Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Νοε 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες στεγανοποίησης της οροφής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εργασιών για τη στεγανοποίηση της οροφής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας.
Έτσι η προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου από την παρούσα Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) έχει επιτυχή κατάληξη. Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε το ιστορικό κτίριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου λαμβάνει τέλος, με αποτέλεσμα οι μαθητές από εδώ και στο εξής να απολαμβάνουν την εκπαίδευση κάτω από ασφαλείς συνθήκες, αφού δεν θα κινδυνεύουν από τα προβλήματα που δημιουργούσε η διαρροή της σχολικής στέγης.
Για άλλη μια φορά όλοι αυτοί που όψιμα αμφισβητούσαν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ των δημοτών της Σαλαμίνας και του Δήμου, θα πρέπει να επανεξετάσουν τη στάση τους διεκδικώντας την ουσιαστική λύση των προβλημάτων και όχι τον φτηνό εντυπωσιασμό.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/13 18:30

    Μπράβο σε μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει εδω καιρό και να μην χρειαζόταν να ακουστούν κουτουρου λόγια απο τον κύριο Φουρίκη μέχρι γκρεμισματος Ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/13 18:51

    Καμαρώνουν κιόλας σαν δεν τρέπονται αυτό είναιτο καθήκον τούς και έπρεπε να είναι πρωταρχικό τους μέλημα για τα παιδιά, μάς και θέλουν να λένε τώρα ότι κάνουν έργο οι μακακιες , γιατί τους ψηφίσαμε για για να νομίζουμε ότι μας κάνουν και χάρη όταν κάνουν την δουλειά τούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/13 22:33

    Έρχονται και άλλα χρήματα και άλλα έργα , έρεε στενοχώρια πάμε για σφηνάκια και μαζικές αυτοκτονίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/13 22:44

    ΕΡΓΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΡΕΟΘΗΚΕ 25000 ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/13 23:07

    Που να τον πιάσετε εσείς τον Τσαβαρή , σας βγάζει τα χαρτιά του ΟΣΚ και χαμπάρι δεν παίρνετε .Δεν έχετε καταλάβει ότι ο ΟΣΚ αναθέτει το έργο και αυτός πληρώνει ,τόσο τούβλα είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/11/13 07:30

    Καλό είναι αυτό που ξέρουμε αλλά μετά τσούζει ο Κολος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/11/13 08:35

    Ρε ξευτιλισμένο λαμόγιο, δεν ντρέπεσαι να παρουσιάζεις τα αυτονόητα ως δική σου επιτυχία;

    Το ότι έκαναν οι υπηρεσίες σου ενημερωτικό έγγραφο – αίτημα στον ΟΣΚ, τι;

    Θες να μας πεις πως εσύ τα κατάφερες;

    Ρε ξευτίλα οι Σαλαμίνιοι δεν είναι χάπατα και πάρτο χαμπάρι, ετοίμασε τις βαλίτσες σου και άϊ στο διάολο σκατομα@@κα απατεώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/11/13 09:39

    Τώρα ρε αρχικαραγκιωζακο τσαπαρί με την αδιαφορία σου τι έχεις να πεις μετά την επιβεβαίωση των φόβων για βροχή; Τώρα τι έχεις να πεις μετά τα πανηγύρια τα χθεσινά για την στεγανοποίηση; Τι στεγανοποίηση θα γίνει τώρα ρε ΑΧΡΗΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/11/13 09:39

    Τώρα ρε αρχικαραγκιωζακο τσαπαρί με την αδιαφορία σου τι έχεις να πεις μετά την επιβεβαίωση των φόβων για βροχή; Τώρα τι έχεις να πεις μετά τα πανηγύρια τα χθεσινά για την στεγανοποίηση; Τι στεγανοποίηση θα γίνει τώρα ρε ΑΧΡΗΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/13 14:23

      Αυτο το μέγα έργο που και στην Αφρική γνωρίζουν ότι στεγανοποίησεις γίνονται καλοκαίρι θα κοστίσει χαβιάρι

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος6/11/13 15:44

    Τα κεφάλια μέσα όλοι εσείς που ξεσηκώσατε τον κόσμο στο Δημοτικό Συμβούλιο και φωνάζατε ότι ο Δήμος αδιαφορεί. Πρώτος πρέπει να κατεβάσει το κεφάλι ο πολύς κ. Αστράκος που ταυτίστηκε με την αντιπολίτευση και συμπορεύεται μαζί της , που μέχρι χθες την κατηγορούσε.
    Μπράβο στον Τσαβαρή που τους πέταξε τρα μάτια έξω με τον ΟΣΚ που ήδη άρχισε η στεγανοποίηση του σχολείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/11/13 16:29

    Ανώνυμος6 Νοεμβρίου 2013 - 4:26 μ.μ.
    ΑΦΟΥ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8-10-2013,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 30-10-2013 ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ,ΕΦΟΝΣΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 8-10; Η ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.