Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Νοε 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Η ΒΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονία των δύο νέων και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός τρίτου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο την
Παρασκευή  1 Νοεμβρίου 2013.
 Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με την δολοφονική επίθεση κατά συνδικαλιστικών στελεχών, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, συνεχίσθηκε με την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε….
 
Η βία απ’ όπου και αν προέρχεται και όποιος και αν είναι ο στόχος της είναι καταδικαστέα και το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο αίματος με θύματα αθώους πολίτες.
 
Κανένα πρόβλημα, είτε πολιτικό, είτε οικονομικό, είτε ιδεολογικό γενικότερα, δεν βρήκε την λύση του μέσα από τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα, τραμπουκισμούς και δολοφονίες.
 
Σε μια χώρα που γέννησε  την Δημοκρατία, τα φαινόμενα αυτά θα πρέπει  απ’ όλους να καταδικασθούν και να εκλείψουν.
 
Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων όπως και στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συναδέλφους μας στο Πέραμα, που και εκεί από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά και με όποιο άλλο εργαζόμενο ή πολίτη γίνεται θύμα της τυφλής βίας και τρομοκρατίας.
 
Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/11/13 11:44

    "Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονία των δύο νέων (;;;)και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός τρίτου (;;;)..."


    "Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων (;;;)..."

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ;;;
    ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.