Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Φεβ 2014

Ρούλα Νάννου, κε Τσαβαρή, οφείλετε μια μεγάλη συγγνώμη στο λαό της Σαλαμίνας

Η χθεσινή ανακοίνωση του κ.Τσαβαρή είναι αξιοθρήνητη. Φαίνεται ότι ωραίνει Κύριος όν βούλεται –πολιτικά- απολέσαι".
Αντί απαντήσεως στο ερώτημα μου γιατί εξαπατά τον κόσμο λέγοντας ψέματα ότι το φυσικό αέριο έρχεται στη Σαλαμίνα, αναλώνεται με ένα συνονθύλευμα άσχετων πραγμάτων που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Μπερδεύει τα όμβρια και τα λύματα με τον Αρχιεπίσκοπο, τα Σαλαμίνια και την Αδελφοποίηση. Ένας σκέτος…αχταρμάς.
Να φταίει άραγε η ιδιαίτερη θλίψη που, όπως λέει, τον διακατέχει;
Μπορεί, γιατί και … το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Μολονότι λοιπόν τετριμμένα, απαντώ επιγραμματικά και μόνο:
·        Δίκτυα Όμβριων : Είναι έργα της Περιφέρειας Αττικής.
·        Δίκτυα Λυμάτων : Είναι υποχρεωτικά από την Κοινοτική Οδηγία 91/271/ΕΚ.
Το κράτος ενέταξε μέσα σε μία νύκτα όλους τους οικισμούς της Ελλάδος στο Πρόγραμμα κατασκευής δικτύων αποχέτευσης αστικών λυμάτων, για να αποφύγει το πρόστιμο της μη συμμόρφωσης με την Οδηγία.
·        Αδελφοποίηση: Η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δήμου Λήμνου που απέρριψε το αίτημα της αδελφοποίησης, θεωρώντας ότι είναι υπερβολική πολυτέλεια αυτές οι συμμετοχές, τα λέει όλα. Για καλλίτερη όμως κατανόηση μπορεί να ρωτήσει τις ….προσωπικότητες που προσφάτως προσχώρησαν στο συνδυασμό του και που τότε σαν Δημ. Σύμβουλοι είχαν βροντοφωνάξει ΟΧΙ.
·        Σαλαμίνια : Αντί να περιορισθούν σε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση που να συνάδει με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ζηλέψανε τους Ρωμαίους και την μετέτρεψαν σε 10ήμερη φιέστα. Ουσία μηδέν. Αποτέλεσμα μηδέν. Ούτε καν υποψήφια δεν είναι η Σαλαμίνα για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το τυρί το είδαν, τη φάκα δεν είδαν. Εμπαιγμός και φούμαρα για να μας φορτώσει ο ΟΛΠ τα σαπιοκάραβα του Λιμανιού και να ξαναζωντανέψει τον εφιάλτη της Τούρλας. Κενό γράμμα η προπέρσινη υπόσχεση του ΟΛΠ για παραχώρηση του χώρου. Υποδομή για την ανάδειξη της ιστορικότητας της Ναυμαχίας καμία, ανίκανοι ακόμα και να την ανακηρύξουν επίσημα έστω και ως τοπική εορτή.     
Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δαπανήθηκαν για τους  προσκεκλημένους, ενώ για τη νεολαία μας ούτε ευρώ. Ακόμα κι αυτή η πενιχρή επιχορήγηση των 2 χιλιάδων στους Αθλητικούς και Ναυταθλητικούς Ομίλους, ακόμα να δοθεί.
Επί του θέματος τώρα.
Με την ανάγνωση του συμφωνητικού, και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι από πουθενά δεν προκύπτει η δήθεν σύνδεση του νησιού με το φυσικό αέριο.
Μακάρι να προέκυπτε και θα το χειροκροτούσαμε.
Συνεπώς ο κ.Τσαβαρής ως πολιτικός ανήρ, οφείλει μία μεγάλη συγγνώμη στο λαό της Σαλαμίνας διότι τον εξαπάτησε εκ προθέσεως.
Η αναφορά για σύνταξη τεχνοοικονομικής μελέτης είναι προπέτασμα καπνού και αποβλέπει καθαρά στον κατευνασμό της όποιας αντίδρασης για τα μελλούμενα.
Τα ίδια ακριβώς έλεγε ο δήμαρχος και τον Μάρτιο του 2012 ευχαριστώντας μάλιστα  δημόσια τον προκάτοχο του σημερινού Δ/ντα Συμβούλου Δρ.Γ.Παπαρσένο ο οποίος όμως σε ανύποπτο χρόνο είχε πει την αλήθεια, ότι η σύνδεση με το νησί είναι ασύμφορη για την ΔΕΣΦΑ.
Και διερωτάται κανείς, αφού ήταν ασύμφορη ακόμη και για την τότε δημόσιου χαρακτήρα επιχείρηση, θα είναι συμφέρουσα τώρα που ιδιωτικοποιήθηκε;
Ποιός δουλεύει ποιόν, τελικά;  
Δυστυχώς όμως, εκείνο που καθαρά προκύπτει από το συμφωνητικό είναι:
α)  η, χωρίς καμία επιφύλαξη εκ μέρους του Δήμου, ΑΠΟΔΟΧΗ των αυστηρών προδιαγραφών ασφαλείας της λειτουργίας του Σταθμού Υ.Φ.Α. και
β)  η ΔΕΣΜΕΥΣΗ του Δήμου για ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ και ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ των έργων υποδομής της ΔΕΣΦΑ ΑΕ στην Ρεβυθούσα και την γύρω περιοχή.
Τόσο όμως η αποδοχή όσο και η δέσμευση έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση 265/2012 του Δημ/κού  Συμβουλίου που γνωμοδότησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ για την κατασκευή της 3ης Δεξαμενής στη Ρεβυθούσα.
Απορίας άξιον είναι πως τόσο εύκολα και γρήγορα μεταλλάσσεται ο κ.Τσαβαρής, κι από σφόδρα πολέμιος γίνεται υπέρμαχος. Τότε έλεγε ότι η μελέτη της κατασκευής δεν είναι σαφής και υποκρύπτει άλλα στοιχεία, σήμερα τα βρίσκει όλα τέλεια.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, το ίδιο έκανε και στην περίπτωση του νταμαριού του Αγγέλου, των ιχθυοτροφείων, του δημ. Δικτύου ύδρευσης κ.ά.
Πέρα απ΄ αυτό, με την παντελή απουσία αναφοράς στο συμφωνητικό, των απαιτήσεων και διεκδικήσεων του Δήμου έναντι της ΔΕΣΦΑ όπως αυτές ρητά αναγράφονται στις επίσης ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις 86 & 365/2012 του Δημ. Συμβουλίου, γίνεται αντιληπτό ότι ο κ.Τσαβαρής αδιαφορεί και κατ΄ ουσία απεμπολεί τις διεκδικήσεις του Δήμου που ανέρχονται σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Τούτο τεκμαίρεται και από την απραξία των 2 ετών από τη λήψη των σχετικών αποφάσεων.
Κι όλα αυτά με αντάλλαγμα μερικά λαμπάκια, ένα κοντέινερ, δύο κάδους και μία περίφραξη. Έτσι διαφυλάσσονται τα …συμφέροντα του Δήμου !!!!!
Όσο για το Σύμφωνο των Δημάρχων της Ε.Ε., έ, αυτό κι αν δεν έγινε κουρελόχαρτο! Αν ήξερε η Ε.Ε. ότι αυτός που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο Σύμφωνο, αρνήθηκε την τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες των δημοτικών και σχολικών κτιρίων που χρηματοδοτείτο εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ με ΜΗΔΕΝ κόστος για το Δήμο, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να τις νοικιάσει σε ιδιώτες για να καρπωθούν εκείνοι και ΟΧΙ ο Δήμος το προϊόν της παραγόμενης ενέργειας που ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, θα τον είχε αποκηρύξει !!!
Σαλαμίνα 26/2/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/14 08:35

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΟΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/14 09:32

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΕΝΟΕΙΣ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/14 08:36

    Μπράβο ρε Ρούλα, έγραψες.
    Δεν ξέρω αν θα πάρεις την δημαρχία, που μάλλον εσύ θα την πάρεις μια και δεν έχεις αντίπαλο, ξέρω όμως πως έχεις πολιτικό λόγο σε παραδέχομαι.
    Αν συνεχίσεις έτσι με βλέπω τελικά να σε ψηφίζω κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/14 09:32

    ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/14 12:43

      Και βέβαια θα την ευχαριστήσει θερμά και την Χ.Α. και όποιο άλλο κόμμα ή φορέας αποφασίσει να την υποστηρίξει.
      Σας τσούζει, ε;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/14 09:34

    Δεν μου λες ρε κυρα ρουλα γιατι ντρεπεσε να ανακοινωσεις τους υποψιφιους συμβουλους σου; Αυτο το λουλουδι τον Σπυρο τον Γαρειο που κατακλεψε τα χρηματα των επαγγελματιων και τα επεξε στο καζινο γιατι δεν τον ανακοινωνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/14 09:54

      Πόπο τρέμουλο....
      Μην αγχώνεσαι κοριτσάρα μου. Κάντε τον αγώνα για 2 μήνες ακόμα.
      Μετά θα πάτε σπίτι σας και θα ξεκουραστείτε από τον κόπο τόσων ετών ρεμούλες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/14 12:41

      Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό...κεφάλα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/2/14 12:52

      Η Ρούλα έχει κατακλυστεί από αξιόλογα και άφθαρτα πρόσωπα που επιζητούν να μπουν στο ψηφοδέλτιο γιατί ξέρουνε ότι είναι η αυριανή δήμαρχος. Μην έχετε άγχος, ηρεμείστε και όλα στην ώρα τους. Ο Τσαβαρής που δεν μπορεί να κλείσει γιατί 2 του φεύγουνε, έναν βρίσκει το θεωρεί άθλο, γιαυτό και τον ανακοινώνει. Η Ρούλα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Πάει μπροστά κι από ότι φαίνεται βγαίνει από την πρώτη κυριακή.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/14 09:55

    Το μεγάλο κόλπο της Ρεβυθούσας, χάρισμα εκατομμυρίων.

    Είναι απίστευτη η κυνικότητα με την οποία ο δήμαρχος παραδέχεται ότι παρανομεί, ότι δεν εισπράττει τέλη και φόρους εκατομμυρίων από το ΔΕΣΦΑ και ότι τα αφήνει να παραγράφονται.
    α). Λέει ο δήμαρχος στην εισήγησή του στην οικονομική επιτροπή (18/6/2013, ΑΔΑ: ΒΛΠΠΩ1Ε-0ΕΒ).
    "Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν έχει εισπράξει κατά το παρελθόν επιμέρους δημοτικά τέλη και φόρους σε βάρος της ΔΕΣΦΑ ΑΕ, πλην των τελών καθαριότητας. Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν έχει εισπράξει τέλη χρήσης κοινόχρηστου χώρου εδάφους – υπεδάφους, τα οποία έχουν προσδιοριστεί δυνάμει της υπ’ αριθμ. 365/2012 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιπλέον, δεν έχουν επιβληθεί και εισπραχθεί άλλα τέλη και φόροι, όπως είναι το τέλος διέλευσης και χρήσης όσον αφορά τους αγωγούς που διατηρεί η εν λόγω εταιρεία, καθώς επίσης και ο φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων".
    Αυτά είναι τα λόγια του ίδιου του δήμαρχου.
    Με βάση την απόφαση που επικαλείται (365/2012, ΑΔΑ:ΒΕΦ2Ω1Ε-5ΩΖ), ο ΔΕΣΦΑ πρέπει να πληρώνει μόνο για τις δεξαμενές που διατηρεί στη Ρεβυθούσα, 9,1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!!! (70 ευρώ ανά κυβικό μέτρο επί 130.000 κ.μ.)
    Δεν υπολογίσθηκαν τέλη διέλευσης, τέλη χρήσης και ηλεκτροδοτούμενων χώρων.
    Μιλάμε για αμύθητα ποσά, θα μπορούσαμε να έχουμε ξεχρεώσει και να έχουμε πλεόνασμα.
    Κατά περίεργο τρόπο ο Τσαβαρής πετάει τα εκατομμύρια στη θάλασσα.
    Το ερώτημα είναι βασανιστικό, εγκληματική αμέλεια ή ψυχρός δόλος??
    Απαντήστε κύριε δήμαρχε..

    β). Με κατεπείγουσα εισήγηση δημάρχου ψηφίζεται η απόφαση 99/2011 (ΑΔΑ: 4ΑΗΟΩ1Ε-Ι) που επιβάλλει τέλη ρύπανσης σε ναυπηγεία, μηχανουργεία, ΔΕΣΦΑ κλπ ως εξής:
    Για καλυμμένους χώρους 2.64 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.
    Για ακάλυπτους χώρους 1,48 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.
    Υπολογίζοντας τη μικρότερη δυνατή χρέωση, αντιστοιχούν 2,66 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. (1,8 εκ. τ.μ. Χ 1,48)
    Τι έχει εισπραχθεί μέχρι σήμερα? Το απόλυτο μηδέν.
    γ). Τι έχει εισπραχθεί για τέλη κοινόχρηστων χώρων, διέλευσης, εδάφους, υπεδάφους, κλπ.
    Μία από τα ίδια, το απόλυτο μηδέν.
    Τα εκατομμύρια πέταξαν... Σε ποιες τσέπες άραγε?
    Απαντήστε κύριε δήμαρχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/2/14 12:13

    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ.
    1] ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙZEI [ αττική συνταξη]
    2] ΕΝ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΩ [δοτική της τέτας]
    like like like like like like
    TΖΑΡΤΖΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/14 12:25

    Καλε ποιος εισαι συ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/2/14 13:17

    Σας το είχα πεί. Ο τσαβαρής δεν έπρεπε να δημοσιεύσει το συμφωνητικό που τον διέψευδε για όσα έλεγε περί σύνδεσης του φυσικού αερίου με το νησί, γιατί έτσι θα υπόγραφε την καταδίκη του. Είπε ότι είπε και έφτανε. Άλλος θα πίστευε κι άλλος δεν θα πίστευε.Τώρα όμως υπάρχει ντοκουμέντο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και εκτίθεται. Δυστυχώς έπεσε στην παγίδα της Νάννου που έντεχνα τον προκάλεσε αποκαλώντας τον απατεώνα, και εκνευρισμένος το βγαλε στον αέρα. Τώρα είναι αργά, η Νάννου τον αποτελείωσε. Με τη σημερινή ανακοίνωσή της η Νάννου είναι καταπέλτης. Εκτός από απατεώνα τον λέει και πουλημένο. Πάντως ομολογώ ότι η πένα της τσακίζει κόκαλα και δεν μπορείς να αντιπαραταθείς γιατί πάντα μιλάει με στοιχεία και αποδείξεις και όχι αερολογίες. Μπράβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/2/14 13:25

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ image maker ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
    ΤΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/14 13:39

      για να μην κοπανάει σα χταπόδι κάποια άλλη επειδή δεν πάει καλά στις δημοσκοπήσεις του είπανε να εκτονώνεται στα κανονικά χταπόδια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/14 14:14

      Για την ...ταμπακέρα παιδιά τίποτα; Το κατάπιατε ...αμασητί; Προσέχτε γιατί μπορεί να έχετε πρόβλημα στην ... έξοδο. Χα.χα.χα.χα.χα.χααααααααα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/2/14 14:15

    Η Ρούλα πραγματικά ήταν μόνη της στον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των κατοίκων όλα αυτά τα χρόνια, γιατί οι άλλοι από πολύ νωρίς είχαν πουληθεί στον Τσαβαρή που είναι πιτσούλα σε αυτά. Απόδειξη ότι όλα αυτά τα εξαγορασμένα παληκάρια συγγνώμη ...προσωπικότητες ήθελα να πω, προσχωρήσανε τώρα επίσημα στον συνδυασμό του. Θέλεις ονόματα;
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΚΗΣ
    ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΟΜΗΡΟΣ
    ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    Είναι αυτοί που ψήφιζαν όλες τις ρεμούλες του Τσαβαρή.Είναι αυτοί που ψήφιζαν πάντα ΝΑΙ.
    Την πρώτη φορά που ο Λάκης είπε ΟΧΙ , στο διάλειμα της συνεδρίασης τον βρίσκει ο Τσαβαρής στο διάδρομο και του λέει άκου να δεις τα λεοφωρεία του πατέρα σου κινούνται από μένα, τα ΄κουσες τι σου ΄πα; αν θέλεις να σταματήσουν συνέχισε να ψηφίζεις ΟΧΙ.
    Από την στιγμή αυτή, πάνε σχεδόν 3 χρόνια τώρα, ο Λάκης δεν έχει ξαναψηφίσει ΟΧΙ. Αν θέλουμε τέτοιους, εξαρτημένους και εξαγορασμένους, να τους ψηφίσουμε !!!
    Πάντως ένας από τους παραπάνω που φώναζε Γειά σου δήμαρχε, Μαζί σου δήμαρχε, Είσαι ο καλλίτερος δήμαρχος που πέρασε από το νησί, θα πρέπει να ετοιμάζει σιγά σιγά το βαλιτσάκι με τα προσωπικά του είδη, γιατί σύντομα τον βλέπω να τον μπαγλαρώνουν κι αυτόν μαζί με τον τωρινό αρχηγό του για .... Κορυδαλλό. Δεν ξέρω αν έφαγε όπως ο τωρινός αρχηγός του ή αν μόνο εξυπηρετήθηκε, αλλά.... αλλά, ας πρόσεχε. Το μυαλό πρέπει να το έχουμε στο πάνω κεφάλι και να το δουλεύουμε, προπάντων όταν έχεις να κάνεις με αρχιλαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/2/14 16:01

    Δημοσκοπηση για τις Δημοτικες Εκλογές: http://poll.pollcode.com/71924935

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/2/14 16:08

    Η αλήθεια είναι μία. Οποιος κάνει σοβαρτή και σκληρή αντιπολίτευση στον δήμαρχο, βγαίνει στις επόμενες εκλογές Δήμαρχος. Μην ξεχνάμε, ο κ.Τσαβαρής ήταν αυτός που έκανε αντιπολίτευση στον Σοφρά και βγήκε δήμαρχος. Τώρα η κ.Νάννου έκανε αντιπολίτευση στον Τσαβαρή γιαυτό και θα βγεί δήμαρχος. Απλά πράγματα, γιατί σκοτώνεστε;
    Ο,τι ρεύμα είχε ο κ.Τσαβαρης την προηγούμενη φορά, το ίδιο και μεγαλύτερο έχει τώρα η κ.Νάννου. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με μία διαφορά. Δήμαρχος θα είναι γυναίκα, για πρώτη φορά εκ συστάσεως Δήμου, που σημαίνει ότι ο δρόμος ανοίγει πλέον για τις γυναίκες, μόνο που θα πρέπει να κοπιάσουν, να μελετούν και να μάχονται όπως η κ.Νάννου την οποία πρέπει να έχουν σαν πρότυπο.
    Άδικα ασχολείστε με τον έναν ή άλλον. Ο κύβος ερρίφθη. Δήμαρχος Σαλαμίνας είναι η Ρούλα Νάννου. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να ξεβρωμίσει το Δήμο από τα λαμόγια που το περιτριγυρίζουν. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/14 16:28

      φωτογραφίζω τις απαντήσεις σας και θα σας τις στείλω ραβασάκι το μάιο, όταν ο Τσάβες θα έχει πάρει τις εκλογές μονορούφι.

      Έρε ξύλλο που έχει να πέσει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/2/14 16:57

      Δηλαδή ομολογείς πως αν εκλεγεί, λέμε τώρα...
      θα 'ναι ο μαμάω και δέρνω;
      ας το δουν το σχόλιο σου οι ψηφοφόροι

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/2/14 21:53

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΣΚΟΡΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/2/14 23:26

    http://poll.pollcode.com/71924935

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/2/14 23:28

    ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ FACE BOOK ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΧΙΔΕΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.