Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Σεπ 2012

Ενημέρωση και ανακοίνωση για την επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Ελευσινιώτη στη Χίο


            Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες από την πρόσφατη πυρκαγιά περιοχές της νότιας Χίου, συνοδευόμενος από τους μηχανικούς που διέθεσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι αντιπλημμυρικές μελέτες στην περιοχή.
            Ο κ. Ελευσινιώτης περιηγήθηκε στα πληγέντα από τις πυρκαγιές μαστιχοχώρια και ενημερώθηκε από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού, αλλά και από τους κατοίκους των περιοχών, για τις ανάγκες αποκατάστασης που έχουν δημιουργηθεί. Από την πλευρά του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις ευρισκόμενες πάντοτε στο πλευρό του πολίτη, συνέβαλαν αποφασιστικά στη μάχη με τις φλόγες, τόσο με τα στελέχη όσο και με τα μέσα που διέθεσαν. Επρόκειτο, είπε, για τη μεγαλύτερη επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων φέτος, στο πλαίσιο της πολιτικο-στρατιωτικής συνεργασίας.
            Κατά την παραμονή του στη νήσο Χίο ο κ. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε  ακριτικά φυλάκια, μονάδες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας και είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα χαμηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/9/12 09:08

    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.