Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Νοε 2013

Μόνο ο Κύριος μπορεί να τον σώσει στις επόμενες εκλογές!

 
Είναι αλήθεια πως μετά την ανεξέλεγκτη και κατηφορική πολιτική πορεία του συνδυασμού του δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή και την “αποψίλωση” στελεχών που δέχεται το τελευταίο διάστημα, έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες του για την σωτηρία του συνδυασμού του στον Κύριο.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες, ήδη αναμένεται να ακουστούν άμεσα ακόμα δυο ηχηρές αποχωρήσεις-ανεξαρτητοποιήσεις του επίμαχου πλειοψηφικού συνδυασμού κι ανήμπορος να αντιδράσει και να διαχειριστεί το ανθρώπινο δυναμικό του, παρακολουθεί τα “τραίνα” να περνάνε.
Γεγονός είναι, πως αν το συζητούσαμε αυτό πριν τρία χρόνια, κανείς δεν θα πίστευε πως ο “πολύς” κ Τσαβαρής θα ‘χε τέτοιο πολιτικό τέλος. Θα μου πεις άλλαξε; Άλλος ήταν τότε κι άλλος σήμερα;
Σαφώς όχι, εμείς υπερτιμολογήσαμε τις ικανότητές του κι αυτό, γιατί είναι εύκολο να κάνεις αντιπολίτευση με διαρκή άρνηση και αντιπαράθεση χωρίς ουσιαστικές θέσεις και προτάσεις! Όταν όμως κληθείς να διοικήσεις και να μετρήσεις τις δυνάμεις σου, τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα και το καινό περιεχομένου των ανεδαφικών προτάσεων σου με τραγικά αποτελέσματα στην διοίκηση.
Ο κόσμος θέλει έργο, θέλει παρεμβάσεις, θέλει υλοποιήσιμο, ρεαλιστικό κι ανθρώπινο πρόγραμμα διοίκησης. Και πάνω απ’ όλα θέλει σταθερές απόψεις σε βάθος χρόνου χωρίς κωλοτούμπες κατά το δοκούν.
Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό, και ο χρόνος της συγκεκριμένης παρεούλας έχει λήξει.

40 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/11/13 23:45

    Τελικά τι ζόρι τραβάς ρε μαστροΛαμπρο? τόσο πολύ πονας ακόμη? και στο κάτω κατω εσύ ρε ΤΡΟΜΠΑ δεν μας τον κουβαλησες? επειδή στη Μάσα είσαι χωριστά? Αρέσει ΛΑΜΟΓΙΟ φασιστολαμπρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/13 23:52

      Ο κόσμος ξεγελαστηκε όχι απο άγνωστους απο επώνυμους όπως ειναι ο μαστρολαμπρος όπως είναι ΤΡΑΥΛΟΣ που έλεγε στους σεληνιωτες δαγκωτο Τσαβαρή τα ξεχάσατε ; Όπως ο αστρακος όλοι αυτοί πατεσυραν τον κόσμο φταίνε κύριοι φταίνε

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/13 23:48

    Πάλι αυτός θάναι ΔημΑρχος Λαμπρουκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/11/13 23:48

    Τα σκάνδαλα σκάνε το ένα πίσω απ το άλλο ..... Κουίζ : πως λέγεται αυτός που έλεγε ψέματα σε αλλοδαπούς για να τους τα πέρνει χοντρά για να τους φτιάχνει τα χαρτιά ξέρουμε και την ταρίφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/11/13 23:57

    Κριτσίκης - Μαρούδης, ......η εμπροσθοφυλακή του .....τσαβάριους.
    Α, ρε Πάγκαλε πόσο δίκιο είχες όταν έλεγες ....Μαζί τα φάγαμε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/11/13 00:17

    Θέτει δε θέτει πάλι αυτός θάναι Δήμαρχος!!! Τον προτιμάτε από τον Μήνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/11/13 00:43

    ΄΄Εχει δίκαιο ο Μαστροκόλιας. Υπάρχουν υποχωρήσεις. Δεν ρώτησε όμως τον καθένα χωριστά γιατί φεύγουν και γιατί θα φύγουν και οι άλλοι δύο που λέει. Αξίζει να μάθουμε τους πραγματικούς λόγους. Επαναλαμβάνω τους πραγματικούς λόγους όχι αυτούς που επικαλούνται για να καλύψουν τους πραγματικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/11/13 01:35

    Καλά, εσύ δεν καταλαβαίνεις ποιοί είναι οι πραγματικοί λόγοι, τι ερώτηση είναι αυτή; Ακου λοιπόν: Οταν ένας δήμαρχος γράφει στα παληά του τα παπούτσια τους δημ συμβούλους του και όταν βγάζει μαϊμού τιμολόγια και τα βάζει όλα στην τσέπη του, έ δεν είναι και τόσο μακάκες να ανέχονται να ακούνε ότι είναι κι αυτοί κλέφτες χωρίς να είναι. Κατάλαβες τώρα; αν όχι, τότε ρώτα τον Αστράκο που του ΄πε ότι σε λίγο σε βλέπω πίσω από τα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/11/13 09:14

    μάγκες όλα γίνονται για τα ευρώ!! Και ο Αστρακος που μιλάει για κάγκελα για τα ευρώ έφυγε!!! Τώρα άμα σας πω ότι και ο Μπερης κάνει μαγκιές τι θα πείτε? Στο μεταξύ για να λέμε και του στραβού το δίκιο και οι άλλοι που θαρθουνε αν έρθουνε για τα Ευρώ θα έρθουν μη νομίζετε πως θαρθουν για κάτι άλλο!! Καλημέρα και καλή 17 Νοέμβρη, 40 χρόνια μετά και η ρεμούλα που φέρνανε τα μουνοπανα αυτά βλέπετε τα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/11/13 10:10

    Εχεις δίκιο φίλε μου, αλλά σε ένα χορταριασμένο χωράφι δεν υπάρχουν μόνο οι τσουκνίδες που φαίνονται, υπάρχουν και οι βρούβες που δεν τις βλέπεις αν δεν παραμερίσεις τις τσουκνίδες. Και αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά, έχεις δίκιο, οι περισσότεροι πάνε για τα ευρώ. Υπάρχουν όμως και μερικοί που πάνε μόνο για να προσφέρουν. Λίγοι; λίγοι. Μετρημένοι στα δάκτυλα; μετρημένοι στα δάκτυλα. Αυτούς λοιπόν πρέπει να ξεχωρίσουμε και να ψηφίσουμε με την ελπίδα ότι θα είναι και αύριο το ίδιο. Αν αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός, θα έχουμε μια δικαιολογία. Αλλά το να πάμε να ψηφίσουμε έναν που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι λαμόγιο έ, τότε δεν μας φταίει κανείς. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε “απαντέλονους” κι ανώνυμους σχολιαστές, μπαίνω όμως στον πειρασμό να κάνω δυο σχόλια από καρδίας στους γνωστούς μου “φίλους” του διαδικτύου!
    • Στον καλό μου “φίλο” 16/11/13 23:45 να τον πληροφορήσω ότι προσωπικά δεν τραβώ κανένα πόνο, γιατί εγώ έχω την δυνατότητα της όποιας αλλαγής στην ζωή μου, αυτός ο δύσμοιρος τόπος δεν την έχει για να επαναλάβει το ίδιο ΛΑΘΟΣ και να χάσει άλλη μια πενταετία της ζωής του. Οι αγοραίες εκφράσεις σου… με την “σιγουριά” της ανωνυμίας, σε χαρακτηρίζουν και σε προσδιορίζουν. Όσο για το ότι σας τον κουβάλησα; Τι να σου πω!!! Αν μη τι άλλο, εγώ είχα το κουράγιο να κάνω την αυτοκριτική μου και μάλιστα δημόσια!! Εσύ δεν τολμάς να βάλλεις καν την υπογραφή σου….
    • Στον καλό μου “φίλο” 16/11/13 23:48 έχω να του πω ότι οι εποχές άλλαξαν, στις υποσχέσεις του ο κόσμος δεν τσιμπάει πια. Τα “θα” πεθάνανε και θα κριθεί ο “ήρωας” σου από τα πεπραγμένα του κι όχι από τα “θα” του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/11/13 11:48

    0:1.35 MαστροΜΗΝΑ Βουλομενο γραμμα διαβαζεις!!!!!!Οποιος γνωριζει αν εχουν γινει ''μαιμουδιες''και δεν το λεει τοτε ειναι ενας επαισχυντος ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.Διαφορετικα ειναι ενας ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/11/13 12:51

    Ποια ειναι η ''συγκεκριμενη'' παρεουλα που λες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/11/13 13:02

    Mαστρο...η αναρτηση ΑΝΩΝΥΜΗ δεν ειναι;;;;;;;Το ΑΝΩΝΥΜΟ μπλογκ τινος ειναι;;;;; Eπειδη γραφεις για τους ''ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ'',γιαυτο..Τους οποιους ,βεβαιως,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ φιλοξενεις,οταν ΒΡΙΖΟΥΝ ''ΑΓΟΡΑΙΩΣ''ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ..ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/11/13 14:13

    λΈΕΙ Ο 11:48. Οποιος γνωριζει αν εχουν γινει ''μαιμουδιες''και δεν το λεει τοτε ειναι ενας επαισχυντος ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. Διαφορετικα ειναι ενας ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΥΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/11/13 14:21

    Ποια είναι η ''συγκεκριμενη'' παρεουλα που λες;;;;;;

    17/11/13 12:51
    Έλα τώρα που θα μας τρελάνεις, εσύ δεν ξέρεις την τριανδρία που κυβερνά όπως κυβερνά τον τόπο;
    Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος
    Χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/11/13 18:10

    Tούς δρόμους τούς φτιάχνει οι περιφέρεια και δεν βάζουν ενημερωτικές ταμπέλες για να νομίζουμε ότι τής κάνη η δημαρχεία γιαυτό φτιάχνουν τούς δρόμους που είναι σε καλή κατάσταση και όχι τούς διαλυμένους που είναι λακκούβα συνέχεια τής λακκούβας αλητεία ακόμα και εδώ ντροπή στην περιφέρεια που δίνει δεκανίκι προεκλογικά στον πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/11/13 18:40

    ΒΙΚΥ των 12 ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/11/13 22:16

    Η καλή παρέα του Δήμου

    Ο Λοστρόμος –Τοκογλύφος, ο Μπλουζάκιας , ο Μανιάτης ,ο Κριτικός και ο Αρχήαντιδήμαρχος του κ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/11/13 22:41

    ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης μερικών από την πλειοψηφία ρώτησε κάοποιος, αλλά απάντηση δεν πήρε.
    Μερικοί νομίζουν ότι ήρθαν στον Δήμο και θα έπρεπε ο Δήμαρχος να τους λήσει τα προσωπικά τους και τα οικονομικά τους προβλήματα. Δυστυχώς έκαναν λάθος επιλογή. Καλύτερα να είχαν μείνει σπίτι τους και φυσικά καλύτερα που φεύγουν. Ίσως κάποιος άλλος μπορέσει να τους λήσει τα προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/11/13 23:25

    Δηλαδή ρε φίλε οποίος φεύγει απ τον Τσαβαρή φεύγει γιατι δεν του δίνει λεφτα ο δικός σου ;
    Ενώ οποίος παει στην Ναννου τα πέρνει χοντρά ;
    Εγω θα σου πω τώρα κάποιες αλήθειες και εσυ βγάλε με ψεύτη
    Ισχύει ότι ο δήμαρχος αγόρασε σπιτι απ τον χάρη ; Και ο Χάρης τον στηρίζει με νύχια κ δόντια ;
    Ισχύει ότι η δημαρχεία προμηθεύτηκε χάλια και κουρτίνες απ την εγγονή του χατζηνικολαου ; Και αυτός στηρίζει Τσαβαρή χωρίς να έχει τα κότσια να παραιτηθεί ;
    Ισχύει ότι ο κολλητός του ζαχαριαδη και γαμπρού της Τίνας , Βαγγέλης ΝΤΑΓΚΑΣ ανοίγει γήπεδα 5*5 ?
    Ισχύει ότι απ την παραλία της ψιλή άμμου δεν έχουν εισπραχθεί τα τέλη ; Ισχύουν όλα αυτά η όχι ; Αν ναι τότε μην μιλάτε για διαπλοκή ο κόσμος βλέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/11/13 23:45

    Ποιος είναι ο Αρχήαντιδήμαρχος του κ....; Οι άλλοι είναι γνωστοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/11/13 23:58

    Αρχήαντιδήμαρχος του Δήμου Σαλαμίνας είναι ο κύριος
    Α) ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ ο φανταστικός
    Β) ΔΑΣΟΦΑΓΟΣ ο θρυλικός
    Γ) ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ο ξακουστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/11/13 00:01

    Ξέχασες ότι είναι εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος , αμ πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/11/13 00:02

    Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;
    Ποια είναι η παρεούλα της συμφοράς που κάνει ότι θέλει;
    Και μη μου πείτε τον Πέτρο γιατί τον λοστρόμο τον έχουνε για πρωινό και τον δουλεύουνε για να τον απομυζούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/11/13 00:08

    ……..και μάλιστα με την εκλογική επιτυχία δεδομένη αλλά δεν μπορεί έχει συναισθηματικούς φραγμούς δεν τον πουλάει .Την επόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/11/13 00:12

    Για τον Πέτρο έχεις βαριά μεσάνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/11/13 00:20

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος18/11/13 00:22

    Πολύ κλάμα και μελώ ρε πρώην του γραφείου τύπου!! Ξέρεις τι μου θυμιζεις? το ανέκδοτο που λέει κάτσε εσύ να σου το δώσω και μετά πες ότι δεν σε πήδηξα!!, απλά το μόνο που σε σώνει είναι ότι πηδηξες γρήγορα από το τραινο! Τι να πει και ο Αστρακος που την έκανε στο τέλος! Τη μαλακια την κάνατε μας τον κουβάλησα ρε και τώρα παει για αλλά 5 χρόνια!!!!!! Για όλα φταίτε εσείς. Άντε να μου χαθείτε ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος18/11/13 10:09

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ
    ΜΑΡΙΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΗΣ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΓΕΙΑΣΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/11/13 12:21

    Ερώτηση τι δήμαρχο θέλετε ;
    Έμπειρο κομματικό με χρονια στην πολιτική ;
    Νεότερο άφθαρτο χωρίς να κουβαλά σκάνδαλα ;
    Υπάρχει και η άλλη λύση μάγκα λαμόγιο που να μεν κάνει έργο αλλα αρπάζει και για την πάρτη του και ας φάει αλλα να φτιάξει

    Διαλεχτε και ψηφίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/11/13 12:54

    Διαλεξαμε..Το ΠΙΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος18/11/13 16:32

    ΒΙΚΥ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΜΕ΄;;;;;;ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος18/11/13 16:37

    ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος18/11/13 18:03

    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ 16:37 .ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος18/11/13 18:31

    ΤΡΑΥΛΟΣ μακρης το μέλλον τους ανήκει στα 70 κέφι και ζωντάνια να φάνε τον κόσμο όλο

    Ψηφίστε το αύριο του νησιού δώρο μια τσάντα φάρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος19/11/13 07:59

    194 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος21/11/13 08:05

    177 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος21/11/13 14:53

    21/11/13 08:05..χαχαχα...εισαι τρομπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος22/11/13 07:48

    176 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.