Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Σεπ 2012

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού άμυνας Δ. Ελευσινιώτη ρύθμιση δανείων ενστόλων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο


Με πρωτοβουλία του υφυπουργού άμυνας Δ. Ελευσινιώτη ρύθμιση δανείων ενστόλων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Αθήνα, 6/9/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ρυθμίζει τα δάνεια των Ενστόλων
Σημαντική ανακούφιση σε 44.000 δανειολήπτες παρέχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας με νέο πρόγραμμα ρύθμισης των υφιστάμενων δανείων τους.
«Εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για την ανακούφιση ακόμη μιας σημαντικής μερίδας πληθυσμού, η οποία πλήττεται ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία. Σε συνέχεια του προγράμματος «Προστατεύω τους Ανέργους», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πιστό στον κοινωνικό του ρόλο συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος.
Το νέο πρόγραμμα ρύθμισης, το οποίο αφορά στο ένστολο και πολιτικό προσωπικό των ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, προβλέπει:
Α) Επιμήκυνση έως 20 χρόνια από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσης
Β) Περίοδο χάριτος έως και 6 μήνες χωρίς καμία καταβολή τόκων, με έντοκη κεφαλαιοποίηση ή/και συνδυαστικά με την ανωτέρω επιμήκυνση
Γ) Περίοδο χάριτος έως και 24 μήνες με καταβολή τόκων για όλο αυτό το διάστημα ή/και συνδυαστικά με την ανωτέρω επιμήκυνση.
Για παράδειγμα, για ένα δάνειο €13.000 που χορηγήθηκε το 2007 με μηνιαία δόση € 187,13, μετά την ανωτέρω επιμήκυνση και ρύθμιση, η νέα δόση μειώνεται σημαντικά και διαμορφώνεται σε € 59,16.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου της Τράπεζας ή να επισκεφθούν το www.ttbank.gr.
*Με τη λήξη της περιόδου χάριτος θα γίνεται νέος υπολογισμός της τοκοχρεολυτικής απόσβεσης του δανείου και θα παρακρατείται από την τράπεζα η νέα δόση.
*Σε κάθε περίπτωση η ηλικία του δανειολήπτη στη λήξη του δανείου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 80 χρόνια. 

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/9/12 09:18

    Ας δουν το θέμα οι επίδοξοι σωτήρες μας Αντιτσαβαρικοί κι ας ξυπνήσουν γιατί βαυκαλίζονται αν πιστεύουν πως δεν θα ‘ρθουν νέες υποψηφιότητες και κυρίως το ποιος είναι μπροστά.
    Ο Ελευσινιώτης είναι δεδομένος, κι ένας τουλάχιστον ακόμα; Τον ξέρετε ήδη δεν τον ξέρετε;
    Αντιλαμβάνεστε κ.κ. ποιόν ωφελεί η πολυδιάσπαση;
    Άστε λοιπόν κατά μέρος τους εγωισμούς και μαζευτείτε και βρέστε τα ΤΩΡΑ.
    Αύριο θα είναι ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/12 12:46

    ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΝΕ ΑΠΌ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΜΗΣΘΟΥ ΤΗ ΤΡΙΧΑ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΙΧΙΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗ ΣΚΟΝΤΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΕΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/12 15:26

    Μου φαίνεται ότι δεν διαφέρει από τον φίλο του και ομοϊδεάτη του σύντροφο δήμαρχο. Όπως ο δήμαρχος παρουσιάζει τις ενέργειες άλλων ως δικές του, έτσι και τούτος εμφανίζει την πολιτική των κρατικών Τραπεζών ως δική του πρωτοβουλία. Ήμαρτον!
    Αλλα ακόμα κι αν είναι έτσι, τι μας λέει τώρα ο κύριος αυτός; ότι ενδιαφέρθηκε έστω για τους ενστόλους μόνο, ενώ τους πολίτες τους γράφει στα παληά του τα παπούτσια;
    Πρέπει να προσέχει τι γράφει, γιατί πολλά γίνονται μπούμερανγκ.
    Τώρα, όσο για την υποψηφιότητα του, ε! ας κατάβει κι αυτός για να δει πόσα πίδια πιάνει ο σάκος. Αφού είναι ο κολλητός του Βενιζέλου, άντε να πιάσει ένα 8% και να καβαντζάρει τον σύντροφό του Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/12 15:49

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΧΕΣΤΙΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/9/12 15:51

    Kanena deltio typoy gia tis trelles poy ekanes stin ag. marina esy kai to soi soy pote tha mas stilis dimitraaaki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/9/12 16:11

    τσαβαρής ειναι μονο ένας. Εντιμος τίμιος ηθικος δουλευταρας ειλικρινης μπεσαλης μορφωμενος γνωστης ανεξαρτητος λαικος φιλοδοξος κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/9/12 20:49

    Εδώ, σίγουρα γελάνε δυστυχώς.
    Πρόσθεσε στην αρχή της λέξης του κάθε χαρακτηρισμού που του αποδίδεις το στερητικό 'αν-' και τότε θα είσαι πολύ σωστός.
    Αν δεν ήσουν προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο να έβλεπες και να άκουγες τα χάλια τους, διάβασε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ της ΓΝΩΜΗΣ για να μάθεις τι έγινε ή ρώτα και τον άνθρωπο από την Χαρουπιά, κάτι ξέρει αυτός παραπάνω από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/9/12 20:56

    Τσαβαρής-Σοφράς-Ελευσινιώτης-Τραυλός. Τελικά, σεν ποιόν θα δώσει το χρίσμα το ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/9/12 20:58

    Δημητράκη θα φτιάξουν υποβρύχιο στα ναυπηγία της Σαλαμίνας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/9/12 07:00

    Από καιρό ακούω για την υποψηφιότητα στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του κ. Ελευσηνιώτη, προσώπου που τίμησε την Σαλαμίνα με τις διάφορες θέσεις που κατείχε στο Πολεμικό Ναυτικό αλλά και με την σημερινή του θέση ως υφυπουργός.
    Στον Πολιτικό στίβο της τοπικής Αυτοδιοίκησης όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως όλοι οι επίδοξοι "υποψήφιοι δρομείς", ότι πετυχαίνουν αυτοί οι οποίοι προπονούνται επί πολλά χρόνια στο άθλημα. Δεν μπορεί να έχεις τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας αυτός που ξαφνικά αποφάσισε να τρέξει με αυτόν που τρέχει επί χρόνια πολλά.
    Δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία των στρατιωτικών που ενώ για όλη τους τη ζωή δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα κοινά , ούτε σε επίπεδο Εξωραϊστικού Συλλόγου να θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι του νησιού.
    Πως θέλουμε να ήταν πετυχημένος ο κ. Σοφράς ο οποίος ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα του νησιού και το εξοχικό του ήταν στο Αλεποχώρι όπου παίρναγε τον ελεύθερο χρόνο του; Μόνο να καταλάβει τι συνέβαινε όταν έγινε Δήμαρχος πέρασαν τέσσερα χρόνια πειραματισμού με τραγικές συνέπειες για το νησί.
    Εκτιμώ βαθύτατα τον κ. Ελευσινιώτη αλλά θεωρώ ότι δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη των κ.κ. Αγαπίου και Σοφρά οι οποίοι απέτυχαν οικτρά στον τοπικό πολιτικό στίβο.
    Η πολιτική σε επίπεδο τοπικής σκηνής έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά προπάντων χρειάζεται εμπειρία και "προυπερεσία" κάτι ποου δεν διαθέτουν οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί. Τους εκτιμώ γιατί έχω και συγγενείς στρατιωτικούς σε υψηλό βαθμό, αλλά ο καθένας στον ρόλο του

    Υ.Γ
    Επειδή μερικοί με ανώνυμα σχολιά τους θεωρούν ότι ο υπογράφων "Καληνύχτα κ. Σοφρά" είναι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής θέλω να τονίσω ότι καμμία σχέση με την πραγματικότητα έχει αυτό. Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας εκφράζεται με δελτία τύπου και φυσικά την υπογραφή του.

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/9/12 12:26

    Δεν θα είναι ο ναυαρχος απέναντι μην φοβάσαι.

    ο Τραυλος θα βάλει που ούτε απόστρατος είναι, ούτε άσχετος,
    η Ναννου θα βάλει που και αυτή μια από τα ίδια σαν τον πιο πάνω είναι,

    και τι μας μένει να στείλουμε στο σπίτι τους όλους αυτούς τους κρατικοδίαιτους,

    και είσαι δεν είσαι αυτός που λες, στα ωραία μας τα α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/9/12 12:44

    Καλή νύχτα κ.Τσαβαρή
    σε περίμενα για άντρα αλλά εσύ μου βγήκες ΚΟΤΑ τα κειμενα του καληνυχτάκια είναι η σφραγίδα σου για μας που σε ξέρουμε από παλιά τόσο πολύ ξέπασες λοιπόν δεν φανταζόμουν ποτέ εγώ που σε ξέρω καλά ότι θα υπολόγιζες τόσο πολύ τον αδαή με κατάλαβες ποιός είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/9/12 16:07

    Διάβασα πιο πάνω σε σχόλιο φίλου ότι θα είναι υποψήφιοι ο Τραυλός , η Νάννου, ο Σοφράς...... ο Μακρής ....
    Τώρα μάλιστα ,η συζήτηση έγινε πολιτική, τώρα μπορούμε να μιλάμε ποιλιτικά.
    Επειδή λοιπόν όλοι οι πιο πάνω υποψήφιοι τ. Δήμαρχοι και μη έχουν γίνει μία παρέα και όλοι μαζί συμφωνούν και όλοι μαζί έχουν κάνει κοινό αντιπολιτευτικό μέτωπο κατά Τσαβαρή ας μας απαντήσει κάποιος , γιατί όλοι μαζί τα συζητούν : "ΓΙΑΤΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΟΎΡΛΑ Ο ΟΛΠ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΜΟΝΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ Ή ΣΗΜΕΡΙΝΆ 3000 ΕΥΡΏ;
    Ποιος ευθύνεται για αυτό το ξεπούλημα;
    Την ερώτηση την έχω κάνει από καιρό αλλά απάντηση δεν εχω πάρει.
    Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι , όπως ποιο πάνω από σχολιαστή ειπώθηκε, συμφωνούν και σε αυτό ή διαφωνούν;
    Περιμένω με αγωνία .....

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/9/12 16:12

    Κοίτα Γιαννάκη μου να σώσεις το τομάρι σου που ούτως η άλλως δεν αξίζει τίποτα κι άσε τους πατριώτες μας να συζητούν και να ανησυχούν για την πορεία του τόπου που γεννήθηκαν, συ σήμερα είσαι εδώ κι αύριο στον Κορυδαλλό, ελπίζω απ’ έξω κι όχι μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/9/12 18:25

    Εχεις ένα κόλλημα με την κωλοεξουσια και χάνεις την ουσία. Στα εγραψα και παρα πανω, όλοι αυτοί κρίθηκαν, ΚΡΙΘΗΚΑΝ,οι αναφορά στο πρόσωπό τους αφορά την επανεξέταση αυτής της κρίσης από τον λαό στο πρόσωπο τους και τίποτα πάρα πάνω(δεν δίνω δηλαδή δεκάρα για πάρτη τους)
    Η σημερινή ηγεσία του δήμου την προσπάθεια της επανεκλογής του τραυλου η της ναννου την παίρνει για μπούσουλα της πολιτικής που πρέπει να εφαρμόσει, λάθος , λάθος, λάθος .
    Εγώ είμαι πολίτης δεν με ενδιέφερε η πολιτική του μακρη του αγαπιου του σοφρα του τραυλου ,τους έστειλα, αυτό που θα κρίνω είναι η πολιτική της σημερινής δημοτικής εξουσίας,δεν με νοιάζει τι λέει ο τραυλος η ο σοφρας, εγώ πχ βλέπω ότι 5 στους 6 λέμε μακρυά από την σαλαμινα η υπόθεση της τουρλας και εσείς πάτε να μας βγάλετε το μάτι, γιατί;τι να υποθέσω;

    Για ένα θέμα που η σημερινή δημοτική αρχή ξέρει ότι πρόκειται να της στοιχίσει ίσως και την επανεκλογή της με μια μέτρια εκτίμηση, καθώς σε μια σφιχτή εκτίμηση εγώ θα έλεγα ότι παίζει να μην ξανακατεβουν σε καφενείο,
    γιατί επιμένει τόσο πολύ;



    Μάλλον για κάποιο λόγο που είναι πολύ πιο σημαντικός από τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει,
    ελπίζω μόνο αυτός ο λόγος να μας αφορά όλους.


    Και μην πιάσουμε νταμάρια, απευθείας,σμε,κρασιά,χουντογιορτες,κλπ.

    Αυτά δέστε, και όχι τι κάνει και τι λέει ο ένας και ο άλλος,και εδώ ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/9/12 01:22

    Ρωτάει ο 16:07 "ΓΙΑΤΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΟΎΡΛΑ Ο ΟΛΠ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΜΟΝΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ Ή ΣΗΜΕΡΙΝΆ 3000 ΕΥΡΏ;
    Ποιος ευθύνεται για αυτό το ξεπούλημα;

    Γιατί δεν ρωτάς κατευθείαν τον τραυλό που ήταν επί μακρόν κοινοτάρχης-δήμαρχος, αλλά ανακατεύεις σοφρά, νάννου και μακρή; Από πού κι ως πού είχαν ποτέ σχέση αυτοί οι τρείς με το νταμάρι της τούρλας;
    Αλλά καλλίτερα να ρωτήσεις το μέχρι χθες επιστήθιο φιλαράκο του τραυλού τον τσαβαρή. Αυτός σίγουρα θα ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/9/12 16:34

    χοντρουλι πονηρουλι νοστιμουλι τελει να γινει δημαρχουλι το αλλο το χοντρουλι τελει τζαβαρουλι τελει αλαισκουλι τελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/9/12 22:52

    ΞΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο κ. ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 15% ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.