Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Σεπ 2012

Σπύρος Σοφράς, καταγγελίας συνέχεια για τις διάσπαρτες και παράνομες χωματερές με φωτορεπορτάζ αυτή την φορά


Σπύρος Σοφράς, καταγγελίας συνέχεια για τις διάσπαρτες και παράνομες χωματερές με φωτορεπορτάζ αυτή την φορά. Πρόκειται για συνέχεια της καταγγελίας σχετικά με την ανεξέλεγκτη χωματερή – σταθμό μεταφόρτωσης ογκωδών στο βοηθητικό γήπεδο των Αμπελακίων.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες κατά σειρά την 3/9, 6/9, 11/9. Είναι εμφανή τα σημάδια της επιχωμάτωσης στην περιοχή όπου είναι θαμμένα και σκουπίδια

 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/9/12 15:48

    ο δημαρχος εχει χαση το τοπι τα εβαλε και με τον ΑΙΑ τωρα δεν δινη το γηπεδο και αποδητηρια στην ομαδα μηπως μας φερη τον αργοναυτη απο το χωριο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/9/12 16:51

    Χάσατε τελείως την σοβαρότητά σας.
    Ο Σπύρος Σοφράς δικαιολογημένα έχασε τελείως την ψυχραιμία του και κάθε μέρα βγάζει και μία ανακοίνωση και δεν ξέρει τι γράφει.
    Ο διαχειριστής όμως αυτού του ηλεκτρονικού μέσου δεν καταλαβαίνει ότι προβάλοντας και δικαιολογώντας αυτές τις βλακείες και μάλιστα με παχαίους τίτλους , ότι κάθε μέρα εκτίθεται περισσότερο στην κοινωνία της Σαλαμίνας;
    Είναι δυνατόν να υπάρχει ένας πολίτης στη Σαλαμίνα και ειδικότερα στα Αμπελάκια να πιστέψει ότι αυτές οι φωτογραφίες πρόκειται για χωματερή;
    Ξεφύγατε τελείως και ο Σπύρος Σοφράς και Σία αλλά και ο διαχειριστής ο οποίος στην αντπολιτευτική του μανία , προβάλει οτιδηποτε σερβίρει καθημερινά η αντιπολίτευση.
    Θα προτείνω στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή σε τακτά χρονικά διαστήματα να φεύγουν πούλμαν από το Δημαρχείο με κόσμο και να βλέπουν πως έθαβε στο νταμάρι ο κ. Σοφράς τα σκουπίδια και πως σήμερα γίνεται η μεταφόρτωση στις νταλίκες όπου δεν υπάρχει ένα σκουπίδι κάτω.
    Είναι ένα καλό μάθημα που θα γίνεται για τους νέους και να καταλάβουν τι σημαίνει χωματερή.
    Περισσότερο όμως να καταλάβουν οι πολίτες της Σαλαμίνας το μέγεθος της υποκρισίας του κ. Σοφρά που έχει το θράσσος να μιλά σήμερα για χωματερές.

    Ευτυχώς κ. Σοφρά που ο κόσμος μπορεί να πάει να δει και τότε και θα κρίνει αλλά προ πάντων θα συγκρίνει.

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/12 17:32

    Σε κατανοώ πλήρως αγαπητέ «καληνυχτάκια» ‘συ μπορεί να κοιμάσαι από τις 4 το μεσημέρι, δικαιούσαι να κοιμάσαι ακόμα και όρθιος απ’ ότι βλέπω.
    Η εμπάθεια σου για τον Σοφρά σε φτάνει σε σημείο να βλέπεις τις «επικαλύψεις» της χωματερής ως μάνα εξ ουρανού.
    Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, τελικά με τις παρούσες συνθήκες το Καλοκαίρι του 14 θα παραδίδεις στο Σοφρά και θαμαι εκεί να σε καμαρώνω.
    Δεν πείθεις πια Γιαννάκη μου, μου θυμίζεις τον Γλύξμπουρκ που προσπαθεί να περάσει Ίματς δημοκράτη τρομάρα σου.
    Άσε τα σχόλια, δεν σου βγαίνει, ασχολήσου καλύτερα με τις μπεμπέκες σου και εκμεταλλεύσου τις τελευταίες αναλαμπές σου με τα βοηθήματα εξ Αιγύπτου (πρόσεχε μόνο γιατί αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας μη σε τρέχουμε κιόλας) κι ότι προφτάσεις πρόφτασες.
    Σε λίγο όπως αντιλαμβάνεσαι, σε εγκαταλείπουν και οι πρωϊνές σου «χειρηλασίες»
    Άϊντε στην υγειά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/12 18:40

    καληνυχτάκια συγνώμη κ. Τσαβαρή ήθελα να πω
    Το πρόβλημά σου είναι αν τις καταγγελίες τις κάνει ο Σοφράς, κάποιος άλλος ή αν είναι αληθινά τα στοιχεία που βλέπει ο κόσμος στις φωτογραφίες, γιατί αν είναι αληθινά τότε είσαι για δέσιμο, το θράσος σου δεν έχει όρια. Είναι καιρός να ξεπεζέψεις το καλάμι, να ζητήσεις συγνώμη από του κατοίκους της περιοχής και να εξαφανίσεις κάθε τέτοια δραστηριότητα από το χώρο αυτό.
    Να ξέρεις ότι οι κάτοικοι της περιοχής είμαστε αποφασισμένοι, την επόμενη φορά που θα υπάρξει αυτή η εικόνα, θα καλέσουμε τον εισαγγελέα να επέμβει και συ πήγαινε τον μετά στη χωματερή που λες, λίγο μας ενδιαφέρει εμάς μας νοιάζει η εικόνα, η υγιεινή του περιβάλλοντος της περιοχής μας, αν εσένα σε νοιάζει ο Σοφράς πρόβλημά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/9/12 10:33

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΙ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.