Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Νοε 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην επίσημη παρουσίαση του Ιστορικού Μυθιστορήματος «Στις φλόγες της Σμύρνης», του Ντίνου Κουμπάτη στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΙΑΝΟΣ», Σταδίου 24 Αθήνα

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο Ιστορικό Μυθιστόρημά μου «Στις φλόγες της Σμύρνης», από τις έγκριτες  Εκδόσεις «Ψυχογιός».
Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Βιβλιοπωλείων «ΙΑΝΟΣ», Σταδίου 24 στην Αθήνα.
Θα είναι τιμή και χαρά για εμένα η παρουσία σας στην βραδιά αυτή, η οποία θα πλαισιώνεται και από ένα καλλιτεχνικό επίκαιρο πρόγραμμα. 
Με εκτίμηση,
Ντίνος Σ. Κουμπάτης 
 
·         Θα μιλήσουν για το έργο, η Γαλλίδα φιλόσοφος Simone Le Baron, ο κριτικός βιβλίου Γιώργος Πετρόπουλος και η λογοτέχνης Παναγιώτα Χριστοπούλου – Ζαλώνη.
·         Αποσπάσματα από το βιβλίο θα ερμηνεύσουν ο πρωταγωνιστής του Ελληνικού Θεάτρου Γιώργος Βασιλείου και η ηθοποιός Μαρία Δημητρούκα.
·         Τον Ύμνο της Σμύρνης θα παιανίσει η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Χρόνη Μιχαλάκη.
·         Τραγούδια της Σμύρνης θα ερμηνεύσουν η Χορωδία «Πρωτόκλητος» με την Μαρία Μπεγνή υπό την διεύθυνση Θεώνης Μούλτου και ο Γιάννης Σαρρής  με την Χαρά Κολλιού.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/13 17:55

    Άντε πάλλει ρε μακακα ο κόσμος καίγεται και το Μ.... χτενίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/13 19:40

    ΡΕ ΖΩΟ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΥΤΙΖΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ)ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΥΓ : TΩΡΑ ...ΧΤΕΝΙΖΕΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/13 13:44

    που να τα βρει τα μαλια ο μαλακας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/13 14:27

    ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο 13.44!!!
    ΣΟΦΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο 19.4Ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/13 18:07

    Ρε αρχ..η ο κόσμος πεινά και με άδειο στο μάχη τη να δεις, άμα πεινάς δεν ακούς και δεν βλέπεις, το μονό που κάνης εσύ μάς τα πρήζεις τροπή σου γιατί με τα χρήματα που σπαταλάς θα ετάιζες δυο τρία παιδάκια και όχι την μπογιά που θέλεις για τα λίγα μαλλιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/13 22:42

    ΡΕ 15/11/13 18:07..ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.....ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ.....ΕΣΥ ΤΙ ΤΑ ΑΡΧ...ΙΑ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ;ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΟΣΧΟΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.