Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Φεβ 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Β.Ε.Π., κου ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

«...Οι βελτιωτικές αλλαγές στον κυκλοφοριακό χάρτη του Πειραιά, θα δώσουν μεγάλη ανάσα σε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας, με αφορμή τις εργοταξιακές οχλήσεις από την έλευση του τραμ στις αρχές του 2016 και του μετρό μεταξύ 2017 και 2018. Τα έργα αυτά χρηματοδοτούνται από την Αττικό Μετρό και περιλαμβάνουν μονοδρομήσεις κεντρικών δρόμων, νέες λεωφορειολωρίδες, αλλά και τροποποιήσεις των γραμμών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Οι εργασίες της πρώτης φάσης που αφορούν στις μονοδρομήσεις του Β´ Διαμερίσματος, στο κέντρο του Πειραιά, ολοκληρώθηκαν εγκαίρως και ξεκίνησαν ήδη να εφαρμόζονται με τη συνεχή παρουσία και τη συμβολή της Τροχαίας Πειραιά, από την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ενώ σε δεύτερη φάση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν στο Α' Διαμέρισμα, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία, μέχρι τις 16 Μαρτίου.
Η μεγαλύτερη κυκλοφοριακή παρέμβαση που έχει γίνει ποτέ στη πόλη μας έχει σκοπό να μας δώσει τη δυνατότητα να  αποκτήσουμε ένα σύγχρονο και πλήρες συγκοινωνιακό δίκτυο με μετρό, τράμ, τρένα, λεωφορεία και Ηλεκτρικό, το οποίο θα εξυπηρετεί χιλιάδες επιβάτες αλλά και δημότες με την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης. Ας την αντιμετωπίσουμε λοιπόν με υπομονή, ώστε τα επόμενα χρόνια όλοι οι δρόμοι να οδηγούν χωρίς "μποτιλιάρισμα" στην πόλη και το λιμάνι του Πειραιά.
Θα πρέπει, τουλάχιστον οδικώς, να ξεχάσουμε τον Πειραιά που ξέραμε μέχρι σήμερα και να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας. Κανείς δεν μπορεί βεβαίως να αγνοήσει ότι, οι όποιες αλλαγές, όσο καλοσχεδιασμένες και αν είναι, κάποιους ευνοούν και κάποιους ξεβολεύουν. Όμως, τις πρώτες ημέρες των αλλαγών, και προς αποφυγή ατυχημάτων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από όλους, αφού είναι αναμενόμενο ότι αρχικά θα προκληθεί σύγχυση.
Το Ε.Β.Ε.Π., σχετικά με τις αλλαγές, θα ενημερώνει και θα ενημερώνεται έγκαιρα από τον Δήμαρχο Πειραιά, ενώ θα παρακολουθεί προσεκτικά το κυκλοφοριακό σε σχέση με τη πρόσβαση και τη κίνηση στην αγορά. Η συνεργασία όλων των φορέων της πόλης με την Τροχαία και το Δήμο είναι απαραίτητη ώστε, όπου εντοπιστούν προβλήματα, να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές παρεμβάσεις και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι παρενέργειες που θα δημιουργηθούν...».

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/14 14:21

    ΒΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡ
    ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ; ΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ,ΑΚΟΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ; Η ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ;.
    ΞΑΝΑ ΒΓΑΛΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/14 14:24

      Καλά ρε Μάνο, εσύ μέχρι χθές έλεγες ότι δεν έχει υποψήφιους, σήμερα λες ότι έχει πιό πολλούς από ότι χρειάζεται;
      Ο πανικός σας έχει κάνει να ...παραληρείτε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/14 16:48

      Και εσύ έχεις Μάνο μας από τα μαϊμού ρεύματα.

      Κάποιοι όμωςέχουν στοιχεία............ και είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία........έτσι δεν ονομάζεται τις πληρωμένες υποψηφιότητες σας!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/2/14 17:52

      Καλά ρε Χάνο έχεις σαλέψει εντελώς;
      Επειδή λοιπόν εσύ είσαι ο λογιστής της και ξέρεις ότι έχει λεφτά, σου λέω ότι δεν τα έχει για πέταμα γιατί είναι βγαλμένα με ιδρώτα και αίμα. Δεν είναι ούτε από τα μαύρα του Δήμου, ούτε από τις μίζες προμηθευτών και εργολάβων, ούτε από τις μίζες του αποκλειστικού .....δικηγόρου, ούτε από τις μίζες που πέρνατε για να δώσετε πιστοποιητικά στους ανθρώπους για να βάλουν ρεύμα στα σπίτια τους.
      Ο βήχας και το χρήμα χάνο μου δεν κρύβεται. Η μία μετά την άλλη η εξαγορά των ....... προσωπικοτήτων. Τρομάρα σας !!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/2/14 21:13

      Τι πάθατε ρε με τον Αδαμόπουλο; Μετά την χθεσινή του συγκέντρωση στην παραλία Βασιλικών στην ταβέρνα “ΕΔΕΜ” όπου ξεπέρασε τους 160 ανθρώπους πάθατε ντελίριο;
      Σας έφυγε το σαγόνι;
      Ή μήπως σας ενόχλησε η παρουσία του Μάριου Τραυλού;
      Ακόμα δεν είδατε τίποτα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/14 21:48

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝΕ,ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η Κ.ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΕΔΕΜ" ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ.ΤΡΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΈΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΝΑΜΗ ΤΗΣ Κ.ΝΑΝΝΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/14 21:53

      Επίσης τρέμουνε τον Κεπενέ....

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.