Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Αυγ 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 5ης Τακτική Συνεδρίασης, Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων στις 30 Αυγούστου

 



Σας  καλούμε να προσέλθετε στο Κατάστημα της  Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων στις 30 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, σε τακτική  Συνεδρίαση  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 88 του Ν.3852/10.

1.- Επανεξέταση αίτησης που αφορά την παραχώρηση τμήματος αιγιαλού με αντάλλαγμα στον κ. Μαγιάτη Αργύρη έμπροσθεν του καταστήματός του για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων (ξαπλώστρες).

2.- Διατύπωση γνώμης για παραχώρηση τμήματος αιγιαλού με αντάλλαγμα στον κ. Ζαχαράκη Νικόλαο έναντι του καταστήματός του.

3.- Διατύπωση γνώμης για παραχώρηση τμήματος αιγιαλού με αντάλλαγμα στον κ. Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνο έναντι του καταστήματός του.

Ο Πρόεδρος

Της  Δημοτικής  Κοινότητας Σεληνίων

Σαράντης Φυρογένης
 
 

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/8/13 14:22

    Καλά ρε Σαράντη,
    Πως σας κατάντησε ο «αρχηγός»;
    Νεροκουβαλητές για θελήματα μόνο;
    Ρε αυτός είναι ο ρόλλος σας;
    Να συνεδριάζετε μόνο και μόνο για άδειες;
    Δεν ντρέπεσαι δυο μέτρα άντρας;
    Ρε λύσατε τα προβλήματα των Σεληνίων και δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε;
    Σαράντη ο άντρας, αν νοιώθει άντρας και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο,
    Παραιτείται και πάει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/13 15:41

    ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΣΤΙΣ 30/8/2013 ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ?ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ? ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ?ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ Τ.Υ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/13 18:03

    Διάβασα τυχαία την ανάρτηση και επειδή έχω εξοχικό στα Σελήνια έχω να πω το εξής.
    Η θάλασσα είναι Ακατάλληλη σύμφωνα με το ΠΑΚΟΕ και κατάλληλη σύμφωνα με τη θέληση του Θεού και των ανέμων.
    Αν έχει Βοριά ,στη Φλώρα δεν μπορείς να πλησιάσεις από τη βρώμα ενώ μπορείς με ρίσκο στον όρμο της "άτυχης" Λιμνιόνας αν το είπα σωστά οπού κανείς δεν ασχολείται και αν έχει Νοτιά τότε η θάλασσα στη Φλώρα φαίνεται ως καθαρή αλλά εντερόκοκοι και κολοβακτηρίδια δεν φαίνονται.Γιατί το λέω ; Γιατί τα Σελήνια έχουν μόνο τέσσερα σημεία εκτός Λιμνιόνας.
    Τη "Φλώρα", τα "Βοτσαλάκια", του "Βασιλείου" και την παραλία πίσω και αριστερά από το θέατρο Σεληνίων (το περίφημο θεατράκι).
    Αν δεχτούμε ότι η μόνη παραλία που είναι η πιο καλή(όχι από πλευράς υδάτων) είναι η "Φλώρα" τότε είναι απαράδεκτο να την έχουν "καταλάβει" τρία-τέσσερα καταστήματα αφήνοντας μόνο 20 μέτρα σε όλους τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/13 18:11

    ΦΙΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΟΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΟΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ Κ.ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΤΗΝ Κ.ΚΙΑΒΟΥΡΑΚΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ.ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ .ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/8/13 00:45

    Πως γίνεται ο Μάριος στις προηγούμενες εκλογές να παρέσυρε όλα τα σεληνια να ψηφίσουν Γιάννη κ ενΑ μήνα μετά τις εκλογές να ειναι εχθροί ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/8/13 01:12

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΘΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ. ΜΑΡΙΟΥΛΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/8/13 01:32

    Κάνεις λάθος φίλε. Ο Μητσόπουλος με τον Μαριούλη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/8/13 01:32

    Κάνεις λάθος φίλε. Ο Μητσόπουλος με τον Μαριούλη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/8/13 01:35

    28/8/13 00:45 ελα μου ντε? Κανεις ενα λαθος ομως πολυ σοβαρο. Ολα τα Σεληνια δεν ψηφισαν Τσαβες. Μολις το 37% πηρε λογο Μαριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/8/13 07:22

    270 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/8/13 09:39

    269 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.