Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Νοε 2013

Μάνος Δερτούζος, ηγετική πολιτική παρέμβαση… λίθοι, πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμμένα

«ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ….. ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ»
Ο κος Σ. Σοφράς σε μία ανακοίνωση που δημοσίευσε στα blogs, η οποία χαρακτηρίζεται από το στοιχείο του πανικού, αποκαλεί την εφημερίδα «Ενότητα της Σαλαμίνας», την οποία εκδίδω, κατευθυνόμενο έντυπο το οποίο μάλιστα επέστρεψε μετά από «νεκρανάσταση».  Θεωρεί κατευθυνόμενο έντυπο την «Ενότητα» επειδή συμμερίζεται τις ίδιες πολιτικές απόψεις και ιδέες με ένα πολιτικό πρόσωπο, εν προκειμένω τον Δήμαρχο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου Σοφρά όποια εφημερίδα ασπάζεται τις ίδιες πολιτικές θέσεις με ένα πολιτικό πρόσωπο ή έναν συνδυασμό είναι «κατευθυνόμενη». Με το ίδιο σκεπτικό όλες οι εφημερίδες εθνικής εμβέλειας που συμμερίζονται την Α ή την Β πολιτική θέση είναι «κατευθυνόμενες».  Κατά τον ίδιο τρόπο οι τοπικές εφημερίδες της Σαλαμίνας που στηρίζουν ή υιοθετούν τις απόψεις του κου Σοφρά ή των υπολοίπων πολιτικών προσώπων  είναι «κατευθυνόμενες».
Κατ’επέκταση τοπικό έντυπο που κυκλοφόρησε 2 μήνες  μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον κο Σ. Σοφρά, που στήριζε και στηρίζει τις θέσεις του, είναι «κατευθυνόμενο». Υπάρχει όμως μία βασική διαφοροποίηση, μεταξύ του εν λόγω «κατευθυνόμενου» εντύπου («κατευθύνων» ο κος Σ. Σοφράς) και της δικής μου «κατευθυνόμενης», εφημερίδας («κατευθύνων» ο κος Γ. Τζαβαρής) σύμφωνα πάντα με την δική του τοποθέτηση. Η διαφορά είναι ότι στην εφημερίδα μου διατυπώνονται πολιτικές θέσεις και απόψεις με ήθος και ευπρέπεια, σε αντίθεση με εκείνο το έντυπο (το οποίο «κατεύθηνε») που προσπάθησε να διαβάλλει την τιμή , την υπόληψη και την αξιοπρέπεια πολιτικών πρόσωπων της τοπικής κοινωνίας με συνέπεια την δικαστική και κοινωνική καταδίκη του.
Με την λογική του κου Σ. Σοφρά περί «κατευθυνόμενου» εντύπου, το ίδιο το blog salamis news, το οποίο συνεχώς στηρίζει τον κο Σ. Σοφρά και ασκεί στείρα κριτική στον Δήμαρχο, είναι «κατευθυνόμενο».
Η άποψη που εκφράστηκε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν προσβάλλει μόνο εμένα, αλλά το σύνολο των εφημερίδων που εκφράζουν πολιτικές απόψεις και στάσεις οι οποίες ταυτίζονται εν μέρει η ολοκληρωτικά με ιδέες και απόψεις πολιτικών προσώπων.
Αναφέρεται επίσης στην εν λόγω ανακοίνωση, ότι μοναδικός σκοπός ύπαρξης της εφημερίδας είναι η ενημέρωση για τα υποτιθέμενα ανύπαρκτα έργα της δημοτικής αρχής. Φαίνεται ότι είναι ο μοναδικός που διάβασε μόνο για τα υποτιθέμενα ανύπαρκτα έργα… σε μία εφημερίδα που αναδεικνύει ποικιλία πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων.
Θα ήθελα τέλος να καταστήσω σαφές ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωσή διέπεται από μία προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης με στόχο την  υποβάθμιση των έργων της τωρινής δημοτικής αρχής. Ακόμη κι αν δεχτούμε την ανυπόστατη και παραπλανητική λογική ότι όλα ήταν έτοιμα από την δημοτική αρχή του κου Σοφρά, δεν αναγνωρίζεται καν το σύνολο όλων των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν για την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων, στο πλαίσιο μίας τακτικής μηδενισμού.
Γίνεται φανερή η έλλειψη ψυχραιμίας και ανησυχίας του κου Σ. Σοφρά από την επανέκδοση (και όχι νεκρανάσταση όπως χαρακτηριστικά λέει σε μία σαφή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού) της εφημερίδας «Ενότητα», η οποία εκδίδεται επί 23 συναπτά έτη, δηλαδή πολύ πριν ξεκινήσει η ενασχόλησή μου με τα δημοτικά δρώμενα του νησιού. Η εφημερίδα θα συνεχίσει να εκδίδεται διατηρώντας τον ακέραιο πολιτικό της λόγο.
Μάνος Δερτούζος
Εκδότης Εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»
Δημοτικός Σύμβουλος

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/13 16:31

    Κύριε Δερτουζο τα πολλα λόγια είναι φτωχια.
    Τολμας να δημοσιευσεις ενα κειμενο της Ρουλας, του Σοφρα, η του Τραυλου οπως κανουν ολες οι ανεξαρτητες εφημεριδες?
    Τολμας να δημοσιευσεις ενα κειμενο γραμμενο με ολους τους τυπους της ευπρεπειας και του ηθους που θιγει τα κακως κειμενα του Τσαβαρη??

    Απαντηστε κυριε Δερτουζο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/13 17:25

    Τι να σου απαντήσει ο δύστυχος;
    Άλλα έλεγε χθες άλλα σήμερα κι άλλα θα πει αύριο
    ποιος έχασε την αξιοπρέπεια για να την βρει ο παρτούζος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/11/13 17:47

    ΠΟΣΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΒΑΖΕΙ Η''ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ''ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΟΥΣΑΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΙΠΗ ΒΑΖΕΙ.
    Μ'αρεσουνε οι παροιμιες ρε admin????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/11/13 18:10

    Δερτουζο τολμάς να γράφεις ντροπή σου, ξεπούλησες τον φτωχό κόσμο που σε στήριξε για το δασικό και τώρα είσαι το πρώτο λαμογιο τής Δημαρχίας κοροϊδεύεις ακόμα, και είσαι στην δημαρχεία για να κάνης τής αρπαχτεs σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/11/13 18:21

    Το πρώτο λαμογιο λαδώνετε για να βγάζει την βρομερη εφημερίδα του γλοιόδηs όπως πάντα και με τής τυπικές φράσης του οπός συνήθηζη, [αγαπημένε μου φίλε] και μετά λέει κλασικά τον μαλακα,η [ ΑΛΗΤΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/11/13 18:26

    Τα σίδερα τής φυλακίς είναι για τούς άντρες με τανκα βρακάκια σύντομα ο παρτουζοs θα είναι εκεί που του αξίζει ο πιο πολύς κόσμος τον καταριέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/11/13 18:34

    Αν έχεις αρχείδια μακακα βάλε και υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους στην εφημερίδα σου Μανόλακι και σίγουρα θα δούμε σεξουαλικές τσόντες ο ψευδό γαμίκος θα σε ξεσκίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/11/13 18:45

    Έχει τα μούτρα το απόβρασμα τής κεινονιαs να βγάζει εφημερίδα προεκλογικά, ξαφνικά βρήκε χρήματα, τόσα χρόνια έλεγε στον κόσμο πόσο τίμιος και φτωχός είναι ρε ψώνιο ο κόσμος δεν είναι χαζός στης εκλογές θα πάρεις τα αρχειδια του καραμπέλα δεν ξέρεις τη λέει ο κόσμος πίσω από την πλάτη σου νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/11/13 18:50

    Δε ξέρεις ότι ο καταπατητής μετά από τα οικόπεδα καταπάτησε και τα αχρειδακια του Γιαννάκη, και έχει κάτσει πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/11/13 19:00

    Πρέπει να ντρέπεσαι Δερτουζο δεν θα βρεις στης εκλογές ούτε την ψήφο σου και έχεις μούτρα να βγάζεις την κεμπελεοφημερίδα σου βλάκα κοίταξες τα σκουπίδια να δεις πόσες πέταξε ο κόσμος ρε το καλάμι .δεν θα βγένει με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/11/13 19:13

    Ο Σοφράς λέει την αλήθεια, ψεύτη δεν περνάνε πια αυτά που γραφής έχει δίκιο αυτός που λέει για τα σκουπίδια, θα βλέπω από εδώ και πέρα ένα κολομερή να εξέχει από τους σκουπιδοτενεκέδες θα είναι του Δερτοζου που θα ψάχνει μες το κρύο τα σκουπίδια για της εφημερίδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/11/13 21:28

    ΑDMI σου'χουν γεμισει το blog με ''αρχ-----α''και μαλιστα ανορθογραφα.ΑΚΡΙΒΩΣ, περνεις οτι σου ΑΞΙΖΕΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/11/13 22:35

    Δεν φταίει αυτός ο μαλάκας .Έχει ευθύνη ο Τσαβαρής που τον αφήνει και γραφεί μαλακιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/11/13 22:51

    Τι πλουσιο γενετικο λεξιλογιο που εχετε(εχεις)εσεις (εσυ)οι επιφανεις ΑΝΤΙΤΣΑΒΑΡΙΚΟΙ σχολιαστες;;;;;;Ο θαυμασμος μας σας ανηκει???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/11/13 23:11

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/11/13 23:12

    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ.
    ΟΤΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΑΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/11/13 00:00

    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΥΡΙΕ 23.12 ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΟΦΡΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/11/13 09:30

    ΝΑ΄ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΑΝΩΛΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟ!!! ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ...ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΩ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΞ ΑΛΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/11/13 09:40

    Ευτυχώς που έγραψε ένα κέίμενο ο Δερτούζος για να φανεί όλη η βρωμιά και λυσοδεία του αντιτσαβαρικού μπλοκ που θέλουν να διοικήσουν τον Δήμο.
    Παραδίδουμε τα σχόλια στους πολίτες να βγάλουν συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/11/13 09:40

    Ευτυχώς που έγραψε ένα κέίμενο ο Δερτούζος για να φανεί όλη η βρωμιά και λυσοδεία του αντιτσαβαρικού μπλοκ που θέλουν να διοικήσουν τον Δήμο.
    Παραδίδουμε τα σχόλια στους πολίτες να βγάλουν συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/11/13 09:42

    Δερτούζο τους πόνεσες με το εφημερίδα. Στο επόμενο φύλλο τι θα πάθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/11/13 09:48

    Τα ίδια αισχρα΄λόγια που σας χαρακτηρίζουν λέγατε για τον Δερτούζο προεκλογικά και πήρε 550 ψήφους. Κάντε λίγο υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/11/13 09:55

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/11/13 10:22

    ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΑ@@@ΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/11/13 13:47

    Προεκλογικά και πήρε 550 ψήφους ρε γιατί είχε ένα σκυλάκι που τον πλάσαρε επειδή ήταν ανίκανος μόνος του να το κάνη Π .Χ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΚΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/11/13 14:54

    13.47 ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΕΚΛΟΓΗ ΜΑΚΡΗ; ΗΤΑΝ Ο ΔΕΠΑΡΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ; ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/11/13 16:12

    ΝΟΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/11/13 16:20

    ΑΓΑΠΗΤΕ Γ..Ρ.. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/11/13 16:24

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΤΕ ΚΟΣΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος26/11/13 19:18

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ Αρ@@@@ια να γράψει κάτω από τα αισχρά σχόλια την υπογραφή του. Ο Δερτούζος έγραψε ένα κείμενο και υπέγραψε.
    Τσάμπα μάγκες και υβριστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος26/11/13 23:20

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 19:18 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΟΙ1 ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/11/13 07:16

    171 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος27/11/13 10:12

    ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος27/11/13 12:33

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.