Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Νοε 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"

Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα του Ντίνου Κουμπάτη «Στις φλόγες της Σμύρνης», παρουσιάζεται από τις Εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 23013 στις 8 (οκτώ) το βράδυ στην αίθουσα Εκδηλώσεων των Βιβλιοπωλείων «ΙΑΝΟΣ», Σταδίου 24 στην Αθήνα (τηλ. 2103217917)
Πανεπιστημιακοί και ακαδημαϊκοί Σιμόν Λε Μπαρόν, Καλίτσα Γιαννοπούλου, Παναγιώτα Ζαλώνη και Γιώργος Πετρόπουλος θα μιλήσουν για το νέο βιβλίο και θα υπάρχει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της Σμύρνης με την Χορωδία «Πρωτόκλητος» (δ/νση Θεώνης Μούλτου) και τους τραγουδιστές Μαρία Μπεγνή, Χαρά Κολλιού και Γιάννη Σαρρή.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι πρωταγωνιστές του Θεάτρου μας Γιώργος Βασιλείου και Μαρία Δημητρούκα.
Είσοδος Ελεύθερη. – Για τους Σαλαμίνιους, οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν χωρίς να ταλαιπωρηθούν, θα υπάρξει πούλμαν (τηλ. 6998992806 και 210. 4685163).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/11/13 12:05

    Χθες στην τηλεόραση ο Δήμαρχος ήταν πολύ σωστός στις διεκδικήσεις του για το αρχαίο λιμάνι της Σαλαμίνας. Ελπίζουμε όλοι να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο για την καλυτέρευση του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/13 12:12

    ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ?ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.