Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2014

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ


 
Με σεμνότητα και ιεροπρέπεια εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Παρθενίου, επισκόπου Λαμψάκου, του θαυματουργού στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Σαλαμίνος, όπου ταπεινώς εόρτασε τα  ονομαστήρια της η Οσιωτάτη Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παρθενία μοναχή.
Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, ενώ την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου π.Αχιλλίου Τσούτσουρα, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου και συλλειτουργούντων του Αρχιμανδρίτου π.Προκοπίου Βροντάκη και του Πρωθιερέως π.Λάμπρου Μάθεση, παρουσία της Υποψηφίας Δημάρχου κ.Ρούλας Νάννου, ενώ παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σαλαμίνος, Αρχιμανδρίτης π.Τιμόθεος Λαϊβεράς, ο Αρχιμανδρίτης του Ναυστάθμου, π.Αλέξιος Ιστρατόγλου καθώς και πάρα πολλοί πιστοί Χριστιανοί που ευλαβούνται την Παναγία, την Φανερωμένη και αγαπούν ιδιαίτερα την Γερόντισσα της Ιεράς Μονής, Παρθενία μοναχή. Στον πανηγυρικό της ημέρας ο π.Αχίλλιος, μίλησε για το ιερό πρόσωπο του Ιαματικού Πατρός της Εκκλησίας, Αγίου Παρθενίου και αναφέρθηκε στην χάρη των ιαμάτων και των πνευματικών ευεργεσιών που συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας να δίδει ο Άγιος του Θεού και  ταπεινώς ευχήθηκε στην Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής, να είναι τα έτη της πολλά, ευλογημένα, αγιασμένα, μέσα στην χάρη του Αγίου Θεού, στις πολλές ευεργεσίες της Φανερωμένης Παναγιάς και στις δραστικώτατες πρεσβείες του μεγάλου Αγίου της, Οσίου Παρθενίου, του χαριτοβρύτου.

 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/14 22:49


    Τι είναι αυτό πάλι? ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κας ΝΑΝΝΟΥ!!!! ΡΕ,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΑΓΙΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/14 13:30

      Όταν βγάλανε τον δικό σου ....ντυμένο...παπά....δεν είπες τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/14 23:03

    ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΠΑS ΚΟΦΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/14 10:08

    ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ,..............Ρ,....................................Χ,.........Χ,.........Χ,......Χ,...........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/14 13:28

      Ωχ, ....εμφανίστηκε....πάλι.....ο ....ψυχοπαθής.....

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.