Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Αυγ 2013

Όταν έχεις θράσος χιλίων πιθήκων! Καταγγελία Μάριου Τραυλού

 
Στο αγαπημένο του σπορ, να κάνει το μαύρο – άσπρο επιδίδεται ξανά ο κ. Τσαβαρής, στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε προ ημερών, για το θέμα της αγοράς του οικοπέδου, για το Δημοτικό Σχολείο των Σεληνίων. Τώρα «θυμήθηκε» ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο πάσχει νομικά, αφού πρώτα, «βούιξε» όλη η Σαλαμίνα με τα καμώματα του.
Δεν τον απασχολεί που ο Δήμος ετοιμαζόταν να αγοράσει ένα οικόπεδο που πάσχουν οι τίτλοι του αλλά τον απασχολεί που ο Μάριος Τραυλός έκανε το πρέπον, δημοσιοποίησε το πρόβλημα δηλαδή, και προστάτευσε έτσι τα συμφέροντα του Δήμου. Το μόνο πρόβλημα του κ. Τσαβαρή, είναι ποιος το είπε … πρώτος.
Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κ. Τσαβαρής, έρχεται τώρα, πετώντας λάσπη και με απύθμενο θράσος, να μας πει τάχα, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν εκ των υστέρων, και μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε περισσότερο λεπτομερή έλεγχο και «ανακάλυψαν» ενόψει της κατάρτισης των οριστικών συμβολαίων, τα προβλήματα που έχει το οικόπεδο, οπότε δεν είναι δυνατή η αγορά του.
ΟΜΟΛΟΓΕΙ δηλαδή το καταστροφικό αποτέλεσμα των έωλων μεθοδεύσεων του.
Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Τσαβαρής, και να ζητήσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα μαθητούδια των Σεληνίων, που με τις πολιτικάντικες μεθοδεύσεις του και τα κούφια του λόγια, έγινε η αιτία να παραμένουν στο παλιό, απαρχαιωμένο και ακατάλληλο κτήριο, χάνοντας τα εξασφαλισμένα με προγραμματική σύμβαση από τον ΟΣΚ χρήματα (1,6 εκ. ευρώ), για την κατασκευή μοντέρνου κτηρίου (πράσινης τεχνολογίας & ενεργειακής κλάσης Α), πετώντας στα … σκουπίδια, προσπάθειες πολλών ετών.
Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Τσαβαρής και να ζητήσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από το Δημοτικό Συμβούλιο που παραπλάνησε διπλά, εκμαιεύοντας δύο μη σύννομες αποφάσεις (που ήδη έχουν ακυρωθεί, βέβαια), αφού δεν προϋπήρχε η έγκριση της Ειδικής Επιτροπής που προβλέπει ο νόμος αλλά και το οικόπεδο από μόνο του ήταν ακατάλληλο, λόγω νομικών και κυρίως πολεοδομικών παραβάσεων και παρόλα αυτά το πρότεινε ως το … «μοναδικό κατάλληλο».
Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Τσαβαρής και να ζητήσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την Σαλαμίνα, που χρησιμοποιώντας, εν γνώσει της αναλήθειας τους, τις δηλώσεις εκείνου του άσχετου, αναξιόπιστου και εν τέλει ανεκδιήγητου Μαγκριώτη, έπαιξε πολιτικάντικα παιχνίδια σε βάρος του τόπου, αντί να αξιοποιήσει το ώριμο έργο (και την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση) που παρέλαβε από τον τέως Δήμαρχο Αμπελακίων Μάριο Τραυλό, χάνοντας τελικά τα χρήματα από τον Ο.Σ.Κ.
Τώρα ζητάει και τα … ρέστα; Αλλά επ΄αυτού, να δούμε τι θέση θα πάρει η Δικαιοσύνη, όπου έχει παραπεμφθεί ήδη η υπόθεση αυτή.
Τα Σελήνια, με τις άστοχες μεθοδεύσεις του κ. Τσαβαρή, έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα σύγχρονο «πράσινο» κτήριο για το Δημοτικό Σχολείο, που σήμερα θα είχε περατωθεί αν ο κ. Τσαβαρής δεν ήταν απλός πολιτικάντης, που τον ενδιαφέρει μόνο η άγρα ψήφων με κάθε τρόπο.
Με μια ανακοίνωση, που είναι για γέλια και για κλάματα, ο κ. Τσαβαρής συνεχίζει την προσπάθεια, που έχει αρχίσει καιρό τώρα, να μας πείσει ότι η αγορά του οικοπέδου ήταν … «δωρεά» για τον Δήμο. Η εξέλιξη όμως του θέματος, απέδειξε τι είδους «δωρεά» θα ήταν αυτή.
Mια υπενθύμιση: Κρείττον το … σφραγίζειν το στόμα σου, του γίγνεσθαι … ρεζίλι.
Από το γραφείο Τύπου
της Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας
υποψήφιος  Δήμαρχος Μάριος Τραυλός
 
ΥΓ 1. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η θεωρία του κ. Τσαβαρή, ότι κάθε Δήμαρχος ή Κοινοτάρχης μπορεί να διεισδύει στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και να αντιποιείται το θεσμό του Συμβολαιογράφου. Γιατί δεν το κάνει και ο ίδιος;
ΥΓ 2. Τα παιχνίδια με τα συμφέροντα ενός τόπου, έχουν και τα όρια τους. Όταν τα ξεπερνάς, γίνεσαι επικίνδυνος και για τον τόπο αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό.
ΥΓ 3. «Μωραίνει ο Θεός, ον βούλεται απωλέσει».

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/8/13 23:40

    Ο δήμαρχος πρέπει να απαντήσει γιατί έγραψε στα παλιά του παπούτσια την εισήγηση της σχολικής επιτροπής καταλληλότητας που εισηγήθηκε σαν "αναγκαία και απολύτως απαραίτητη την κατασκευή δωδεκαθέσιου ολοήμερου δημοτικού σχολείου στα Σελήνια”. Ανέφερε επίσης η επιτροπή ποιο ήταν το κατάλληλο οικόπεδο, και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με εκείνο που προσπάθησε να αγοράσει ο δήμαρχος.
    Ακόμα και αν δεν υπήρχε το κώλυμα της κατάτμησης, ακόμα και αν δεν υπήρχαν τα νομικά και τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν, και τα οποία θα έπρεπε να είχαν ερευνηθεί, το οικόπεδο ήταν ακατάλληλο και η επιμονή του δημάρχου ανεξήγητη.
    Ο δήμαρχος οφείλει να απαντήσει γιατί αγνόησε τις εισηγήσεις της επιτροπής, τι σχολείο προτείνει σήμερα, και γιατί έβαλε σε ταλαιπωρία δημοτικό συμβούλιο, κατοίκους και μαθητές, καθυστερώντας ένα έργο που χρονίζει επί δεκαετία.
    Γ. Κοκκινίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/13 02:37

    Φίλε κ.Κοκκινίδη, καλά τα γράφεις και σωστές και εύλογες οι ερωτήσεις σου. Περιμένεις όμως απάντηση; Πως να σου απαντήσει, με τη μύτη; Ο άνθρωπος είναι βουτηγμένος μέχρι τα μουστάκια του. Βρώμα και μπόχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/13 06:47

    277 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/13 08:09

    Στέλιος Γκίνης, Φάνης Καπαραλιώτης, Γιώργος Βασιλείου, Χάρης Μαντούβαλος, Νίκος Γκίνης, Βαγγέλης Τάγκας, Παναγιώτης Φουρίκης κι ακολουθούν κι άλλοι κι άλλες!!!
    Εσύ Τραυλέ ασχολήσου με τις μικρές και μεγάλες κακίες σου. Άιντε και να δούμε τι ψυχή θα παραδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/13 08:21

    Γιαννάκη (21/8/13 08:09) πλαστογράφε, πίσω έχει η Αχλάδα την ουρά. Σώσε πρώτα τον εαυτό σου και μετά έλα να “σώσεις” το νησί μας.
    Ρε Καραμήτρο δεν μπόρεσες να διοικήσεις τα 25 άτομα του συνδυασμού σου ξευτίλα και θες να σε ξαναψηφίσουμε να διοικήσεις το δήμο μας;
    Φτου σου ξευτίλα πεινασμένε πορνόγερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/13 08:29

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 21/8/13 08:21 ΧΩΣΤΟΥ ΤΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΕΧΕΙΣ 277 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/8/13 08:30

    ΜΑΡΙΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ , ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ .ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ .

    ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/13 09:24

    Απάντηση στον 06.47
    Επειδή παρουσιάζεις τους υποψήφιους σαν παράδειγμα προς μίμηση και ξεκινάς με τον κύριο Στέλιο Γκίνη έχω να σου πω ότι ξέχασες το βιογραφικό του.
    Ίσως ένα καλό παιδί.
    Α λ λ ά
    - Ένας αποτυχημένος δήμαρχος , χωρίς έργο.
    - Ένας πολιτικός που ψάχνει απεγνωσμένα πολιτική στέγη.
    - Ένας πολιτικός άνδρας που προσβάλλει το θεσμό του δημάρχου. Προκειμένου
    να πάρει την έμμισθη θέση του ειδικού συμβούλου κατεβαίνει υποψήφιος με
    αυτόν που υποτίθεται ότι συμβουλεύει. Πες μου όμως κάτι ! Τον έχει δει ποτέ
    κανένας στο δημαρχείο για να επιτελέσει τα καθήκοντά του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/8/13 09:47

    Το σκυλί εκεί που τρώει, εκεί γαβγίζει..
    Ο Στέλιος εξαγοράστηκε από το δήμαρχο και τώρα ξεπληρώνει τα αργύρια της προδοσίας.
    Ο Νίκος εξαγοράζει την ανοχή των αρχών στην παράνομη και εγκληματική για το περιβάλλον λειτουργία του μαγαζιού του.
    Ο Χάρης είχε κάνει συμφωνία για το οικόπεδο.
    ...
    Μίλησε κανείς για αξιοπρέπεια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/8/13 12:23

    09:47 ΘΑΘΕΛΕΣ να τους ειχες ΕΣΥ.ΒΕΒΑΙΩΣ θαθελες.Σαν τρελος.Αλλωστε οι φωτογραφιες μεΤΟΥς δικους σου ειναι η καλυτερη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για τον ΤΣΑΒΑΡΗ .Κι οταν μιλας ΕΣΥ για πιθηκους και ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/8/13 12:39

    Μετά το αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις, έχουμε και το νέο σύνθημα.

    ΜΕ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΈΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

    Γεια σου Γιάννη παραμυθατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/8/13 13:44

    Ο Μάριος ειναι ο επόμενος δήμαρχος ειναι έμπειρος και το έχει αποδείξει εξάλλου το δείχνουν τα 70 χρόνια του όπως αλλά τόσα ειναι ο Θανάσης θέλετε κ αλλά 75 ? Μπουτσης τι να κάνει ο ανιδεως από πολιτική κ φιλαράκΙ του Ζαχαριάδη ο Βαγγέλης ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/8/13 14:07

    Αυτές οι δημοτικές εκλογές θα δώσουν ένα καλό μάθημα στον κ. δράκουλα και θα τον στείλουν εκεί που πρέπει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, φυσικά με μπόλικη ναφθαλίνη και καλού κακού βάλτε και αρκετά σκόρδα, μην ξεμυτίσει, γιατί θα σας ποιο το αίμα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/8/13 14:21

    Ένας είναι ο δράκουλας του Σαρωνικού. Ο ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ.
    Αυτός ρουφάει αίμα, πέτρες, βράχια, 3Α, κλπ

    Δεν ξεχνάμε σε τι χάλια έφτασε τον τόπο μας. Επειγόντως αλλαγή. Να φύγει ο νυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/8/13 14:38

    ΛΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΙ ΟΤΡΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ 170 ΕΙΝΑΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΣΑΒΑΡΟΜΑΡΙΔΑΚΟΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΙΜΑΖΕΥΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ
    ΟΣΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/8/13 14:52

    12:23 Να θέλω ποιους, αυτούς που πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο,
    ή μήπως αυτούς που καταπατάνε αιγιαλούς και εγκληματούν σε βάρος της υγείας των κατοίκων αδειάζοντας βόθρους δίπλα σε πλαζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/8/13 16:10

    ΔΕΡΤΟΥΖΑΚΟ ΓΛΕΙΦΤΗ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/8/13 17:38

    Όταν λέτε κάποιοι εδώ μέσα για χρησικτησία και για αρπαγή των ιδιοκτησιών σας εννοείτε από τον σημερινό δήμαρχο;
    Αν είναι έτσι τότε δεν έχετε άδικο. Πρώτη φορά ακούω δήμαρχο να κάνει τέτοιο πλιάτσικο. Που πλέξατε παιδιά με αυτόν; Αν είναι δικός σας παιδί Κουλουριώτικο εννοώ τότε την πατήσατε αλλιώς αλλάξτε τον γρήγορα. Βάλτε μυαλό να βγάλετε δικό σας άνθρωπο που να πονά τους κατοίκους αυτού του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/8/13 20:32

    Τολμηστε ρε ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑ και πειτε ενα ΟΝΟΜΑ ,ενα ρε,των ΕΝΤΙΜΩΝ που σας ακολουθουν.Αλλα εκει που διαπρεπετε ειναι ΣΤΟ ΑΝΤΙΤΣΑΒΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ που ομως εκφραζει απολυτα τη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/8/13 20:35

    ρε μπας και λετε για το νικο το γκινη οτι αδιαζει το βοθρο στη θαλασσα;ελατε τωρα ρε τι κανει το παλικαρι; γιατι δεν λετε για το ζαχαριαδη που εχει φτιξη ενα μαγαζι ακομα σε δημοσιο χορο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/8/13 21:11

    20.35.Το σχολιο σου επιβεβαιωνει τη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/8/13 21:15

    οι κακες γλοσες λενε οτι ο τζαβαρης θα κατασχεση το γυαλο που εχη καταπατηση ο γκινης με χρισικτισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/8/13 22:13

    21.15 Tετοια ΤΡΟΜΠΑ δε βρισκεις ουτε στις πετρελαιοπηγες του ΚΑΤΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/8/13 22:56

    ο νικολακης κατεβενει με το τζαβαρη και ο τζαβαρης του δινη συχοροχαρτη.
    μεταξυ κατεργαρεων ηλικρινια.

    οσο και να τρομπαρετε θα τον παρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/8/13 09:07

    276 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/8/13 10:35

    ΜΕ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΈΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

    Δεν παίζεσαι σε λέω.

    Γεια σου Γιάννη παραμυθατζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/8/13 16:56

    Φαγωθειτε εσείς οι δύο κ η άλλη επωφελητα καργα ....μεγάλο πράγμα η αλαζονεία κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/8/13 08:07

    275 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/8/13 13:23

    Τσαβαρή,μας απέδειξες ότι είσαι τελικά ο καταλληλότερος για φιέστες και καραγκιοζιλίκια .Πραγματικά αποδείχθηκες κατώτερος των περιστάσεων.Είσαι ανίκανος να λέγεσαι δήμαρχος. ΑΝΙΚΑΝΕ,ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος24/8/13 11:42

    274 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/8/13 11:11

    273 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/8/13 10:06

    272 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος27/8/13 08:39

    271 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/8/13 07:24

    270 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.