Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Νοε 2013

Δήμος Σαλαμίνας! Δελτίο τύπου με πολύ νόημα! Ομολογούμενο έργο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προσεγγίζεται ευρηματικά ως επίτευγμα δημάρχου… η κρίση δική σας!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Σαλαμίνας
Σαλαμίνα: 15/11/2013
Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επαρχιακού οδικού δικτύου συνολικού εμβαδού 15.000 τμ. Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες και στην πιο δύσκολη εποχή για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η παρούσα Δημοτική Αρχή μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και με την τεχνική επίβλεψη της Περιφέρειας Αττικής, κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση των δρόμων.
Υπογραμμίζουμε ωστόσο ότι με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει λόγω των έργων αποχέτευσης όμβριων υδάτων που ξεκινούν άμεσα σε Λ. Φανερωμένης, Παλούκια και διασταύρωση φαναριών ΙΚΑ, δεν πρόκειται να ασφαλτοστρωθούν όσα τμήματα των δρόμων όπου αναμένεται στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν σκαπτικές εργασίες. Τα λάθη που έγιναν από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές στο συγκεκριμένο θέμα και κόστισαν αρκετά σε χρήματα, υποδομή και ταλαιπωρία για τους πολίτες της Σαλαμίνας, δεν θα επαναληφθούν.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/11/13 17:50


    Mαστροευρηματικες ΑΝΟΗΣΙΕΣ λιαν επιεικως.ΑΛΛΟ


    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΚΙΑ.ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΑΠ'ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/13 18:10

    Ρε παιδιά καλώς γίνεται ότι γίνεται αλοιμονο γκρινιάζουμε για όσα δεν έχουν γίνει τοοοοσα χρονια μην γκρινιάζουμε και για αυτά που γίνονται όσοι θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση έχουν πολλούς λόγους :
    Λατομεία
    Ναυπηγεία
    Ανταποδοτικά τέλη που δεν εισπράττονται
    Κακοδιαχείριση απ ότι λέει ο αστρακος
    Έλλειψη οράματος
    Αδιαφανείς διαδικασίες στις παραλίες
    Με βροχή πανε να κάνουν στεγανοποίηση στο δημοτικό
    Κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/11/13 18:09

    Tούς δρόμους τούς φτιάχνει οι περιφέρεια και δεν βάζουν ενημερωτικές ταμπέλες για να νομίζουμε ότι τής κάνη η δημαρχεία γιαυτό φτιάχνουν τούς δρόμους που είναι σε καλή κατάσταση και όχι τούς διαλυμένους που είναι λακκούβα συνέχεια τής λακκούβας αλητεία ακόμα και εδώ ντροπή στην περιφέρεια που δίνει δεκανίκι προεκλογικά στον πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/13 08:00

    194 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.