Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Αυγ 2013

Φροντίζει τα αδέσποτα ζώα ο Δήμος Μαρκοπούλου! Και η Σαλαμίνα Κύριε ??? Θα επανέλθουμε όμως λίαν συντόμως με τις προεκλογικές υποσχέσεις…

Πηγή: newsTA
Ο Δήμος Μαρκοπούλου, όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στα αδέσποτα ζώα, συνεχίζει και φέτος για τρίτη χρονιά, την εφαρμογή Προγράμματος Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων. Για το τρέχον έτος, συνεργάζεται  με το «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.», έχοντας υπογράψει την σχετική Σύμβαση, στις 27/05/2013.
Η εντατική δράση του Δήμου Μαρκοπούλου  για τα αδέσποτα, εντός των διοικητικών ορίων του, ενισχύεται χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Μ.Κ.Ο. «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας».
Εξαιρετική είναι όμως και η συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου, με την Φιλοζωϊκή ομάδα Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, η οποία εδώ και χρόνια, προσφέρει την αμέριστη στήριξή της.
Προς εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του προγράμματος, έχει διατεθεί από το Δήμο ένα όχημα που  απασχολείται ειδικά για τη Δράση «Φροντίδα και Μέριμνα των Αδέσποτων», με σκοπό την σίτιση, την πότιση, αλλά και την μεταφορά των ζώων, προς και από το «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ».
Η όλη δράση, συντονίζεται από ειδικό άτομο της ομάδας μέσα από το Δημαρχείο, ακολουθώντας τις συμβουλές της πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, του Δήμου Μαρκοπούλου, που συστάθηκε βάσει της με Αρ. Πρωτ. 8474/17.5.2013, απόφασης Δημάρχου, αλλά και σε απόλυτη συμφωνία με τον N. 4039/2012, για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό και ειδικότερα το άρθρο 9 για την Περισυλλογή και την Διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς και το άρθρο 16, για την Κακοποίηση των ζώων.
Κύριος σκοπός, είναι η καταγραφή των υπαρχόντων αδέσποτων ζώων, στις περιοχές που διαβιούν, για να συντηρηθούν με τροφή και νερό και να φροντιστούν από κτηνιατρικής πλευράς, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά για περιπτώσεις ζώων, που επείγει η νοσηλεία τους.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/8/13 17:32

    ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ : ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ : 65 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ 870 ΕΥΡΩ ΚΑΤΙ 13 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ
    ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ : ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ : Ο ΛΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΑΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΟΤΖΑΜ ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ : ΓΑΜΗΣΕΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/13 08:44

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 17 ΚΑΙ 32.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/13 09:38

    269 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/13 07:17

    268 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/13 18:04

    ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ, Ο κ.ΚΡΟΝΤΗΡΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/8/13 08:32

    267 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.