Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2014

Ρούλα Νάννου. Πλήρης δικαίωση από την επιτροπή του άρθρου 152. ΠΑΡΑΝΟΜΗ η παραχώρηση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης

Και μόνο ο τίτλος της ανακοίνωσης του κ. Τσαβαρή «Ηχηρό χαστούκι στην κυρία Νάννου από την επιτροπή του άρθρου 152» είναι αρκετός για να χαρακτηριστεί  δήμαρχος της … λαχαναγοράς.
Καμαρώστε τον !!!!  Κι εσείς οι νέοι του υποψήφιοι Σύμβουλοι, χειροκροτήστε τον !!!
Την απόρριψη μιας απλής διοικητικής προσφυγής, την μεταφέρει στο ευρύ κοινό με όρους πεζοδρομίου. Αυτό είναι το επίπεδο του, αυτό και το ήθος του. Τον παραδίδω στη χλεύη του κόσμου.
Επί της ουσίας τώρα.
Η απόφαση 239/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (Διαύγεια) την 16/8/2013.
Στις 28/8, άσκησα εμπρόθεσμα (εντός 15 ημερών) προσφυγή κατά του 2ου σκέλους της απόφασης 239/2013 που αφορούσε την χαριστική σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ.
Στις 23/9, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κατά παράβαση του νόμου,  έκρινε την προσφυγή ως εκπρόθεσμη και την απέρριψε χωρίς να την εξετάσει (έγγραφο 01).
Στις 10/10, μετά από έντονες διαμαρτυρίες και αντεγκλήσεις, απέστειλα ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ στον Γενικό Γραμματέα, με κοινοποίηση στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπως προβεί στον κατά νόμο αυτεπάγγελτο έλεγχο νομιμότητας και ακυρώσει την απόφαση 239/2013 από τη στιγμή που αυτή δεν εδράζεται σε καμία διάταξη νόμου κι επιπροσθέτως συνιστά κραυγαλέα περίπτωση οικονομικού σκανδάλου, το οποίο δεν μπορεί να παρακαμφθεί.
Στις 29/10, με ενημερώνουν εγγράφως (έγγραφο 02) ότι δεν άσκησαν εντός των 30 ημερών, ως όφειλαν, τον υποχρεωτικό έλεγχο νομιμότητας και συνεπώς σύμφωνα με το νόμο η απόφαση 239/2013 θεωρήθηκε κατά τεκμήριο νόμιμη (έγγραφο 03). Στο δε Υπουργείο Εσωτερικών που ζήτησε εξηγήσεις, απέστειλαν το έγγραφο αυτό. (έγγραφο 04)
Μετά από όλα αυτά, γίνεται προδήλως αντιληπτό ότι για τον Γενικό Γραμματέα η απόφαση 239/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου της Σαλαμίνας, ήταν "καυτή πατάτα" και ήθελε να την πετάξει από πάνω του.
Στις 18/10, άσκησα ενώπιον της επιτροπής του άρθρου 152 προσφυγή κατά της τεκμαιρόμενης νομιμότητας της απόφασης 239/2013 και στις 8/11 συνεδρίασε η Επιτροπή για την εξέτασή της.
Ο κ. Τσαβαρής συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους του Δήμου και τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. προσήλθε στην επιτροπή για να υπερασπιστεί εμμέσως τα συμφέροντα της ΕΥΔΑΠ, όπως υπερασπίστηκε και τα συμφέροντα των εργολάβων στο Ελεγκτικό Συνέδριο, τότε με την Αμαρτωλή Συμπληρωματική Σύμβαση της αποχέτευσης.
Το Πρακτικό της Επιτροπής (έγγραφο 05,) δεν ξέρω για ποιούς λόγους, θυμίζει το «απελθέτω απ΄εμού το ποτήριον τούτο». Η επιτροπή, αντί να ασχοληθεί με το αντικείμενο της προσφυγής που είναι η απόφαση 239/2013 και να ασκήσει τον έλεγχο νομιμότητάς της, όπως ο νόμος ορίζει, ασχολείται (εσφαλμένα ή σκοπίμως άραγε;) με την -εκτός αρμοδιότητάς της- σκοπιμότητα, καταλήγοντας ότι αφού ο Δήμος δηλώνει αδυναμία να διαχειριστεί το δίκτυο, ορθώς πήρε την εν λόγω απόφαση.
Όμως, το αν  ορθώς ή εσφαλμένως ο Δήμος πήρε μια απόφαση, αυτή είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και δεν έχει να κάνει με την νομιμότητα, ο έλεγχος της οποίας ασκείται από την επιτροπή.
Γι΄αυτό κι ενώ απορρίπτεται η προσφυγή ως αβάσιμη και ΟΧΙ ως νόμω αβάσιμη, και μάλιστα χωρίς ουδεμία αιτιολόγηση,  η επιτροπή του άρθρου 152 δεν τολμά να χαρακτηρίσει σύννομη την απόφαση 239/2013, σε αντίθεση με τον κ. Τσαβαρή ο οποίος εντελώς αυθαίρετα και επιπόλαια αποφαίνεται ότι είναι απολύτως σύννομη.
Είναι προφανές ότι η Επιτροπή του άρθρου 152, μολονότι ξέφυγε του σκοπού της και κινήθηκε εκτός του νομικού πλαισίου που την διέπει, με δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Η παραχώρηση του δικτύου, ως μη έχουσα νομικό έρεισμα, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Ως εκ τούτου, για τους πολύ σοβαρούς λόγους που ανέφερα σε προηγούμενη σχετική δημοσίευση (βλέπε εδώ), προειδοποιώ τον Δήμαρχο να μην παραχωρήσει το δίκτυο και να μην υπογράψει τη σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ,  διότι οι ποινικές ευθύνες του θα είναι τεράστιες και μεγαλύτερες από αυτές που θα αντιμετωπίσει λίαν συντόμως για την υπόθεση της αμαρτωλής συμπληρωματικής σύμβασης της αποχέτευσης.
Το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης, ένα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου που αποφέρει κέρδη και θέσεις εργασίας, είναι αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και δεν μπορεί να προσφερθεί ως δώρο στην ΕΥΔΑΠ, εκ του λόγου και μόνο ότι ο κ. Τσαβαρής δηλώνει αδύναμος να το διαχειριστεί.
Η θητεία του ως δήμαρχος, ούτως ή άλλως, λήγει σε λίγους μήνες και θα αποτελεί παρελθόν. Αν αντέχει μέχρι τότε έχει καλώς, αν όχι υπάρχει και η παραίτηση.
Το δίκτυο όμως δεν θα παραχωρηθεί, θα παραμείνει στο Δήμο επ΄ ωφελεία των εργαζόμενων, των υδρευόμενων και της δύσκολης προσπάθειας που αναλαμβάνουμε για την εξυγίανση του Δήμου. 
Σαλαμίνα 14/2/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας

63 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/14 09:17

    OΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Το Πρακτικό της Επιτροπής (έγγραφο 05,) ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 09:54

      ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...........ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 09:57

      Έχεις δίκιο, κι εγώ απόρησα με αυτά που γράφει εκεί μέσα ο εισηγητής δημοτικός σύμβουλος του Ηρακλείου.
      Κι εγώ διερωτώμαι αν αξίζει κανείς να ασχολειται με τα κοινά, όταν όλα είναι διαβρωμένα.
      Ίσως το κάνει από χόμπι ή ίσως, μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, να θέλει να αφήσει μία παρακαταθήκη για τα παιδιά της και το τόπο της.
      Πάντως χαρά στο κουράγιο της. Είναι η τελευταία των ...Μοϊκανών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/2/14 14:33

      Α! Ρε Μηνα τσααααααμπα τα μυρια που ξοδεψες Μηναααααααααα δεν βγενει με τιποτα το κοριτσι Μηναααααα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/2/14 16:59

      Ο,...ΜΗΝΑΣ,.................................ΠΟΛΛΑ,..........Χ,............Χ,.......Χ,......Χ,............................................

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/14 09:19

    ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΠΙΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 09:44

      Φίλε, άσε την κυρία Ρούλα, δικά της είναι τα λεφτά και ότι θέλει τα κάνει, δεν θα σου δώσει εσένα λογαριασμό.
      Εσύ να ρωτήσεις τον κ.Τσαβαρή πόσα έχει σκορπίσει, από πού τα πήρε πίσω και από ποιούς. Και λέω από ποιούς γιατί έχει σκορπίσει τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποκλείεται να είναι ένας ο χρηματοδότης. Δεκάδες οι απευθείας αναθέσεις............δεκάδες οι εργολάβοι....... εκατοντάδες χιλιάδες οι προϋπολογισμοί .... βάλε το μυαλό σου ....να δουλέψει λίγο..........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 10:07

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΚΗ ΝΑ ΥΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/2/14 11:05

      Μην απορείτε ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ λέγαν οι παλιοί.
      Αν ήταν δουλεμένα θα τα υπολογίζανε. Ο νοών νοείτο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/14 09:20

    Ka Ρούλα. Ξέρεις τι είναι να σε φτύνει η Επιτροπή και εσύ να βγάζεις ανακοίνωση "ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΒΡΕΧΕΙ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 09:31

      Άσε ρε φίλε, αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/14 09:32

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ,ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ,ΛΟΓΩ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΚΑΤΘΕΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 10:21

      Καλά εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή παριστάνεις τον βλάκα;
      Η γυναίκα στο λέει η απόφαση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την 16/8 και η προσφυγή έγινε την 28/8 δηλαδή μετά από 12 ημέρες δηλαδή εντός των 15 ημερών που ορίζει ο νόμος δηλαδή ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ.
      Το γιατί, πήγαινε ρώτα τον Γ.Γ.
      Γιαυτό σου λέει ότι έγινε της π........ και ζήτησε να επέμβει και το Υπουργείο Εσωτερικών για την παράνομη απόφαση του Γ.Γ. να την βγάλει ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ.
      Μετά από όλα αυτά, έχεις να πεις τίποτα;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/14 09:39

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ....ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ .......ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ .......ΨΕΥΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ .........ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.......ΑΘΩΟΘΗΚΕ Ο ΜΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΕ......ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΗΣΥΧΟ....ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 10:28

      Δεν σε νοιάζει δηλ. αν ένας υποψήφιος δήμαρχος ή σύμβουλος έφαγε φυλακή γιατί έβλαψε το δήμο ή εχει παραπεμφθεί για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος ή για σοβαρή παράβαση καθήκοντος;
      Αν δεν σε νοιάζει, να μας το πεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 11:09

      Ασε που ο επομενος θα παει 100% φυλακη αλλοιως πως θα ξεχρεωσει το ενα εκατομοιριο που λετε!!!@

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/2/14 09:42

    Τι θες να πεις Ρουλα οταν δηλαδη σου απορριπτει το 152 τις αποφασεις του ΤΣΑΒΑΡΗ Δικαιωνεται ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;
    ΑΡΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ εχει κερδισει τις προσφυγες που εχεις κανει. Να λες τα πραγματα οπως ειναι ,και οχι οπως εσυ θα ηθελες να ειναι.Αν κανω λαθος απαντησε μου,και εγω θα σου ζητησω συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 12:00

      Είναι φυσικό φίλε να έχεις απορίες γιατί σίγουρα δεν είσαι ενήμερος γύρω από αυτά τα πράγματα. Η Επιτροπή ή ο γ.γ που ασκούν τον έλεγχο νομιμότητας μιας απόφασης, εξετάζουν τους λόγους που αναφέρονται στην προσφυγή και κρίνουν ανάλογα. Οι λόγοι μπορεί να γίνουν αποδεκτοί ή μπορεί να μη γίνουν. Η προσφυγή μπορεί να εξεταστεί ή μπορεί να μην εξεταστεί, μπορεί να γίνει αποδεκτή ή μπορεί να μην γίνει. Αυτά δεν έχουν και τόση σημασία. Σημασία έχει αν θα πουν ότι η απόφαση τάδε είναι σύννομη. Σε όλες τις αποφάσεις καταλήγουν λέγοντας ότι η απόφαση είναι σύννομη ή όχι. Εδώ δεν το είπαν. Αλλά επειδή έπρεπε να βγάλουν μια απόφαση είπαν ότι απορρίπτουμε την προσφυγή για διάφορους λόγους, αλλά δεν λένε ότι η απόφαση είναι σύννομη γιατί δεν μπορούνε να το πούνε όπως δεν το είπε και ο Γ.Γ. Ποιό είναι το συμπέρασμα; Οτι την καυτή πατάτα την γυρίσανε πίσω στον Τσαβαρή γιαυτό ο ίδιος έτρεξε να πει με την ανακοίνωσή του “ Όπερ σημαίνει ότι θεωρείται απολύτως σύννομη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/7/2013”. Έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή έχουμε μία απόφαση που δεν ακυρώθηκε για λόγους τυπικούς και μόνο, αλλά όμως δεν έχει τη βούλα του σύννομου από τα ελεγκτικά όργανα, που σημαίνει ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Με άλλα λόγια ο Τσαβαρής δεν θα μπορεί να πει ότι εγώ κύριοι δεν γνωρίζω από αυτά αλλά ορίστε είχα τη νομιμότητα της απόφασης. Θα πρέπει ο ίδιος πλέον να αποδείξει ότι η παραχώρηση του δικτύου είναι σύννομη, διαφορετικά την έχει …βαμένη. Μπορεί όμως να το αποδείξει όταν δεν μπορούν ούτε ο Γ.Γ. ούτε η Επιτροπή; Λέτε, αν μπορούσανε δεν θα το κάνανε;
      Γιαυτό και η Ρούλα τόνισε στον Τσαβαρή να μην υπογράψει τη σύμβαση γιατί θα έχει τεράστιες ποινικές ευθύνες. Πιστεύω να σε κάλυψα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 12:23

      Και τι είναι οι ποινικές ευθύνες μπροστά στα $$$$$$$$$$$$$$$$$$ ;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/2/14 09:49


    ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ-Η ΤΟΥ 9:39 ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΜΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΜΠΟΓΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 10:00

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΡΑΠΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ .ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 10:31

      Ο Μηνάς μπορεί να πάει στην αραπιά, ο Τσαβαρής να μου πείτε πού θα πάει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/2/14 23:02

      ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/2/14 10:08

    Γιατι τζογαρει ο Μηνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 10:33

      Καλά, βρήκες άνθρωπο τώρα να ...τζογάρει. Αυτός ούτε ΠΡΟ-ΠΟ δεν παίζει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 11:05

      ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/2/14 12:07

      Τι σχέση έχει αυτό που λες με τον τζόγο που λέει ο από πάνω; Δηλαδή όποιος δεν παίζει ΠΡΟ-ΠΟ πρέπει να είναι φιλάνθρωπος; Τι βλακείες είναι αυτές που λες;
      Και πού το ξέρεις τι είναι ο άνθρωπος, έχεις στοιχεία εσύ να αποδείξεις αν είναι φιλάνθρωπος ή όχι, γιατί εγώ έχω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/2/14 12:46

      ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/2/14 13:02

      Αν μου απαντήσεις κι εσύ γιατί όλοι χαλάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να βγουν δήμαρχοι, θα έχεις δώσει την απάντηση σου μόνος σου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/2/14 10:10

    ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΖΟ ΑΥΤΟ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/2/14 10:42

    Απαντηση στον 10:21 ΕΣΥ ΞΥΠΝΙΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΛΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ 16/8.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ 2/8; ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; .ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΕΞΕΠΥΤΙΔΕΣ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ,ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 12:10

      Ε, καλά εσύ είσαι και πολύ βλάκας. Πήγαινε στη Δι@υγεια να το δεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 23:13

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 05 -ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/2/14 11:05

    Κριτήρια Αναζήτησης:
    Θεματική: Ύδρευση και αποχέτευση
    Θεματική:
    Θεματική:
    Ροή RSSΠροσωποποιημένο RSS
    ΑΠΟΦΑΣΗ 263/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Ημερομηνία: 16/08/2013 14:34:40ΑΔΑ: ΒΛΩΦΩ1Ε-Β16Είδος: ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου
    ΑΠΟΦΑΣΗ 239/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Ημερομηνία: 16/08/2013 14:01:53ΑΔΑ: ΒΛΩΦΩ1Ε-ΣΨ4Είδος: ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου
    ΑΠΟΦΑΣΗ 241/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ : "ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 187/2013 ΑΠΟΦ. ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ".
    Ημερομηνία: 26/07/2013 12:54:06ΑΔΑ: ΒΛ4ΝΩ1Ε-9ΗΙΕίδος: ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου
    ΑΠΟΦΑΣΗ 234/2013 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ : ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ :.
    Ημερομηνία: 22/07/2013 11:01:44ΑΔΑ: ΒΛ4ΣΩ1Ε-ΔΣ5Είδος: ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου
    ΑΠΟΦΑΣΗ 234/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ " ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ
    ΑΠΟΦΑΣΗ 196/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ :"ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ & ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ".
    Ημερομηνία: 17/06/2013 14:30:45ΑΔΑ: ΒΕΖ3Ω1Ε-Β0ΗΕίδος: ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου
    ΑΠΟΦΑΣΗ 161/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ : "ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"
    Ημερομηνία: 15/05/2013 10:04:33ΑΔΑ: ΒΕΝ3Ω1Ε-5Υ3Είδος: ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου
    ΑΠΟΦΑΣΗ 164/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ :ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 157/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ 2 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
    Ημερομηνία: 14/05/2013 14:23:11ΑΔΑ: ΒΕΝΤΩ1Ε-Ρ0ΚΕίδος: ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη ΑρχείουΣύνολο: 11-20 / 82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/2/14 11:06

    Αρχική » ΑΠΟΦΑΣΗ 239/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΔΑΒΛΩΦΩ1Ε-ΣΨ4Αριθμός Πρωτοκόλλου24342ΘέμαΑΠΟΦΑΣΗ 239/2013 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Τελικός ΥπογράφωνΠρόεδρος Δ.Σ. - ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ - Ημερομηνία Απόφασης16/08/2013Ημερομηνία Ανάρτησης16/08/2013 14:01:53Είδος ΑπόφασηςΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΦορέαςΔήμος ΣαλαμίναςΜονάδαΔ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΘεματικήΎδρευση και αποχέτευσηΑρχείοΛήψη ΑρχείουSHA-256: e5587babf5f978d8e49b632e4280470c2b7a7067dca8166faac72a1f913b0ab9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/2/14 11:09

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/2/14 11:16

    ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2/8/13 ΔΕΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ 152; ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 12:13

      Το 2/8/13 το έδωσε ο Τσαβαρής ότι αναρτήθηκε στον πίνακα δημοσιεύσεων έξω από το γραφείο του.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/2/14 12:20

    ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΙΠΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ,ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΛΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/2/14 12:36

    kαλα ,για σταθειτε ,Εσυ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ 15 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ρε ΤΑΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 13:04

      Ναί ήταν, δεν βγήκε όμως ποτέ να πει τις μαλ...... χαστούκια κλπ που είπε ο δικός σου. Αυτή είναι η διαφορά, διαφορά ήθους και ποιότητας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 13:28

      Αλλο θεμα αυτο.....

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος15/2/14 12:43

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 13:26

      Ομολογω ,δεν τ'ξερα αυτα....Και δεν εβρισα ΟΠΩΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ....Απλα τη λεω ανατροπου,σ"αντιδιαστολη χωρις περαιταρω χαρακτιρισμους...Τ"χεις δει αλλωστε ..ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 13:42

      Η συγγνώμη σου δεκτή αλα πρέπει να μάθεις ότι πριν πεις κάτι για κάποιον και μάλιστα ανώνυμα καλό θα ήταν να ρωτήσεις τι είναι αυτός ο κάποιος.
      Χρήστος Θεοχάρης
      Πάντα επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης μου!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος15/2/14 13:10

    ΣΕΛΗΝΙΑ...ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 13:28

      Τι εννοεί ο ποιητής ?????????????????????

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος15/2/14 14:21

    ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΧΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣΤΕΡ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΛΑΛΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/2/14 14:30

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/2/14 16:29

    Ο, ΜΗΝΑΣ,ρουλα,ε,πασοκ,......................................................................................Ν,..........Ε,.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/2/14 17:06

    ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, Ε, ΜΗΝΑΣ, Ε, ΠΟΛΛΑ,......................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/2/14 17:13

    πολλα, 5.....οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 17:31

      Ωχ, πάλι ...εμφανίστηκε.....ο ψυχανώμαλος...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 18:14

      5....οοοοοοοοοοοοοοοοοοο

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος15/2/14 17:34

    Ωμή παρέμβαση στα δημοτικά μας δρώμενα αποκρύπτοντας την αλήθεια. Ξέχασαν να μας πουν πως και ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ Νίκος Ευθυμίου είναι ειδικός σύμβουλος του δημάρχου με 3000 ΕΥΡΩ και ο νυν πρόεδρος της “επιτετραμμένος” στο Λιμενικό Ταμείο με 1800 ΕΥΡΩ ο παρά τω προέδρω Κουτσιλαίο διορισμένο από τον δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/2/14 17:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/2/14 17:52

    ο ψυχανώμαλος...δηλ ο δασοφαγοs και πρώτοπαλικαράs του Tζαβαρη όπως τον γράφει σε εφημερίδες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/2/14 17:57

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/2/14 18:13

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΛΑΧΑΝΟΓΟΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ Κα ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ;;;;ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.......ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/14 13:33

      και πολύ light ήταν, έπρεπε να πει ....τρούμπας.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος15/2/14 20:30

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος15/2/14 22:49

    6.000.000 € δεν μου κακοπέφτουν στην ελβετία αν τάχα και μια γκομενίτσα για το φάληρο. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ 3.500€ ΔΕΝ ΘΑΛΕΓΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΜΕ 5.000€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/2/14 10:04

    ΠΟΛΛΑ Χ,................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.