Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Φεβ 2014

Η κα Δέσποινα Καρούση υπ. δήμαρχος της Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.

 
Στην τελευταία ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/2 στον πολυχώρο “Αλληλεγγύης και πολιτισμού” τα μέλη της κίνησής μας με μαζική και δυναμική παρουσία εκλέξαμε στη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού μας,
 
την ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΥΣΗ,
 
η οποία πλαισιωμένη από την νέα επιτροπή εκλογικού αγώνα αλλά κι από όλα τα μέλη και τους φίλους μας θα δώσει τον αγώνα στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια Δήμαρχος, με κοινό μας όραμα, για
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/2/14 15:15

    Καλή τύχη Και ΚΑΡΟΥΣΗ. Εγώ προσωπικά θα σας ψηφίσω για έναν και μόνο λόγο, Επειδή είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ και συνειδητά θα ψηφίσω ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ σε προτιμώ από την έτερη υποψήφια Κα ΝΑΝΝΟΥ η οποία άγεται και φέρεται από τον άντρα της η οποιονδήποτε άλλο πληρωμένο στέλεχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/14 15:33

      Μπορεί να πάει κόντρα στην κομματική γραμμή του Σύριζα;; Ούτε κιχ.
      Ας μας πει μία ιδεολογική, πολιτική, οικονομική διαφορά με το Σύριζα. Μόνο μία.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/14 15:47

    Ο Τσαβαρής κυβέρνησε και τα έκανε ρόιδο, η Νάννου φαίνεται τίμια και καθαρή. Ας κυβερνήσει και εδώ είμαστε να την κρίνουμε. Χειρότερο λαμόγιο από το σημερινό δεν πρόκειται να υπάρξει.
    Ας βγει οποιοσδήποτε, το λαμόγιο να μη μας ξανακάτσει στο σβέρκο γιατί θα πουλήσει και τα σώβρακα μας.
    Για τη ναυμαχηα δεν ξέρω αν θέλουν να ανατρέψουν το Σαμαρά και το μνημόνιο ή να λύσουν τα προβλήματα του δήμου. Το ότι δεν απαντάνε μου φαίνεται ύποπτο.
    Περιμένω να πουν τι καινούριο θα φέρουν, αν θα λειτουργήσουν μέσα στον καλλικράτη ή θα τον ανατρέψουν, αν είναι κομματικό ενεργούμενο του Σύριζα, τι διαφορές έχουν με το Σύριζα, αν υπάρχουν ελάχιστες πολιτικές προϋποθέσεις να ενταχθεί κάποιος στο συνδυασμό, αν μπορεί ένας πασοκτζής ή ένας κουκουές να μπουν στη Ναυμαχηα, αν θα μπορούν να προπαγανδίζουν ελεύθερα τις απόψεις τους όπως κάνουν οι ίδιοι, αν θα τους βάλουν φίμωτρο, αν οι σύμβουλοι θα έχουν αυτοτέλεια γνώμης ή θα υποτάσσονται στην κομματική γραμμή. Περιμένω να πουν τι αρμοδιότητες θα έχουν οι λαϊκές συνελεύσεις γειτονιάς, ποιος θα καταρτίζει τα πενταετή οικονομικά προγράμματα, ποιοι θα ψηφίζουν, ποιοι θα αποφασίζουν, τι ρόλο θα παίζει το δημοτικό συμβούλιο και οι διάφορες επιτροπές,
    Πρέπει να πάρουν θέση για τη μέχρι τώρα διοίκηση Τσαβαρή, για τη στάση της αντιπολίτευσης, για το πώς θα επιλύσουν τα μεγάλα προβλήματα της Σαλαμίνας, γέφυρα, λατομεία, ναυπηγεία, ιχθυοτροφεία, ΟΛΠ, Ρεβυθούσα, σαπιοκάραβα, προστασία περιβάλλοντος, πολιτιστική κληρονομιά, ανταποδοτικά, ΓΠΣ, δίκτυο ύδρευσης, δασικό, τέλη ρύπανσης, κλπ.

    Ναυμαχηα απαντήστε, μην αφήνετε τον κάθε τυχάρπαστο να σας εκθέτει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/14 20:22

      Η Ναυμαχηα υπάρχει 3-4 χρόνια και εχει παρει θεση στα δημοτικα συβούλια για αρκετα από τα παραπάνω που αναφέρεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/14 21:32

      Τα μεγάλα προβλήματα της σαλαμινας θα τα επιλύσουν η Ναννου με τον Τσαβαρη ,θα πηγαινοφέρνουν χαρτιά στην περιφέρεια με το άρθρο 152.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/2/14 01:04

      TO ΑΡΘΡΟ 152 ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ....ΛΟΓΙΑ.... ΛΟΓΙΑ....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/14 17:54

    μηνασ,ε,ρουλα,ο,μηνασ,ε,ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο, ΜΗΝΑΣ, Ο, ΜΗΝΑΣ, Ο, ΔΗΜΑΡΧΟΣ,....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/14 21:35

    Η ναυμαχηα έχει πάρει θέση με κινητοποιήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τους σαλαμινιους ,κέντρο υγείας ,φερρυ ,περιβάλλον ,διοίκηση του δήμου, φασιστικές οργανώσεις και οι συν αυτό ,καθώς και για το πως θα βοηθήσει τους σαλαμινιους που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε δυσχέρεια ,ως εκ τούτου δεν δίνει το δικαίωμα σε καμιά κομματική κατινα να εγκαλεί την κίνηση να απάντηση προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις και δεν έχει την βούληση να αναμιχθεί σε κανένα σκυλοκαυγα ανάμεσα σε υποψηφίους που αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν για την Σαλαμίνα,Τέλος τα συμπεράσματα δεν είναι αναγκαίο να τύχουν τις εγκρίσεως όλων μας, όπως λοιπόν ο από πάνω αργυρώνητος καραγκιόζης δικαιούται να συμπεραίνει ότι αν δεν απαντήσει η ναυμαχηα ταυτίζετε με τον τσαβαρη η την ναννου η τον σοφρα, άλλο τόσο και εγώ δικαιούμαι αμυνωμενος και μονο να πω ότι η ναυμαχηα δεν είναι δυνατόν να απαντάει σε όλους όσους έχουν προσωπικό συμφέρον στον εκλογικό αγώνα, ούτε και από συμπόνια ακόμη, μιας και τους βλέπουμε να βρίσκονται νοητικά τώρα τελευταία στη θέση της ελενης λουκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/14 01:09

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!!!!!

      ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ!!!!!

      Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/2/14 08:54

      Η έπαρση αλλά και το ύφος του ανακριτή που διατηρείτε εσείς στις ερωτήσεις σας τι είναι?Εσείς που προφανώς ασκήσατε εξουσία ,από ότι διαβάζω βέβαια, αναγνωρίζεται τα συμπτώματα της σήψης στην οποία ήδη βρίσκεστε.

      Όσο για το προσωπικό συμφέρον ,μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια! δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σας και ξεκαβαλα γιατί θα σου έρθει απότομα η ήττα .

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/2/14 22:21

    Ρε, Τσαβαρή, όλα τα έχεις ισοπεδώσει, βάλε και λίγο φρένο, από την πολύ αλαζονεία έχεις τελείως ξεφύγει, τον Μακρή τον ξεπέρασες κατά πολύ. Καλά ο Φανούλης σε ότι ρυθμό σου βαράει, εσύ χορεύεις; Το κουμπαράκι, τον Αργυράκη, σε γραφείο...πρώτη μούρη; Γελοίοι έχετε καταντήσει όλοι εκεί μέσα. Αντε να μπει η Νάνου να νοικοκυρέψει τον Δήμο από τα χάλια σας. Λίγα τα ψωμιά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/14 22:29

    Τι λέτε ρε δεν το ξέρετε ότι ο ξεβαμμένος λύνει και δένει; Το κουμπαράκι του θα άφηνε απέξω; τι λέτε να άφηνε τον Μάτσε να ψήνει καφέδες; δεν είναι πιο καλά στο γραφείο; να σηκώνει τηλέφωνα; Μην μας πάθει τίποτα το παιδί; Έχω απορία ο εισαγγελέας τι λέει; Έχει γνώση των όσων συμβαίνουν; Λαμόγιαααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/14 08:15

      ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ.................

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/2/14 18:37

    Πια είναι αυτή; Μήπως είναι η υπ/λος της ΔΟΥ Σαλαμίνας η αγωνίστρια του κώλου και της μάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/14 09:45

    μην βριζετε ρε κουκουλοφοροι την κοπελα. το μονο μεμπτο ειναι οτι ψηφιζει στο πειραια. ασχετοι!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/2/14 10:25

    τελικα σας πονεσε πολυ ε? και ακομα ειναι η αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.