Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Σεπ 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 26ης Σ/σης


Έχω  την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 5ην ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 16.00.  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού  Καταστήματος, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

  1. Ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Δήμου Σαλαμίνας.
  2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. έτους 2012.
  3. Ακύρωση της 194/ 2012 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας και λήψη νέας απόφασης που αφορά την «Έγκριση σχεδίου οικονομικής υποστήριξης για την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2012 με την εγγραφή δανείου".
  4. Ορισμός ορκωτού λογιστή για τον έλεγχο ισολογισμού 2011 Δήμου  Σαλαμίνας.
  5. Aνακήρυξη του αμερικανού καθηγητή και ιστορικού Συγγραφέα Barry Strauss  ως Επίτιμου Δημότη Σαλαμίνας.
  6. Μετατόπιση αγωγών αναρρόφησης ( vacuum) για την εξυπηρέτηση εκτέλεσης του έργου « Κατασκευή συλλεκτήρων ομβρίων στις περιοχές Σαλαμίνα και Παλούκια της νήσου Σαλαμίνας ».
  7. Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 210 περιοχή Δρακατσούλα Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, για την αναγνώριση της υφιστάμενης μη εγκεκριμένης οδού Κυκλάδων  ως πεζόδρομο
  8. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εγκατάσταση υδρομετρητών» (αρ.μελ. 7/2011).
  9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος» (αρ.μελ. 10/2011).
  10. Παράταση του χρόνου της σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων κίνησης – θέρμανσης και ελαιολιπαντικών έτους 2011.
  11. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου αιγιαλού και παραλίας με αντάλλαγμα, επί της οδού Ακτή Θεμιστοκλέους 64 περιοχής Σελήνια Σαλαμίνας στην εταιρεία ΒΛΑΧΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
  12. Χορήγηση άδειας λειτουργίας κινητής καντίνας στην περιοχή Ψιλή Άμμος – Κοίμηση Θεοτόκου, στον κ. Βαλλιανάτο Αδαμάντιο.
  13.  Οικονομική ενίσχυση πυρόπληκτων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.