Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Νοε 2013

"ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ" ένα νέο βιβλίο του Ντίνου Κουμπάτη που θα γράψει κι αυτό την δική του ιστορία, κυκλοφορεί από σήμερα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ του Ντίνου Κουμπάτη "Στις Φλόγες της Σμύρνης", από τις εκδόσεις "ΨΥΧΟΓΙΟΣ". Πρόκειται για ένα αφήγημα, μέσα από το οποίο αποκαλύπτονται τα πραγματικά αίτια και αιτιατά της καταστροφής της Σμύρνης, η οποία στοίχισε την απώλεια εθνικού πληθυσμού, εθνικού πλούτου και εθνικής κυριαρχίας. Οι ρόλοι των Συμμάχων, του Βασιλέως, του Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του Στεργιάδη, του Κεμάλ Ατατούρκ, του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου, και όλων των όσων ενέχονται ευμενώς ή δυσμενώς στην εθνική τραγωδία σε βάρος των Ελλήνων.
Μία συγκλονιστική ιστορία μίας ευγενούς οικογένειας που έζησε την κατάληψη της Κρήτης από τους Τούρκους, βρήκε καταφύγιο στην Μικρά Ασία, δημιουργήθηκε στη Σμύρνη και έθαψε εκεί όνειρα και ανθρώπους της!
Το βιβλίο αυτό, αποτελεί μία ολοκληρωμένη ιστορία, μέσα από ένα κύκλο άλλων ιστοριών εκ των οποίων το μυθιστόρημα "Αγαπημένο μου Αϊβαλί" του Ντίνου Κουμπάτη, και πάλι από τις εκδόσεις "ΨΥΧΟΓΙΟΣ", έγινε best-seller το 2006 και επανακυκλοφορεί, ταυτόχρονα με το νέο βιβλίο του συγγραφέα "Στις φλόγες της Σμύρνης".
Σε όλα τα Βιβλιοπωλεία και σε e-book.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του νέου βιβλίου θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στο Βιβλιοπωλείο "ΙΑΝΟΣ", Σταδίου 24 - Αθήνα, ώρα 8 το βράδυ.
Το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, ο Ντίνος Κουμπάτης είναι προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Γιάννη Γαβρίλη, στις 12 το μεσημέρι και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «Kyxreas» ( www.kyxreas.gr ) , όπου και θα μιλήσει διεξοδικά για το νέο του βιβλίο «Στις φλόγες της Σμύρνης».

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/13 19:55

    Μπράβο ρε Ντίνο, να ‘σαι καλά να σε διαβάζουμε, σου εύχομαι κι αυτό το βιβλίο να γίνει bestseller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/13 16:37

    Τo μεγάλο αστέρι τής Σαλαμίνας που γλυφή για χαρτζιλίκι και έχει τρελαθεί στα bestselleromakakies πας να μάς τρελάνεις ρε Κουμπατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/11/13 08:49

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ 16.37. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΄΄ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ΄΄. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΒΛΑΚΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΜΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/11/13 19:10

    Ανώνυμος9/11/13 18:28
    Η ΣΜΥΡΝΗ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΕΦΘΑΣΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
    ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΙ ΜΟΥ
    ΜΙΑ ΚΑΤΑΤΡΕΜΕΝΗ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΥΡΑΝΟ
    ΗΜΟΥΝ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΗ

    ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ
    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ
    ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΠΟΛΛΑ
    ΔΕΙΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΚΕΩΝΑ

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΧΑΛΑΣΙΑ
    ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ
    Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΧΑΣΕ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ

    ΕΨΑΧΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
    ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΨΑΧΝΕ
    ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΣΩΘΗΚΑΝΕ
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ
    ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ

    ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ
    ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ
    ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΙΣΕ
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
    ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΥΜΑΜΕ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ
    ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΘΗΚΑΝΕ
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ


    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ

    Απά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/13 13:53

    9/11/13 16:37 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ....ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ..ΠΑΡΑΣΙΤΟ.....ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ.......ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ........ΞΕΦΤΙΛΑ.. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ... ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΙ........ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/13 07:43

    ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ...ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ...ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΄΄ΑΙΒΑΛΙ΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.