Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Φεβ 2014

Ρούλα ΝΑΝΝΟΥ. Ευχαριστούμε θερμά την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

 
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Κοντά στο Δημότη» της υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ισιδώρας (Ρούλα) Νάννου είναι αντίθετος με την επιδίωξη χρίσματος πολιτικών κομμάτων, αφού τούτο εν πολλοίς ποδηγετεί και περιχαρακώνει την ελεύθερη έκφραση των δημοτών, οι οποίοι είναι οι μόνοι που έχουν ιδίαν αντίληψη των τοπικών πραγμάτων και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής.  
   Η υποστήριξη του συνδυασμού από οποιονδήποτε πολιτικό φορέα είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και άκρως επιθυμητή, σε αναγνώριση του διαχρονικού και επίπονου αγώνα της επικεφαλής του συνδυασμού μας κας Νάννου, που δεν είναι άλλος παρά η προάσπιση και μόνο των συμφερόντων του Δήμου.
   Σίγουρα, ο αγώνας της αυτός θα ήταν χωρίς αντίκρισμα και ανεπιτυχής εάν δεν υπήρχε αποδεδειγμένα έλλειμμα διαφάνειας και χρηστής διοίκησης εκ μέρους της σημερινής δημοτικής αρχής.
   Δεν μιλάμε για την απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμ/δικείου Πειραιά που πρόσφατα καταδίκασε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας σε ποινή φυλάκισης 1 έτους με 3ετή αναστολή για υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Ούτε για την παραπομπή από τον Γ.Γ.Αποκ/νης Δ/σης του Δημάρχου Σαλαμίνας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για σοβαρή παράβαση καθήκοντος.
Ούτε φυσικά για την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιώς για το κακούργημα της απιστίας.  
Ούτε βέβαια για την περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ που έχει δει επανειλημμένως το φως της δημοσιότητας και στην οποία συγκαταλέγεται και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας.
Μιλάμε για τις χθεσινές και προχθεσινές εφόδους του ΣΔΟΕ στο Δήμο και την κατάσχεση πλήθους φακέλων ύποπτων υποθέσεων, οι οποίες προφανώς πρέπει να έχουν μεγάλο ……. οικονομικό ενδιαφέρον.
   Γεγονός είναι ότι η κατ΄ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά της σημερινής δημοτικής αρχής σε βλάβη των συμφερόντων του Δήμου,  έχει συνεγείρει την τοπική κοινωνία σε τέτοιο βαθμό που επιζητεί απεγνωσμένα την αλλαγή.
   Ο Συνδυασμός απευθύνεται στη τοπική κοινωνία και στελεχώνεται από υγιείς δυνάμεις ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης και πολιτικής πεποιθήσεως, που νοιάζονται όμως για το σήμερα και το αύριο των παιδιών τους, των δυνάμεων εκείνων που έχουν τη δίψα για συμμετοχή στα κοινά με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συνόλου, εκείνων που δεν αντέχουν να βλέπουν άλλο το πολύπαθο νησί μας να γίνεται βορά των αδηφάγων μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, επί ζημία του Δήμου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού.
   Τα επιτυχή αποτελέσματα της ακούραστης προσπάθειας της κας Ισιδώρας Νάννου είναι πάμπολλα, γνωστά και δημοσιευμένα, αποτελούν δε εφαλτήριο και εγγύηση για την απαρέγκλιτη πορεία της αυριανής ημέρας ως Δημάρχου. Μιάς Δημάρχου στην υπηρεσία του δημότη και όχι των …τρωκτικών του δημόσιου χρήματος.
   Η χθεσινή είδηση ότι η ΔΗΜΑΡ, ένα σοβαρό και υπεύθυνο κόμμα της Βουλής, επέλεξε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της επί κεφαλής μας ως Δημάρχου Σαλαμίνας, είναι για μας ευχάριστη έκπληξη, περιποιεί δε ιδιαίτερη τιμή στην κα Νάννου στο πρόσωπο της οποίας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται το ήθος, οι αξίες και η προσφορά της στον τόπο. Ευχαριστούμε θερμά την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.
   Ευελπιστούμε και προσδοκούμε και τα άλλα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων να πράξουν το ίδιο αν θέλουν να επενδύσουν στην νομιμότητα, την διαφάνεια και την συλλογική προσπάθεια για εξυγίανση του Δήμου, κι αν όντως πρεσβεύουν τις δικές τους διακηρυγμένες αρχές περί ανεξάρτητης και όχι κομματικής Τοπ. Αυτοδιοίκησης.
Σαλαμίνα 20/2/2014
Γραφείο Τύπου συνδυασμού «Κοντά στο Δημότη πρόοδο»

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/14 12:25

    Εβγαλε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ........Εχει ξεφυγει τελειωε...ΕΜ ΓΙΑΥΤΟ Η ΡΗΝΟΥΛΑ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ,ΦΥΓΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/14 15:23

      ΗΡΗΝΟΥΛΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ!!!! ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ!!! εΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ!!! ΑΞΙΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!! ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ???? ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ!!! ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!! ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/14 18:16

      Μπράβο Ειρήνη, τους έδωσες ένα γερό μάθημα, κοινώς ...σκαμπίλι ...για να σε θυμούνται.
      Η υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ στην κα Νάννου έχει το ειδικό βάρος της, διότι μολονότι η ίδια από ότι ξέρω δεν ανήκει στις τάξεις της ΔΗΜΑΡ, παρόλα αυτά την ξεχώρησαν από τους άλλους υποψήφιους για το ήθος, την ευπρέπεια και τον αγώνα της. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση της, αλλά τι να κάνουμε; ένας κερδίζει το ........φλουρί.
      Και αυτός ο ένας είναι θυληκου γένους και ακούει στο όνομα ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/14 18:25

      ΡΗΝΟΥΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ"ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ,,...ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/2/14 20:12

      Δηλαδή ότι ακούς εσύ το γράφεις; καλός είσαι αδελφέ μου!
      Αμα δηλ. ακούσεις ότι η μάνα σου πηδ........., θα το γράψεις;
      Σοβαρέψου λίγο, ρε βλάκα!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/2/14 21:02

      Γιατι εσυ τι γραφεις ρε κοπανε...οτι γραφεις ειναι απολυτα εξακριβωμενο ;;;;;;;;;;;
      ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΤΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ...ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/2/14 21:43

      Στο τεέυταίο θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι το μόνο σωστό που έχεις πει μέχρι τώρα.
      Οι καθαροί με τους καθαρούς και τα λαμόγια με τα λαμόγια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/14 13:05

    ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ,ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ-ΧΙΑ...ΠΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΧΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΠΗ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/14 15:03

      Η Χία η Ντούπη ψηφίζει τον ανηψιό της τον Σταμπουλή. Βρες ...καμια ....άλλη....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/14 18:18

      ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΧΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/14 20:14

      ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΠΕΝΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/2/14 16:01

      ΠΙΑΝΕΙ ...ΜΠΑΖΑ...Η ΔΗΜΑΡ ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ...ΝΤΟΥΠΕΝΑ; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/14 16:35

    ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ AYTOΙ NOMIZOYN OTI EINAI ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΑΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/14 16:38

    μπρε τι μου λετε αφου η μηναρουλα εχει στον συνδυασμο της την γυναικα ενος τυπου πρωην πιλαφι που το παιζει στελεχος της ΔΗΜΑΡ, τωρα ψωνισαμε απο σβερκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/14 17:35

      Και ο βουλαγιαννάκης που έχει μέσα τον χουντικό κουτσιλέα; εκεί να δεις πόσο σβέρκι...ψωνίζεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/14 20:16

      Ο ΒΟΥΛΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΌΣΑ ....ΠΙΛΆΦΙΑ ΈΧΕΙ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/2/14 16:40

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/2/14 16:55

    ΜΑΛΑΚΟΥΖΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΞΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΟΥΡΑ,,,,,,,,,,,,, ΨΩΝΙΟ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/2/14 17:01

    ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΜΑΖΕΨΟΥ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΠΟΛΗ ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/2/14 17:22

    "Ούτε φυσικά για την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιώς για το κακούργημα της απιστίας".
    KAI ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΡΩΤΑΩ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ===ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΜΗΝΑΣ
    ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ = Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ,Ο ΛΕΝΗΣ ,Ο ΧΑΤΖΗΣ ,Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ.ΚΛΠ
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ =ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/14 17:40

      Φίλε δεν τα ξέρεις καλά και λασπολογείς ως συνήθως. Ο Μηνάς δεν έκανε καμία μήνυση. Εγώ που πήρα κλήση για απολογία έλεγε για αυτεπάγγελτη δίωξη που σημαίνει ότι ο ίδιος ο Εισαγγελέας τους μηνύει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/14 16:25

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΕΠΑΣ??? ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!!ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ???? ΑΛΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ.... ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ??? ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΚΑ Ο ΤΒΑΒΑΡΗΣ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/2/14 17:24

    DEFENCE NET αληθεύει η καταγγελία ότι 86.000 έγγραφα μεταναστών εκλάπησαν από δημόσιες υπηρεσίες και κυρίως από τις περιφέρειες γιατί το νούμερο είναι συγκλονιστικό ίσος αφορά και την Σαλαμίνα γιατί έναντι υψηλής αμοιβής έγιναν κάτι τέτοια παρόμοια πράγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/2/14 17:28

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2006 ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/14 17:55

      Αν έχεις στοιχείο ότι ο Μηνάς έκανε μήνυση βγάλτο στον αέρα. Διαφορετικά βούλωστο.
      Κι όσο για τα παράπονά σου ....στον Ανακριτή φίλε και στον .......Εισαγγελέα.
      Για το πού πήγαν τα λεφτά ρώτα τον Αγαπίου, ξέρει αυτός από ......καραβάκια.
      Το ένα από αυτά είναι αυτό που φόρτωνε το κλεμένο χαλίκι του Αγγέλου και το πήγαινε στη Μήλο.
      Κι όταν τον ρώτησαν στο δημ συμβούλιο πώς πήρε το καράβι είπε ότι ο ....γιός του.... πήρε ....δάνειο 200.000 ευρώ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/14 18:02

      Μόνιμο σλόγκαν, κι όλο οι ....απλήρωτοι εργάτες ....τα πληρώνουνε ...και για όλα φταίνε αυτοί.
      Το ότι έχουν .......ξεχειλίσει οι τσέπες από την κλεψιά, δεν φταίει .........κανένας.
      Ουστ, λαμόγια. Θα καλοπεράσετε όμως τώρα με το ΣΔΟΕ, βλέπω ότι γίνατε και ....γνωστοί τώρα, κάθε λίγο και λιγάκι ....παρέα είσαστε.....και μάλιστα......κλειδωμένοι σε ένα γραφείο με τα τηλέφωνα κλειστά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/14 18:46

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 18:16
      ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΙΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΛΟΜΙΝΟΥΛΑ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/2/14 18:50

      TOΣΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑΝΝΟΥ, ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/2/14 20:40

      Κάποιος μέσα από το λησταρχείο μου 'πε σήμερα, ότι βλέπει πολύ σύντομα τον τσάμπαριτζ μαζί με καμιά δεκαριά λεβέντες του σωματείου του να στρατοπεδεύει στο προαύλειο του Κορυδαλλού, μέχρι να ετοιμαστούνε τα κελιά. Τελικά θα μας πει κάποιος πόσα έχει κλέψει ο απατεώνας, μπορούμε να μάθουμε; γιατί εδώ ακούγονται ..... αστρονομικά ποσά.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/2/14 20:54

      για τον 17:28. Ασε ρε φίλε, τι τα σκαλίζεις τώρα, αφού βρωμάει η υπόθεση δεν το καταλαβαίνεις;
      Για ποιούς εργάτες και για ποιά λεφτά μιλάς; Τα 30 χιλιάρικα που μας έδωσε; Εδώ ακούω ότι πήρε
      650 χιλιάδες; Άστα σου λέω, γιατί υπάρχει πολύ μπόχα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/2/14 21:33

    Η ΔΗΜΑΡ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΟΜΜΑ;;;;;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΒΟΥΝ...ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/14 21:49

      Θα ΄θελες, ε; σας τσούζει πολύ βλέπω. Να δεις τώρα που θα την στηρίξει και το ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/14 22:05

      Ρούλα μη ξεχάσεις να τον πάρεις αυτόν για εκπρόσωπο τύπου όταν πας στη δημαχεία και δώστου κι ένα φτυάρι να τα ....θάβει.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/2/14 18:21

    Λυσσάξατε αλλά η Ρούλα δεν ζήτησε την βοήθεια της ΔΗΜΑΡ. Συνηθείστε την ιδέα ότι η Ρούλα είναι δήμαρχος και θα την ψηφίσουμε όλοι εμείς απ' όλα τα κόμματα. Περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/2/14 18:33

    ΕΣΕΙΣ ,ΠΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ::::::::::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/2/14 00:49

    Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
    Ένα αριστερό κόμμα να υποστηρίζει δεξιά υποψήφια.
    Για να ΄μαστε δίκαιοι όμως, η κα Νάννου είναι μία πραγματικά δημοκρατική υποψήφια με ήθος, ευπρέπεια και καθαρά χέρια.
    Δύσκολο τη σήμερον ημέρα.
    Οπότε αξίζει η υπέρβαση που έκανε η ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/2/14 14:30

    Όλοι θέλουν να πάνε με το νικητή.
    Όσα λάδια κι αν ξοδέψει ο απατεώνας (από τα κλεψιμέικα), το αποτέλεμσμα θα είναι συντριπτικό..
    Έξω οι κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.