγραμμα. Γιατί τέτοια απαξίωση ? γιατί αλήθεια? Από όσα γνωρίζω και επιτρέψτε μου εάν κάνω λάθος έρχονται πάνω από 30 χώρες και κανάλια από όλο τον κόσμο σε μια τόσο σηματικη επέτειο όχι μονο για τηνΣαλαμίνα αλλα και για ολκληρη την Ελλάδα και η ηλεκτρονικη ενημέρωση εκτός από καναδυό site είναι απούσα! Γιατί αλήθεια ? Οι Έλληνες ενωμένοι έσωσαν την Ελλάδα και την Ευρώπη ας μας γίνει μάθημα σε εμάς τους νεώτερους. Σας ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/9/12 14:56

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/9/12 15:56

    Φίλε 21/9/12 12:28 καλό σου απόγευμα.
    Διάβασα όλως τυχαίως το σχόλιο σου και απορώ.
    Σου επιστρέφω την ερώτηση και σε ρωτώ κι εγω ανώνυμα όπως και συ, συγκεκριμένα:
    Πού ζείς ;
    Κι Αφού θέλεις να μάθεις το γιατί, εσύ γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία ;
    Γιατί δεν ρωτάς με e-mail έναν-ένα τον διαχειριστή του κάθε blog να πάρεις την απάντηση σου;
    Γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/9/12 21:20

    20:09 Γι΄αυτό αναφέρεται η λέξη ΤΕΩΣ, διότι το πολίτευμα σήμερα δεν έχει Βασιλιά, όμως ως γνωστόν στο παρελθόν είχε! Κατά τον ίδιο τρόπο δεν υπάρχει σήμερα Νομάρχης, όμως αυτό δεν συνεπάγεται ότι στο παρελθόν δεν υπήρχε Νομάρχης. Βεβαίως υπάρχουν κάποιοι γελοίοι ανεγκέφαλοι, (κοινώς ΒΛΗΜΑΤΑ), που νομίζουν ότι η Ιστορία και το παρελθόν της Ελλάδας θα εμφανίζεται μόνο όπως θέλουν αυτοί, γι΄αυτό και επιμένουν ότι ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας του παρελθόντος (Βασιλιάς)δεν μπορεί να αποκαλείτε ΤΕΩΣ Βασιλιάς από τη στιγμή που έπαψε να έχει το αξίωμά του! Όμως οι ανεγκέφαλοι (κοινώς ΒΛΗΜΑΤΑ) δεν καταλαβαίνουν ότι με τον ίδιο τρόπο και οι λοιποί ανώτατοι πολιτειακοί άρχοντες του παρελθόντος (Προέδροι)θα έπρεπε να μην αποκαλούνται ΤΕΩΣ Προέδροι από τη στιγμή που έπαψαν να έχουν το αξίωμά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/9/12 21:44

    Δεν μπορείς ρε γελοίε να προσφωνήσεις τον τέως βασιλιά καθολου γιατί το πολίτευμα έχει αλλάξει, πόσες φορές πρέπει να στο πω για να το καταλάβεις; έχουμε προεδρευομένη δημοκρατία μετά απο δημοψήφισμα ,το παρελθόν για την πολιτεία όσο αφορά το πρωτόκολλο έχει κλείσει με τον πρόεδρο, τώρα εσύ επειδή έχεις ενα κώλυμα μπορείς να προσφωνήσεις και τους τριάκοντα τυράννους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/9/12 07:27

    Στις 8.30 σήμερα το πρωϊ 10 πούλμαν και πολλά Ι.Χ φεύγουν από το Δημαρχείο για την παλατεία Συντάγματος στην κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Πέρσυ ήταν 50 τα άτομα , φέτος θα είναι πάνω από 500 , του χρόνου όλη η Σαλαμίνα.
    Για 7 μέρες από σήμερα η Σαλαμίνα θα ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
    Αυτό το μεγάλο γεγονός πρέπει να είναι στο επίκεντρο των ειδήσεων όλων των Σαλαμινίων είτε στηρίζουμε τον Τσαβαρή , είτε είμαστε απέναντι.
    Η Σαλαμίνα πέρασε τα όριά της , η ιστορία της και το μεγάλο γεγονός της Ναυμαχίας για πρώτη φορά θα ακουστεί από την Τηλεόραση.
    Η σαλαμίνα αλλάζει όχι μόνο με έργα αλλά προ πάντων η ιστορία της και ο πολιτισμός της μπάνουν στο επίκεντρο των γεγονότων.
    Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την ιστορία μας. Να είμαστε παρόντες όλοι σε όλες τις εκδηλώσεις, να στηρίξουμε το νησί μας.
    Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, οι επόμενες 7 μέρες είναι αφιερωμένες σε όλους μας στην ιστορία του νησιού μας.
    Μετρά έχουμε τον χρόνο να αντιπαρατεθούμε και να πούμε πολλά

    Καλή επιτυχία στα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ
    Καλή επιτυχία στην Σαλαμίνα μας

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/9/12 09:28

    Κε Τσαβαρή δεν πίστευα ότι είσαι τόσο μικρόψυχος, λίγο πριν επιβιβαστείς στο πούλμαν για το Σύνταγμα κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κ. Σοφρά, φαίνεται ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα δηλαδή το μόνο σου πρόβλημα είναι ο κ. Σοφράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/9/12 10:34

    Δήμαρχε τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ τον φίλο σου τον πήρες μαζί σου;
    Για τον ΑΝΤΩΝΗ λέω το πρωτοπαλίκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/9/12 10:37

    Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι,
    Ο Μα……δης το πρωτοπαλίκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/9/12 11:05

    Το πούλμαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα συνοδεύεται από μπετονιέρες και φορτηγά του λατομείου προς ένδειξη σεβασμού στον μεγάλο ηγέτη και δήμαρχο μας κ. Τσαβαρή που επιτρέπει να λειτουργεί επί ημερών του μία παράνομη επιχείρηση ενώ επί Σοφρά όταν έκλεινε τους δρόμους, το λατομείο λειτουργούσε νόμιμα. Αυτός είναι ο δήμαρχος και όλοι αντιλαμβάνεστε πλέον τις σκοπιμότητά του την εποχή εκείνη.
    Είναι πολλά τα λεφτά Τσαβαρή και μεγάλη η παρανομία για να κρύβεσαι πίσω από τα Σαλαμίνια. Δεν σε σώνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/9/12 18:09

    21:44
    Βεβαίως και έχουμε Προεδρευομένη Δημοκρατία μετά απο δημοψήφισμα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προσφωνήσεις τον νόμιμο ανώτατο πολιτειακό άρχοντα (Βασιλιά) του πρόσφατου παρελθόντος της Ελλάδας, ως ΤΕΩΣ Βασιλιά από τη στιγμή που έπαψε να έχει το αξίωμά αυτό. Ωστόσο μπορείς να παραθέσεις κάποιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος που να ΑΠΑΓΕΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ την προσφώνηση του ως ΤΕΩΣ Βασιλιά, διότι τότε και μόνο τότε δεν επιτρέπεται η προσφώνηση αυτή; Σε κάθε άλλη περίπτωση λες Μ@Λ@ΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/9/12 18:11

    Απαραίτητη Διόρθωση

    ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/9/12 20:36

    τι δουλειά έχει το σύνταγμα ρε ζώο ισχυρογνώμων, ηλίθιε, ντενεκέ, προκειμένου να έχεις τον τελευταίο λόγο αραδιάζεις μια σειρά ηλιθιότητες,
    Το απαγορεύει λέμε το ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ,ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,δεν μπορείς να προσφωνήσεις ιδιώτη.

    καλώς ήρθατε προεδρε ,πρωθυπουργε υπουργε και τασο της μελανθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/9/12 20:42

    αλλά θα μου πεις ξέρεις τι είναι το πρωτόκολλο; αλλά και που να το μάθεις στην στάνη που γεννήθηκες;

    ας πούμε ξέρεις ότι ο πατριάρχης όταν είναι σε πόντιουμ πρέπει να πατάει πάντα σε κόκκινο χαλί;
    κάτι τέτοια υπαγορεύει το πρωτόκολλο πχ

    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Απαραίτητη Διόρθωση

    πρωτόκολλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/9/12 22:35

    Άντε ρε σούργελο που όταν ακούς τη λέξη "Βασιλιάς" σε πιάνει αμόκ.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9_%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82_%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/9/12 01:41

    δεν θα διορθωσω,,,,,,,,,,,,,,,,
    να ειναι καλα ο γερος μου εκει που ειναι, ηταν βασιλικος απο τα γενοφασκια του,πληρωνε την συνδρομη του καθε μηνα,ειχε στο ντουλαπι του ενα πλακακι με το στεμμα,δεξιος γεννημενος,δεν μου ειπε ομως ποτε να γινω πολιτικα σαν αυτον,με αφησε ελευθερο να επιλεξω,προφανως ειχε δει καριοληδες σαν του λογου σου που βρωματε φασισμο και νομενκλατουρα και φροντισε να με προστατευσει

    λοιπον,ναι,γιαγκα χορευει και αννα μαρια γιανκα και ο βασιλιαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/9/12 21:27

    Και μόνο ο τρόπος που γράφεις καταδεικνύει ποιός είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ!
    Και μια και ανέφερες τον πατέρα σου θα σου γράψω κι εγώ για τους δικούς μου συγγενείς. Μάθε λοιπόν ότι ποτέ στην οικογένειά μου δεν υπήρξε κάποιος Βασιλόφρων (όπως στη δική σου) και ούτε βεβαίως είμαι εγώ, όμως αυτό δεν με οδηγεί στο να εναντιώνομαι σε μια πραγματικότητα του παρελθόντος και να προσπαθώ να κρύψω την Ιστορία (όπως θέλεις να κάνεις εσύ). Και μάθε ακόμα ότι η οικογένειά μου δεν είχε ποτέ ούτε φωτογραφία, ούτε κάτι άλλο σχετικό με τον Βασιλιά.
    Τέλος μάθε ρε ξεφτιλισμένε ότι η οικογένειά μου έχει θρηνήσει από τους Φασίστες, γι' αυτό εάν σε γνώριζα θα αναθεμάτιζες την ώρα και τη στιγμή που τόλμησες να με θίξεις σε προσωπικό επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος24/9/12 00:44

    δεν βλεπω οτι εισαι αντιστασιακος;
    γα,,,ες για τον βασιλια στα σχολια.

    πες μου το ονομα σου και θα ερθω εγω σε σενα

    ντενεκε ξεγανωτε,για να θιγεις πρεπει να εχεις και ηθος και ατομα του φυραματος σου το εχουν απωλεσει οικογενεικος.

    αντε να χαθεις φασιστα και μην ξεχνας εσυ το αρχισες το αντριλικη το ονομα σου να τα πουμε οποτε θες,να δω με τι μουτρα θα απαντησεις αν δεν πεις ποιος εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/9/12 23:38

    Re file 23/9/12 21:27 grafton st' @rxidi@ sou
    Exi mathi na grafi oti theli anonyma kai tora o antraklas theli anonyma na mathi ton antipalo tou gia na ton xtypisi pisoplata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/9/12 00:07

    πες το ονομα μωρη κοτα κοταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.