Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Φεβ 2014

Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ απάντηση στην προκλητική ανακοίνωση της ΟΕΕΣΣ

ΘΑΡΡΟΣ, ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ… ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ
Κάποτε λέγαμε ότι «ακόμα και το θράσος, έχει όρια». Τελικά, στις μέρες των «νέων ηθών» του κ. Τσαβαρή, οι κύριοι της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΕΕΣΣ, απέδειξαν ότι το δικό τους θράσος, όρια δεν γνωρίζει.
Προφανώς, δεν έχουν συνηθίσει να τους μιλούν έξω από τα δόντια, τίμια και χωρίς περιστροφές. Και σίγουρα, δεν έχουν συνηθίσει να έχουν απέναντί τους ανθρώπους που δεν τους βλέπουν σαν ψηφοσυλλέκτες που διαπραγματεύονται, αλλά σαν υπόλογους απέναντι στην κοινωνία του νησιού.
Ο τέως δήμαρχος και νυν υποψήφιος δήμαρχος κ. Σπύρος Σοφράς, στη σύντομη ομιλία του κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την κοπή της πίττας της ΟΕΕΣΣ, “έθεσε τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων”, αναδεικνύοντας όχι μόνον όλα εκείνα τα προβλήματα των συλλόγων, που δεν έχουν βρει απάντηση σε αυτά που ζητούσαν από τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονούν οι πολιτικές της αποφάσεις.
Ταυτόχρονα, υπενθύμισε τα πασίγνωστα γεγονότα που δείχνουν τον εναγκαλισμό της διοίκησης της ΟΕΕΣΣ με αυτή τη δημοτική αρχή: Δηλαδή, το ότι τόσο ο πρώην κ. Νικόλαος Ευθυμίου όσο και ο νυν πρόεδρός της κ. Δημήτριος Τσουραμάνης κατέχουν θέσεις  ειδικών συμβούλων, ο ένας στον Δήμο Σαλαμίνας και ο άλλος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, καταστάσεις που τους οδηγούν να σύρονται πίσω από το άρμα της δημοτικής αρχής, αντί να προσφέρουν στο σύνολο.
Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» τρέφει και εκτίμηση και σεβασμό για τους συλλόγους, και θεωρεί ότι η συμβολή τους στην ανάπτυξη ενός τόπου μπορεί, και είναι, ουσιαστική.  Δεν τρέφει όμως καμμία εκτίμηση και σεβασμό σε υπόγειες διαδρομές και πολιτικάντικες συμμαχίες, και δεν επιτρέπει σε κανέναν « ειδικό σύμβουλο» να παρουσιάζει εσφαλμένα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα. Δεν επιτρέπει σε κανέναν « ειδικό σύμβουλο», να αμφισβητεί την εκτίμηση και τον σεβασμό του κ. Σοφρά στους πολίτες που συναπαρτίζουν τους συλλόγους, επειδή δεν δέχθηκε η κοπή της πίττας της Ομοσπονδίας των συλλόγων να γίνει προεκλογική φιέστα του σημερινού Δημάρχου.
Σε ό,τι αφορά “το θάρρος που ο κ. Σοφράς δεν επέδειξε”, όπως λέει η διοίκηση της ΟΕEΣΣ, περιμένοντας να ακούσει τις απαντήσεις από τον σημερινό Δήμαρχο Σαλαμίνας, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, παρά μόνο αυτό: Tο ποιος έχει θάρρος είναι φανερό, όπως επίσης και το ποιοι είναι αρκετά θρασείς, ώστε ωσμωμένοι με τη σημερινή δημοτική αρχή, να εμφανίζονται και τιμητές της, επειδή κάποιοι αντιδρούν στους σχεδιασμούς τους…
Δεν έχετε συνηθίσει τα σταράτα λόγια, γιατί δεν είναι μέσα στις «προδιαγραφές σας». Αλλά είναι καιρός, κύριοι “ ειδικοί σύμβουλοι” και σεις, οι συν αυτοίς, να καταλάβετε ότι ο καιρός της δύναμης των σκοτεινών διαδρομών και των πλάγιων επιρροών, τελείωσε πια. Σε ό,τι αφορά, δε, τον πολιτικό σας εντολέα, μεταφέρετέ του ότι θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του.
Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι από εδώ και πέρα κανείς δεν θα σας χαϊδεύει τα αυτιά. Πολιτική δεν είναι η ακροβασία μεταξύ ιδιοτελών συμφερόντων, όπως την κατάντησαν οι όμοιοί σας. Πολιτική είναι η υπεράσπιση και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων όλων των ανθρώπων που ζουν σε έναν τόπο.
Ο Σπύρος Σοφράς και τα στελέχη της «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» είναι απόλυτα ταγμένοι σ’ αυτή την αρχή.
Με εκτίμηση
το γραφείο τύπου του συνδυασμού
“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” Σαλαμίνας δημ. συνδυασμός
υπ. δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ
τηλ. συνεννόησης 2155000947 & 6932215569

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/14 20:36

    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΕΓΩ ΞΕΝΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ """"""" ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕ ΒΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ""""""" ΑΠ¨ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΜΑΤΑ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑ, ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΛΙΚΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/14 20:39

    Όλοι οι κολόγεροι τής ομοσπονδίας και πουλημένοι μισθοφόροι του δημάρχου αν βάλουν υποψήφιοι σύμβουλοι ούτε η οικογένεια τούς δεν θα τούς ψηφίσει μαγκιά σου Σπύρο που τούς αντιμετώπισες μόνος σου και τους πήρες τα βρακιά τους αν και άπλυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/14 20:44

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/2/14 20:55

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΕΤΕ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΕΣΟΝ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 14:29

      ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΝΑΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ. ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΗ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ.......

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/14 21:01

    [ ΤΣΑΒΑΡΗ ] ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΣΟ ΦΕΣΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΠΕΣΤΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΨΕΥΤΑΡΑ.Ο ΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΣ. ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΧΟΙΡΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/14 21:12

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ '''' ΠΟΛΙΤΟΚΟΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ''''' ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''''ΑΓΩΝΕΣ'''' ΣΟΥ ΓΙΑ '''ΕΠΙΒΙΩΣΗ'''';;; ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ '''ΑΜΙΣΘΟΣ''' ΗΜΟΥΝΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ,ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ . '''''ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ'''''.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ;;;;;;;;;;;;; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/2/14 21:25

    Ωμή παρέμβαση στα δημοτικά μας δρώμενα αποκρύπτοντας την αλήθεια. Ξέχασαν να μας πουν πως και ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ Νίκος Ευθυμίου είναι ειδικός σύμβουλος του δημάρχου με 3000 ΕΥΡΩ και ο νυν πρόεδρος της “επιτετραμμένος” στο Λιμενικό Ταμείο με 1800 ΕΥΡΩ ο παρά τω προέδρω Κουτσιλαίο διορισμένο από τον δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/14 22:05

      ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ . ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑ@@ΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ .ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ '''ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ'''.ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/2/14 21:54

    Καλά θα κάνουν να σε τρέμουν κε Σοφρά από δω κι εμπρός. Από λαμογιές και ρεζιλ'ικια χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/2/14 00:31

    ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ, Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ, Ο ΚΟΥΤΣΙΛΕΟΣ, Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, Ο ΜΑΤΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ. ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΩΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ; ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Ο ΜΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΟ ΦΟΥΡΙΚΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΗΔΕΝ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/2/14 12:19

    ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΙΠΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ,ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΛΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 13:10

      ΠΙΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΠΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/2/14 12:47

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΑΡΓΗΣΕΣ ,ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ .ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΓΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 13:11

      ΠΙΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/2/14 16:03

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ -----ΠΙΠΗΣ-----ΠΙΠΗΣ ------- ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΙΠΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ??????? ΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΤΕ????? ΑΚΟΥ ΠΙΠΗΣ ......ΠΙΠΗΣ...... ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΙΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 16:04

      ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/2/14 18:44

      Κατ"αρχην το ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.........ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΠΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.......

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/2/14 00:13

    ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΖΟ ΑΥΤΟ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/2/14 00:17

    ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ KAI ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑΝΝΗ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/2/14 08:51

    ΠΙΠΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛ.ΛΑΜΟΓΙΑ,ΞΕΝΟΙ κλπ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ? ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ? ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/2/14 13:59

    ΚΑΛΙΟ ΠΙΠΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ, ΠΑΡΑ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΩΤΗ, ΠΑΡΑ ΞΕΝΟ ΡΗΞΗΜΑΤΙΑ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠΗ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΩΝ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/2/14 18:47

    ΣΥΣ ΣΠΥΡΟΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΣ ΠΙΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΗ ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/14 22:33

      ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΗΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ? ΑΝΤΕ ΤΟ 2% ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 10%

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος18/2/14 21:45

    ΕΝΤΑΞΗ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ
    ΑΝΤΕ ΤΟ 2% ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 10% ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/14 22:07

      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΣΟΦΡΑΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ 30% ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΣΤΗΛΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/2/14 22:21

      ΡΕ ΦΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΙΛΙΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
      ΟΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΥΘΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ
      ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΣΑΒΑΡΟΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.