Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Νοε 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

 
Σε λίγους μήνες,  θα κληθείτε να εκλέξετε την παράταξη που πιστεύετε ότι μπορεί να οδηγήσει τη Σαλαμίνα στο δρόμο της ανάπτυξης. Από την επιλογή σας αυτή εξαρτάται το παρόν και το μέλλον της Σαλαμίνας.
       Εμείς, είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με τις δυνάμεις του χθες, που οδήγησαν τον τόπο μας σε αδιέξοδες πολιτικές και να αγωνιστούμε πραγματοποιώντας πολυεπίπεδες ρήξεις που στοχεύουν στην ανέλιξη της Σαλαμίνας.
Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε μια μεγάλη Κοινωνική Συμμαχία για τη Σαλαμίνα του Αύριο. Να διαμορφώσουμε μια σχέση καθαρή, μια σχέση εμπιστοσύνης, με όλους τους δημότες της Σαλαμίνας, πιστεύοντας ότι πάνω από την πολιτική βρίσκεται ο πολίτης άνθρωπος.
       Οι  κοινές  μας αρχές και αξίες, το πολιτικό ήθος, η νηφάλια ενατένιση των πραγμάτων, το δημοκρατικό ήθος, ο υπεύθυνος λογισμός, η διαφάνεια , η νομιμότητα θα
αποτελέσουν το γνώμονα πάνω στον οποίο θα βαδίσουμε μαζί, σε μια κοινή πορεία όπου ο πολίτης αυτού του τόπου θα αποτελέσει το κέντρο της αναπτυξιακής μας δράσης.
     Εμείς θέλουμε ένα νέο μοντέλο δημοκρατικής διακυβέρνησης με χρηστή διοίκηση, με διαφάνεια , εντιμότητα, πολιτικό ήθος, λογοδοσία, κοινωνικό έλεγχο.
      Δε θα δώσουμε το δικαίωμα σε κανένα να υποστηρίξει πως έχουμε εξαγοράσει συνειδήσεις.
Η πολιτική μας ηθική και παιδεία θα είναι το ανάχωμα σε κάθε πολιτική συναλλαγή
   Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να πάμε επιτέλους μπροστά.
                   Μαζί θα χτίσουμε τη νέα προοπτική.
                   Μαζί θα χτίσουμε τη νέα Σαλαμίνα.
                   Μαζί θα χτίσουμε το αύριο που μας ανήκει.
                   Μας ενώνει η αγάπη για τη Σαλαμίνα.
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ