Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Φεβ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΟΕΕΣΣ


25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/14 00:19

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΟΦΡΑΣ ΣΚΟΥΡΤΣΟΣ ΟΛΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/14 09:43

      ΣΚΟΥΡΤΣΟΣ που παίζει ρε φίλε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/2/14 20:00

      Τα μαθατε, εγινε ο γαμος.....\"νυμφευεται ο δουλος(;;;;;) του ΠΑΣΟΚ, συγνωμη,του θεου ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τον δουλο του ΠΑΣΟΚ,συγνωμη,του θεου.ΠΙΠΗ..(βαγγελη πολλοι δουλοι ,δουλοκτητικη μου μυριζει,δε τραβας μια καταγγελια στο ΡΑΔΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ...)
      ΚΑΙ ΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΩ ....Αντε βρε να ζησετε και καλα παζαρια.......

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/14 08:59

    Ρε Ευθυμίου, βάλε τον Δερτούζο να σου γεμίσει την αίθουσα για να κοιμάσαι ήσυχος, εσύ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεν πήρες ούτε 100 ψήφους
    Ο Δερτούζος αν μη τι άλλο όχι μόνο βγήκε, είναι και ο ουσιαστικός αντ' αυτού. τον Λοστρόμο τον έχει για να του γυαλίζει τα παπούτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/14 09:45

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/14 11:40

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ Κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ; ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΚΤΟΡ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ; ΤΖΟΥΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/2/14 12:12

      Ρε 09:45 εδώ ο Βουλαγιαννάκις εξαπατά κατά συρροή τον κόσμο της Σαλαμίνας λέγοντας ότι είναι δήμαρχος Σαλαμίνας ενώ είναι δήμαρχος της τσέπης του, και εσείς ασχολείστε με έναν υποψ. τοπικό σύμβουλο;
      Για να σας πειράζει όμως τόσο πολύ σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει κύρος και προσωπικότητα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/2/14 12:49

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΥΦΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ;
      ΑΛΙΩΣ ΒΡΑΣΕ ΟΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/2/14 13:13

      ΡΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΕΩΝΑΣ; ΤΩΡΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ; ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ .....ΣΤΕΛΛΑ.
      ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ, ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ !!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/14 11:22

    Την πίτα του έκοψε και ο “Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ” Σαλαμίνας




    Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκοψε σήμερα το απόγευμα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ όπου και παρευρέθη ένα μεγάλο πλήθος οπαδών, γονέων και αθλητών.

    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο δήμαρχος της Σαλαμίνας κ Γιάννης Τσαβαρής με την πρόεδρο του ΚΑΙΠΟΠ κκα Μαρία Μίχα, ως και από την αντιπολίτευση ο κ Σπύρος Σοφράς με το επιτελείο του καθώς και η κα Ρούλα Νάννου με υποψηφίους του συνδυασμού της η οποία στην σύντομη ομιλία της υποσχέθηκε ότι σαν δήμαρχος Σαλαμίνας όταν εκλεγεί τον Μάιο θα σταθεί και θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στον τοπικό αθλητισμό κι όχι στην σημερινή εγκατάληψη της παρούσης δημοτικής αρχής....

    Ο πρόεδρος του Α.Ο. κ Κώστας Γκιόκας, στον σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους έκανε σύντομη αναφορά στο έργο της παρούσης διοίκησης στον χρόνο που πέρασε προς ενημέρωση των μελών του Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑ.
    Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητικό οργανισμό και καλή δύναμη στους αθλητές και στην διοίκηση για συνέχιση του έργου τους προς όφελος του τόπου και της νεολαίας μας.
    Αναρτήθηκε από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ στις 11:03 μ.μ.
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook

    1 σχόλιο:
    Ανώνυμος είπε...
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ Κ.ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΑΜΩΝΑ;
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΠΟΠ ΜΠΡΑΒΟ ΚΚΑ ΜΙΧΑ ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    4 Φεβρουαρίου 2014 - 12:11 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/2/14 12:47

    Τελικα κυρια Νανου θα απαντησετε ναι η οχι; αν ο υποψυφιος σας ειναι απατεωνας η οχι;
    Το ντοκτοραν να δουμε και ας πεθανουμε ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/14 13:16

      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΔΟΚΤΟΡΑ. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
      ΕΠΕΙΤΑ ΚΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ Κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ; ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ; ΤΖΟΥΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/2/14 16:15

      καλά ρε Μάνο όταν του έκανες τεμενάδες και τραπέζια δεν ήταν απατεώνας ή τότε τον είχες ανάγκη και κόψιμο για να στήσεις το "μαγαζάκι" σου εις βάρος των αφελών ανθρώπων με το δασικό πρόβλημα να τους ιππεύσεις ώστε να προωθήσεις τα άρρωστα όνειρα σου για το δημαρχείο Σαλαμίνας.
      κι επειδή πολύ αέρα πήρες και βρίζεις χωρίς ντροπή κι ανώνυμα αν λέω αν συνεχίσεις σου έρχονται κι άλλες εκπλήξεις γιατί είσαι βρωμιάρης τελικά και δεν σε είχα πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια
      αν δεν μαζευτείς εδώ θα τα ξαναπούμε κουφάλα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/2/14 13:47

    ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ; ΠΟΙΑ ΑΦΙΣΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/14 14:52

    πηγαινε φιλε στη δημοτικη καραμουζα γιατι δεν βγαζει την αφισα στην επικολληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/2/14 17:05

    ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΗ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/2/14 17:07

    ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΗ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/2/14 19:01

    ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο Κ. ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ 2001 ΚΑΙ 2002. ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/2/14 19:05

    ΜΑΝΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/2/14 19:19

    Nα φυλαγωμαστε κ από την συζηγο του είναι πολυ καλη στην τραπουλα κ ισως .... ισως κατι πινει !! κ δεν μας το λεει !!! το τελειο ζευγος!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/2/14 20:09

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ KAI ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΩΝΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/2/14 21:40

    Ρε παιδιά αυτός δεν είναι στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ ? (......Πατούλης Γεώργιος, δήμαρχος Αμαρουσίου
    Αλούκος Αλέξανδρος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσιτσάνης Γεώργιος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Ματζουράνης Κωνσταντίνος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσαμπαρλής Νικόλαος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Κοσμάς Γεώργιος, αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης
    Μπούσουλας Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα
    Τσάβαρης Ιωάννης, δήμαρχος Σαλαμίνας
    Κόκκαλης Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος Σταμάτας
    Ρούσος Αγγελος, πρώην δήμαρχος Θήρας, δημοτική επιχείρηση Βέλου με διαχειριστή τον τότε δήμαρχο........Ανεξαρτητος-διπλ παρατηρητής)

    Αυτός δε διόρισε με την απόφαση 115/2011την κα Καρ_ _ _ ως ειδικό συνεργάτη με ετήσια δαπάνη 30.801,60 ευρώ ( ΚΑ 00-6031.002) που θα βαρύνει το Δήμο ??
    (Τα τυχόν ταξιδάκια που άκουσα για Ρουμανίες και Αμερικές δεν τα αναφέρω ! Διότι εφόσον είναι -αν είναι πραγματικά-στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ καταλαβαίνω ότι έγιναν με δικά του έξοδα και όχι με λεφτά του καταχρεωμένου Δήμου μας.Ή μήπως όχι?). ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ? Μα τετοιο θάρρος !! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !! ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ......................................... ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/2/14 07:54

    Όλοι οι ανώνυμοι κουλουλοφόροι που μολύνουν το διαδύκτιο συνεχίζουν με την αναχή των διαχειριστών το βρώμικο έργο τους. Ο κόσμος κρίνει. Συνέχεια αναφέρεστε στον Δερτούζο . Απ ότι γνωρίζω έίναι στο face book και όποιος θέλει επώνυμα μπορεί να τον ρωτήσει. Αυτό έκανα και εγώ είχα μία απορία και ο άνθρωπος μου απάντησε. Όσοι λοιπόν θέλουν μπορούν να τον ρωτήσουν επώνυμα. Όσοι θέλουν να συνεχίζου να βρίζουν ανώνυμα δείχνουν την ανωνυμία τους και την ενοχή τους. Αυτοί είστε οι αντίπαλοι του Γιάννη Τσαβαρή για αυτό ο κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/14 12:07

      πωπω!!ενω εσυ εχεις ενα επιπεδο.αχ πως προδιδεις τον εαυτο σου.μη σταματας εχεις πλακα

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.