Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Αυγ 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 20ης και 21ης Συνεδρίασης 6-8-2013 18:30 και 19:00 αντιστοίχως


Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική – Ειδική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 6 – 8 - 2013 ημέρα Τρίτη    και ώρα  18.30   στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω  θέμα:
Έγκριση  Απολογισμού  Δήμου  Σαλαμίνας , οικ. έτους  2012 .(σύμφωνα  με τις διατάξεις  του άρθρου 163 παρ. 4  του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
==========================================
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  6 – 8 - 2013 ημέρα Τρίτη    και ώρα  19.00.  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Επέκταση δικτύου αποχέτευσης, κατόπιν αιτήματος Δημοτών σύμφωνα με το άρθ.215 του ν. 3463/2010.
2.- Γεν. Πολεοδομικός Σχεδιασμός & Επέκταση  Α΄κατοικίας – Προσδιορισμός Αντικειμενικών  Αξιών – Πράξεις Εφαρμογή-  Αρχείο της πρώην   Πολεοδομίας Πειραιά.
3.- Έγκριση  1ου  Ανακεφαλαιωτικού  Πίνακα  εργασιών  «  Επέκταση  Δικτύου Ακαθάρτων  περιοχής  Αγίου  Νικολάου  »(Αρ. Μελέτης  7/2010).
4.- Γνωμοδότηση για την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων που αφορά την «Πλωτή εγκατάσταση επεξεργασίας υγρών αποβλήτων στην Ακτή Κυνοσούρα στη Σαλαμίνα» της  H.E.C.AE. ,  κατόπιν αιτήματος  της  Δημ. Συμβούλου κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρας.
5.-  Άνοιγμα  Λογαριασμού   σε Πιστωτικό  ΄Ιδρυμα   για απόδοση  χρημάτων  προνοιακών  επιδομάτων .  
6.- Αμοιβή  Λογιστή  για σύνταξη  Ισολογισμού  Δήμου Σαλαμίνας  οικ. έτους 2012 .
7. -Αμοιβή  Λογιστή για υποστήριξη  και έλεγχο  Διπλογραφικού  Συστήματος  Δήμου  Σαλαμίνας  οικ. έτους 2013 .
8.-  Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. έτους 2013.
9.- Έγκριση  μελέτης της εργασίας : Επισκευή  και   συντήρηση   τηλεφωνικών κέντρων  -  σύζευξης   του Δήμου    και  καθορισμός  τρόπου  δημοπράτησης.
10.-  Έγκριση  μελέτης  που  αφορά  « Αποκατάσταση  οδών με την χρήση μηχανικών μέσων »  και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης.
11.-  Ακύρωση  της   απ’ ευθείας  ανάθεσης  για προμήθεια  ξυλείας για τις ανάγκες των Δημοτικών κτιρίων   στην Εταιρεία  ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ  Σαλαμίνας  Ο.Ε.
12.- Εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών Κοινοτήτων , κατόπιν αιτήματος  της  Δημ. Συμβούλου κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρας.
13.-  Έγκριση  προμήθειας  καυσίμων  κίνησης , θέρμανσης  &  ελαιολιπαντικών έτους 2014.
14.- Απ’ ευθείας  ανάθεση  της προμήθειας και τοποθέτησης  ελαστικών αυτοκινήτων  στην  εταιρεία ΣΚΑΝΤΡΑΚ SERVICE  Ε.Π.Ε. 
15.-  Απ’ ευθείας ανάθεση  για την διενέργεια της προμήθειας  θραυστού  υλικού Λατομείου για την  Δημοτική Ενότητα Σαλαμίνας.
16.- Έγκριση  προμήθειας  χρώματος διαγράμμισης .         
17.- Έγκριση  προμήθειας  μέσων  ατομικής  προστασίας .
18.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία του κ. ΚΡΙΤΣΙΚΗ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Ο.Τ. 26  στην περιοχή ΠΕΡΑΝΙ Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου.
19.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία της κ. ΝΤΑΟΥΝΤΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ στο Ο.Τ.Γ. 367  στην περιοχή ΖΑΡΛΗ Κακή Βίγλας Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου.
20.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία του κ. ΤΣΑΟΥΛΗ  ΦΩΤΙΟΥ στο Ο.Τ.Γ. 369  στην περιοχή  Κακή Βίγλας Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου.
21.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία του κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ στο Ο.Τ. 14  στην περιοχή  Τσάμη Δήμου Σαλαμίνας, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου.
.22.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση  Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία της  κ. ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ  ΣΟΦΙΑΣ στο Ο.Τ. 9Β στην περιοχή ( Πηγάδι  Χατζή) του Δήμου Σαλαμίνας, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου
23.- Τρόπος  χρέωσης  τέλους  ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) στα μερικώς  κτισμένα  οικόπεδα.
24.- Διαγραφή οφειλών μη ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου επί της οδού Σολωμού 4 περιοχή Μενεμένη από χρηματικούς  καταλόγους Τ.Α.Π. του οφειλέτη ΝΤΟΥΛΗ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
.25.- Διαγραφή χρώσεων βεβαιωτικών καταλόγων, που αφορούν το τέλος 0,5% των κέντρων διασκέδασης εστιατορίων και συναφών καταστημάτων.
26.- Τακτοποίηση  υπαλλήλων .
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/8/13 09:10

    ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΩΦΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/13 09:58

    δηλαδη απο αυτο το συμβουλιο και στο εξης ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ σαν ανεξαρτητος πια θα καθετε στο τελος διπλα-διπλα με τον ΜΑΚΡΗ? SOUPER!!!!!!!!! ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ!!!!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΜΠΕΓΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!!! ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ!!!!ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΑΤΣΟΒΟΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/8/13 10:12

    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΦΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ-ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!!!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΓΑ!!!! ΤΙ ΖΗΛΕΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?φιλακια και τα ξαναλεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/8/13 10:37

    τη δήλωση την διαβασες; ξαναδιάβασε την γιατί δεν την έχεις κατανόηση καλά ,και να δεις και τι θα τραβήξεις με τον αστρακο απεναντι, θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/8/13 12:20

    ΡΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!!!! ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ 3 ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ!!!ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΣΟΥ ΘΗΜΗΖΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ Η ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ? ΠΟΙΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΠΑΣΟΚΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΡΓΑ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!! ΑΣΧΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,ΚΛΠ. ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ Η ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ Η ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/8/13 17:57

    ΠΟΙΟΥς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣ ΤΖΑΒΑΡΗ ΟΤΑΝ ΔΙΟΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΟΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/8/13 18:22

    296 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/8/13 18:25

    295 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/8/13 12:00

    294 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/8/13 07:18

    293 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/8/13 09:43

    293 KAI SHMERA,ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 293 ΚΑΝΕΙ 14. ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ? 2+9+3=14.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/8/13 00:52

    292 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/8/13 11:46

    ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ : ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ : 65 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ 870 ΕΥΡΩ ΚΑΤΙ 13 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ
    ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ : ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ : Ο ΛΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΑΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΟΤΖΑΜ ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ
    ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ : ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΓΩ Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ : ΓΑΜΗΣΕΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.