Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2014

ΟΕΕΣΣ. Προσπάθεια στήριξης του απερχόμενου δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή.

Ωμή παρέμβαση στα δημοτικά μας δρώμενα αποκρύπτοντας την αλήθεια. Ξέχασαν να μας πουν πως και ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ Νίκος Ευθυμίου είναι ειδικός σύμβουλος του δημάρχου και ο νυν πρόεδρος της “επιτετραμμένος” στο Λιμενικό Ταμείο παρά τω προέδρω Κουτσιλαίο διορισμένο από τον δήμαρχο.
= = = = = = = = = = = = = = = = 
Σαλαμίνα 13/2/2014
Δελτίο Τύπου
Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής ΟΕΕΣΣ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μας, στην συνεδρίασή της στις 12/2/2014, συζήτησε την πέρα και έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία συμπεριφορά του υποψήφιου Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Σοφρά στην εκδήλωση κοπής της πίτας που έγινε στις 9/2/2014 στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρης» του Δημαρχείου Σαλαμίνας, όταν του δόθηκε ο λόγος για να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.
Μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε η σύνταξη του πιο κάτω κειμένου.
Αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε την προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σπύρου Σοφρά, εναντίον  του Προέδρου, του επίτιμου Προέδρου, των μελών των Οργάνων και φίλων της ΟΕΕΣΣ, κατά την τοποθέτησή του στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 9/2/2014.
Πέρα από την συμπεριφορά του αυτή, αγνόησε επιδεικτικά τις παραινέσεις του Προεδρείου για τον σεβασμό που όφειλε να έχει στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, που πρέπει να σημειωθεί ότι του είχε σταλεί έγκαιρα μαζί με την πρόσκληση. Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τελικά επικράτησε ηρεμία και συνεχίστηκε η εκδήλωση. Πρέπει  να σημειωθεί ότι αν και δημιούργησε με την τοποθέτησή του πάρα πολλά ζητήματα, δεν είχε το θάρρος να κάτσει και να ακούσει τις απαντήσεις, αφού αποχώρησε από την αίθουσα, τόσο ο ίδιος και όλοι όσοι τον συνόδευαν, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφει τόσο απέναντι στην Ομοσπονδία, όσο και στους Εξωραϊστικούς Εκπολιτιστικούς Συλλόγους.
Με εκτίμηση
για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗΣ
 

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/14 14:43

    ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΒΑΡΟΒΙΑ, ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!!!!

    ΠΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΑΜΕ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/14 14:49

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ????? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?????ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ?????? ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ -ΛΑΜΟΓΙΟ- ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΑ .....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/14 14:44

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ '''' ΠΟΛΙΤΟΚΟΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ''''' ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''''ΑΓΩΝΕΣ'''' ΣΟΥ ΓΙΑ '''ΕΠΙΒΙΩΣΗ'''';;; ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ '''ΑΜΙΣΘΟΣ''' ΗΜΟΥΝΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ,ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ . '''''ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ'''''.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ;;;;;;;;;;;;; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/14 14:47

      Α, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ,Ο ''ΦΙΛΟΣ'' ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/14 16:43

    Συγχαρητήρια Ρούλα, πολύ καλά έκανες που δεν πήγες. Θα έδινες αξία σε πουλημένα τομάρια. Για το δίκτυο ύδρευσης, που όλοι θυμώμαστε τους αγώνες και την εναντίωσή τους στην παραχώρηση του δικτύου επί δημαρχίας Αγαπίου και Σοφρά, τώρα το κάνανε γαργάρα και αφήσανε να περάσει τη σύμβαση ο Τσαβαρής αφήνοντας στο έλεος της ΕΥΔΑΠ τους χιλιάδες υδρευόμενους οικιστές. Πού είναι οι άλλοτε ισχυρισμοί τους ότι το δίκτυο φτιάχτηκε με τα δικά τους τα λεφτά; γιατί τώρα δεν αντιδράσανε; Θα μου πείς τώρα πώς να αντιδράσουνε αφού και τον πρ. Πρόεδρο Ν.ΕΥΘΥΜΙΟΥ και τον τωρινό Πρόεδρο ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗ τους έχει προσλάβει ως ειδικούς συμβούλους με παχυλό μισθό. Τόσο πουλημένοι είναι.
    Για τη γέφυρα τι να πεις; Ήταν αυτοί που φωνάζανε ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΡΑ. Σήμερα τι λένε; Πρέπει να βρεθούν πρώτα οι πόροι, να εξιδικευτούν ποιές υποδομές πρέπει να γίνουν και μετά να αποφασιστεί αν πρέπει να γίνει γέφυρα ή όχι. ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ δηλ. ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ. Όσο για την υγειονομική περίθαλψη, άστο καλλίτερα, άλλοι ασχολούνται γι΄αυτήν. Αυτή είναι η Ο.Ε.Ε.Σ.Σ., μία επιχείρηση λαμογιών που εξαγοράστηκε με τα μαύρα λεφτα του Τζαβαρή δηλ. με τα λεφτά των δημοτών.
    Οι οικιστές πρέπει να τους πάρουν με τις πέτρες.
    Βέβαια πολλοί έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται, γιαυτό και έχουν αποσυρθεί από την Συνομοσπονδία. Αυτή τη στιγμή, από 160 Συλλόγους, μόνο 15 συμμετέχουν σε αυτήν. Η Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. είναι πλέον μία Συνομοσπονδία ΤΑΜΠΕΛΑ.
    Είμαι σίγουρος κα Νάννου ότι αυτά τα ξέρετε καλλίτερα από μένα γιαυτό και δεν πήγατε και μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/14 18:38

    ι λεΤς ρε γλυφτη...Οι αγωνιστες αντιμετωπιζουν τον αντιπαλο καταματα και παλευουν....Τετοιους σα και σενα εχει ,γιαυτο θα μεινει στην ΙΣΤΟΡΙΑ ως η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ.....Κοπανα απο τα ΦΕΡΡΥ ΜΠΟΤ,ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΤΟΝ Ο.Ε.Ε.Σ κλπ.Ωραιους συμβουλατορες ςχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/14 19:53

      Έχεις δίκιο για τους αγωνιστές. Για τους πουλημένους δεν μου είπες !!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/14 21:09

    [ ΤΣΑΒΑΡΗ ] ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΣΟ ΦΕΣΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΠΕΣΤΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΨΕΥΤΑΡΑ.Ο ΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΣ. ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΧΟΙΡΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/14 21:18

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ '''' ΠΟΛΙΤΟΚΟΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ''''' ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''''ΑΓΩΝΕΣ'''' ΣΟΥ ΓΙΑ '''ΕΠΙΒΙΩΣΗ'''';;; ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ '''ΑΜΙΣΘΟΣ''' ΗΜΟΥΝΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ,ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ . '''''ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ'''''.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ;;;;;;;;;;;;; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/2/14 00:20

    ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ................
    ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ?????????????????????????????????
    ΑΠΟ 135 ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ??????????????????????????????????
    2-3-4????????????????????
    ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ....ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ
    ΑΛΛΙΩς ΒΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ....ΚΥΡΙΕ ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.