Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Αυγ 2013

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων “Sangre Azul”

19/08/2013
Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων “Sangre Azul”
Ένας μεγάλος Κύκλος Κλείνει ....
Τα ιστορικά γραφεία του Συλλόγου Φιλάθλων 'Ο ΑΙΑΣ" απο σήμερα είναι παρελθόν ! Το γνωστό Κυριακάτικο Ραντεβού έξω απ τον Σύνδεσμο με προορισμό τα εκτός έδρας μάτς , οι Συγκεντρώσεις ύστερα απο μεγάλες Νίκες και οι Κυριακάτικοι πρωινοί καφέδες πριν τον εντος έδρα αγώνα μαζί με τις εβδομαδιαίες προετοιμασίες Ανήκουν πια στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!
 
Απ την μερα που ανέλαβε η Διοίκηση του κ. Λουκά (στο ποδοσφαιρικό τμήμα ) κάναμε άνοιγμα προς κάθε ενδιαφερόμενο να αναλάβει τις τύχες του Συνδέσμου, παραχωρώντας το επίσημο site και το Group στο Facebook μαζί με το καταστατικό, σφραγίδες και οργανωτικό υλικό του Συνδέσμου! 
Αυτό επαναλήφθηκε μέσω του ΔΣ (σε sites , forum , blogs και μέσω τον δικών μας Ιστοσελίδων) πολλές φορές χωρίς κανένα αντίκρισμα !
Η ταφόπλακα μπήκε πριν λίγους μήνες με την άρνηση της σημερινής διοίκησης να αναλάβουμε τις τύχες του τμήματος ποδοσφαίρου ! Σύνδεσμος δίχως ομάδα δεν νοείται !
Σκεφτήκαμε να συνεχίσουμε αλλά η πλειονότητα του κόσμου (που τον ευχαριστούμε πολυ για οτι μας έδωσε όλα αυτα τα χρόνια ...το υστέρημα του) που είναι το Α & το Ω , μας μετέφερε πως οι εποχές έχουν αλλάξει και το υστέρημα τους θα το έδιναν μόνο σε κάτι καινούριο που θα είχε και σίγουρο αποτέλεσμα ! Μας ρωτούσαν τι στόχους έχει φέτος η ομάδα στο Β' τοπικο και μεταφέραμε αυτο ακριβώς που μας δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Λουκάς <<Στόχος μας η δημιουργία καλής ομάδας που θα γίνει κάποια στιγμή ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει την άνοδο, αλλα αν προκύψει φέτος δεν θα πούμε όχι>> ......τα συμπεράσματα δικά σας!! Ο ΑΙΑΣ.....στο Β τοπικό δεν έχει στοχο την άνοδο απο την πρώτη χρονια !!! Σαν να ακουμε δηλώσεις για ομάδα γειτονιάς !!! .....
Μέσα στην βδομάδα θα παραδοθούν Καταστατικό και Σφραγίδα όπως κατατέθηκαν και τα κλειδιά του Γραφείου στην δημοτική αρχή!
ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ... αυτο είναι σίγουρο.... αλλα να είναι και σε ΚΩΜΑ δεν σε χαροποιει !!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ !!!! 
Στο επανιδείν......