Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Νοε 2013

Ρούλα Νάννου, ουδέποτε ζήτησα οποιαδήποτε κομματική στήριξη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα!!

Διάψευση δημοσιεύματος
Με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου περί λίστας υποψηφίων Δημάρχων που διεκδικούν το χρίσμα της ΝΔ και στην οποία συγκαταλέγεται όλως παραδόξως και το όνομά μου,  θέλω να ενημερώσω τους αγαπητούς μου συνδημότες ότι ουδέποτε ζήτησα οποιαδήποτε κομματική στήριξη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα.
Και τούτο, διότι μετά από 12 χρόνια εμπειρίας ως Δημοτική Σύμβουλος, πιστεύω ακράδαντα ότι ένας τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά όταν ο Δήμαρχος είναι δέσμιος προεκλογικών …..εξυπηρετήσεων και δεσμεύσεων.
Η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης με την διαφαινόμενη εκ προοιμίου και επί της αρχής συναίνεση όλων των κομμάτων για την αλλαγή του τρόπου εκλογής Δημάρχων και Δημ. Συμβούλων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Αποβλέπει στην εξυγίανση των θεσμών και στοχεύει στην αδήριτη ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας και περιορισμού της παντοδυναμίας του Δημάρχου που είναι η αιτία μυρίων δεινών για ένα Δήμο.
Η δικτατορία της πλειοψηφίας που ευρέως συναντάται σε όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας του Δήμου, συνιστά ένα θλιβερό και νοσηρό φαινόμενο που πρέπει πάση θυσία να εκλείψει. Απόρροια αυτών των εγγενών αδυναμιών είναι και η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας, όπου το Δημ. Συμβούλιο έχει καταντήσει (ελέω της άφωνης πλειοψηφίας) παρασκευαστήριο καταχρηστικών και παράνομων αποφάσεων που ακυρώνονται σωρηδόν η μία μετά την άλλη, η δε Οικονομική Επιτροπή πηγή διαφθοράς με τις μεθοδευμένες πρακτικές και τα ‘μαϊμού’ τιμολόγια, όπως δημόσια κατήγγειλε και ο ανεξαρτητοποιηθείς πολύπειρος κ. Αστράκος.
Ο Συνδυασμός «Κοντά στο Δημότη» από το ίδιο το καταστατικό του είναι αντίθετος με την επιδίωξη χρίσματος πολιτικών φορέων, αφού τούτο ποδηγετεί την ελεύθερη έκφραση των δημοτών οι οποίοι και έχουν ιδίαν αντίληψη των τοπικών πραγμάτων.
Ο Συνδυασμός απευθύνεται στη τοπική κοινωνία σε μια προσπάθεια συστράτευσης όλων των υγιών δυνάμεων ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως, που νοιάζονται όμως για το σήμερα και το αύριο των παιδιών τους, που δεν αντέχουν να βλέπουν άλλο το πολύπαθο και βαλλόμενο από παντού νησί μας να λυμαίνεται και να γίνεται έρμαιο των αδηφάγων μεγάλων οικονομικών συμφερόντων σε βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας, των δυνάμεων εκείνων που έχουν τη δίψα για συμμετοχή στα κοινά, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συνόλου.
Περιποιεί μεγάλη τιμή για το Συνδυασμό κι είμαι ευτυχής που πλαισιώνομαι από δεκάδες νέους, άφθαρτους αλλά και έμπειρους κοινωνικά καταξιωμένους συνεργάτες ποικίλων μεν πολιτικών εκφράσεων, συνοδοιπόρων δε στον κοινό αγώνα που συνίσταται στην εξυγίανση και προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου, την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων και την απασχόληση των ανέργων συνδημοτών μας που θα επιτευχθεί μέσω της αναγκαίας ανάπτυξης του νησιού μας.
Επειδή λοιπόν το δημοσίευμα, όσο αφορά εμένα, δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ΄ ελάχιστον στην αλήθεια και προς αποκατάσταση αυτής, παρακαλώ όπως αναρτήσετε τη παρούσα προς ενημέρωση των δημοτών.  
Σαλαμίνα 18/11/2013
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με τιμή
Ισιδώρα (Ρούλα) Νάννου
Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/13 16:18

    ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/13 16:32

    κυρια νανου να κανετε αξωδικο στη νουδουλα για δυσφημιση διαφορετικα ολα ειναι αληθεια και γελα κατω απο το μουστακι του ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/13 16:50

    Συγνώμε που δεν σας βγήκε η τρικλωποδιά και μην σπαταλάτε άδικα τα λεφτά σας εναντίον της Νάννου εκτός και αν έχετε αποφασίσει να την διαφημίζετε παντιοτρόπως.

    Αν έχτε τα κότσια να υποστηρίξετε αυτά που λέτε ότι θέλετε για τον κόσμο, βγείτε σ΄αυτόν με καθαρό λόγο και αφήστε τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη, γιατί ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/13 18:04

    Συμβία να πεις τη μάνα σου ρε αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/11/13 18:45

    μπορει να μη πηρε χρισμα απο τη ν.δ. αλλα πηρε χρισμα απο τη χρυση αυγη μετα τις συνομιλιες που εγιναν στα γραφεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/11/13 18:52

    Τα ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ σχολια δινουν και παιρνουν..Κι οποιος ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/11/13 18:59

    υπαρχουν φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/11/13 19:37

    Όση λάσπη και αν πετάξουν τους επιστρέφει επι δέκα . Αφου βλέπετε ότι έχετε κουράσει να λέτε την ίδια βλακεία εδω και ένα χρόνο ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που βαραίνει την Ρουλα ειναι ο γάμος της με τον μήνα τώρα την μπλέκεται σε κόμματα

    Η παράταξη της ρουλας κύριοι δυστυχώς για εσάς έχει άτομα που σε άλλες εποχές πίστευαν σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ συνασπισμό κτλ τώρα που όλοι αυτοί έγιναν ένα έχει νόημα να μιλάμε για ιδεολογίες ; Νόημα έχει ποιος ειναι τίμιος να διοικήσει το νησί οποίος θέλει κόμματα να ψηφίσει στις νομαρχιακές η στις ευρωεκλογές

    Άλλη μια λάσπη που σας επιστράφηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/11/13 00:05

    Ωραία φωτό Ρούλα ποιος σε έχει τραβήξει ο ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/11/13 00:30

    Ολα σας πειράζουν μικρά σκουπιδάκια.

    Μαζέψτε το δηλητήριο και κάντε αυτά τα απλά πράγματα που σας έδωσε εντολή ο κόσμος.

    Κοιτάξτε και λίγο το ραχητικό σαν τον Χίτλερ Τσάβες σας, να ισιώσει την καμπούρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/11/13 07:48

    Έχεις δίκιο φιλαράκι, σίγουρα έχει πέσει πλαστική!! Δεν την βλέπεις την κυρία τι τράβηγμα έχει φάει? και μετά λένε για τον Τσαβες ότι κάνει κάτι και φέρεται ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/11/13 09:55

    Ότι πήρε το χρίσμα αγαπούν ΝΔ είπατε
    Ότι πήρε το χρίσμα απο χρυσή αυγή είπατε
    Ότι έχει κάνει πλαστικές είπατε
    Ότι ειναι γυναίκα και δεν μπορεί να διοικήσει είπατε
    Ότι χαζομάρα σας κατεβαίνει λέτε

    Ειναι εμφανής ο πανικός που σας διακατέχει
    Αυτο που δεν μπορείτε να πείτε ειναι ότι ειναι κλέφτρα ότι έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα ότι βολεύει τους κολλητούς της ότι ξεχνάει να εισπράξει τέλη απο παραλίες
    Ναι κύριοι ο κόσμος βλέπει και αυτο σας πονάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/11/13 11:07

    Τα λεφτά που σκορπάτε ανόητοι για τον πόλεμο εναντίον της Νάννου ρίχτε τα σε έργα.

    Ο κόσμος αυτοκτονεί από απελπισία, βοηθείστε τους ανθρώπους και μην σπαταλάτε τα χρήματα σε μεγαλοεκδότες να γράφουν τις ΑΗΔΙΕΣ ΣΑΣ, εναντίον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/11/13 11:15

    ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!! Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. Ο ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ...ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/11/13 12:08

    Μετά την πραγματικά αποστωμοτική απάντηση της Ρούλας, η επιχείρηση με το κωδικό όνομα ' ΔΩΡΥ' απέτυχε παταγωδώς, βούλιαξε στο βούρκο. Τα 10.000 ευρώ που δώσανε στον δημοσιογράφο του Ελ.Τύπου (ο σκατόγερος ξέρει) για να συμπεριλάβει στο δημοσίευμά του και το όνομα της Ρούλας ότι δήθεν διεκδικεί το χρίσμα, πήγανε υπέρ πίστεως και πατρίδος,δεν έπιασαν τόπο. Θορυβημένοι και τρομοκρατημένοι θα έλεγα από την αθρόα προσχώρηση στον συνδυασμό της αξιόλογων υποψηφίων από όλους τους πολιτικούς χώρους, που την κάνουν πλέον σίγουρη νικήτρια των εκλογών, και επειδή δεν βρίσκουν τίποτα να την κτυπήσουν, καταστρώσανε ένα σχέδιο με το κωδικό ΄'ΔΩΡΥ΄΄ που σκοπό έχει να απομακρυνθούν από κοντά της με τον ένα ή άλλο τρόπο όσο γίνεται περισσότεροι υποψήφιοι. Δεν είχε αφήσει υποψήφιο για υποψήφιο που να μην τον πιάσει και αφού απέτυχε να κάνει κάτι με προσωπικούς εκβιασμούς και εξαγορές, κατέφυγε στην μέθοδο των δήθεν διαρροών ή πληροφοριών, χτυπώντας την βάση της ιδεολογικής πλατφόρμας του συνδυασμού με σκοπό να επιφέρει τριγμούς στη συνοχή του και αντίδραση ορισμένων. Ομως δεν τους κάθισε και τους έγινε μπούμερανγκ. Το μόνο που πέτυχαν είναι να δυναμώσει περισσότερο και να κερδίσει και άλλους ψηφοφόρους η Ρούλα. Αν πάει έτσι το πράμα, την βλέπω να βγαίνει δήμαρχος από την πρώτη κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/11/13 12:11

    Σχεσεις με ΜΕΓΑΛΕΚΔΟΤΕΣ ενας εχει,και μη κανετε πως δε το ξερετε..ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕΛΗΝΙΩΤΗΣ..Το παιχνιδι το παιζει χρονια τωρα..Και με επιτυχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/11/13 12:18

    Βρηκατε και το ονομα''ΔΩΡΥ''..Οι συνεργατες σου ΜΑΝΤΑΜ ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ...Τελικα οτι γραφεται τα ριχνετε στο τσαβαρη???ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΕΛΗΝΙΩΤΗΣ ΛΕΦΤΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/11/13 13:47

    το λατομειο ξανανοιξε παρανομα,ασχολειτε κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/11/13 21:54

    Ρε, τόσο μακάκες είσαστε; σας έχει κάνει μια γυναίκα και παραμιλάτε, κοπάνια.
    Αφού δεν τα βγάζετε πέρα μαζί της, δεν το κάνετε τουλάχιστον μόκο, αλλά ξεφτιλιζόσαστε καθημερινώς; Ρε Γιαννάκη, πηγή διαφθοράς αποκαλεί την Οικονομική Επιτροπή που προεδρεύεις, δεν έχεις να πεις τίποτα εσύ ο 'καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται' ;
    Πού είναι ρε η τσίπα σου; για μαϊμού τιμολόγια μίλησε ο Αστράκος, για πηγή διαφθοράς μίλησε η Ρούλα, εσύ μιλιά δεν έχεις; Γιαυτό σας έχει πάρει τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/11/13 22:06

    ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΣ ΓΛΥΤΩΝΑΝ;;;
    ΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ;;;;;ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/11/13 08:04

    177 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/11/13 14:49

    21/11/13 08:04....μας ζαλισες τα αρχιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/11/13 07:29

    Nα είχες και ...τέτοια, να λέγαμε, αλλά που να τα βρεις εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/11/13 07:46

    177 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/11/13 07:47

    176 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.