Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Αυγ 2013

Ρούλα Νάννου. Το ξεπούλημα του Δημοτικού δικτύου ύδρευσης

« Εάν σήμερα ψηφίσετε τη σύμβαση, τότε κύριε Δήμαρχε θα χαρακτηριστείτε ως ο άνθρωπος που  ξεπούλησε το Δήμο ».
Με την βαρυσήμαντη αυτή φράση έκλεισε την ομιλία του ο Αντιδήμαρχος Έργων και αναπληρωτής Δημάρχου κ.Βαγγέλης Αστράκος στην δραματική συνεδρίαση του ΔΣ στις 29/7 όπου για 7 ολόκληρες ώρες προσπαθούσαμε να ανατρέψουμε την ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου να υπογράψει την αποικιοκρατικού τύπου σύμβαση της ΕΥΔΑΠ για 20ετή παραχώρηση χρήσης, διαχείρισης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης ολόκληρου του Δημοτικού δικτύου ύδρευσης του νησιού, άνευ ανταλλάγματος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρ. Πρόεδρος του ΔΣ κ.Νίκος Κόγιας καθώς και σύσσωμη η αντιπολίτευση, εκτός μιας εξαίρεσης αυτή του κ. Χατζηνικολάου που έδωσε την οριακή ψήφο για να περάσει η σύμβαση.
       Αναφέρω τα ονόματα, γιατί πρόκειται για ένα πραγματικό ξεπούλημα του Δήμου, μία παράδοση άνευ όρων, μία πράξη που δεν μπορεί να την συλλάβει ανθρώπου νους. Η παραχώρηση χωρίς αντάλλαγμα μιας προσοδοφόρου πηγής του Δήμου της τάξεως των 500.000 e καθαρού κέρδους ετησίως, σε συνδυασμό με τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις τόσο για τους υδρευόμενους που παραδίδονται στο έλεος της υπό ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ, όσο και για τους εργαζόμενους Υπαλλήλους του Τμήματος Ύδρευσης που θα βρεθούν μετέωροι, συνιστά μέγα σκάνδαλο της σημερινής Δημ. Αρχής και φανερώνει πλήρη ανικανότητα διαχείρισης των του Δήμου.
Το φωνάζω 2 χρόνια τώρα, και να που έρχονται τα 2 πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης Τσαβαρή και με δικαιώνουν.
Η εκτίναξη του χρέους προς την ΕΥΔΑΠ από 4,5 στα 10 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 2,5 μόνο χρόνια, είναι αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης και διασπάθισης του χρήματος  των δημοτών.
Όταν ο Δήμος εισπράττει 3 από τους καταναλωτές του νερού, χρεώνεται με 2 από την ΕΥΔΑΠ και δεν αποδίδει τίποτα,  τότε φυσικό επακόλουθο είναι να πνιγεί στο χρέος με αποτέλεσμα την άνευ όρων παράδοση.
Κι αν το ζεστό αυτό χρήμα πήγαινε για κάποιο έργο θα το καταλάβαινα. Το να χρησιμοποιούνται όμως αλόγιστα από δω κι από κει για εξυπηρέτηση ημετέρων, για φανφάρες και ψήσε-φέρε είναι απαράδεκτο. Ίσως να μπορούσε να δικαιολογηθεί και να κατανοηθεί μία παραχώρηση εάν η ΕΥΔΑΠ μας απάλλασσε από το χρέος και αναλάμβανε με δικά της έξοδα την υποχρέωση της συντήρησης και βελτίωσης της παροχής υπηρεσίας ύδρευσης, αφού το όφελός της θα είναι τεράστιο.
Εδώ όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Με την σύμβαση που τελικά ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του κ.Τσαβαρή, ο Δήμος θα πληρώσει και το χρέος και τις όποιες δαπάνες και έξοδα γίνουν για την αναγκαία αναβάθμιση του δικτύου και την βελτίωση της παροχής ύδρευσης.
Οι όροι της σύμβασης είναι εξωφρενικοί αφού η ΕΥΔΑΠ αναλαμβάνει μόνο την απλή  συντήρηση του δικτύου δηλ. αν τρυπήσει π.χ. ένας αγωγός θα βάλουν ένα τσεμπέρι και τέλειωσε.
Για οποιαδήποτε άλλη εργασία και δαπάνη που θεωρείται επένδυση και όχι συντήρηση σύμφωνα με όσα αναφέρονται ρητώς στη σύμβαση, όπως αντικατάσταση υφιστάμενων αγωγών, τοποθέτηση νέων αγωγών,  αναβάθμιση / επέκταση υφιστάμενων εγκαταστάσεων και εξοπλισμού ή κατασκευή νέων, αντικατάσταση ρολογιών κ.ά. θα εκτελούνται απ΄αυτήν και θα πληρώνουν ο Δήμος και ο υδρευόμενος.   Αν είναι δυνατόν!!!!!
Ο κ.Τσαβαρής όταν ήταν στην αντιπολίτευση ήταν λάβρος εναντίον κάθε απόπειρας μεταβίβασης του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ. Σήμερα είναι υπέρμαχος. Οι προεκλογικές του δεσμεύσεις πήγαν κι αυτές περίπατο.
Η περσινή του εξαγγελία ότι με την σημερινή παραχώρηση του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ ο Δήμος θα εισέπραττε (δήθεν) 5.000.000 e, ποσό το οποίο επιπόλαια ενέγραψε και στον Προϋπολογισμό, αποδείχθηκε αέρας κοπανιστός. Ούτε 1 ευρώ δεν εισπράττει και με την παραχώρηση θα πληρώνει κι από πάνω ο Δήμος. Και ατιμωμένος και δαρμένος, δηλαδή.
Ο κ.Τσαβαρής, αποκρύπτοντας εσκεμμένως τα στοιχεία, δεν κατάφερε να πείσει για την ορθότητα της απόφασής του κανέναν νοήμονα Δημοτικό Σύμβουλο και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση.
Επειδή όμως, η αποικιοκρατική αυτή σύμβαση πλήττει βάναυσα τόσο τα  συμφέροντα του Δήμου όσο και των υδρευόμενων συνδημοτών μας οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν το φάσμα της διακοπής του νερού, προσφεύγω σήμερα στην Προϊστάμενη Αρχή για ακύρωση της Σύμβασης, διότι η απευθείας παραχώρηση περιουσιακού στοιχείου του Δήμου άνευ ανταλλάγματος μόνο σε Κανταφικά καθεστώτα μπορεί να έχει τύχη.
Ο κ.Τσαβαρής δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία του για να την χαρίζει σε όποιον θέλει.  Είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως μολονότι του έχω ακυρώσει μια ντουζίνα παρόμοιες αποφάσεις του. Να είναι σίγουρος ότι και τούτη η απόφαση θα ακυρωθεί.
« Οι πολιτικοί άνδρες - είπε ο Αντιδήμαρχος κ.Αστράκος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο - όταν δεν είναι ικανοί να διαχειριστούνε την περιουσία του Δήμου, δηλώνουν αδυναμία και πάνε σπίτι τους. Κι εμείς αφού δεν είμαστε ικανοί να κρατήσουμε το δίκτυο πρέπει να πάμε σπίτι μας ».
Δεν νομίζω όμως ότι ο κ.Τσαβαρής διαθέτει την πολιτική ανδρεία να παραιτηθεί. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα τον ¨παραιτήσει¨ ο κόσμος στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου, τότε που θα ανθίζουν οι αμυγδαλιές.
 
Σαλαμίνα 1/8/2013                                                    Ρούλα Νάννου
                                                                        Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/8/13 19:25

    ΚΥΡΙΑ Ρ. Ναννου ο Χατζηνικολαου είναι δικος σας συμβουλος και δινει την οριακή ψήφο για να κανει ότι θελει ο Τσαβαρής. Τι περιμένετε για να τον διαγράψετε; Αφου δεν τολματε ουτε αυτό το απλο να κανετε πως ζητάτε να σας κάνουμε Δημαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/13 19:35

    Δεν έχει δικαιωμα διαγραφής η αρχηγός της μείζονος αντιπολιτευσης,πρέπει να παραιτηθεί απο μόνος του ο σύμβουλος, πράγμα που δεν κάνει γιατί μετά δεν θα έχει δικαιωμα ψήφου.

    Και μια προσωπική παρατήρηση ,αυτές οι φωτογραφίες που εχετε βγάλει όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, τι νόημα έχουν με σταυρωμένα τα χέρια σαν πορτιέρηδες;

    Για δήμαρχοι πάτε, όχι για παλαιστες σε αγώνα κατς με τον μασκοφόρο εκδικητή στο Σαρωνις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/13 19:44

    Τι να κάνει το κορίτσι τρεις είχε και έχει μείνει μόνη της, αυτά έχει η ανικανότητα, μπορούσε να τους κρατήσει? πάει ο Μακτής, πάει ο Γκηνής, πάει και ο Χατζηνικολάου καλά αυτός λόγω βλακίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/13 19:52

    ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ.
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/13 19:58

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ << Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ>>. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/13 20:22

    Δεν έχει δικαιωμα διαγραφής η αρχηγός της μείζονος αντιπολιτευσης,πρέπει να παραιτηθεί απο μόνος του ο σύμβουλος, πράγμα που δεν κάνει γιατί μετά δεν θα έχει δικαιωμα ψήφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/13 20:23

    την εχει κανει την δηλωση αλλα δεν ησουν εκει να την ακουσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/8/13 20:45

    ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ! Η ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ! ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/8/13 20:53

    Ασχετο με τα παραπανω...Οταν ο οικονομικος διευθυντης του δημου Σαλαμινας, φωτογραφιζεται στα εγκαινια των φασιστοειδων με τον Κασιδιαρη...Καμια ελπιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/8/13 21:17

    Αυτοί που διερωτώνται γιατί η κα Νάννου δεν διαγράφει τον 'ξεπουλημένο σύμβουλό της' πρέπει να μάθουν ότι σύμφωνα με τον Κώδικα δεν μπορεί να το κάνει. Ο νόμος απαιτεί απόφαση των 2/3 των μελών της παράταξης δηλ. έπρεπε να είχε 3 συμβούλους για να μπορούσε να τον διαγράψει, πράγμα που δεν έχει αφού ο 3ος (κ.Μακρής) ανεξαρτητοποιήθηκε από την αρχή της θητείας. Έτσι δεν νομιμοποιείται να τον διαγράψει. Στην ουσία όμως τον έχει διαγράψει από τη στιγμή που ο Άναξ του έδωσε 2 θέσεις στη Λαϊκή και του αγόρασε 22.000 ευρώ κουρτίνες κι αυτός άρχισε να λέει ΝΑΙ σε όλα στον Άνακτα.
    Η κα Νάννου από τότε δεν έχει καμία σχέση με τον λεγάμενο, γιαυτό όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το βουβάλι την βρίζει μαζί με το άλλο πλατσομούτη πετεινό της ΝΔ που ο Άναξ τον έκανε Προϊστάμενο των ΚΕΠ.
    Θυμάμαι πριν μήνες το επισόδειο στο Δημ. Συμβούλιο. Σε κάποια στιγμ η κα Νάννου αγανακτισμένη που ο βούβαλος φώναξε ΄μπράβο, μαζί σου δήμαρχε΄ του λέει επί λέξει: Αφού ρε παιδάκι μου έχεις πάει με τον Τσαβαρή γιατί δεν ανεξαρτητοποιείσαι από τον συνδυασμό μου και κάθεσαι δίπλα μου; Να πας να καθίσεις εκεί δίπλα στον κ.Μακρή. Δεν θέλω να είσαι δίπλα μου γιατί κοιτάς τα χαρτιά μου και τα ρουφιανεύεις στον δικό σου. Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα. Και το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι γιατί ο βούβαλος δεν ανεξαρτητοποιείται; Η απάντηση είναι μια και μόνη. Διότι αν το κάνει, τότε σύμφωνα με το νόμο θα παύσει αυτόματα να είναι μέλος του Λιμ. Ταμείου, θέση για την οποία ψηφίστηκε όχι από την κα Νάννου αλλά από τα 3 εξαπτέρυγα του Άνακτα (Παπασάββας, Μπακαούκας,Παπαγεωργίου). Τι τεφαρίκια κι αυτά;
    Και για ποιά τσίπα μιλάτε; Μπορεί ένας χοντρόπετσος βούβαλος να έχει τσίπα, πού να την βρεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/8/13 22:04

    Τελικά πως να μη γίνει δήμαρχος αυτή η γυναίκα; Την άκουσα και στο Δημ. Συμβούλιο κι έμεινα με το στόμα ανοικτό. Η γυναίκα όχι μόνο είναι διαβασμένη και ξέρει τι λέει, αλλά διαθέτει τσαγανό και τσαμπουκά.
    Όταν η Νάννου ρώτησε Τσαβαρή, σε ποιά διάταξη νόμου βασίζεται η σύμβαση της παραχώρησης, αυτός ανήσυχος κοίταξε τον δικηγόρο Παπανικολάου που του σήκωσε τα φρύδια, και της απαντάει με το εξής εκπληκτικό ΄εμείς κα Νάννου είμαστε πολιτικό όργανο και πέρνουμε πολιτικές αποφάσεις΄. Τόσο βλάκας και άσχετος είναι ο άνθρωπος, γιαυτό και η κα Νάννου του ακυρώνει τις αποφάσεις τη μία μετά την άλλη. Σε κάποια άλλη στιγμή του λέει κατάφατσα, εσύ δεν είσαι απλός ψεύτης είσαι τεράστιος ψεύτης. Και σε κάποια άλλη στιγμή του λέει αμάν πια, πόσο θα μιλήσεις, πόσο, πόσο, μας τρέλανες τα ίδια και τα ίδια κοπανάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/8/13 22:22

    Έχει δίκιο ο 21:27. Θυμάμαι κι εγώ το επισόδειο μέσα στο Δημ. Συμβούλιο που η κα Νάννου είπε στον Πρόεδρο ότι ο Χατζηνικολάου δεν έχει σχέση με τον συνδυασμό της και ζήτησε να του αλλάξει θέση γιατί ενοχλείται. Ο Πρόεδρος όμως της είπε ότι κα Νάννου ξέρετε πολύ καλά ότι όσο δεν ανεξαρτητοποιείται ο ίδιος από τον συνδυασμό σας, εγώ δεν μπορώ να του αλλάξω τη θέση.
    Τόσο χοντρόπετσος είναι το βουβάλι. Τον φτύνει η Νάννου κι αυτός ψάχνει μαντιλάκι να σκουπίσει τα σάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/8/13 22:33

    Εκείνο που βλέπω εγώ είναι ότι η κα Νάννου είναι η μόνη από την αντιπολίτευση που φέρνει αποτέλεσμα, γιαυτό και ο κόσμος προσβλέπει σε αυτήν. Όλοι οι άλλοι μπορεί σε κάποιο θέμα να πουν ένα ξερό ΟΧΙ, αλλά μέχρι εκεί. Οπότε ή πουλημένοι είναι ή βαρυόνται να κάνουν κάτι παραπάνω ή άσχετοι είναι και δεν ξέρουν πως και τι να κάνουν. Γιατί για να κάνεις κάτι, πρέπει και να έχεις γνώσεις. Δεν είναι απλό να ακυρώνεις μία απόφαση. Τελικά, ευτυχώς που υπάρχει και η κα Νάννου, διαφορετικά δεν θα είχε μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/8/13 00:21

    Μπράβο στην κα Νάννου. Ακόμα μία δικαίωση Μετά τον νταμαρά και τα λεφτά που έχασε ο δήμος από την μη είσπραξη στο καιρό που έπρεπε των λατομικών τελών, έρχεται τώρα και δίνει δωρεάν την περιουσία των δημοτών. Ο άνθρωπος εκλέχθηκε για να κάνει μπίζνες; Τον έχει φοβηθεί το μάτι μου.
    Φταίνε και όσοι σύμβουλοι τον υποστηρίζουν. Είναι φαίνεται όμοιοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/8/13 07:27

    296 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/8/13 08:22

    Η κα Νάννου από την δουλειά που έχει κάνει δείχνει γνώστης των θεμάτων και ικανή να ηγηθεί μίας προσπάθειας προκειμένου ο δήμος μας να επανέλθει σε ομαλή λειτουργία. Να γίνεται ότι αναφέρει ο νόμος και να σταματήσει επιτέλους η κατρακύλα του δήμου. Μήπως τον σώσουμε και δεν κλείσει. Πολύ φοβάμαι το είπε εξάλλου και ο δήμαρχος η συνέχιση του δήμου με τόσα χρέη θα οδηγήσει στο κλείσιμο του.
    Μετά την εφορία το ικα το κτηματολόγιο το βλέπω να κλείνει ο κ. Τσαβαρής και τον δήμο μας.
    Η Ρ. Νάννου δείχνει να μπορεί να προσφέρει στον δήμο και να εγγυηθεί την νόμιμη λειτουργία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/8/13 09:56

    ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΗΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑΠΤΗΞΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΣΙΓΑ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/8/13 12:02

    ΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/8/13 15:31

    Όποιος έχει παρακολουθήσει δημ συμβούλιο σίγουρα θα έχει διαπιστώσει ότι όταν παίρνει το λόγο η νάννου, όλοι σταματάνε να μιλάνε και να παίζουνε και την κοιτάνε στο στόμα γιατί δεν ξέρουνε από πού θα τους την φέρει. Την φοβόνται όπως ο διάβολος το λιβάνι. Όσο για τον μηνά αυτός φαίνεται το ΄χει ρίξει στη ξάπλα και το τάβλι. 2 χρόνια έχει να πατήσει στο δημ συμβούλιο. Είπαμε κε νάννο, αλλά όχι κι έτσι; Όλες μικρές μεγάλες βοηθάνε τους άντρες τους, πρέπει να περιορίσετε το τάβλι και τη ξάπλα και να βοηθείσετε κι εσείς όσο μπορείτε τον αγώνα της γιατί αν κρίνω από τις συνεχείς αναφορές στο όνομά σας, θα πρέπει να είσαστε πολύ έξυπνος με πολύ μεγάλες ικανότητες και μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/8/13 16:37

    ΄ΡΕ ΞΥΠΝΙΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟΙΧΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Κ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/8/13 18:36

    καταλαβες τωρα ρε κουτε 19:44 γιατι
    της φυγανε της Ναννου οι τρείς οπως
    λες...Γιατι η Ναννου θελει εντιμους
    πατριωτες να αγαπανε τη Ζαλαμινα καιοχι Ξεπουλημενους και σαποκηλιες
    ...επιτελους με τα μυαλα που κουβαλατε βρισκουν χωρο οι τσαβονταβατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/8/13 22:24

    ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑ@@@@Α ΣΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ; ΟΥΞΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ,ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΙΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΚΡΙΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΑΛΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ......ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ .ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/8/13 00:04

    Τελειώσατεεεε, ξοφλήσατεεεεε, το καταλάβατεεεεεε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/8/13 00:38

    η ναννου εκανε δυο λαθη στις προηγουμενες εκλογες ,το πρωτο ηταν οτι δεν υπολογισε το δίκτυο το ίντερνετ, και το αλλο οτι βασίστηκε σε παλαιοκομματικούς, για το πρωτο το ξερετε και το βλεπετε το μετάνιωσε ,ειναι παρων ,για το δευτερο οι ψηφοφόροι της περιμενουμε να το δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος3/8/13 16:07

    βλεπω οτι αφηνετε μονο οσα γραφουνε καλα λογια για την ΚΑ ΝΑΝΟΥ γι αυτο δεν ξαναμπαινω σε αυτο το μπλοξ αντε γεια να γραφετε και να τα διαβαζετε νονοι σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3/8/13 18:24

    295 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/8/13 12:02

    294 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/8/13 07:19

    293 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/8/13 00:53

    292 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.