Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Νοε 2013

Τα έργα της περιφέρειας για τα όμβρια ύδατα συνεχίζονται στο νησί μας

 
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποχέτευση
όμβριων υδάτων σε Παλούκια και Λ. Φανερωμένης
Σαλαμίνα: 28/11/2013
Ξεκίνησαν οι εργασίες για ακόμα δύο μεγάλα έργα: την αποχέτευση όμβριων υδάτων στις περιοχές Παλουκίων και Λ. Φανερωμένης.
Τα δύο αυτά δίκτυα αποτελούν μέρος ενός συμβασιοποιημένου έργου προϋπολογισμού ύψους 20.000.000 ευρώ το οποίο η παρούσα Δημοτική Αρχή έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες, σωστό προγραμματισμό και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα με την Αντιπεριφέρεια Νήσων, ενέταξε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής το 2011 και γι’ αυτό ευχαριστούμε δημοσίως τόσο τον Περιφερειάρχη κύριο Γιάννη Σγουρό και τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κατσικάρη.
Όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε τα σημαντικά προβλήματα από τη μη ύπαρξη αποχετευτικής υποδομής όμβριων υδάτων, προβλήματα που ανέκαθεν υποβάθμιζαν την ποιότητα της ζωής μας. Πλέον η Σαλαμίνα δεν θα παρουσιάζει τις γνωστές απαράδεκτες εικόνες με τα αδιαπέραστα λόγω υδάτων κυκλοφοριακά σημεία, τα σταματημένα λόγω βροχής αυτοκίνητα και γενικότερα την εικόνα μιας τριτοκοσμικής χώρας.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα αρχίσουν και οι εκσκαφές στη διασταύρωση της Λ. Σαλαμίνος με τη Λ. Αιαντείου (ΙΚΑ), σημείο όπου διαχρονικά παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πόλη μας.
Εκ των προτέρων, ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την αναστάτωση που ενδέχεται να προκληθεί στην καθημερινότητά τους λόγω των εργασιών.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/13 19:50

    Ρεεεε Mastro γιατι δε θελεις σχολια για τον ΠΟΥΡΑΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ..Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ..ΡΕ Σ'ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/13 20:19

    Απαραίτητα κ αναγκαία έργα και οχι με δάνεια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/13 21:21

    Ανώνυμος28/11/13 21:09
    ΕΑΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...................
    ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΑΡΘΡΟ 24 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    Διαπιστωνει με αποφαση του, στην περιπτωση οπου τα συμφεροντα του Δημαρχου συγκρουονται με τα συμφεροντα του Δημου οποτε τα καθηκοντα του Δημαρχου ασκει Αντιδημαρχος η Συμβουλος του επιτυχοντος συνδυασμου που οριζεται απο τουτο κατ΄'αρθρο 86 παρ.3 ΔΚΚ.
    ΑΡΘΡΟ 25 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    Αποφασιζει στην περιπτωση που ο Δημαρχος τεθει σε αργια και οριζει τον Αντιδημαρχο που θα ασκει τα καθηκοντα, Δ ημαρχου οσο διαρκει η αργια, μεσα σε προθεσμια (5) ημερων απο τοτε που ο Δ ημαρχος θα τεθει σε αργια. Με την ιδια αποφαση οριζεται,για την περιπτωση κωλυματος η απουσιας του ανωτερω ορισθεντος Αντιδημαρχου ποιος θα ειναι ο αναπληρωτης του,που μπορει να ειναι αλλος Αντιδημαρχος η Δημοτικος συμβουλος του επιτυχοντος συνδυασμου(ΑΡΘΡΟ 89 παρ.2ΔΚΚ).
    ΑΡΘΡΟ 89 ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    παραγραφος 2
    Αν ο Δημαρχος τεθει σε αργια, τα καθηκοντα του ασκει Αντιδημαρχος,ο οποιος οριζεται με ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ.

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥ; ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..........ΛΕΩ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/13 21:34

    Ανώνυμος28/11/13 21:18
    Δημαρχε, τωρα που αρχισαν οι εργασιες για εργα στη σαλαμινα ,κανονικα πρεπει να πεις του Αντιδημαρχου να σου παραγειλει φορμα πορτοκαλι,παπουτσια τρακτεροτα,και κρανος .διοτι δεν γινετε επιβλεψη, και κουστουμακι και γραβατα. που πας ΡΕ καραμητρο;

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/13 16:19

    ΛΕΓΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛ....ΙΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ 28/11/13 21:18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/11/13 20:22

    μηνα μπουτση σπιλιοπουλου ΑΠΩΝ γιατι ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΚΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/13 00:20

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΥΤΡΑΚΗΣ
    Γκεμπελικος : Από το κύριο όνομα Γκεπελς: Υπουργός Δημόσιας διαφώτησης και προπαγάνδας , στη Ναζιστική Γερμανία , ο αναφερόμενος σε προπαγάνδα που ασκείται με άθλιες μεθόδους , ο άθλια προπαγανδιστής.
    ΓΚΕΠΕΛΙΣΚΟΣ: ΑΣΉΜΑΝΤΟΣ ΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ
    Πολλά από τα σχόλια δστυχώς για αυτούς που τα γράφουν κινούνται στο πιο πάνω πλαίσιο.
    Ο κόσμος της Σαλαμίνας αισθάνεται αηδία για όλους αυτούς.
    Να σημειώσετε ότι όλοι αυτοί είναι πολτικοί αντίπαλοι του Γιάννη Τσαβαρή. Είναι αυτοί που στηρίζονται στην θεωρία "Ρίξε λάσπη και ότι πιάσει" Η αποστολή τους είναι να κατηγορήσουν τον Γιάννη Τσαβαρή και τους συνεργάτες του ασύστολα, βρώμικα κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους που τους παρέχει το κάθε blog. ΄
    Αν μπορούν ας βάλουν την υπογραφή τους αυτοοί οι συνεχιστές του Γκέπελς.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.