Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2014

«Νέα συνεργασία για την Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας»


Ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» κ. Γιάννης Τσαβαρής έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει ότι δύο νέες ξεχωριστές παρουσίες του αυτοδιοικητικού – και όχι μόνο – χώρου στο νησί μας συστρατεύονται μαζί του για την επερχόμενη προεκλογική αναμέτρηση.
Οι κ.κ. Στάμος Μπακαούκας και Μιχάλης Παπαγεωργίου (εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πρώτα η Σαλαμίνα» του επικεφαλής κ. Νίκου Ράπτη) αποδέχθηκαν τη πρόταση του Δημάρχου για μια δημιουργική συνεργασία και έτσι θα συμβάλλουν με τη γνώση, τη παρουσία και τη δράση τους στην επόμενη πενταετή δύσκολη προσπάθεια για συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας επ’ ωφελεία των Δημοτών.
Ο Δήμαρχος πιστός στα πλαίσια των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι των δημοτών, σχεδιάζοντας ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για το νησί μας, εξακολουθεί να ανανεώνει και να διευρύνει τον συνδυασμό με στόχο η πολύπλευρη συνεργασία δυνάμεων να αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη των κοινών οραμάτων μας για την πρόοδο του νησιού μας.

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/14 08:15

    καμία έκπληξη....ήτανε γνωστό
    άραγε, τι κόκαλα έταξε ότι θα τους δώσει;
    σιγά τις προσωπικότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/14 08:58

    ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ,ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΓΟΥΔΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ......ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/14 09:12

    Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗ ΚΟΚΑΛΑ ΤΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/14 10:44

    Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ,ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΑΓΩΜΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/14 11:29

    ΣΤΟ ΦΙΛΟ Η ΦΙΛΗ 6/2/14 ΟΟ:48
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΟΥΜΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΖΑΒΑΡΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ:
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΙΚΟΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ ΙΛΛΙΓΟΣ,ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΩΝΗΜΙΑ.

    Απάντηση
    Προσθήκη σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/14 18:47

    Η κα Νάννου μετά τις συνεχείς ανακοινώσεις του Τσαβαρή νέων αξιόλογων στελεχών στον συνδυασμό του, εξέδωσε το πιο κάτω δελτίο τύπου " Ο Συνδυασμός μας έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσει στον λαό της Σαλαμίνας την προσχώρηση στον συνδυασμό μας μίας προσωπικότητας με παγκόσμια εμβέλεια του Dr Καθηγητού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας Dr Αδαμόπουλος Γεώργιος ή ADAMO όπως τον αποκαλούν οι επιστήμονες. Η παρουσία του ενισχύει τον συνδυασμό μας και είμαστε σίγουροι για τον θρίαμβο του Μαϊου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/14 23:56

      Θα θέλατε ε, ...να γίνει μαϊντανός σαν τον τζαβαρή... ε; Αμ΄δε...........

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/14 21:27

    OTZSABARIS ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΣ Η ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
    ΠΟΥ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΗ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
    ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΤΖΣΑΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΗΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΓΟΥΡΑ
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΝΤΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/14 09:17

      Ti λες ρε ΑΣΤΡΑΚΟΠΙΠΗ;;;;;;;;;;;;ΟΥΤΕ 2% ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ??????????

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/2/14 19:44

    ΠΟΤΕ ΨΗΦΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΜΠΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/14 23:23

      ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ..ΑΙΣΧΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/2/14 22:55

    O Σταμος και ο Μιχαλαρος λετε οτι ειναι φιλοι. Τοτε ο Σταμος γιατι δεν στηριξε τον φιλο του και κατεβαινει ο ιδιος ? Οταν ο Μιχαλαρος τον στηριζε στις προηγουμενες εκλογες ηταν καλα. Τωρα? Α ρε Μιχαλαρε αν εχεις τετοιους φιλους . Φαινεται το εχει η μοιρα σου μια ο μπιφτεκακιας τωρα ο μπριζολακιας. Μοιαζουν κιολας μεταξυ τους. Σταμο κρατα την ορεξη σου για τον Μαιο, τοτε θα χορτασεις για τα καλα απο το μαυρο που θα φας. Ειδες τι επαθε ο μπιφτεκιας? τον εφτυσε ολο το νησι. Η αχαριστια δεν συγχωρειται να το ξερεις θα ερθει και η σειρα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/14 13:11

      Φιλε Mιχαλαρε συγγνωμη αλλα δεν αντεχω αλλο την αδικια....Αν εσυ δεν μιλας απο αξιοπρεπεια θα μιλησουμε εμεις οι κολλητοι σου και ειμαστε πολλοι να ξερεις.Σε θελαμε για δημαρχο αλλα αφου η επιλογη σου ηταν αυτη την σεβομαστε και σε ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/2/14 12:07

    ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ -ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΞΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/14 23:49

      ΝΤΡΟΠΗ ΡΑΤΣΙΣΤΗ..ΑΙΣΧΟΣ.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/2/14 12:35

    ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΜΑ@Α@ΙΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ....ΜΑ@Α@ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ........ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ SALAMIS NEWS ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/2/14 14:56

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΠΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΛΙΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/14 23:53

      ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΡΑΤΣΙΣΤΗ..ΑΙΣΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/2/14 23:55

      δεν σε αφισε να τα αρπαξεις για παρτι σου ε;;;;;;γιαυτο πονας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/2/14 12:59

      ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ; ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΤΕ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/2/14 21:18

      ΠΙΠΗΚΕΣ......ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.....ΑΦΡΟ-ΠΙΠΗΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ......Και της ομαδουλας του ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος8/2/14 16:32

    14.56 ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ΕΣΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΙΠΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΕΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/2/14 19:30

    ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΕΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/2/14 14:28

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΠΑΡΕΑ σουλης μιχαλαρος σταμος μπακαουκας νικος ραπτης ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑΞΕΚΟΚΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/14 17:25

      λυπαμαι φιλε μου για το χαμηλο κοινωνικο επιπεδο που εχεις

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.