Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Αυγ 2013

Κυνική ομολογία δημάρχου επιβεβαιώνει την καταγγελία Μάριου Τραυλού για την «μηχανή» (αλήθεια από ποιους;) που στήθηκε για την αγορά του οικοπέδου… …

Τα Σελήνια  θα αποκτήσουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Δημοτικό Σχολείο
Με πρόσφατη ανακοίνωση του ο κ. Τραυλός, αναφέρεται και πάλι στο ζήτημα της αγοράς οικοπέδου για την ανέγερση του Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων και «ενημερώνει» ότι η αγορά του ακινήτου που είχε επιλεγεί από το Δήμο είναι αδύνατη για νομικούς λόγους. Ο κ. Τραυλός έσπευσε να προβεί στην ανακοίνωση αυτή μετά τον εντοπισμό του προβλήματος από τις υπηρεσίες του Δήμου (νομική και τεχνική) προφανώς για να «οικειοποιηθεί» το γεγονός. Η αλήθεια όμως είναι απλή. Προκρίθηκε για αγορά το συγκεκριμένο οικόπεδο για τους λόγους που αναφέρονται στις σχετικές αποφάσεις των οργάνων του Δήμου, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου αφού το ακίνητο επρόκειτο ν’ αποκτηθεί αντί 140.000 ευρώ τη στιγμή που οι οικονομικοί εκτιμητές είχαν προσδιορίσει την αξία του σε ποσό άνω των 200.000 ευρώ η δε εμπορική του είναι πολύ μεγαλύτερη.
Προκειμένου να αρχίσει η προδικασία για την αγορά, ελέγχθηκε το Κτηματολογικό Φύλλο του ακινήτου (το νόμιμο έγγραφο στο οποίο καταχωρούνται όλες οι πληροφορίες για το ακίνητο, δηλαδή ιδιοκτησία, βάρη, τίτλοι απόκτησής του κτλ.), όπως συνήθως συμβαίνει. Από το Κτηματολογικό Φύλλο του ακινήτου προέκυπτε ότι όλα ήταν νόμιμα. Έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αγορά του.
Εν όψει, όμως, της κατάρτισης των οριστικών συμβολαίων, οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε περισσότερο λεπτομερή έλεγχο, ελέγχοντας παλαιότερα συμβόλαια και σχεδιαγράμματα. Έτσι σε βάθος 35ετίας, εντοπίστηκε ότι το έτος 1982 είχε γίνει μη νόμιμη κατάτμηση από τους τότε ιδιοκτήτες του ακινήτου και ότι στη - συνέχεια - στα σχεδιαγράμματα που συνοδεύουν τους τίτλους του σημερινού ιδιοκτήτη (ο οποίος προφανώς δεν γνώριζε το πρόβλημα αφού τα συμβόλαια του είχαν νόμιμα καταρτιστεί και μεταγραφεί), το ακίνητο εμφανιζόταν σαν ένα ενιαίο (ακίνητο) χωρίς να εμφανίζεται η ιδιωτική οδός που υπήρχε. Μετά από αυτό το γεγονός, με εντολή του Δημάρχου, σταμάτησε άμεσα κάθε διαδικασία απόκτησης του ακινήτου και ο Δήμος ήδη βρίσκεται σε φάση εξεύρεσης λύσης.
Είναι φανερό, όμως, ότι ο κ. Τραυλός προσπαθεί να οικειοποιηθεί κάτι που εντόπισαν και ανέδειξαν οι υπηρεσίες του Δήμου. Όμως το ερώτημα που ασφαλώς γεννιέται σε κάθε σκεπτόμενο είναι αμείλικτο. Το γεγονός ότι είχε προηγηθεί το έτος 1982 μη νόμιμη κατάτμηση λόγω της ύπαρξης της ιδιωτικής οδού ο κ. Τραυλός το γνώριζε ή όχι; Αν δεν το γνώριζε, έχοντας διατελέσει επί δύο τετραετίες Δήμαρχος Αμπελακίων και άλλες τόσες Κοινοτάρχης Σεληνίων, σημαίνει ότι παρακολουθούσε και δεν ήξερε την κατάσταση στα Σελήνια. Αν όμως το ήξερε, γιατί δεν ενημέρωσε το Δήμο από την πρώτη στιγμή, αλλά εστίαζε την κριτική του (και την προσφυγή του) αποκλειστικά στο ότι τάχα το οικόπεδο δεν ήταν «κατάλληλο» για σχολείο και όχι για άλλους λόγους ή αιτίες; Μήπως ελπίζοντας ότι ο Δήμος θα την «πατήσει» και θα προχωρήσει σε οριστικά συμβόλαια, για να μπορεί μετά να επιχαίρεται και να ασκεί κριτική «αφ’ υψηλού»;
Τέλος, απευθυνόμενος σε όσους έχουν προσφύγει κατά της καταλληλότητας του οικοπέδου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με στείρα άρνηση και συστηματική υποβολή προσφυγών σε κάθε απόφαση του Δήμου, οι δημότες θα τους γυρίσουν την πλάτη. Τα Σελήνια αξίζουν και θα αποκτήσουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Δημοτικό Σχολείο.
Οι δημότες έχουν λογική και κρίση.
Ο Μάης είναι πλέον πολύ κοντά για όλους.
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

81 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/8/13 18:04

    ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΒΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ. ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ, ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/8/13 18:09

    ξεχασα να υπογραψω .
    το παιδι του δασους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/8/13 18:35

    και το άλλο σου όνομα να βάλεις.
    Ο Ρομπέν των Δασών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/8/13 20:08

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΙΨΑΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΣΥ Ο ΤΟΣΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΗΡΕ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟ-ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΚΟ-ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/8/13 20:10

    Ωραια μουρη ρε, σαν μαλακοπιτουρας εισαι απο της πολες σφαλιαρες που τρως και απο αυτες που θα φας μεχρι το τελος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/8/13 20:15

    ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/8/13 20:51

    Ψευταρακοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/8/13 20:55

    Πάντως, Τσαβαρής και Παπαθεοχάρης τους έφυγε το χρώμα και ουρλιάζανε τις προάλλες όταν τους ήλθε το μαντάτο ότι ο περιφερειάρχης ανακάλεσε την απόφαση του και ακύρωσε την απόφαση για την αγορά του οικοπέδου.
    Το τι άκουσε η Νάνου δεν ...λέγεται. Μόνο που δεν της τα λένε μπροστά. Τόσο ....βάρος έχουν τα ....παντελόνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/8/13 20:56

    Άμα είσαι σύννομος και δεν κάνεις λαμογιές, όσες προσφυγές και να κάνουν, καμία δεν θα ΄χει τύχη και κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει αποφάσεις.
    Μόνο οι παράνομες αποφάσεις ακυρώνονται, και από παρανομία ...να φάν΄ και οι κότες.
    Και πού ΄σαι; τώρα που το οικόπεδο του δικού σου πάει περίπατο, κοίταξε το καινούργιο να είναι για δωδεκαθέσιο σχολείο, εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/8/13 21:37

    284 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΚΗΔΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΡΩΙ. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΔΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/8/13 22:15

    O ΓιαννΆκης είναι αυτός που έλεγε ο Σπυρος ο μηχανικός ο Χουβαρντάς;
    Σιγά μην βγει ξανά δήμαρχος αυτούς που δεν έδωσε ένα έργο σε Σαλαμίνιους. Αυτός βλέπει Σαλαμίνιο μηχανικό και θέλει να του βγάλει τα μάτια.

    ΓιαννΆκη από ακύρωση σε ακύρωση σε πάει η Νάννου. Τώρα που σου έβγαλε στην φόρα το παιχνίδι με το οικόπεδο στα Σελήνια θέλω να σε δω με τι μάτια θα τους κοιτάς και θα μιλάς για εντιμότητα και διαφάνεια. Σε πήραν και οι πέτρες χαμπάρι.

    χαχαχα είσαι το 2014 για επιστροφή στο δημόσιο και που είσαι η διαθεσιμότητα σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/8/13 22:26

    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΟΔΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/8/13 22:54

    Για συνέλθετε λιγάκι λέω εγώ, γιατί πολύ ....φόρα πήρατε και η αλαζονία είναι κακό ...πράμα.
    Μάθετε να αποδίδετε τα του Καίσσαρος, και όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να γινόσαστε πιστευτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/8/13 23:19

    Έτσι μπράβο Τσαβαράκο.Καί βέβαια τα Σελήνια θα αποκτήσουν καινούριο Δημοτικό Σχολείο. Μόνο που το Σχολείο Γιαννάκη δεν θα το κάνεις εξαθέσιο όπως ήθελες, αλλά δωδεκαθέσιο όπως σου έλεγε η Νάννου. Δεν έχεις όμως ούτε και την ανδρεία να βγείς και να το πεις, αλλά μιλάς αόριστα για δημοτικό σχολείο. Η Νάννου όμως σε είχε προειδοποιήσει, θέλεις δεν θέλεις, θα φτιάξεις δωδεκαθέσιο. Τελικά...αποδείχθηκες πολύ ...μικρός, πολύ ...φελός, γιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/8/13 00:04

    Παναγιά μου σήμερα στη χάρη σου, βοήθησέ μας κάναμε ένα λάθος συγχώρεσέ μας να απαλλαγούμε από λαμόγια, κλέφτες και αμαρτωλούς όπως π.χ Τσαβαρή, Κόγια, Αστράκο, Παπαθεοχάρη, Δερτούζο, Αλαίσκα, Χατζηνικολάου, Μπακαούκα Σ, ο θεός να με συγχωρέσει Καπετανάκη κλπ. Ακριβά το πληρώνουμε Παναγιά μου, έχουμε στο τόπο μας άξιους και ικανούς τίμιους και πατριώτες, για το καλό μας και των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/8/13 00:20

    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΚΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/8/13 00:21

    283 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/8/13 00:40

    Γιάννης Τσαβαρής ο δήμαρχος Κορυδαλλού την επόμενη εικοσαετία, συνέταιρος ο Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/8/13 00:45

    283 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/8/13 00:54

    ΕΠΙΔΕΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΈΧΟΥΝ ΞΕΦΎΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕΛΆΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΤΟ 6ΘΕΣΙΟ Η 12ΘΕΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΊΔΙΟ ΑΝΈΓΕΡΣΗ ΕΠΙ ΤΑΔΕ?ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙΣ Η ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/8/13 09:11

    Για μελάνια και χαρτί θα κανονήσει ο ....Αγγέλου. Για τα υπόλοιπα ο ..... Τσαουσέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/8/13 09:57

    283 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.
    ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/8/13 10:00

    ΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ:
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ..................
    .................


    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟ, ΜΙΝΑ, ΠΕΤΡΟ, ΜΗΝΑ, ΡΟΥΛΑ, ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/8/13 10:53

    Ποιον Τζαβαρλη εννοείς; Αυτόν που βάζει τα στήθια του και δίνει με απευθείας ανάθεση την προμήθεια υλικού από το λατομείο Αγγέλου;
    Αυτόν τον Τζαβαρή που δεν έβαλε ο δήμος στο ταμείο του από το λατομείο Αγγέλου ούτε ένα ευρώ;
    Αυτόν που βγήκε στα κανάλια και υποστήριζε τους εφοπλιστές και άφηνε αποκλεισμένο το νησί από την υπόλοιπη Αττική;
    Αυτόν που οι μελέτες για τις ιχθυοκαλλιέργειες τις έκρυβε στα συρτάρια του κάνοντας πλάτες στους ιχθυοκαλλιεργειτές;
    Αυτόν που για να κάνουμε 500 μέτρα διαδρομή του κατεβάζουμε όσα γαλλικά έχουμε μάθει από το σχολείο;
    Αυτόν εννοείς που δεν μπορεί να στεριώσει ούτε μία νόμιμη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου επειδή όλα τα κάνει με απευθείας αναθέσεις και με εκτός νόμου διαδικασίες;
    Επιμένω αναφέρεσαι σε αυτόν που ζητά η Τούρλα να ξανα λειτουργήσει και να πάρει ο ΟΛΠ και το υπόλοιπο βουνό;
    Αν εννοείς αυτόν τότε Δεν παίζεσαι ρε φίλες με τίποτα. Στην εποχή των μνημονίων που έχουμε στερηθεί και το ψωμί έρχεσαι εσύ και τολμάς να μιλήσεις για αυτόν τον πολιτικό; Αν μπορείς κάνε το και με το όνομα σου γιατί σου χρειάζεται πολύ φατούρο και ανάρτηση στο διαδίκτυο η φωτογραφία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/8/13 13:50

    Τζαμπατζής Γιάννης, Γιάννης Τζαμπατζής..
    Νταμαρτζής Γιάννης, Γιάννης Νταμαρτζής.
    Φερυμποτατζής Γιάννης, Γιάννης Φερυμποτατζής.
    Παραμυθατζής Γιάννης, Γιάννης Παραμυθατζής.
    Κομπογιαννίτης Γιάννης,
    Γιάννης Κομπογιαννίταρος..

    Αγγέλου, ΟΛΠ, Τούρλα, Σπανόπουλος, ΓΠΣ, ιχθυοτροφεία, Ρεβυθούσα, Φεριμποτ, συμπληρωματική αποχέτευσης, κεραίες τηλεφωνίας, καντίνες και παραλίες σε ημέτερους, στραβά μάτια σε παράνομους, αν δεν παρανομήσεις..
    Σκάνδαλα, παντού σκάνδαλα..

    Χαστούκια από Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Ελεγκτικό Συνέδριο, πρώτος στη λίστα του ΣΔΟΕ, μη συμμόρφωση με εισαγγελικές παραγγελίες, μη διεκδίκηση οφειλών εκατομμυρίων προς τον δήμο, μυστικές συμφωνίες, συναλλαγές χωρίς παραστατικά, ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

    Βρώμα, μπόχα και δυσωδία..
    Βρώμα, μπόχα και δυσωδία..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/8/13 17:04

    ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ????????ΑΗΔΙΑ..............ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/8/13 20:20

    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΡΙΤΣΙ..ΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/8/13 23:48

    ΜΕ ΚΡΙΤΣΙ..ΝΙΑ Ή ΚΡΙΤΣΙΚΙ..ΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/8/13 00:11

    Ο κ. Δήμαρχος Σαλαμίνας να πράξει στο ακέραιο όσα στη δημόσια τοποθέτησή του εξήγγειλε, ότι «ούτε ένα τετραγωνικό του Δήμου Σαλαμίνας δεν θα πάρει κανείς αν δεν είναι δικό του».

    {“… Η φράση του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 8 Αυγούστου 2013 «τα κάποτε χρησικτησίες να πάρουμε το Μπατσί όσο είναι Δήμαρχος ο Τσαβαρής δεν περνάνε» θεωρώ πρέπει να τηρηθεί στο ακέραιο... δέχθηκα δικόγραφο από τον δήμο Σαλαμίνος, με το οποίο ζητά να αναγνωριστεί εκείνος ως κύριος τμήματος του ακινήτου μου στην εν λόγω περιοχή με την αιτιολογία κτήσης χρησικτησία... συμπεριφέρεται ως καταπατητής …” Αλέξανδρος Ι. Πάλλας
    (http://thesalaminians.com/2013/08/10/%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%81/) }

    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    Α) Οι Δήμοι (και οι προϋπάρχουσες Κοινότητες) είχαν υποχρέωση να καταρτίσουν κτηματολόγια των ακινήτων τους (Ν. 4108/1929 & Ν. 6429/1934). Τα κτηματολόγια αποτελούσαν απόδειξη των δικαιωμάτων των Δήμων (και Κοινοτήτων) επί των περιληφθέντων κτημάτων σε αυτά. Εκ της εγγραφής στο Δημοτικό (ή Κοινοτικό) κτηματολόγιο μπορούσε να κατισχύσει έναντι ιδιωτών το τεκμήριο κυριότητας ή νομής Δήμου (ή Κοινότητας).

    Β) Ο Δήμος Σαλαμίνας περίπου από το 1955 έως το 1975 είχε εγείρει πλήθος αγωγών κατά ιδιωτών σε μια προσπάθεια να προστατεύσει δημοτικές εκτάσεις από καταπατήσεις.
    Ενδεικτικά θα αναφερθούν κάποια τμήματα μιας σχετικής δικαστικής απόφασης εκ των πολλών που έχουν εκδοθεί.
    «… Το τοιούτον δε υπό την νομήν και κατοχήν αυτού τελούν λειβάδιον, ενέμετο ο ενάγων Δήμος και προ αυτού η Κοινότης Σαλαμίνος, δια της ασκήσεως επί τούτου απασών των εις την φύσιν αυτού ως λειβάδιου προσιδιαζουσών πράξεων … και εις την τήρησιν των υπό της σχετικής νομοθεσίας περί Δήμων και Κοινοτήτων προβλεπομένων διατυπώσεων, ως και εις την τήρησιν εν γένει της συναφούς διοικητικής διαδικασίας, καθ’ α τούτο συνάγεται και εκ της προσαγομένης και επικαλουμένης από 11 Ιουλίου 1923 πράξεως του Νομάρχου Αττικής, δι’ ης ενεκρίθη η υπ’ αριθ. 23/1923 πράξις του Κοινοτικού Συμβουλίου της υπαρχούσης τότε, ήγουν προ της προαγωγής εις Δήμον, Κοινότητος Σαλαμίνος περί καθορισμού ως κοινού βοσκοτόπου του ως άνω λειβαδίου … τμήμα δ’ αυτού αποτελεί και η επίδικος έκτασις … την οποίαν άνευ δικαιώματος και εντελώς αυθαιρέτως κατέλαβεν ο εναγόμενος κατ’ έτος 1961, διανοίξας οδούς και οικοπεδοποιήσας ταύτην … ο εναγόμενος επωφελούμενος της αγοράς των τοιούτων αγρών, επεξέτεινε κακοπίστως τα όρια αυτών προς το άνω λειβάδιον, καταλαβών το επίδικον τμήμα αυτού … κατείχε δε παλαιόθεν και δη από του έτους 1864 και πρότερον, ήτοι επί τριακονταετίαν και πλέον συνεχώς και αδιαλείπτως διανοία κυρίου και καλή τη πίστει, η ην διεδέχθη ο ενάγων Κοινότης Σαλαμίνος, ήτις εγένετο κυρία της επιδίκου εκτάσεως, ως και του υπολοίπου λειβαδίου, αποτελούντος αείποτε κοινοτικόν τοιούτον, δι’ εκτάκτου χρησικτησίας, ήτοι δυνάμει του εν τη κρινομένη αγωγή αναφερομένου νομίμου τρόπου κτήσεως κυριότητος … προφανούς εντεύθεν καθισταμένου ότι η εν τοις τίτλοις τούτοις μνεία ως ορίου της αυτόθι κορυφογραμμής εγένετο σκοπίμως επί τω τέλει καταπατήσεως και ιδιοποιήσεως της επιδίκου εκτάσεως, εφ’ ης η Κοινότης Σαλαμίνος εκέκτητο έκπαλαι δικαιώματα νομής και κυριότητος … ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ … Αναγνωρίζει τον ενάγοντα Δήμον Σαλαμίνος κύριον της εν τη κρινομένη αγωγή περιγραφομένης εκτάσεως …»

    Γ) Ο Δήμος έχει κάθε δικαίωμα να εγείρει αγωγή και να διεκδικήσει κάθε ακίνητο της νήσου Σαλαμίνας. Επιπλέον μπορεί να επικαλεστεί ως αιτία κτήσεως την χρησικτησία. Οι σχετικές αποδείξεις, τα σχετικά έγγραφα και οι σχετικοί μάρτυρες θα εξεταστούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και θα εκδοθούν οι σχετικές δικαστικές αποφάσεις είτε υπέρ του Δήμου Σαλαμίνας, είτε υπέρ των ιδιωτών.

    Δ) Ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα πρέπει να πάρουν θέση επί του θέματος για να γνωρίζουν οι δημότες τις προθέσεις όλων των υποψηφίων, διότι το θέμα μπορεί να κρύβει σκοπιμότητες ή/και δοσοληψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/8/13 08:08

    282 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/8/13 10:34

    Προς τον 00:11. Δυστυχώς αναφέρεις κάτι γενικό και ανυπόγραφο, που δεν είναι κατακριτέο (επειδή δηλαδή είναι ανυπόγραφο) αλλά ωστόσο θέτεις συγκεκριμένο θέμα ενόψει των δημοτικών εκλογών όπου θα πρέπει τουλάχιστον να αναφέρεις αν η θέση σου είναι τοποθέτηση και εκπροσώπηση συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου ή αν είναι δική σου τοποθέτηση ως απλού πολίτη (ξέρω το δεύτερο θα πεις γιατί το πρώτο χρειάζεται να φοράς παντελόνια για να παραδεχθείς δημόσια το ανώνυμο σχόλιο σου).

    Συγκεκριμένα. Όσον αφορά τα όσα εκθέτεις είναι τουλάχιστον αστεία γιατί προφανώς ο κύριος Πάλλας σε έχει καλύψει με την επώνυμη δημόσια τοποθέτησή του για τα ζητήματα - θέματα που θέτεις. Για αυτό κάνε έναν κόπο να ξαναδιαβάσεις την δήλωσή του και προφανώς θα αντιληφθείς ότι δεν αναφέρετε σε όσα εκ πονηρού διαστρεβλωμένα θέτεις στο σχόλιο σου 00:11 επιδιώκοντας να παρασύρεις τον αναγνώστη σε λανθασμένες σκέψεις. Την έχουμε μάθει πλέον την τακτική αυτή. Αυτό επιχείρησες να κάνεις και εσύ γιατί είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο σημερινός αιρετός με αυτή του ενέργεια είναι εκτεθειμένος απέναντι στους Σαλαμινιους που κατέχουν ιδιωτική περιουσία. Όλοι οι Σαλαμίνιοι συζητάνε σήμερα την ανέντιμη επίθεση του σε περιουσία δημότη.
    Αν παρόλα αυτά επιμένεις να κάνεις ότι δεν κατανοείς την τοποθέτηση δήλωση του κου Πάλλα και είσαι υπέρ των καταπατήσεων και των ΠΛΙΑΤΣΙΚΩΝ του δήμου σε ιδιώτες προσέφερε πρώτος μαζί με τον δήμαρχο ότι ιδιωτική περιουσία έχετε. Ένα σπίτι είναι αυτό; Ένα σπίτι προσφέρετε στον δήμο. Γιατί δυστυχώς μέχρι σήμερα η γενική μας εντύπωση από τους πολιτικούς στην χώρα αυτή είναι μόνο να αρπάζουν και όχι να προσφέρουν. Τώρα στην εικόνα αυτή έρχεται να προστεθεί η ΑΝΕΝΤΙΜΗ πράξη του σημερινού αιρετού.
    Νέα δεδομένα και ήθη φέρνει στην πολιτική ζωή του τόπου μας ο σημερινός αιρετός. Το πλιάτσικο του αιρετού ΕΝΑΝΤΙΟΝ δημοτών της Σαλαμίνας υπό την πίεση προφανώς συγκεκριμένων οικονονομικών συμφερόντων της περιοχής αυτής δεν έχει σχέση με όσα αραδιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/8/13 12:06

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/8/13 13:23

    Φίλε εγώ έχω ένα οικοπεδάκι στην Αλυκή. Δεν ψηφίζω τον άνθρωπο που κάνει ντου σε ιδιωτικά ακίνητα. Ντροπή του και ντροπή σου που τον υποστηρίζεις. Από αυτό και μόνο όλοι καταλάβαμε την εντιμότητα του και τον σεβασμό που έχει στον συνάνθρωπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/8/13 14:04

    Δήμαρχε Γιάννη Τσαβαρή, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται.
    Ο λαός ξύπνησε, τα παραμύθια ξεθώριασαν, το τέλος πλησιάζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος16/8/13 15:01

    Σοβαρά Γιαν-Ακη;
    Ρε τι μου θυμίζει, ρε τι μου θυμίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/8/13 18:31

    Σε όλους απάντησε ο δήμαρχος αλλά φαίνεται στην περίπτωση του κυρίου που του ζητά με χρησικτησία το οικόπεδο δεν ξέρει τι να πει. Τόσο είναι το ανάστημα του. Τόσο ανέντιμο πολιτικό άνδρα δεν έχουμε ξαναδεί στον τόπο μας. Όλοι καταλάβαμε ότι εκτελεί διαταγές οικονομικών συμφερόντων της περιοχής. Υπόδουλος της πέτρας. Σίγουρα ο επόμενος δήμαρχος θα είναι δικός μας άνθρωπος. Βέρος Σαλαμίνιος να πονά τον τόπο και τους ανθρώπους του νησιού. Μην πω ότι η κα Νάννου είναι ιδανική γιατί πληρεί όλα τα παραπάνω κριτήρια και του έχει τρίξει τα δόντια για τα καλά. Δεν έχει κερδίσει καμία μάχη απέναντι της ο ΓιαννΆκης.
    Τσάμπα μάγκας είναι ο Γιάννης ο παραμυθατζής. Μέσα στο συμβούλιο που τον προστατεύει η πρόεδρος φτάνει η μαγκιά του και με τα μικρόφωνα στο τέρμα για να ικανοποιείται η ματαιοδοξία του. Έξω από το δημαρχείο ψάχνει νταμαράδες για να κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/8/13 19:42

    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΓΙΑΝ-ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 26 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΓΙΑΝ – ΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΕΕΕ..ΚΑΝΟΝΙΣΕ…ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΗ …!!ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/8/13 19:52

    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

    Στην πρώτη παράγραφο των παρατηρήσεών μου αναφέρθηκα στο νομικό καθεστώς των δημοτικών (και κοινοτικών) κτηματολογίων .

    Στη δεύτερη παράγραφο αναφέρθηκα σε υπαρκτές αγωγές του Δήμου Σαλαμίνας κατά ιδιωτών και σχετικές δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν υπέρ του.

    Στην τρίτη παράγραφο αναφέρθηκα στο δικαίωμα που έχει ο Δήμος (όπως βεβαίως έχει και ο οιοσδήποτε πολίτης) να απευθυνθεί ενώπιον των Δικαστηρίων για την έκδοση σχετικών δικαστικών αποφάσεων .

    Στην τέταρτη παράγραφο αναφέρθηκα στην ανάγκη να πληροφορηθούν όλοι οι πολίτες-δημότες της Σαλαμίνας τις θέσεις των υποψηφίων Δημάρχων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

    Ως απλός πολίτης, (αν και κάποιοι θεωρούν ότι το συγκεκριμένο σχόλιο έχει γίνει από το περιβάλλον του Δημάρχου), αναφέρθηκα με στοιχεία, δεν εξύβρισα και βεβαίως θεωρώ τα Δικαστήρια αρμόδια να αποφανθούν. Δεν είμαι Δικαστής για να αποφασίσω περί του θέματος!

    Εσείς γιατί δεν θέλετε να κριθούν όλα από τα Δικαστήρια;
    Εσείς γιατί με υβρίζετε;
    Εσείς θεωρείτε ως επιχειρήματα τα εξής: “…ξέρω το δεύτερο θα πεις γιατί το πρώτο χρειάζεται να φοράς παντελόνια για να παραδεχθείς δημόσια το ανώνυμο σχόλιο σου…τα όσα εκθέτεις είναι τουλάχιστον αστεία…όσα εκ πονηρού διαστρεβλωμένα θέτεις … είσαι υπέρ των καταπατήσεων και των ΠΛΙΑΤΣΙΚΩΝ του δήμου σε ιδιώτες …”
    Προφανώς στερείσθε επιχειρημάτων!

    Με ύβρεις δεν χρειάζεται να ασχοληθώ, απλά θα διατηρήσω την ανωνυμία μου για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο και σύντομα με το ονοματεπώνυμό μου θα αποσταλούν πλήθος από έγγραφα στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/8/13 21:15

    Αφού στερείσαι της τόλμης να αναφέρεις το όνομα σου και να κάνουμε έναν δημόσιο διάλογο δεν μπορώ να σου δώσω πιο συγκεκριμένες απαντήσεις. Γιατί στο λέω αυτό; Όχι γιατί έχω καμία σκασίλα να μάθω το όνομα σου (προφανώς η προέλευση του σχολίου σου κάνει μπαμ από μακρυά ποιος είσαι) αλλά γιατί θα άξιζε δημόσια με ονοματεπώνυμο να απαντούσαμε και να ενημερώναμε τον κόσμο αν ο αιρετός που ακούει στο όνομα ΓιαννΆκης κάνει πλιάτσικο ή όχι σε περιουσίες δημοτών.
    Σχετική είναι και πρεμούρα σου και αναπαραγάγεις το σχόλιο και σε άλλα μπλογκς.
    Η στέρηση επιχειρημάτων είναι δικό σου εφεύρημα γιατί θες να προλάβεις τον συνομιλητή σου όταν στο αναφέρει. Συγκεκριμένα πράγματα κύριε έχετε να πείτε; Έχετε να δώσετε στην δημοσιότητα στοιχεία; Τα κάποτε και τα άλλοτε τα λένε οι γιαγιάδες για ιστορίες στα εγγόνια τους.
    Έτσι για την ιστορία του θέματος θα πρέπει να μάθετε να απαντάτε επιτέλους συγκεκριμένα.
    Τέλος σχετικά με τις αγωγές του δήμου κατά ιδιωτών θα είχαν ενδιαφέρον να μας ενημερώνατε αναλυτικά με αριθμούς αποφάσεων και ονόματα. Και σε τι περιπτώσεις αναφέρονται. Γενικά θα σας πω ότι για να διαβάσετε την μερίδα της συγκεκριμένης οικογένειας θέλετε πολλές μέρες να περάσετε στο Υποθυκοφυλακείο. Αυτό το στοιχείο δεν σημαίνει τίποτα αλλά απαντώ έτσι γενικά και αόριστα όπως γράφετε και εσείς γενικά αόριστα για τον δήμο και για αγωγές. Έτσι όλοι ξέρουν πλέον ποιος ήρθε στο νησί ξυπόλυτος και ποιος γεννήθηκε χορτάτος και δεν έχει ανάγκη να αρπάξει κανενός την περιουσία.
    Αυτά περί σοβαρότητος γιατί όχι μόνο είστε αρπακτικό, όχι μόνο κάνετε πλιάτσικο σε περιουσίες δημοτών, όχι μόνο εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα αλλά είστε και γελοίος περιφερόμενος δεξιά και αριστερά απαντώντας ανώνυμα στην δημόσια δήλωση με ονοματεπώνυμο ενός συνδημότη σας. Από το τελευταίο στοιχείο και μόνο μπορούμε να ήμαστε σίγουροι πόσο σοβαρός μπορεί να είστε. Εδώ θα μαστε να τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος17/8/13 11:17

    281 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος17/8/13 12:38

    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ, ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ. ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος17/8/13 14:20

    ρε μανο δεν τοχεις αστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος17/8/13 14:48

    Μάνε, Μάνε, είσαι εδώ.?

    Απάντησε σε παρακαλώ στα εξής:
    Αγγέλου, ΟΛΠ, Τούρλα, Σπανόπουλος, ΓΠΣ, ιχθυοτροφεία, Ρεβυθούσα, Φεριμποτ, συμπληρωματική αποχέτευσης, κεραίες τηλεφωνίας, καντίνες και παραλίες σε ημέτερους, στραβά μάτια σε παράνομους, αν δεν παρανομήσεις..

    Χαστούκια από Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Ελεγκτικό Συνέδριο, πρώτος στη λίστα του ΣΔΟΕ, μη συμμόρφωση με εισαγγελικές παραγγελίες, μη διεκδίκηση οφειλών εκατομμυρίων προς τον δήμο, μυστικές συμφωνίες, συναλλαγές χωρίς παραστατικά, ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

    Πάρε το θάρρος αγορίνα και δώσε μία απάντηση. Ας είναι και μπούρδα, ξέρεις εσύ..

    Σιγά που θα απαντήσετε βρυκόλακες της πολιτικής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος17/8/13 16:13

    Αφού έβαλε τον Μάνο να απαντά σκεφτείτε που κατάντησε. Είναι σαν να βάζεις τον ΓιαννΆκη εκπρόσωπο των εφοπλιστών. Θυμάστε που τα έκανε όλα ΜΠΑΧΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος17/8/13 20:18

    Τραυλορουλομακριπιπηδες αν πατε στον Αγιο Χαραλαμπο που θα λειτουργησει ο Ιγνατιος να εχετε παρει υπογλωσσια και καταπραυντικα.
    Ο Τσαβες θα ειναι εκει με 15 νεους υποψηφιους.
    Θυμηθειτε με θα σας χρειαστουν. Ειναι πολυ δυνατα ονοματα σας λεω για το καλο σας και επειδη θα κανει και ζεστη να αποφυγουμε τις λιποθυμιες εισαστε και καποιας ηλικιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος17/8/13 20:49

    16/8/13 21:15
    Η αλήθεια είναι ότι από το 1950-1955 και μετά, ο Δήμος Σαλαμίνας προσπάθησε να προστατεύσει την περιουσία του Δήμου από ιδιώτες (πλήθος αγωγών και δικαστικών αποφάσεων το αποδεικνύουν).
    O Δήμος Σαλαμίνας έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε ακίνητο και τα Δικαστήρια είναι αρμόδια να κρίνουν κατά περίπτωση.
    Επί της ουσίας της συγκεκριμένης υπόθεσης και για το συγκεκριμένο δικόγραφο που αναφέρει ο κος Πάλλας, αρμόδια να αποφασίσουν είναι τα Δικαστήρια. Εκεί πρέπει να κριθεί εάν ο κος Πάλλας είχε απωλέσει τη νομή ή δεν είχε τη νομή επί της επίδικης έκτασης και ο Δήμος Σαλαμίνας είχε αποκτήσει ή είχε παλαιόθεν τη νομή επ’ αυτής. Θεωρώ ότι κανείς (εμού συμπεριλαμβανομένου) δεν μπορεί να κρίνει επί της ουσίας την ένδικη διαφορά μεταξύ Δήμου Σαλαμίνας και Αλέξανδρου Ι. Πάλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος18/8/13 01:20

    Καλώς το λήσταρχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος18/8/13 07:17

    280 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος18/8/13 08:56

    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (21:15) ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΥΣ;
    ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΧΕΤΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΑΤΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος18/8/13 12:00

    Σε ξένο χωράφι, δρεπάνι μη βάζεις.

    Επιβεβαιώνεται στο ακέραιο η δημόσια τοποθέτηση του κ. Α. Π. Κανείς από τον δήμο μέχρι σήμερα δεν βγήκε επώνυμα να τον διαψεύσει. Η ανήθικη επίθεση του δήμου εναντίον περιουσίας δημοτών διεκδικώντας την με ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και ίσως η πρώτη και μοναδική διεκδίκηση δήμου εναντίον δημοτών τα τελευταία 35 χρόνια, όσο τουλάχιστον γνωρίζω και παρακολουθώ τα κοινά του τόπου.
    Ο δήμαρχος, σε δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν αντιλήφθηκε ότι άτομα της οικογένειας αυτής παρακολουθούσαν την συνεδρίαση, την σταμάτησε και ανέφερε από το μικρόφωνο ότι χρησικτησίες τέλος, κε Π., όσο είναι δήμαρχος ο Τσαβαρής. Μιλάμε για τέτοιου βαθμού ανήθικη επίθεση και όταν ζητήθηκε υπομονετικά ο λόγος στο ΤΕΛΟΣ της συζήτησης του θέματος από μέλος της οικογένειας, σεβόμενος το δημοτικό συμβούλιο, η πρόεδρος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει το λόγο. Προστατεύοντας προφανώς τον δήμαρχο αλλά υποβαθμίζοντας τον ίδιο τον θεσμό. Αυτά είναι τα νέα ΗΘΗ που έφερε στην πολιτική ζωή του τόπου η σημερινή δημοτική αρχή.

    Ούτε το δικαίωμα της απάντησης δεν αναγνωρίζει στους δημότες της η σημερινή δημοτική αρχή.

    Εδώ θα μου πείτε ότι δεν είχε το σθένος και το ειδικό βάρος ενός σωστού δημάρχου να ενημερώσει τον κόσμο ότι με ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ διεκδικεί εκεί ο δήμος ότι διεκδικεί από την οικογένεια. Τόσο χαμηλά προτίμησε να πέσει προκειμένου να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να καλύψει το πλιάτσικο που έχει κάνει σε δημότες του νησιού.
    Δεν είχε ποτέ το πολιτικό ήθος όπως πρέπει να έχει ένας εκλεγμένος δήμαρχος στην θητεία του, δηλαδή να είναι δήμαρχος ΟΛΩΝ των δημοτών, χωρίς εξαιρέσεις και να τους συγχαρεί δημόσια για την τεράστια προσφορά τους στο νησί, όταν σταμάτησαν την ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή που είχε υποστεί η περιοχή και κατ’ επέκταση η Σαλαμίνα από τις παρανομίες που συνέβαιναν στην περιοχή εκεί από συγκεκριμένα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Από τις αντιδράσεις του προκύπτει ότι μάλλον πίκρα και στεναχώρια έχει νιώσει από την κίνηση αυτή. Είναι δε γνωστή η ευαισθησία!!! του για το περιβάλλον όταν ο ΠΕΡΙΒΟΣ έχει εκφράσει με τόσες ανακοινώσεις την δυσαρέσκεια του απέναντι του.

    Βέβαια μπροστά σε ορισμένα άτομα όπως μαρτυρά και ο ίδιος ο κος Α. Π, στην δήλωση του, ο σημερινός δήμαρχος είχε τοποθετηθεί αλλά προφανώς για τους δικούς του λόγους δεν τολμά να το επαναλάβει δημόσια.

    Το πόσο αξιόπιστος συνομιλητής και το πόσο τηρεί τον λόγο του, όλοι είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε και να τον κρίνουμε, αυτούς του 32 μήνες.
    Δεν είναι τυχαίο που σύσσωμη η αντιπολίτευση κάνει πάρτι στα δημοτικά συμβούλια θυμίζοντας του ότι προεκλογικά έκλεινε δρόμους στην Φανερωμένη για να μην διέρχονται βαρέα οχήματα της επιχείρησης που δραστηριοποιείται όμορα με το ακίνητο αυτό που διεκδικεί ανέντιμα σήμερα ο δήμος και ότι εκ των υστέρων όταν εκλέχθηκε άλλαξε στάση στο θέμα αυτό κατά 180 μοίρες,
    Εδώ στο διαδίκτυο διαβάζουμε τις ανακοινώσεις του δημάρχου ότι δεν εισέπραξε ούτε ένα σεντς από τα ανταποδοτικά τέλη όσο εκείνος είναι δήμαρχος, απεναντίας επιβραβεύει την εταιρία αυτή δίνοντας της με απευθείας αναθέσεις προμήθειας υλικού, ενός υλικού που όπως είπε και η αντιπολίτευση το πιο πιθανόν να είναι και προϊόν παράνομων εξορύξεων.
    Η σιωπή του από την δημόσια τοποθέτηση του κου Α. Π. που θα έπρεπε να είχε επιφέρει την συγνώμη του και να ενημέρωνε τους δημότες του νησιού ότι λειτουργεί θεσμικά ως προστάτης του νησιού και όχι ως δούρειος ίππος για να χάσουν τις περιουσίες τους, μαρτυρά την συντονισμένη και μεθοδευμένη επίθεση που έχει δεχθεί αυτή η οικογένεια. Είμαι σίγουρος θα ακολουθήσουν και άλλες επιθέσεις και σε άλλες οικογένειες.
    Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό αλλά ποιος μιλάει; Αυτός που ούτε ιερά και όσια σέβεται στο νησί αυτό; Που επιτίθεται ανέντιμα σε οικογένειας δημοτών και δεν σέβεται την ιδιοκτησία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος18/8/13 13:05

    Πεστο έτσι ρε μεγάλε ότι η έκταση που διεκδικεί ο δήμαρχος είναι κολλητή με το νταμάρι του κολλητού του.
    Δε χρειάζεται να πεις τίποτα άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος18/8/13 18:49

    Η ΚΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΦΤΗΝΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΝΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ, ΕΤΣΙ ΞΕΠΕΦΤΕΤΕ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος18/8/13 18:51

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΥΣΜΟΝΑΝΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος18/8/13 19:22

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΑΞΑΝΩ. ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

    ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΛΟΓΚΑΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος18/8/13 19:24

    ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΜΑΣΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος18/8/13 19:58

    Κανείς δεν μπορεί να δικάσει, εκτός από τα αρμόδια Δικαστήρια!
    Το θέμα που σχολιάζουμε προέκυψε από τη δημοσίευση επιστολής του κ. Πάλλα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η οικογένειά του έχει κάποια ιδιοκτησία στην περιοχή Γούβα Μπατσί, εκεί που βρίσκεται και το γνωστό λατομείο.
    Όμως ένας τέτοιος ισχυρισμός, χωρίς να συνοδεύεται από σχετικό αποδεικτικό υλικό μπορεί να αποτελεί απόδειξη δικαιώματος, έτσι ώστε να γίνουμε όλοι υπερασπιστές του;
    Προσωπικά δεν γνωρίζω τον κ. Πάλλα, ούτε έχω κάτι εναντίον του για να σχολιάσω εις βάρος του, αλλά εκ του περιεχομένου της επιστολής του φαίνεται μια προσπάθεια να πάρει με το μέρος του ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών-δημοτών-ιδιοκτητών της Σαλαμίνας, προκειμένου να ασκήσει πίεση δια της πλαγίας οδού, έτσι ώστε να μη λυθεί η συγκεκριμένη διαφορά με το Δήμο Σαλαμίνας ενώπιον των Δικαστηρίων.
    Εάν υποθέσουμε ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση και όπως σχολίασε ο κ. Γαβρίλης “δεν πρόκειται για έλλειψη επιχειρημάτων αλλά για αγανάκτηση που καθημερινά αυξάνεται με τα καμώματα μερικών μερικών” , τότε προς επιβεβαίωση όσων αναφέρει ο κ. Πάλλας δεν καθίσταται αναγκαίο να γίνουν γνωστά κάποια επιμέρους στοιχεία;
    Τώρα κάποιοι κακοπροαίρετοι μπορεί να γράψουν : και ποιος είσαι εσύ που ζητάς αποδείξεις; Απάντηση: Είμαι ένας απλός πολίτης-αναγνώστης που προσπαθώ να κρίνω ορθά όσα διαβάζω και τίποτα περισσότερο!
    Έτσι λοιπόν από την επιστολή του κ. Πάλλα μου δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:
    1) Ποιά χρονολογία ξεκίνησε να λειτουργεί το λατομείο στην περιοχή “Γούβα Μπατσί” ;
    2) Η έκταση που καταλαμβάνει το λατομείο στην περιοχή “Γούβα Μπατσί”, περιλαμβάνεται στην έκταση που ισχυρίζεται ο κ. Πάλλας ότι αποτελεί ιδιοκτησία της οικογενείας του;
    3) Εάν περιλαμβάνεται το συγκεκριμένο λατομείο στη φερόμενη ιδιωτική έκταση (κατά τον κ. Πάλλα) της οικογενείας του, υπάρχει κάποιο έγγραφο δημόσιας υπηρεσίας (τη χρονολογία που άρχισε να λειτουργεί το λατομείο) που να αναφέρει ότι το λατομείο βρίσκεται εντός ιδιωτικής έκτασης; Και αναφέρονται ως ιδιοκτήτες μέλη της οικογένειας Πάλλα;
    4) Εάν κατά τη χρονολογία που άρχισε να λειτουργεί το λατομείο, στα έγγραφα που είχαν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες (σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του) δεν θεωρούνται τα μέλη της οικογένειας Πάλλα ως ιδιοκτήτες της έκτασης αυτής ή της ευρύτερης έκτασης, τότε η οικογένεια Πάλλα άσκησε ασφαλιστικά μέτρα νομής και αγωγή αναγνώρισης κυριότητας κατά του/των φερόμενου/ων ιδιοκτήτη/ιδιοκτητών.
    5) Εάν ασκήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα νομής και αγωγή αναγνώρισης κυριότητας εκ μέρους της οικογένειας Πάλλα και οι αποφάσεις των Δικαστηρίων τους δικαίωσαν, τότε είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση έναντι της δημοτικής αρχής. Εάν όμως δεν ασκήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα νομής και αγωγή αναγνώρισης κυριότητας εκ μέρους της οικογένειας Πάλλα ή ασκήθηκαν, αλλά οι αποφάσεις των Δικαστηρίων δεν τους δικαίωσαν, τότε είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση έναντι της δημοτικής αρχής;

    ΥΓ Οι απαντήσεις στα άνω ερωτήματα είτε εκ μέρους του Δήμου Σαλαμίνας, είτε εκ μέρους του κ. Πάλλα, θεωρώ πως θα βοηθήσουν όλους μας να κρίνουμε ορθά επί του θέματος και όχι βεβαίως να δικάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος18/8/13 20:53

    19:58
    Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις τον κύριο Πάλλα και συνδέεις μεταξύ τους πράγματα και γεγονότα. Αυτό σας έχει πει και αυτός.
    Ωστόσο πως γίνεται να ξεφεύγεις από το θέμα και από την δήλωση του κ. Πάλλα και να το πηγαίνεις σε πράγματα που ξέρεις πολύ καλά ότι δεν εκθέτονται με λεπτομέρειες μέσα από το Internet, μόνο ένας κουτοπόνηρος σαν του λόγου σου μπορεί να το κάνει. Εξάλλου είναι παράλογο αυτό που ζητάς, δηλαδή ένας πολίτης να μιλήσει με συγκεκριμένα στοιχεία (όπως εσύ προκαλείς τον κο Πάλλα να πράξει) όταν δεν έχει απέναντι του ένα υπαρκτό πρόσωπο. Κατάλληλοι δε, θα ήταν να υπήρχε απέναντι του ο δήμαρχος και οι επικεφαλείς όλων των παρατάξεων του νησιού. Ή μήπως θες να πεις στον κόσμο που μας διαβάζει ότι «να τον παρακαλέσαμε να δείξει τα χαρτιά του και δεν έδειξε τίποτα» και έτσι να ξεφύγεις από όσα έχεις κάνει.
    Μεταφέρεις από μπλογκ σε μπλογκ την ίδια απαίτηση, να δεις συμβόλαια, να δεις έγγραφα, να δεις ... να δεις...
    Προκάλεσε και τον δήμαρχο να φέρει δημόσια, συμβόλαια, κλπ. Αυτό γιατί δεν το κάνεις; Επειδή ξέρεις πολύ καλά ότι το πάει μέσο χρησικτησίας ο δήμος; Αλλά σου έχει καθίσει στον λαιμό η Κουλουριώτικη οικογένεια. Επειδή είναι Κουλουριώτες και δεν λέγονται πχ Τζαβαρο-πουλοι και να είναι από τον Πειραιά;
    Ο κος Πάλλας ανέφερε ότι ο δήμος έκανε επίθεση εναντίον του ζητώντας του με ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ ένα τμήμα της έκτασης του. Αυτή την δήλωση την έκανε μετά την ανοικτή πρόκληση που δέχθηκε μέλος της οικογένειας του στο δημοτικό συμβούλιο, από τον δήμαρχο, ακούγοντας το αντίστοιχο ηχητικό ντοκουμέντο από τον κ. Γαβρίλη.
    Μέχρι σήμερα ο δήμος δεν το έχει διαψεύσει.
    Την ανέντιμη συμπεριφορά εξέθεσε δημόσια ο κος Πάλλας προς γνώση όλων των κατοίκων. Εξάλλου αν καίγεται το σπίτι του γείτονα, θα έρθει η φωτιά και στο δικό σου.
    Είναι σίγουρο ότι με αυτή την συμπεριφορά ο σημερινός αιρετός έχασε κάθε αξιοπιστία. Ποιος δημότης θα εμπιστευτεί έναν πολιτικό που κάνει πλιάτσικο στους δημότες του;
    Επαναλαμβάνω ο κος Πάλλας όσο συνεχίζετε να τον προκαλείτε δημόσια είτε διακόπτοντας τα δημοτικά συμβούλια είτε από εδώ μέσα, συνδέοντας τον με τα επιχειρηματικά συμφέροντα της περιοχής, που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια έντιμα, με μεγάλο ΑΠΩΝ τον δήμο Σαλαμίνας, ο οποίος ουσιαστικά είναι με τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ (και αυτό έχει την σημασία του), επιβεβαιώνεται πλήρως με όσα δημόσια αναφέρει.
    Εξάλλου ο αιρετός ας φρόντιζε να μην ήταν τόσο λαλίστατος προεκλογικά ή ας φροντίζει να μην αλλάζει εύκολα στρατόπεδα. Οι μάρτυρες υπάρχουν όπως αναφέρει ο κος Πάλλας και καλό είναι αν τολμά να τους διαψεύσει για να γνωρίζουν οι πολίτες πόσο συνεπής είναι στα λόγια του.
    Όλη η Σαλαμίνα γνωρίζει τις οικογένειες του νησιού και αν έχουν ή δεν έχουν ένα τ.μ. γη στο νησί και που το έχουν. Αυτό το κατέθεσε και ο κος Πάλλας και είναι μία μεγάλη αλήθεια. Πόσοι δεν ξέρουμε τις ιδιοκτησίες των συνδημοτών μας; Χρειαστήκανε να μας δείξουν συμβόλαια στο ιντερνετ για να πειστούμε; Ή μήπως τους κάνουμε επίθεση; Μόνο οι νεοφερμένοι, απολίτιστοι μπορεί να φέρονται επιθετικά και να μην σέβονται τον τόπο που τους φιλοξενεί και τους κατοίκους του νησιού.
    Το πλιάτσικο θα το χρεωθεί ο συγκεκριμένος αιρετός και θα πρέπει να μάθουν όλοι οι Κουλουριώτες τι τους περιμένει.
    Τα κρυφά παιχνιδάκια, να κάνουμε κινήσεις εξυπηρετώντας άλλους, βάζοντας μπροστά τον δήμο, θα σταματήσουν. Όλοι θα ενημερώνονται για το τι συμβαίνει στον δήμο και το τι πράττει εναντίον των δημοτών του ο εκάστοτε δήμαρχος. Εμένα δεν με πείθει κανένα δημόσιο συμφέρον όταν κατά περίεργη σύμπτωση από ανήθικες επιθέσεις εξυπηρετούνται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος18/8/13 22:16

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 19.58 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ:
    ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΟΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ! ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑΣΣΕΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΠΑΡ' ΟΤΙ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΩΣ ΑΝΗΘΗΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος19/8/13 06:54

    279 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος19/8/13 07:59

    Εγώ ρε φίλε 1924, δεν κατάλαβα πως εσύ θεωρείς ότι ο Πάλλας δεν έχει περιουσία εκεί και ζητάς έγγραφες αποδείξεις. Αμφισβητείς τον Δήμο ή τον Δήμαρχο που αναγνωρίζει ότι είναι περιουσία του Πάλλα και του στέλνει δικόγραφα για ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ:
    Εγω που δεν έχω περιουσία εκεί δεν έλαβα τέτοιο δικόγραφο.
    Προς τι λοιπόν η αμφισβήτηση; Προς τι η απαίτηση να κοινοποιηθούν συμβόλαια, και άλλα χαρτια; Δεν σου αρκεί ότι η αναγνώριση της περιουσίας του από τον Δήμο ή τον Δήμαρχο;
    Μήπως προσπαθείς να ρίξεις λάσπη σε εντιμους πολίτες παρουσιαζόμενος ως υποστηρικτής ΛΑΜΟΓΙΩΝ;
    Λέω ΜΗΠΩΣ;
    Μήπως ανήκεις στην ίδια συνομοταξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος19/8/13 10:19

    Ένταξε στον συνδυασμό του αυτούς που έχουν καταπατήσει τα δάση και τα έχουν κάνει παράγκες, προσπαθώντας να κάνει τα δάση οικόπεδα και τους Κουλουριώτες που έχουν ένα μέτρο γη θέλει να τους το αρπάξει.
    Αυτός είναι ο ΓιαννΆκης.
    Τέτοιος είναι ο χαρακτήρας του.
    Τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας να διώξουμε αυτούς που θέλουν να μας κάνουν ΞΕΝΟΥΣ στο νησί μας και τους ΞΈΝΟΥΣ οικοπεδούχους από το πουθενά στο νησί των προγόνων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος19/8/13 10:38

    Σίγουρα παίζει παιχνίδια με αυτή του την επίθεση προς τους δημότες. Είναι αλήθεια ότι μιλάμε για βράχια; Αν ναι τότε κατάλαβα τι κρύβεται από πίσω από αυτή την κίνηση του δήμου.
    Δυστυχώς θα πρέπει να προσέχουμε γιατί το να είσαι νοικοκύρης στις μέρες μας κινδυνεύεις να μείνεις άστεγος από τους άχρηστους πολιτικούς μας ενώ αν είσαι κανένας μετανάστης ή αθίγγανος όλο και τα στραβά μάτια θα σου κάνουν και θα αρπάξεις καμία γωνίτσα του νησιού για να μείνεις.
    Χαρακτηρίζω ως διωγμό αυτό που υφίσταται η συγκεκριμένη οικογένεια και σκέφτομαι πόσα ΜΠΡΑΒΟ τους αξίζουν που κοινοποίησαν δημόσια το θέμα για να μας ενημερώσουν. Δείχνει έντιμους ανθρώπους, αυτούς που έχει χάσει μεγάλη μερίδα του πολιτικού κόσμου. Εκλογές έρχονται τον Μάιο, ας ψηφίσουμε λοιπόν με γνώμονα αν θέλουμε να έχουμε πολιτικούς που μας βλέπουν ως ανθρωπους ή πολιτικούς που μας συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος19/8/13 13:33

    Eλατε μια βολτιτσα αυριο στο Αγ.Χαραλαμπο ,παπαγαλακια της κακκιας ωρας να παθετε τη ΠΛΑΚΑ της ζωη σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος19/8/13 14:19

    Άμα έρθουμε θα το φτύσουμε στα μούτρα το αρπαχτικό της κακιάς ώρας που βρέθηκε στα μάτια μας. Επιμένεις να έρθουμε να του δείξουμε πρόσωπο με πρόσωπο την άποψη μας για αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος19/8/13 22:37

    ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 28 ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΙΚΟΣ
    ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝ ΑΚΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος20/8/13 00:12

    Θα επαναλάβω ότι είμαι ένας απλός πολίτης-αναγνώστης που προσπαθώ να κρίνω ορθά όσα διαβάζω. Ανέφερα κάποια σχόλια και κάποια ερωτήματα για να έχω ξεκάθαρη γνώμη περί του θέματος και εάν προκύψει ότι η οικογένεια Πάλλα έχει δίκιο, βεβαίως και θα γίνω υποστηρικτής τους, όμως με ύβρεις, υπεκφυγές, αοριστίες ή/και αερολογίες δεν πείθομαι.Απλές ερωτήσεις ανέφερα κι αν θέλει κάποιος απαντάει πολύ εύκολα {για παράδειγμα: 1)Το λατομείο άρχισε να λειτουργεί το έτος …. 2) Η έκταση του λατομείου ή τμήμα αυτής ή ευρύτερη έκταση περιλαμβάνεται στην έκταση που αναφέρει ο κ. Πάλλας ως ιδιοκτησία του ή δεν περιλαμβάνεται 3) Όταν άρχισε να λειτουργεί το λατομείο στα έγγραφα των δημοσίων υπηρεσιών αναφέρεται η ένδικη έκταση ως ιδιωτική (της οικογένειας Πάλλα) ή δεν αναφέρεται ως ιδιωτική 4) Τα μέλη της οικογένειας Πάλλα ως ιδιοκτήτες της έκτασης αυτής ή της ευρύτερης έκτασης, άσκησαν αγωγή αναγνώρισης κυριότητας ή δεν άσκησαν και 5) Δικαιώθηκαν με αποφάσεις των Δικαστηρίων στην αγωγή αναγνώρισης κυριότητας ή δεν δικαιώθηκαν}. Βεβαίως και δεν δικάζουμε! Εάν ξαναδιαβάσετε τα σχόλιά μου αναφέρω συνέχεια ότι θεωρώ τα Δικαστήρια αρμόδια να αποφανθούν. Δεν είμαι Δικαστής για να αποφασίσω περί του θέματος! Όμως πως θα κρίνουμε και θα σχολιάσουμε χωρίς στοιχεία; Εγώ λέω την άποψή μου και δεν έχει ανάγκη κανείς να με πείσει. Και απλά ρωτάω : ο κ. Πάλλας (ή η οικογένειά του) στράφηκε κατά του Ελληνικού Δημοσίου που ήταν ο φερόμενος εκμισθωτής της έκτασης. Εάν ναι και δικαιώθηκε έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, τότε ασυζητητί έχει δίκιο και πιστεύω πως θα δικαιωθεί από τα Δικαστήρια. Εάν όμως δεν δικαιώθηκε έναντι του Ελληνικού Δημοσίου ή δεν στράφηκε έναντι αυτού (πιθανότατα λόγω εσφαλμένων νομικών συμβουλών), τότε δημιουργείται ένα νομικό κενό ως προς τους τίτλους κυριότητας και το θέμα θα πρέπει να κριθεί με βάση τη νομή. Πιθανότατα αυτό το νομικό κενό να “εκμεταλλεύεται” ο Δήμος Σαλαμίνας και εάν υποθέσουμε ότι ο Δήμος Σαλαμίνας είχε νομή επί της ένδικης έκτασης, ενώ η οικογένεια Πάλλα δεν είχε, τότε θεωρώ πως ο Δήμος έχει περισσότερες πιθανότητες να δικαιωθεί από τα Δικαστήρια. Ίσως ο κ. Πάλλας να πιθανολογεί και ο ίδιος ότι μπορεί να μην δικαιωθεί από τα Δικαστήρια και προσπαθεί να μη συζητηθεί η υπόθεση ενώπιον των Δικαστηρίων.
    Και για να ξακαθαρίσω τη θέση μου σχετικά με το λατομείο, θα πρέπει να αναφέρω ότι δεν συμφωνώ με τον τρόπο που λειτούργησε, όπως λειτούργησε, ούτε με τις ενέργειες ή τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής, όμως αυτό δεν έχει σχέση με το ιδιοκτησιακό ζήτημα που προκύπτει από την επιστολή του κ. Πάλλα. Άλλωστε εάν το λατομείο και η ευρύτερη έκταση αναγνωριστεί ως δημοτική ιδιοκτησία θα πρόκειται για ιδιοκτησία που ανήκει στο Δήμο και κατ’ επέκταση σε όλους τους δημότες, όχι στον εκάστοτε Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος20/8/13 08:53

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΛΤΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑΣ 00.32, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ!
    ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΝ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΥΝΟΪΚΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ Ή ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΦΑΕΙ" ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Π.Χ. ΜΕ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΤΕ ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος20/8/13 09:13

    14:19 ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος20/8/13 10:24

    278 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος20/8/13 10:27

    00:12 κανένα νομικό κενό.
    Όλα είναι απλά και ξεκάθαρα. Ο δήμος το 2011 έρχεται επί δημαρχίας Ιωάννη Τσαβαρή και ζητά με χρησικτησία ένα τμήμα γης της οικογένειας Πάλλα.
    Το τι κάνει ή δεν κάνει η οικογένεια Πάλλα έχει φανεί από όσα δικαστήρια έχει κάνει και έχει δικαιωθεί.
    Μήπως τις ίδιες σαχλαμάρες δεν λέγατε για την οικογένεια όταν σας έκλεισε την παράνομη χωματερή που οικονομούσατε τεράστια ποσά εις βάρος του Σαλαμίνιου δημότη; Μήπως και τότε πάλι έτσι δεν του συμπεριφερθήκατε; Ή νομίζετε ότι ο Πάλλας επειδή δεν δημοσίευσε τότε όλα όσα είχατε κάνει ότι μπορείτε να την γλιτώσετε. Αν ο κόσμος ενημερωθεί για το πόσο πολιτικά ανήθικοι είστε τότε ούτε την ψήφο σας δεν θα βρείτε.
    Το θέμα είναι ένα και μοναδικό. Η ανέντιμη και ανήθικη πράξη του σημερινού δημάρχου να επιτεθεί με κάθε τρόπο στην οικογένεια αυτή. Αυτό το πράττει με δικαστήρια, από το μικρόφωνο στο δημοτικό συμβούλιο και όπου αλλού μπορεί.
    Τέλος δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες ότι αν ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ την περιουσία δημοτών, θα μεγαλώσει η περιουσία του δήμου, γιατί είναι ξεφτίλα ένας ΞΕΝΟΣ που ήρθε για να κάνει μπάνια στο νησί μας, τον τιμήσαμε και τον κάναμε δήμαρχο, να χρησιμοποιεί το αξίωμα του για να ικανοποιήσει αρρωστημένες ορέξεις κομπλεξικών επιχειρηματιών και συμβούλων του. Η Σαλαμίνα ανήκει στους ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ και όχι στα λαμόγια.
    Τραβάτε στο Πέρανι να κάνετε κανένα δικαστήριο που μας λέτε ότι χάσατε τα χαρτιά. Πηγαίνετε στη Λ. Αιαντείου να κάνετε κανένα δικαστήριο που η πλατεία έγινε μαγαζιά, γνωμοδοτήστε για τις ιχθυοκαλλιέργειες που ενώ έχετε τα χαρτιά λέτε ότι δεν τα λάβατε, πηγαίνετε να κάνετε καμία απευθείας ανάθεση σε αυτούς που κατασπάραξαν τον δήμο και μετά ελάτε στους τίμιους Κουλουριώτες να ζητήσετε την περιουσία τους. Ανήθικα ποταπά ανθρωπάκια που θέλετε και ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος20/8/13 21:14

    Τσαβαρή, πούλησες τη Σαλαμίνα. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσες να κάνεις κάτι στην Τούρλα για το λιμάνι του Πειραιά, τώρα πουλάς τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης. Αλήθεια, εφόσον εσύ έχεις τόσο καλό μυαλό γιατί δεν έκανες δημοψήφισμα εάν οι δημότες θέλουν να το πουλήσεις ή όχι; Άραγε, τις συμφωνίες τις κάνεις με εκείνους που εσύ νομίζεις πώς πρέπει; Καλά, δεν ντρέπεσαι που πούλησες τη Σαλαμίνα;Και για να κάνεις κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι δεν διαθέτεις μόνο θάρρος αλλά και τρομερό θράσος...Ντροπή σου!Αυτοί οι σύμβουλοί σου που ψήφισαν τη συγκεκριμένη σου απόφαση, δεν ντρέπονται;Μόνο δύο φορούν παντελόνια, ο Στράκος και ο Κόγιας. Για άλλη μία φορά,μπράβο τους! Περπατάνε με ψηλά το κεφάλι στη Σαλαμίνα.Θα επανέλθω σε μερικές ημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος20/8/13 22:55

    Ευτυχώς δεν πρόλαβε να την πουλήσει όλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος21/8/13 06:49

    277 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος22/8/13 21:33

    Εντάξει λοιπόν, θα ανακαλέσω όλα τα προηγούμενα σχόλιά μου (00:11, 19:52, 20:49, 19:58, 00:12) και χωρίς να ζητάω κάποια στοιχεία, συγκέντρωσα κάποια ουσιώδη στοιχεία που ανέφερα σε προηγούμενα σχόλιά μου και αφού τα συμπλήρωσα με επιπλέον στοιχεία τα θέτω στην κρίση σας ως εξής:

    Μεταξύ άλλων αναφέρονται στην δημοσιευθείσα επιστολή ιδιώτη-δημότη:
    “…δέχθηκα δικόγραφο από τον δήμο Σαλαμίνος, με το οποίο ζητά να αναγνωριστεί εκείνος ως κύριος τμήματος του ακινήτου μου στην εν λόγω περιοχή με την αιτιολογία κτήσης χρησικτησία. Επαναλαμβάνω ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ. Είναι πρωτάκουστο ο Δήμος να συμπεριφέρεται ως καταπατητής και να προσπαθεί να αποκτήσει κυριότητα ξένης ιδιοκτησίας με χρησικτησία. Θεωρώ ότι είναι, ότι πιο ανέντιμο…”

    -ΕΡΩΤΗΜΑ: Κατά το παρελθόν, ο Δήμος Σαλαμίνας είχε εγείρει αγωγή εναντίον ιδιωτών για να διεκδικήσει ακίνητα;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πλήθος αγωγών και δικαστικών αποφάσεων το αποδεικνύουν.
    Ενδεικτικά θα αναφερθούν κάποια τμήματα μιας σχετικής δικαστικής απόφασης:
    «… Το τοιούτον δε υπό την νομήν και κατοχήν αυτού τελούν λειβάδιον, ενέμετο ο ενάγων Δήμος και προ αυτού η Κοινότης Σαλαμίνος, δια της ασκήσεως επί τούτου απασών των εις την φύσιν αυτού ως λειβάδιου προσιδιαζουσών πράξεων … και εις την τήρησιν των υπό της σχετικής νομοθεσίας περί Δήμων και Κοινοτήτων προβλεπομένων διατυπώσεων, ως και εις την τήρησιν εν γένει της συναφούς διοικητικής διαδικασίας, καθ’ α τούτο συνάγεται και εκ της προσαγομένης και επικαλουμένης από 11 Ιουλίου 1923 πράξεως του Νομάρχου Αττικής, δι’ ης ενεκρίθη η υπ’ αριθ. 23/1923 πράξις του Κοινοτικού Συμβουλίου της υπαρχούσης τότε, ήγουν προ της προαγωγής εις Δήμον, Κοινότητος Σαλαμίνος περί καθορισμού ως κοινού βοσκοτόπου του ως άνω λειβαδίου … τμήμα δ’ αυτού αποτελεί και η επίδικος έκτασις … την οποίαν άνευ δικαιώματος και εντελώς αυθαιρέτως κατέλαβεν ο εναγόμενος κατ’ έτος 1961, διανοίξας οδούς και οικοπεδοποιήσας ταύτην … ο εναγόμενος επωφελούμενος της αγοράς των τοιούτων αγρών, επεξέτεινε κακοπίστως τα όρια αυτών προς το άνω λειβάδιον, καταλαβών το επίδικον τμήμα αυτού … κατείχε δε παλαιόθεν και δη από του έτους 1864 και πρότερον, ήτοι επί τριακονταετίαν και πλέον συνεχώς και αδιαλείπτως διανοία κυρίου και καλή τη πίστει, η ην διεδέχθη ο ενάγων Κοινότης Σαλαμίνος, ήτις εγένετο κυρία της επιδίκου εκτάσεως, ως και του υπολοίπου λειβαδίου, αποτελούντος αείποτε κοινοτικόν τοιούτον, δι’ εκτάκτου χρησικτησίας, ήτοι δυνάμει του εν τη κρινομένη αγωγή αναφερομένου νομίμου τρόπου κτήσεως κυριότητος … προφανούς εντεύθεν καθισταμένου ότι η εν τοις τίτλοις τούτοις μνεία ως ορίου της αυτόθι κορυφογραμμής εγένετο σκοπίμως επί τω τέλει καταπατήσεως και ιδιοποιήσεως της επιδίκου εκτάσεως, εφ’ ης η Κοινότης Σαλαμίνος εκέκτητο έκπαλαι δικαιώματα νομής και κυριότητος … ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ … Αναγνωρίζει τον ενάγοντα Δήμον Σαλαμίνος κύριον της εν τη κρινομένη αγωγή περιγραφομένης εκτάσεως …»

    (Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος22/8/13 21:34

    -ΕΡΩΤΗΜΑ: Τα δημοτικά (ή κοινοτικά) κτηματολόγια αποτελούσαν απόδειξη των δικαιωμάτων των Δήμων (και Κοινοτήτων) επί των περιληφθέντων κτημάτων σε αυτά;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι Δήμοι (και οι προϋπάρχουσες Κοινότητες) είχαν υποχρέωση να καταρτίσουν κτηματολόγια των ακινήτων τους (Ν. 4108/1929 & Ν. 6429/1934). Τα κτηματολόγια αποτελούσαν απόδειξη των δικαιωμάτων των Δήμων (και Κοινοτήτων) επί των περιληφθέντων κτημάτων σε αυτά. Εκ της εγγραφής στο Δημοτικό (ή Κοινοτικό) κτηματολόγιο μπορούσε να κατισχύσει έναντι ιδιωτών το τεκμήριο κυριότητας ή νομής Δήμου (ή Κοινότητας). Στην περίπτωση των δασικών εκτάσεων, το εκ της εγγραφής στο Δημοτικό (ή Κοινοτικό) κτηματολόγιο τεκμήριο κυριότητας μπορούσε να κατισχύσει έναντι ιδιωτών, αλλά δεν μπορούσε να κατισχύσει έναντι του Δημοσίου.
    Ενδεικτικά θα αναφερθεί ότι κατά το παρελθόν η κοινότητες Αμπελακίων & Σεληνίων της νήσου Σαλαμίνας είχαν ζητήσει άδεια κατατμήσεως εκτάσεων που είχαν περιληφθεί ως κοινοτικά κτήματα στα κοινοτικά κτηματολόγιά τους.
    Σε σχετικό έγγραφο του Νομικού τμήματος του αρμόδιου Υπουργείου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «…εφ’ όσον κριθή το ιδιοκτησιακόν ζήτημα και θεωρηθώσι τα δάση Σαλαμίνος ιδιωτικά , η κοινότης Σεληνίων δικαιούται να ασκήση τα δικαιώματά της επί των περιλαμβανομένων εις τα κτηματολόγια κοινοτικών δασικών κτημάτων και ότι το καθιερούμενον υπέρ της Κοινότητος, δια των κτηματολογίων, τεκμήριον κυριότητος και νομής δύναται να κατισχύση έναντι τρίτων, εφ’ όσον γίνει δεκτόν προηγουμένως, ότι δεν υφίστανται επί των εκτάσεων τούτων δικαιώματα του Δημοσίου».
    Και σε παρόμοια περίπτωση των δασών & δασικών εκτάσεων της νήσου Σκιάθου, το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δημοσίων Δασών σε σχετική γνωμοδότησή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «… καθ’ όσον το Δημόσιον δεν κέκτηται δικαίωμα κυριότητος επί των εν τη νήσω Σκιάθω δασών & εν γένει δασικών εκτάσεων, αλλά μόνον εκείνων τα οποία περιελήφθησαν εις τα κατά τα έτη 1933-1935 συνταχθέντα κτηματολόγια του Δήμου Σκιάθου και κατά συνέπεια ταύτα ανήκουσιν εις τον Δήμον τούτον.» Με βάση αυτή τη γνωμοδότηση εκδόθηκε σχετική απόφαση στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων : «…Αποδεχόμαστε την ανωτέρω Γνωμοδότηση … Και αναγνωρίζουμε ότι τα δάση και γενικά οι δασικές εκτάσεις της νήσου Σκιάθου … οι οποίες περιελήφθησαν στα κτηματολόγια του Δήμου Σκιάθου που έχουν συνταχθεί κατά τα έτη 1933-1935 … είναι κτήση ιδιωτική … ανήκουν στον αιτούντα Δήμο Σκιάθου…»

    -ΕΡΩΤΗΜΑ: Για τις δασικές εκτάσεις της νήσου Σαλαμίνας, τι ελήφθη υπόψη κατά την προδικασία των εγγραφών στο Εθνικό Κτηματολόγιο;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ελήφθη υπόψη μόνο ότι (εκτός από το δάσος Αγ. Νικολάου) τα δάση και οι δασικές εκτάσεις της νήσου Σαλαμίνας είχαν θεωρηθεί ως κτήση ιδιωτική και κατά συνέπεια δεν ανήκαν στο Δημόσιο.

    Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι ο Δήμος Σαλαμίνας έχει δικαίωμα να εγείρει αγωγή εναντίον κάποιου ιδιώτη και να διεκδικήσει ένα ακίνητο.
    Οι σχετικές αποδείξεις, τα σχετικά έγγραφα και οι σχετικοί μάρτυρες θα εξεταστούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και θα εκδοθούν οι σχετικές δικαστικές αποφάσεις είτε υπέρ του Δήμου Σαλαμίνας, είτε υπέρ του ιδιώτη.
    Βεβαίως, εάν ο οποιοσδήποτε ιδιώτης-δημότης καταφέρει να επηρεάσει δημοσιεύοντας μια επιστολή του και δεν εξεταστεί μια τέτοια υπόθεση από τα αρμόδια Δικαστήρια, τότε μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος22/8/13 21:34

    -ΕΡΩΤΗΜΑ: Τα δημοτικά (ή κοινοτικά) κτηματολόγια αποτελούσαν απόδειξη των δικαιωμάτων των Δήμων (και Κοινοτήτων) επί των περιληφθέντων κτημάτων σε αυτά;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι Δήμοι (και οι προϋπάρχουσες Κοινότητες) είχαν υποχρέωση να καταρτίσουν κτηματολόγια των ακινήτων τους (Ν. 4108/1929 & Ν. 6429/1934). Τα κτηματολόγια αποτελούσαν απόδειξη των δικαιωμάτων των Δήμων (και Κοινοτήτων) επί των περιληφθέντων κτημάτων σε αυτά. Εκ της εγγραφής στο Δημοτικό (ή Κοινοτικό) κτηματολόγιο μπορούσε να κατισχύσει έναντι ιδιωτών το τεκμήριο κυριότητας ή νομής Δήμου (ή Κοινότητας). Στην περίπτωση των δασικών εκτάσεων, το εκ της εγγραφής στο Δημοτικό (ή Κοινοτικό) κτηματολόγιο τεκμήριο κυριότητας μπορούσε να κατισχύσει έναντι ιδιωτών, αλλά δεν μπορούσε να κατισχύσει έναντι του Δημοσίου.
    Ενδεικτικά θα αναφερθεί ότι κατά το παρελθόν η κοινότητες Αμπελακίων & Σεληνίων της νήσου Σαλαμίνας είχαν ζητήσει άδεια κατατμήσεως εκτάσεων που είχαν περιληφθεί ως κοινοτικά κτήματα στα κοινοτικά κτηματολόγιά τους.
    Σε σχετικό έγγραφο του Νομικού τμήματος του αρμόδιου Υπουργείου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «…εφ’ όσον κριθή το ιδιοκτησιακόν ζήτημα και θεωρηθώσι τα δάση Σαλαμίνος ιδιωτικά , η κοινότης Σεληνίων δικαιούται να ασκήση τα δικαιώματά της επί των περιλαμβανομένων εις τα κτηματολόγια κοινοτικών δασικών κτημάτων και ότι το καθιερούμενον υπέρ της Κοινότητος, δια των κτηματολογίων, τεκμήριον κυριότητος και νομής δύναται να κατισχύση έναντι τρίτων, εφ’ όσον γίνει δεκτόν προηγουμένως, ότι δεν υφίστανται επί των εκτάσεων τούτων δικαιώματα του Δημοσίου».
    Και σε παρόμοια περίπτωση των δασών & δασικών εκτάσεων της νήσου Σκιάθου, το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δημοσίων Δασών σε σχετική γνωμοδότησή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «… καθ’ όσον το Δημόσιον δεν κέκτηται δικαίωμα κυριότητος επί των εν τη νήσω Σκιάθω δασών & εν γένει δασικών εκτάσεων, αλλά μόνον εκείνων τα οποία περιελήφθησαν εις τα κατά τα έτη 1933-1935 συνταχθέντα κτηματολόγια του Δήμου Σκιάθου και κατά συνέπεια ταύτα ανήκουσιν εις τον Δήμον τούτον.» Με βάση αυτή τη γνωμοδότηση εκδόθηκε σχετική απόφαση στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων : «…Αποδεχόμαστε την ανωτέρω Γνωμοδότηση … Και αναγνωρίζουμε ότι τα δάση και γενικά οι δασικές εκτάσεις της νήσου Σκιάθου … οι οποίες περιελήφθησαν στα κτηματολόγια του Δήμου Σκιάθου που έχουν συνταχθεί κατά τα έτη 1933-1935 … είναι κτήση ιδιωτική … ανήκουν στον αιτούντα Δήμο Σκιάθου…»

    -ΕΡΩΤΗΜΑ: Για τις δασικές εκτάσεις της νήσου Σαλαμίνας, τι ελήφθη υπόψη κατά την προδικασία των εγγραφών στο Εθνικό Κτηματολόγιο;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ελήφθη υπόψη μόνο ότι (εκτός από το δάσος Αγ. Νικολάου) τα δάση και οι δασικές εκτάσεις της νήσου Σαλαμίνας είχαν θεωρηθεί ως κτήση ιδιωτική και κατά συνέπεια δεν ανήκαν στο Δημόσιο.

    Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι ο Δήμος Σαλαμίνας έχει δικαίωμα να εγείρει αγωγή εναντίον κάποιου ιδιώτη και να διεκδικήσει ένα ακίνητο.
    Οι σχετικές αποδείξεις, τα σχετικά έγγραφα και οι σχετικοί μάρτυρες θα εξεταστούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και θα εκδοθούν οι σχετικές δικαστικές αποφάσεις είτε υπέρ του Δήμου Σαλαμίνας, είτε υπέρ του ιδιώτη.
    Βεβαίως, εάν ο οποιοσδήποτε ιδιώτης-δημότης καταφέρει να επηρεάσει δημοσιεύοντας μια επιστολή του και δεν εξεταστεί μια τέτοια υπόθεση από τα αρμόδια Δικαστήρια, τότε μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος23/8/13 08:08

    275 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος23/8/13 10:48

    Ο δήμος και ο κάθε ιδιώτης έχει δικαίωμα να προσφύγει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει ότι πιστεύει ότι του ανήκει.
    Ο κύριος που υπερασπίζεται το δικαίωμα του δήμου να πάει στα δικαστήρια δεν είναι άλλος παρά ένα γρανάζι της βρόμικης εταιρίας που έχει φτιαχτεί για αυτή την ανέντιμη πολιτική πράξη.
    Και για την Ακρόπολη μπορεί ο δήμος να κάνει δικόγραφο και να την ζητά δική του, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ηθικά σωστό και έντιμο να διασύρει την χώρα μας διεθνώς και να αναφέρεται ότι την Ακρόπολη την διεκδικεί ο δήμαρχος Σαλαμίνας.
    Ερχόμαστε στο σήμερα όπου ένας δήμαρχος κρίνει σωστό ενώ προηγουμένως έχει προβεί σε πράξεις και μαρτυρίες που αποδεικνύουν ότι αναγνωρίζει την συγκεκριμένη οικογένεια ως ιδιοκτήτη της έκτασης, να προβαίνει σε πράξεις ανέντιμες προς τους ίδιους τους δημότες του. Και αν αυτός ο χαρακτηρισμός νομίζετε ότι είναι προσωπικός τότε πως εξηγείται η επιθετική και προσβλητική στάση του δημάρχου σε μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας από το μικρόφωνο του δημοτικού συμβουλίου;
    Γιατί ο κύριος αυτός που υποστηρίζει τον δήμο δεν αναφέρει τα πραγματικά γεγονότα και την στάση του δημάρχου στα επιχειρηματικά συμφέροντα της συγκεκριμένης περιοχής. Τυχαία η στάση του που έχει γίνει κατακριτέα από την αντιπολίτευση;
    Και στο κάτω κάτω της γραφής που ήταν και που είναι ο δήμος σε τόσες υποθέσεις δημοτών που δικάστηκαν; Τελικά όλα συνηγορούν ότι ο δήμος επιχειρεί μία ανέντιμη και ανήθικη επίθεση εναντίον των ίδιων της των δημοτών που δεν έχει προηγούμενο. Αυτά περί "λειβάδιον" που μας ξεφουρνά ο κύριος παραπάνω ας τα έλεγε εκεί που πρέπει και να μην γινόταν η πλατεία του δήμου από δημοτική περιουσία, περιουσία ιδιώτη με μαγαζιά. Χώρο που νοικιάζει σήμερα ο δήμος για να στεγάσει τις υπηρεσίες του. Αυτά να διεκδικούσατε και όχι 10 στρέμματα βράχια για να ικανοποιήσετε τις ορέξεις όσων σας προστάζουν.

    Τέλος τα περί χρησικτησίας πρέπει να ξέρει ο κύριος ότι έγινε εναντίον ιδιώτη. Αυτή η περιουσία ανήκει σε ιδιώτη. Η ξεφτίλα της άνανδρης επίθεσης βάζοντας μπροστά τον δήμο, δεν έχει όριο. Να μάθετε να πληρώνετε από την τσέπη σας και να βάζετε το προσωπικό σας όνομα σε δικόγραφο όταν παίρνετε εντολές. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος23/8/13 13:24

    Τσαβαρή,μας απέδειξες ότι είσαι τελικά ο καταλληλότερος για φιέστες και καραγκιοζιλίκια .Πραγματικά αποδείχθηκες κατώτερος των περιστάσεων.Είσαι ανίκανος να λέγεσαι δήμαρχος. ΑΝΙΚΑΝΕ,ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος23/8/13 13:47

    Έχεις δίκιο γιατί αναφέρεσαι στο ΠΑΣΟΚ του 5%.
    Υπάρχουν και σωστοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για σοσιαλισμό. Αλλά σοσιαλισμό δεν είδαμε ποτέ.
    Το κακό είναι ότι το σύστημα μπούκωσε από τους πολλούς δημόσιους υπαλλήλους. Χρησιμοποίησαν το δημόσιο για ρουσφέτια έτσι ώστε να έχουν σίγουρους ψηφοφόρους, χρεώνοντας όμως το δημόσιο υπέρογκα. Καμία νοικοκυροσύνη.
    Έτσι και ο σημερινός βάζει μπροστά τον δήμο για να ικανοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, χρεώνοντας με έξοδα τον δήμο και κάνοντας επιθέσεις σε δημότες του νησιού, ζητώντας τους την γη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος24/8/13 11:43

    274 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.