Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Αυγ 2013

Λούλα Καραγιάννη. Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε αλλά και να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
22 Αυγούστου 2013
«Ο Δήμος Σαλαμίνας και η Στάση Ζωής δίνει μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με αρωγό τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή Πειραιά στη μεγάλη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου»
Οι συνηθισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά… Στην  αλληλεγγύη, στην προσφορά και στην κοινωνική εγρήγορση».
Με αυτό το σύνθημα   το  Ανθρωπιστικό  Μη  Κερδοσκοπικό  Σωματείο  «Στάση  Ζωής» διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική  συναυλία την Πέμπτη 29 Αυγούστου και ώρα 9.15 στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας. Έχοντας στο πλευρό μας   την  κα  Ελένη  Τσαλιγοπούλου με  τους  μουσικούς  της (Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου  - κιθάρα,   Βαγγέλης Καλαμάρας -  τύμπανα,   Άρης  Χατζησταύρου  - κιθάρα,  Κελλάρης Χάρης  - μπάσο),   δημιουργούμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ     μία ατμόσφαιρα γιορτής  επιδιώκοντας την επαφή και την επικοινωνία μέσα από τα τραγούδια.
Σε αυτή την πρωτοβουλία που αποτελεί μία  συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής  ,έχουμε πολύτιμο αρωγό μας, τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή Πειραιά. Στα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας του που γιορτάζει εφέτος , προσφέρει  ποιοτική εκπαίδευση, δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και ένα τεράστιο κοινωνικό έργο με το θεσμό των υποτροφιών που έχει καθιερώσει.
Τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν στο  Κοινωνικό  Ιατρείο -  Φαρμακείο  Αλληλεγγύης   του  Δήμου  Σαλαμίνας γιατί   η υποστήριξη του μέσω παρόμοιων εκδηλώσεων είναι καθοριστική για την απρόσκοπτη συνέχεια του κοινωνικού έργου του. Το  Κοινωνικό  Ιατρείο – Φαρμακείο  Αλληλεγγύης  του  Δήμου  Σαλαμίνας  με δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής και  οδοντιατρικής  περίθαλψης, στους  ανασφάλιστους  συνανθρώπους  του  νησιού  μας, αποτελεί  απάντηση στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, αντίσταση στην παθητικότητα και μοιρολατρία καθώς και ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε αλλά και να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !!
Η Υπεύθυνη Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Δήμου Σαλαμίνας
Καραγιάννη Λούλα
Γενική Γραμματέας Δήμου Σαλαμίνας

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/8/13 22:51

    Γενική γραμματέας διαβάζω ??? Ειδική σύμβουλος δεν ήταν ??? Τεσπα ....θα χορέψεις και συ κυρία λουλα όπως ο δήμαρχος χθες ? Στον λαλεζα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/13 23:53

    ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ,ΜΙΛΗΣΕ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ '' ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ''; ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΚΥΡΑ ΛΟΥΛΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙ ΣΟΥ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. Ν Α Π Ρ Ο Σ Φ Ε Ρ Ε Ι Σ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΥΠ@@@@Η ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/13 00:15

    Κυρά Λούλα δεν υπήρξες ποτέ σου γενική γραμματέας του Δήμου, αυτός που χρόνια τώρα έβριζες και οικτιρούσες από το πρωί μέχρι το βράδυ σε έβαλε στο τσεπάκι του εσένα και τον σκρουτζ άντρα σου, το μόνο πράγμα που γλύφετε και προσκυνάτε εσύ και ο άντρας σου είναι το χρήμα έγινες ιπποκόμος του Τσαβαρή έχασες την όποια αξιοπρέπεια μπορούσες να είχες και έγλυψες ασταμάτητα εκεί που μέχρι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές έφτυνες και κατουρούσες.
    Ότι και να κάνεις την αξιοπρέπεια δεν πρόκριτε να την κερδίσεις ποτέ σου μικρή δουλίτσα, αυτό που κατάφερες ήταν να γίνεις η υπηρέτρια του Τσαβαρή γιατί αυτό σου άξιζε τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/13 00:43

    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ..............
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/13 00:45

    salamina-hellas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/13 00:50

    ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΙΝΑΙ
    ensalamini.blogspot.com/‎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Σαλαμίνας"23/8/13 01:48

    Το Κοινωνικό Ιατρείο είναι μια πράξη αντίστασης μέσα στο συνεχιζόμενο αγώνα για ζωή και αξιοπρέπεια.
    Οι φορείς που συμμετέχουν, οι εθελοντές του, έδιναν, δίνουν και θα δίνουν αγώνα ενάντια στην πολιτική των μνημονίων που μας έχουν φέρει στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης και που έχει διαλύσει το δωρεάν σύστημα περίθαλψης.
    Αυτό είναι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Δήμου Σαλαμίνας. Μια πράξη συλλογικής αυτοοργάνωσης γιατρών, νοσηλευτών, εθελοντριών και εθελοντών.
    Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εντελώς δωρεάν.
    Θεωρούμε ότι η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε συνανθρώπους μας αβοήθητους.
    Μια κοινωνία γονατισμένη δε μπορεί να αγωνιστεί, μια κοινωνία χωρίς ελπίδα έχει χάσει. Γι αυτό, δεχόμαστε ανασφάλιστους, άπορους, άνεργους χωρίς καμία διάκριση στο χρώμα και την καταγωγή.
    Το κάνουμε με πολύ μεράκι, γιατί βλέπουμε τη δουλειά μας ως μέσο δημιουργίας και όχι ως μέσο εκμετάλλευσης.
    Προσφέρουμε πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας, αλλά στους εθελοντές μας εντάσσεται και ένα δίκτυο εξωτερικών και νοσοκομειακών γιατρών στους οποίους μπορούμε να παραπέμψουμε τους συνανθρώπους μας για περαιτέρω φροντίδα.

    Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε συλλογικά για μια καθολική και δημόσια υγεία για όλες και όλους και από τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου δείχνουμε πως την οραματιζόμαστε.

    Οτι έχουμε να πούμε το λέμε με ονοματεπώνυμο αγαπητοί κύριοι ανώνυμοι!!!!

    Οσον αφορά το έργο μας και αυτά που προσφέρουμε στο νησί τα γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ οι συνάνθρωποι που επισκέπτονται καθημερινά το Ιατρείο βρίσκοντας ένα καταφύγιο γεμάτο αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο...
    Τα όποια θέματά σας και τα κομματικά σας, μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους.
    Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ είναι ένας καταπληκτικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ και αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    Την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, επιτρέψτε μας να την γνωρίζουμε καλύτερα απο εσάς μιά κι εσείς ανήκετε -ίσως- στους προνομιούχους και μάλλον δεν σας έχουν ενημερώσει για το έργο μας...

    "Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Σαλαμίνας"





    Εθελοντές Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Δήμου Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/8/13 02:23

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ Μ@@@@@@@@!!!!!!
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!!!!
    ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ.
    ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ.
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΛΑ????? ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ??????
    ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/8/13 02:27

    Πλάκα έχει η ανακοίνωση αυτή.Γράφει:
    Οτι έχουμε να πούμε το λέμε με ονοματεπώνυμο αγαπητοί κύριοι ανώνυμοι!!!!
    Εννοείς το ονοματεπώνυμο του μαγαζιού; γιατί δεν είδα να βάζεις κανένα όνομα.
    Το ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ σίγουρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Το ότι όμως σαν πολιτικός είναι η γλάστρα του δήμου και η φιλιππινέζα του Τσάβες ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/8/13 02:40

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ????
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ.
    ΧΟΝΤΡΑ ΖΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΣ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/8/13 08:06

    275 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/8/13 13:23

    Τσαβαρή,μας απέδειξες ότι είσαι τελικά ο καταλληλότερος για φιέστες και καραγκιοζιλίκια .Πραγματικά αποδείχθηκες κατώτερος των περιστάσεων.Είσαι ανίκανος να λέγεσαι δήμαρχος. ΑΝΙΚΑΝΕ,ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/8/13 15:15

    ΚΥΡΑ ΛΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/8/13 19:54

    Ρε νούμερα το ιατρείο δεν ανήκει στο Δήμο αλλα σε μια μη κυβερνητική οργάνωση που χρηματοδοτηται από διάφορους φορείς.Εκει ειναι το πρόβλημα και εκει πρέπει να αναζητήσετε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/8/13 22:22

    ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΡΕΙΟ Η ΚΥΡΑ ΛΟΥΛΑ Η ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΣΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 19:54 ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»24/8/13 01:30

    Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Δήμου Σαλαμίνας δεν χρηματοδοτείται από τον Δήμο Σαλαμίνας.
    Όπως και στα άλλα Κοινωνικά Ιατρεία της Χώρας (π.χ. Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού κ.λ.π.) ο χώρος παραχωρείται ευγενώς από τον Δήμο και πληρώνει τα πάγια. Ποτέ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην συνεργασία μας μαζί του καθώς ήταν και είναι τα πάντα ξεκάθαρα.
    Δεν χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκά προγράμματα, ούτε από «φιλανθρωπικά» ιδρύματα εφοπλιστών…
    Σκοπός μας και αυτό πράξαμε να βρεθούμε δίπλα και μαζί.
    Άνεργοι και εργαζόμενοι , αναλφάβητοι και επιστήμονες με έναν κοινό στόχο την διεκδίκηση του δικαιώματος πρόσβασης στην υγεία κάθε ανθρώπινης ύπαρξης.
    Λέμε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη δεν είναι μία ξύλινη ιαχή.
    Ότι είναι μία φωτιά που καίει την λογική του ατομικισμού και της παραίτησης. Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Σαλαμίνας δεν είναι φιλανθρωπία,
    Κανένας μας δεν κάνει το έργο αυτό για να πάει στον παράδεισο ,ούτε για να σφουγγίσει το δάκρυ από την δυστυχία που βλέπουμε.
    Το κάνουμε γιατί καταλαβαίνουμε ότι είμαστε μέλη μίας γενικότερης δημοκρατικής αντίστασης που λέει όχι στην διάλυση του κοινωνικού κράτους, όχι στην δυστυχία του λαού ,όχι στην καταστροφή της χώρας. Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Σαλαμίνας εντάσσεται και είναι ένα στοιχείο ενός συνολικότερου αγώνα για δημοκρατία , ελευθερία αξιοπρέπεια , ισότητα , κοινωνική δικαιοσύνη.
    Γιατί έχουμε ευθύνη ως πολίτες να οργανώσουμε τις ζωές μας , έχουμε ευθύνη να αντισταθούμε απέναντι στο ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουνε , έχουμε ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές.
    Την ώρα που η επίσημη ανεργία έχει ξεπεράσει το 28% του ενεργού εργατικού δυναμικού της χώρας και η ανεπίσημη αγγίζει απειλητικά 4 στους 10 Έλληνες λυπούμαστε όμως τα ενδιαφέροντά μας αυτή την στιγμή αρχίζουν και τελειώνουν με τα κάτωθι απανωτά ερωτήματα προσπαθώντας να βρούμε λύσεις…

    1) Τι θα κάνουμε για τον ανασφάλιστο- άπορο-άνεργο καρκινοπαθή που πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες;
    2) Τι θα κάνουμε για την ανασφάλιστη-άπορη - άνεργη- έγκυο που πρέπει να κάνει προγεννητικό έλεγχο αλλά και να γεννήσει;
    3) Τι θα κάνουμε στα ΠΑΙΔΙΑ με σοβαρές ασθένειες που χρήζουν νοσοκομειακής φροντίδας οι γονείς των οποίων δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη αλλά ούτε και την οικονομική δυνατότητα για την νοσηλεία και την απαιτούμενη. ανάλογη φαρμακευτική αγωγή των παιδιών;;;
    4) Τι θα γίνει με τις εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστων πολιτών που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας? Θα τους αφήσουμε να πεθάνουν όταν παρουσιαστεί ανάγκη;

    Εμείς ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές ιατρούς που στέκονται δίπλα μας και δίπλα στον συνάνθρωπο. Όσα περιστατικά έχουμε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ
    Αν το ιατρείο έχει σοβαρή έλλειψη από κάποιο φάρμακο, ανεβάζει ένα αίτημα στο μπλογκ του. Αλλά αν το ιατρείο δεν έχει το φάρμακο που χρειάζεται ο ασθενής, τότε δεν είναι ασυνήθιστο και το γνωρίζουν άριστα τα Φαρμακεία της γειτονιάς καθώς και οι ασθενείς που μας επισκέπτονται….Πηγαίνουμε και το αγοράζουμε από την τσέπη μας και εάν δεν μας φτάνουν τα χρήματα τα εξοφλούμε την επόμενη φορά.

    Θα παραμείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στον αγώνα μας μέχρι να αποκτήσουν όλοι οι ανασφάλιστοι πολίτες ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας, χωρίς κανενός είδους αποκλεισμό.

    Σκοπός της Συναυλίας με την Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι η οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου και η αγορά απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού όπως καρδιογράφος και υπέρηχος καθώς και να διαδώσουμε το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης ως στάση ζωής αλλά και ως μέσω αντίστασης, αλλά θα θέλαμε επίσης η Συναυλία αυτή να είναι ένα δυνατό κάλεσμα σε κάθε πολίτη να συμμετέχει ,γιατί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Δήμου Σαλαμίνας αποδεικνύει ότι όπου υπάρχουν πολίτες που δρουν συλλογικά μέσα σε πλαίσια ισοτιμίας και δημοκρατίας μπορούν να κάνουν το ανέφικτο εφικτό.
    «Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/8/13 11:22

    Ποιο είναι το μπλογκ σας που ανεβάζεται τα αιτήματα για φάρμακα;
    Γραφτε το να παρακολουθουμε μπορεί να εχουμε και εμείς κατι η να μπορούμε να το πληρώσουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/8/13 11:41

    274 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"24/8/13 12:00

    stasi-zoiskias.blogspot.gr
    Εκεί θα βρείτε ότι χρειαζόμαστε για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/8/13 13:58

    Ανατριχιασα ,τοσες πολλες οι αναγκες?
    Ψαξτε στα συρταρια της γριας σας αυτες κρυβουν τα περισσοτερα.

    μαστροκολε αυτους πρεπει να βαλεις στο σαιντ μπαρ για να βοηθαμε ολοι οπως μπορουμε ,οχι τον απλυτο εκδοτη με τις τραγουδιαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/8/13 16:21

    ποιοσ ειναι ο απλυτοσ εκδοτησ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/8/13 18:13

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/8/13 18:31

    Ο 18.13 είναι ο άπλυτος εκδότης, δες τον πως πετάει την μπάλα στην εξέδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/8/13 18:59

    Αντε χασου ηλιθιε με τις ασυναρτησιες σου ποροβολημενε. Δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις βλημα?Ολο μαλακιες ειστε παλιορεταλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/8/13 19:06

    Εχω θα βάλω ενα χουνί στο αμάξι και θα ξυπνάω τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος24/8/13 20:51

    Αχ, τα μάτια σου ...τα πλάνα, Λούλαμ μου. Με ...καρφώνουν ...στην καρδιά.
    Γιατί σε βάλανε εκεί πάνω, για να φαίνεσαι...ψηλή; Αντε, Λουλαμ πήγαινε σπιτάκι σου γιατί θα σε πάρει και σένα η ....μπόρα, παρόλο που δεν φταίς σε τίποτα, αφού 3 χρόνια τώρα μια ...γλάστρα ήσουνα.
    Για το καλό σου, το λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος24/8/13 23:55

    ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΥΡΑ ΛΟΥΛΑ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΓΓΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟ ; ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .ΔΕΙΞΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος25/8/13 11:10

    273 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος25/8/13 17:01

    Σιγα τους γιατρους .Και οι δύο το πτυχιο το πηραν με ενα πετονι λαδι στην Ιταλια, ξερουμε τι συνεβαίνε αυτην την εποχ.
    Γιαυτο δεν εχουν και ειδικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/8/13 19:55

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ;
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΤΕ!
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ!
    ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΒΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/8/13 21:31

    Η Λούλα δεν παύει να είναι γλάστρα του Τσαβαρή. Να μας πει η κυρία Λούλα πότε είπε οχι σε απόφαση του Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/8/13 00:09

    EIMAI ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/8/13 10:05

    272 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/8/13 23:14

    ΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΙ ''ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ''.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος27/8/13 08:38

    271 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος27/8/13 11:56

    Κυρία Καραγιάννη νομίζω ότι πρέπει να κάνετε κάτι για τον Βασίλη τον Αλαίσκα γιατί όπου βρεθεί και σταθεί σας βρίζει πατόκορφα είναι κρίμα από έναν κατωτέρου επιπέδου να ακούγονται τέτοια αίσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος27/8/13 19:36

    Τι να κάνει ρε η Λούλα. ο Βασιλης ο Αλαισκας οταν ο Καραγιαννης ηθελε να γινει δημαρχος ηταν ομοτραπεζος και κολλητος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/8/13 07:24

    270 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.