Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Φεβ 2014

Δ.Τ. Δημάρχου Σαλαμίνας. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός επισκέφθηκε τη Σαλαμίνα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός επισκέφθηκε τη Σαλαμίνα
Σαλαμίνα: 10/02/2014
Το Σάββατο 8 Φεβρουαροίου 2014, επισκέφθηκε το νησί μας αντιπροσωπεία της περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τους Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Κατσικάρη (Νήσων), Στέφανο Χρήστου (Πειραιά), τους περιφερειακούς συμβούλους Παναγιώτη Βουδούρη και Γιάννη Αξαρλή καθώς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σαλαμίνα επισκέφθηκαν τα έργα που εκτελούνται στο νησί μας την τελευταία τριετία (αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, παιδικός σταθμός Παλουκιών, ηλεκτροφωτισμός Λ. Φανερωμένης) και τα οποία εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Αττικής και στο ΕΣΠΑ το 2011 μετά από παρεμβάσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, κ. Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Κατσικάρη.
Ο κ. Σγουρός κατά την ομιλία του στην αίθουσα “Δ. Μπόγρης”, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δημάρχου ο οποίος είχε προηγηθεί του βήματος, δήλωσε ότι άμεσα χρηματοδοτείται η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου των Αμπελακίων συνολικού προϋπολογισμού ύψους 3.003.316,42 ευρώ.
Τέλος ο Περιφερειάρχης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 για τη Σαλαμίνα και αφού τόνισε την Ιστορική, Πολιτιστική και Αναπτυξιακή διάσταση του θέματος, δεσμεύτηκε με άμεση χρηματοδότηση για τη συγκρότηση του φακέλου διεκδίκησης και όχι μόνο.
Με αυτή την θέση του ο Περιφερειάρχης επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας το Μάρτιο του 2011 και η οποία παρά τις δυσκολίες, αντιξοότητες και μικροψυχίες ορισμένων τοπικών και όχι μόνο παραγόντων, μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης.
Η Σαλαμίνα του οραματισμού, του προγραμματισμού, της διεκδίκησης και της αποτελεσματικότητας θα συνεχίσει να πορεύεται αφήνοντας πίσω ό,τι μίζερο προσπαθεί να σταθεί εμπόδιο στην πορεία της.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/14 18:38

    Quiz Time Νο1
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ

    Quiz Time Νο2
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΑΜΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ

    Quiz Time Νο3
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    Quiz Time Νο4
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


    Quiz Time Νο5
    ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/14 00:13

    ΠΡΙΤΣ; ΞΕΡΩ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/14 00:13

    ΠΡΙΤΣ; ΞΕΡΩ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/2/14 22:58

    STA PAPARIAMAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.